seal 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 dan se je začel ob 5:00 najprej iz postelje v hlev polmozt 4 krave, potem na traktor in orat polje od 7 do 14, zatem sem skidal nekaj gnoja in zdaj sem tu p.s. pa gargamela in njegovega mačka azraela sm tud srečal, smrkcov pa žal ne lp, farmer Seal honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Uboga Mysti, tole z zdravniki! Ti držim pesti, da bo vse OK! Ah, končno sem si našla fajn job na Pošti, za peš mam it 10 minut, lahko spim do šestih, nič težkega za delati, pa že zmanjka dela. Tako je na Pošti - ko je delo, je tri dni do en teden ful, pokličejo ful študentov in prvih 30, kij jih je za, gre delat. Zdaj bom imela fraj do septembra in šibamo dalje. Še preden se bom zavedala, bo vse mimo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 a res al kaj seal?? Pih! Frajer!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>.tam okrog nekje je gojitelj arabcev... ??? a to se "GOJI"?bemu u londonu ne vejo kam bi z njimi ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 Silver ... ja sam triler zdaj... jaz sem bila... hm, navdusena... sem si zapomnila... vzdusje... pa nekak... nimam spet tko v spominu, da tolk grozno..bolj nekako to, kar velikrat poudarjas...: 'konjska dusha'...no to..tko kot: 'pasja dusha', 'machja dusha', 'ptichja dusha'...ne vem, morda se zdi hecno al pa clo trapasto... sam... mene je TO pritegnilo... TO mi je pustilo ta filing, spomin... tega 'tagroznega' se sploh ne spomnim (*ko sem sla zdaj tud jaz pogledat oni link bolj tko, pa mi je bolj prisla v spomin tud ta plat.... mal horor clo...)...zdaj bi to usmerili v 'terapijo z zivalmi', recimo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> eh, mau shpeha prou seksi dogaja http://forum.bmwslo.com/images/smiles/gogo.gifaja se dobr. ker 1x je blo nekaj govora da neokusno glede na ... (starost in to). sam itak je bla sam fora... ja saj stekam in se clo strinjam... me res prav nic ne moti mal spehca... ... na drugih... teoreticno tud na men... sam ko je... :xx!: ... kaj cmo... baba je baba, e ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a res al kaj seal?? Pih! Frajer!! ja pa s svizcem sva čokolado zavijala honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 oh jaz naivnica... nic ni vec... kot se zdi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 joj marsa a s res kupla to....... si kr predstavljam seala....tko kt u kaki reklami....za leviske al pa kak afteršejv.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 no vidis saj se mi je zdel... logicno, itak... kakopak, pa to. glej film...ne dajem glih roke v ogenj (gledala pred cetrt stroletja ), da te bo drzal skoz cist... sam, po mojem je (vsaj ZATE vsekakor vreden ogleda, ce ga kje zasledis)...no saj... morda pa je bil sam lepo narejen... saj ves kaksni so otroci.. jaz sem tedaj bila otrok... me je bilo 'strah' sama po presernovi zvecer lazit... ko sem bila stara.. kajjazvem... 13-15 let... ko sem sla gledat ta film...se ga pa ne vidi, nic ne slisi o njem... nikjer ga pol vec nikol nisem vidla, nic zasledila... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ej silver, sm šla zdejle tvoj profil pogledat, pa vidim uno fotko pa kr pa to ja ni res pa pogledam rojstne podatke pa kr ne morm verjet....pa s to res ti.....ne mi zamert, nč slabga ne mislim, častna pionirska, sam ful sm si te predstavljala kt enga mladca, tko deluješ, cool, mladostno sproščeno(pa nočm zdej rečt da si starina al kej uf, tole je taka delikatna zadeva, sej kr ne vem kok nej napišem da se boma zastopla....) u glavnem KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ja sej to sm hotla povedat pa sm zapalamudla totalno, tok me je vrglo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 sm sedela