Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mater, če b hotla vse za cew mesc nazaj prebrt, bi si mogla celoletni dopust vzet. x:Dx

Na brzino:

Mystica, revčka mala, držim pesti, da bo vse hitr fajn, kr en čudež nej se zgodi in nej zgine jo tvoje bolečine. x:Xx

Selene, tebi isto! x:Xx

Vsem, k mate otroke in bližnje na potovanjih, tud vso srečo. Pa prvošte jim mal miru pred vami! x;)x

Men se drgač povhn sprememb dogaja. Ne bom vsega naštevala, k bo preveč placa zavzel! Itak so pa vse na boljše. Sobo mam med drugim čist prenovljeno. Sm omare in stene pobarvala, novo pisalno mizo kupla in pa še končno mam luster v sobi (po 13 letih!) Cew žur! Tko da se je moja soba prelvila iz temnega in zamorjenega brloga v svetlo in prijetno pribežališče! Yeeehaaaaa! x8Dx

Aha, zdej berem Potterja - 6-ko, v angleščini, tko kt tvoj poba, Marsa. Nč ne izdat, sm šele na 250. strani. Ker otrok sm včasih! xrolleyesx

Ajda, čist si me razočarala v dvojčkovskem smislu - rada se učiš, Da Vinci ti ni všeč.... :xx!: ne maram te več! x;)x x:Xx Edin pr Harryju si se zmazala!

No, dost za dons. Sej me boste kmal mel spet povhn kufr. Ja, to je bla obljuba! x:px

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Kdo drug ima bolj veze z Vsemogočnim, kaj bi mi on odgovoril?

A je greh, da mi je zavrelo in šlo preko posode in sem uničila štedilnik?

A je preveč želeti si nekaj? Je narobe, da zato drugo postaviš na stran?

So solze sreče le tanka meja do solz grenkobe...

Je greh jokati le zato, ker so robčki blizu...

pretežko sprejeti dobroto, preveč dobrega ni dobro in se ne razume...

premil in prenežen do ljudi biti si čudak..prilagodljiv biti je napaka tudi....

Vsemogočni odgovarja:

Učitelj je nekoč pripovedoval, kako je neka ženska že tretjič prosila zobozdravnika, naj ji obrusi zobno protezo, češ da se ne prilega.

Če bom storil kar hočete, se bojim, da se zobje ne bodo več prilegali vašim dlesnim, je rekel zobozdravnik.

Kdo pa govori o dlesnih? je razdraženo vzkliknila ženska.

Zobje ne gredo v kozarec.

VAŠA PREPRIČANJA MORDA USTREZAJO VAŠEMU MIŠLJENJU , TODA ALI SE UJEMAJO Z DEJSTVI? x;)x

Ta svet je poln čudakov, treba se je naučit slalom vmes xsrcx

Stankaa xwizardx xrainbowx xsrcbumx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>

Ha, ČB TV x:Dx  :palec:

Mi smo imeli še onega s stabilizatorjem x:Dx Tehnika in pol. Najbrž kak Rade Končar ali podobna hi-tech firma, mogoče Iskra?? Mi je ušlo iz spomina.

<{POST_SNAPBACK}>sicer sem se pa zbudila z gnojno angino, pa brez vročine, tako da kar gre.

x:Xx Pozdravi se! Boga, boga x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Kdo drug ima bolj veze z Vsemogočnim, kaj bi mi on odgovoril?

Stanka xsrcbumx

<{POST_SNAPBACK}>uf tole je pa direkt za u dnevnik x:Dx  kako se imenujemo slovenci po novem :8):  janševi upognjenci :wOOt:  x:Dx

:wOOt: kwa pa to zdej en umotvor??? A sem kaj prespala? xscratchx

Ajda, pridna k si se tok učila xrosex si me samo opomnila na nekaj. Kar še sama sebi dolgujem x;)x

Mateja, brrrr kaka izkušnja, upam, da si lahko spala.

Drgač pa kr neki dogaja, polno opravkov se je porajalo v današnjem dnevu. Včeraj preživela lep dan s teto. Sva jo peljala na Žale in po nakupih v BTC. Moram pohvalit BTC ureditev, ker je prijazna za dostop z invalidskimi vozički, sicer moraš malce naokrog, pride se pa povsod. Potem se je tetki po žensko odsmukalo je takoj ubodla 2 čevlje in torbico, čeprav nikamor ne gre, ampak vseeno. Mi je fajn, kljub temu, da je prikovana na voz in da ne gre od doma drugam kot k zdravniku še vedno pazi na to, da je lepo oblečena, našminkana, sfrizirana, lady xsrcx

Najbolj sem se pa x:Dx ko mi je rekla, da noče čevljev z odsekanim vrhom, pač pa okrogle, ki so zdaj moderne! Dama ima 76 let!

Potem smo šli pa na gromozanske nesramne količine sladoleda s smetano x:px ubogi moj želodček xcivx

lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>kako se imenujemo slovenci po novem :8):  janševi upognjenci :wOOt:  x:Dx

haha, x:Dx dbest!!!!!!!!!!!!! xsmx

ves kaj je pa tud dbest! x:o)x

da ko sem bila majhna, sem imela ful rada janezheve upognjence... sam - brez janezha. :D

res, sem rekla teti naj naredi rajs janezheve upognjence brez janezha in pol je bilo mal govora na to, da pol ne morejo bit janezhevi.. ce bodo brez. :P

jaz pa sem hotla sam pac take (ampak kako naj bi jih bila pac drugac imenovala xDDx).. rumene in ploscate in upognjene brez onih crvickov gor. xDDx

No in zato mi je tole se bolj smesno - janshevi upognjenci (men bi bili najbrz bolj vsec brez jansh). :D :D :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a daj  x!x  xsrcx  :palec: ta film je bil kar mal nekak nevaren zame... sem cist not padla, skor prevec  xcivx ... se zdaj vidim tisti pogled konja...imam kar mravljince...
vidis name je tud ful mocen vtis naredil, pa zelo lepo je bil najbrz narejen, ko se ful prizorov spomnim skor mal takih magic, nocnih pa tko... xyesx

fajn, da so vse sestre varno pristale, da se imajo fajn tam, kjer so  :palec: ... selene, upam, da je z malo ze boljse  xcrossfingx ... in, da je aakhutu in alianci tista slana limonada odgnala macka  :palec:

xyesx :palec:

pri nas je zdaj trenutno aktualna tema studij da ali ne, pa kateri...  do vceraj je cincala med Solo uporabnih umetnosti (Famul)

Odsvetujem... kar dve frendici sta ssinfali, ena pa kar zlo in podrobno... nad vsem mogocim se je protozila... ful so placal, pol pa sploh niso dobil materiala, so ga mroal se nabavljat, pa kup enih shlamparij baje... je bolj tko, kao, papir za one ki imajo cash.

Dobro, nocem prevec kritizirati, sam to je zlo dobra frendica (sem bila tud tam z njo, spremljala njen tale studij in vse), pa kar dve sta podobno govorili.

.. danasnje izobrazevanje je bilo koristno, ampak hudo duhamorno ...

...

...  ne klicite 112 -  ce se res mudi, klicite

522 84 08 - direktna za SNMP (splosna nujna medicinska pomoc)... ce boste takoj rekli samo: 'nujno zdravnika - ne diha, nezavesten' vas ne bodo vec sprasevali in takoj prisli.... ce klicete na 112, se vse skupaj zavlece za nekaj minut.

Tumach... :sori: :o|o:

Hvala ker si povedala. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Uspela spat cez dan cele pol ure.. pol pa motor na servis peljala, pa kofetkala, pa imela obiske..

Naziram se tolk ze cel dan  xrolleyesx  Prejle sva s frendico sle do LJ mlekarn diskonta, skatla Jezkov nekaj cez 400 sit (8 kom) in Tomov.. pa prekajen sircek, pa sveze pecen kruh..pa pico sva si narocili.. Kar tlacim v usta, me ze vse boli, pa se kar tlacim  x:o)x

OK, zdaj pa spat, dost blo za danes...

a se zmeri? papckanje? no saj se ne rabis bat in sekirat, saj si suhcena in fit. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

Tale dvojček je očitno nekak za jezike  :vio: pri men se tud precej to kaže  x:)x

sem se spomnila, ja, da si ti tud dvojcek oz, mas nekaj not 8poleg strelca se in mroda vodnarja ali leva, vem da mas ziher se strelca, ker smo v fotkah enkrat ugotavljali in si cist predstavljam tvoj obraz xDDx)

Spet ucila tolk cajta? No ta pa ni ne dvojckova ne strelceva. ;) :)

<{POST_SNAPBACK}>

sicer sem se pa zbudila z gnojno angino

:sori: xcrossfingx

Kako kar gre? a mas med? dons kar ene 3x al pa 5x pojej 1 al 2 veliki zlici medu (ce ga mas) al pa sirupa iz smrekovih vrsickov (ce ga mas).

Jaz pa se ne vem kako sem in nimam nic za napisat. :)

mejte se! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx js tud ne maram janeža na janeževih upognjencih

mene pa zdaj ne bi motil.. res pa je da tehle upognjencev nisem jedla kakih 30 let...

nihce ne pece tega pri nas... sam dve teti sta pekli to, no tale ki sem jo omenila, ki jih je pekla, mi je bila ful ljuba in sem si jo ful zapomnila, ceprav sem bila stara kakih 5 let ko je umrla. to teto sem imela pa res tolk rada (pa se prava teta ni bla, pac pa zhena maminega brata)... tako blago energijo je imela in vse...

... na pogrebu sem jih se presenetila, ko se nisem kaj prevec sekirala baje (ker so vedeli da sem bila navezana nanjo), no ko je bilo pa konec pogreba, sem pa vprasala mamo: mami, kdaj bo pa teta Milka nazaj prisla? xDDx

In pol mi sploh niso mogli razlozit, da 'je ne bo vec nikol'. :O: :sori:

Pol sele sem pa baje tud jokala. xDDx :8):

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Jaz pa se ne vem kako sem in nimam nic za napisat. :)

Marsa, pejt napoved prebrat! Kako pa misliš, da se mi odločamo, kako se bomo počutili vsak dan? Ti si pa res čudna no :fiju:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...ko je bilo pa konec pogreba, sem pa vprasala mamo: mami, kdaj bo pa teta Milka nazaj prisla? xDDx

In pol mi sploh niso mogli razlozit, da 'je ne bo vec nikol'.  :O:  :sori:

Pol sele sem pa baje tud jokala.  xDDx  :8):

Se spomnim, ko sem bil se jaz pamz, pa so sosedi umirali... sta mi tastara2 zmeri rekla, da so se preselili... sele, ko je babica umrla so mi povedal, da 1X vsak umre... oz. da je ta selitev mal drugacna kokr so mi do taX govorili...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

moja stara mama jih peče...take res božanske, taprave, se kr stopijo v ustih....k eni so taki k topu pod...trdi, nikakvi....sam res ta janež zmeri prskam dol, pol jih pa poslušam x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Kako pa misliš, da se mi odločamo, kako se bomo počutili vsak dan?
x:Dx x:px

*

Cosma, a ves da se ti pravzaprav kar ful pozna, da nimas vec onega gospoda za vratom. ;)

Picasso

A ne no!  xrolleyesx Mislm, grozna je!  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Certifikat o dvojckosti ti bomo vzel... malora... slabo luc na vse nas meces...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:px

Cosma, a ves da se ti pravzaprav kar ful pozna, da nimas vec onega gospoda za vratom. ;)

A inšpektorja Clousoja? :unsure:

*btw meni tudi janež :xx!: ...pač pa rada pijem komarčkov čaj, ki je dost podobna fora se mi zdi

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

sevede, seved.. na ajdo... kdor se 5 ur na dan uci ne more bit dvojck... za dvojcka je zgornja meja 2 uri, razdeljene v 4 dnevne obroke... ti spadas sem, ne??

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Se spomnim, ko sem bil se jaz pamz, pa so sosedi umirali... sta mi tastara2 zmeri rekla, da so se preselili... sele, ko je babica umrla so mi povedal, da 1X vsak umre... oz. da je ta selitev mal drugacna kokr so mi do taX govorili...

hecno... da so ti to rekli... ceprav... stars ze presodi najbrz sam, kako bo kaksno tako bolj delikatno zadevo razlozil otroku.

No mene so vedno presenetili in kar nenadoma odsli iz mojega lajfa.

Morda zato nimam tolk zaupanja v ljudi (v teh smislih) in se zato tud ne maram vezat prevec.

Fotr je tud kar sam sel.

zadnjic sem razmisljala, pismu kok je to hudo pravzaprav za otroka...

eni ocetje se tolk pulijo za otroke, babe zleht, nagajajo, ne pustijo ocetu do otroka, ga morajo slednji clo ugrabit, se borit na sodiscih, kaj jaz vem kaj vse...

moj fotr pa mene tud povohal vec ni.

odstekano, v bistvu.

zadnjic sem rekla mitji - a si rpedstavljas sebe, da bi kar sel in nikol vec tima videl? me je kar tko cudno in mal grozno pogledal... tko zalostno nekak...

to je se hujs v bistvu, ker je po svoji volji. ni visja sila, je umrl pac, a sicer pa bi ziher blazno shizil z mano povisevat... ne, sam grem je rekel, in je sel. x:o)x

in jaz nisem mogla verjet in ne sprejet tega sploh.

tko da.... kolk enih zalosti vcas sestavlja lajf...

Pol pa ti ne preostane drugega, kot da se naucis sam mal drugac gledat... dejstva itak ostajajo ista.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>A si nor?  :O: 2 uri??? :eek: " uri na teden mam jst na meniju, ne pa na dan!!!! Ti si mi tud mal sumljiv!  :o|o:  x:Dx

Jah... jest mam dost device... pa to pol mal pokompenzira... sej sem povedu, da je to zgornja meja, ne??Piflar sem ja... kaj ces... x:Dx ..sam ne mi certifikata vzet... plis!!! :C:

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...