hvalabogu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 današnji dan je bil na splošno vredu šel sem se ostrič in mi kar paše zdaj pa gledat TV potem pa čimprej v posteljo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Pa saj ima že tako ime - silver - srebrn - po svojih laseh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Equus a daj x!x ta film je bil kar mal nekak nevaren zame... sem cist not padla, skor prevec ... se zdaj vidim tisti pogled konja...imam kar mravljince... sem zelo na hitro preletela dogajanja tule... fajn, da so vse sestre varno pristale, da se imajo fajn tam, kjer so ... selene, upam, da je z malo ze boljse ... in, da je aakhutu in alianci tista slana limonada odgnala macka pri nas je zdaj trenutno aktualna tema studij da ali ne, pa kateri... do vceraj je cincala med Solo uporabnih umetnosti (Famul) in Sae institutom, prejle sem izvedela, da Famul Stuart ni po njeni meri, ker majo kup brezveznih predmetov, ki jo ne zanimajo in, da bo boljs Sae, ceprav je studij v anglescini... naj ze nekaj izbere, da bo mir ... ce pa sploh ne bo sla studirat, pa se boljs zame, bom tiste pare ze nekak zapravla ... danasnje izobrazevanje je bilo koristno, ampak hudo duhamorno .... ze ob 8h zjutraj smo gledali posnetke resevanj ljudi, ki jih snemajo zdravniki med urgentnimi resevanji... ves dan sem imela zelodec nekje v grlu... grozota ... smo se pa naucili delat s temi napravami za ozivljanje (kadar gre za srcni zastoj), ki so jih zdaj postavili po Ljubljani... trije od vsega stirih (!!!) zdravnikov, ki so za to pristojni za Lj in okolico (z vsega 4 resilci!!) - istocasno delajo na urgenci in sibajo okoli- so bili pri nas in ne mores verjet, kako to zelo predano ampak nekak 'nevpleteno' pocnejo... kaze posnetek resevanja pri prometni nesreci (mamica, 10 letna hci, 1,5 let star sin in dedek): 'tukaj vidite, kako sem reseval te ljudi... no, tale je mrtev, se nima smisla ukvarjat z njim, tale pride na vrsto kasneje, ceprav mocno krvavi (sem poslal soferja k njej), tegale sem sel najprej ozivljat, 20 minut sem poskusal, no ni uspelo...' ... rabim kar mal casa in vsega, da spokam te prizore iz svoje glave ce sem ze tolko nalozila (pod vtisom), mogoce se ena koristna za ljubljancane in okolisane... ne klicite 112 - ce se res mudi, klicite 522 84 08 - direktna za SNMP (splosna nujna medicinska pomoc)... ce boste takoj rekli samo: 'nujno zdravnika - ne diha, nezavesten' vas ne bodo vec sprasevali in takoj prisli.... ce klicete na 112, se vse skupaj zavlece za nekaj minut. eno mirno in zdravo nocko zelim vsem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Ah kdo bi se sekiral. Moški s tem sivenjem itak pridobite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ja res je.....men je tud všeč....žlahtno zgleda pa totalno mim če si djed farba lase ko začne siv ratvat KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Pa še enega se spomnim iz res otroških let, ko smo imel še črnobelo televizijo. Verjetno velik lunatkov ni nikol vidlo črnobelega TV.. . V glavnem.. film pripoveduje zgodbo o dečku in konju . Beli žrebec zbeži v divjino (ne vem več zarad česa)..poba pa ročno za njim. Zgodba se vrti samo okoli njiju, nobenega dialoga, pa vendar tako dobro zrežirano, da je stvar zares pritegnila. Naslova se žal ne spomnim.Bela griva? ... ne vem, če misliva isto, ampak konji so živeli v divjini... Camargue (močvirnata pokrajina v J Franciji)?... deček in žrebec sta se navezala drug na drugega in ko so hoteli konja ujeti (prodati?), sta skupaj zbežala...če se pav spomnim, sem tulila kot dež, ko sem to gledala Ha, ČB TV <{POST_SNAPBACK}>Pa saj ima že tako ime - silver - srebrn - po svojih laseh hehe, mene je pa tole vedno asociiralo na eno risanko (sam se ne spomnim več, za kaj je šlo... ampak Silver je bil konj) ma, si fajn, Silver ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Uspela spat cez dan cele pol ure.. pol pa motor na servis peljala, pa kofetkala, pa imela obiske.. Naziram se tolk ze cel dan Prejle sva s frendico sle do LJ mlekarn diskonta, skatla Jezkov nekaj cez 400 sit (8 kom) in Tomov.. pa prekajen sircek, pa sveze pecen kruh..pa pico sva si narocili.. Kar tlacim v usta, me ze vse boli, pa se kar tlacim OK, zdaj pa spat, dost blo za danes... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 No in je mega res Hary! pa ceprav skor mal preziram raznorazne uspesnice. npr. Da vicnijeva - brezveze (saj to si se tud ti mensezdi strinjala, sam tedaj je se nisem tolk sklincala, ker je se nisem do konca prebrala).ja, tamal je jack... no saj itak sodeluje na ne vem kolkih forumih, nemskih, kaj jaz vem katerih vseh, pa je zlo za jezike, itak, to smo pa vsi (pa se dvojcek je njegov asc)... Ti pa ful pridna, berem, 5 ur, 3 ure... se ucila in tko...Joj jaz sem tolk tezko tolk casa pr mir pa da bi se ucila... tumach... Harry je zakon po izpitih morm nujno prebrat 3 in potem še 4 knjigo Ja, res, Da vincijeva sifra je krneki (sm mensezdi že pisala v eni drugi temi), jst sm prebrala lani pa sm do zdej že vse pozabila - kar se mi pri dobrih knjigah ne dogaja... (prav tako Angeli in demoni tud brezveze). Jst tud ne berem uspešnic ampak tko slučajno vse dobimo domov že preden izidejo pa potem tko mimogrede kakšno preberem... Tale dvojček je očitno nekak za jezike pri men se tud precej to kaže Spet sem se učila skor 3 ure in ugotovila da je to že preveč... (tud jst težko sedim pri miru tolk časa zato sm še bolj ponosna na te svoje učenjaške dosežke) no sej prej sm cel dan okrog letala, prov dejansko sem pa tja, nč pri miru in sm zdej temu primerno zmatrana Pa še odločila sm se da ne bom več delala povzetkov iz knjig ampak bom delala povzetke iz povzetkov ker ima knjiga skor 800 strani jst pa rajš ne povem na kateri strani sm... joj prejoj no ja bo že šlo... Res super dan drugač, sm izkoristla sonček pa skopala našega mačkona Pepija, to je bila borba in pol v kopalnici... zdej je pa res lep Najboljše volje sm danes... kr tko, vse je fajn... Mystica za zdravje.... Silver - Bela griva sem prebrala knjigo, mi je bila ful všeč!!! seal - farmer - bravo Lepo se mejte vsi skupaj!!! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 jutrooooo michelle... mystica.... seal pa farmer...... ...pa ja de... bela griva, ja ....ful hud film....se te dotakne...vsaj mene se je. pa mislim, da sem jokala ko dež. ko sem bla majhna sem si želela psa, konja in motor...pa še zmer nisem vsega uresničla ...sicer sem se pa zbudila z gnojno angino, pa brez vročine, tako da kar gre. no mogoče je blo v pripravi že par dni in se mi zato u službi ni nič dalo. tako, čakam, da mine. je pa zato zunaj sonce in ga bo še več danes.... ....to mi deliiiii mateja...me je kar streslo ob opisih.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Mateja a to si bila na tečaju prve pomoči? Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>:evo, na konc sem ti pa vendarle všeč...še mal, pa mi boš začela OS-e pošiljat.. x sej ti si mi skoz všeč če mi neb biv bi ž vedu za to KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Kdo drug ima bolj veze z Vsemogočnim, kaj bi mi on odgovoril?A je greh, da mi je zavrelo in šlo preko posode in sem uničila štedilnik?A je preveč želeti si nekaj? Je narobe, da zato drugo postaviš na stran?So solze sreče le tanka meja do solz grenkobe...Je greh jokati le zato, ker so robčki blizu...pretežko sprejeti dobroto, preveč dobrega ni dobro in se ne razume...premil in prenežen do ljudi biti si čudak..prilagodljiv biti je napaka tudi.... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts