Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je se hujs v bistvu, ker je po svoji volji. ni visja sila, je umrl pac, a sicer pa bi ziher blazno shizil z mano povisevat... ne, sam grem je rekel, in je sel. in jaz nisem mogla verjet in ne sprejet tega sploh. .a ni hecno to....včasih je bolj sprejemljivo to da nekdo umre kt pa da nas zapusti.....pa ne mislim zdej konkretno tvojga primera, sam asociiralo me je tole.....na ene ženske recimo...k jih tip pusti...gre...zarad druge al pa biločesa.....pa je sovraštvo pol grozno, nagajanje, žlehtnoba....če bi pa umru bi blo bolš....k pol bi ble one boge...."vdove"....revce...tk jim je pa tip z drugo ušov KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 ja... zalostno... ne, tega nisem mislila nikol zase, da 'je hujs'.s tem me je pravzaprav frendica presenetila, ko so ji starsi umrli kot otroku... in je rekla da na nek nacin je hujs, ker je moj oce kar sel... ce drugega ne, ima ona o svojem lepso sliko. ... vcasih sem komu rekla na liniji, ko mu je kdo umrl (kar je vedno tezhek in tud delikaten, odgovoren pogovor), da naj si skusa predstavljat, da je onemu ful lepo... da ce bi si ga predstavljal na nekaksnih pocitnicah, bi bilo pa vse ok... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hecno... da so ti to rekli... ceprav... stars ze presodi najbrz sam, kako bo kaksno tako bolj delikatno zadevo razlozil otroku.No mene so vedno presenetili in kar nenadoma odsli iz mojega lajfa.Morda zato nimam tolk zaupanja v ljudi (v teh smislih) in se zato tud ne maram vezat prevec.Fotr je tud kar sam sel.zadnjic sem razmisljala, pismu kok je to hudo pravzaprav za otroka...eni ocetje se tolk pulijo za otroke, babe zleht, nagajajo, ne pustijo ocetu do otroka, ga morajo slednji clo ugrabit, se borit na sodiscih, kaj jaz vem kaj vse...moj fotr pa mene tud povohal vec ni.odstekano, v bistvu.zadnjic sem rekla mitji - a si rpedstavljas sebe, da bi kar sel in nikol vec tima videl? me in jaz nisem mogla verjet in ne sprejet tega sploh. tko da.... kolk enih zalosti vcas sestavlja lajf...Pol pa ti ne preostane drugega, kot da se naucis sam mal drugac gledat... dejstva itak ostajajo ista. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 schtraufenpacht!!! Lia se je naucila citirat, kolorirat in vse in to ravno na mojem postu! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah... jest mam dost device... pa to pol mal pokompenzira... sej sem povedu, da je to zgornja meja, ne??Piflar sem ja... kaj ces... ..sam ne mi certifikata vzet... plis!!! Bom temeljito premislila, ampak ti bl slabo kaže! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> schtraufenpacht!!! Lia se je naucila citirat, kolorirat in vse in to ravno na mojem postu! meni tudi v oči padlo, oz. bolje rečeno zbodlo mi je oko Lia *upam, da ni samo slučajno ratal Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>*upam, da ni samo slučajno ratal (zloba ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>(zloba ) Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom temeljito premislila, ampak ti bl slabo kaže! Sej vcasih se po pol leta ne ucim cist nic... samo ko so pa izpiti... pa sej dve uri ni tko velik, no... a bi mel lohka certifikat vsaj tiste pol leta ko sem luftar??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 babe.... zakaj pri zlomku se z dedci zmeraj bolj zastopim kot s konkurenco ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> babe.... zakaj pri zlomku se z dedci zmeraj bolj zastopim kot s konkurenco sma ž dve a bom kregana spet KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 o hvala vsemogočnemu za odgovor!! oz. tebi lia za posredovanje!že lažje glavo gor držim!pa še vreme se je izkazalo!ka še čemo boljšiga... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ste vidli, jezuss je med nami KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sma ž dve a bom kregana spet a si ze kdaj bila?vsi cvekamo vsevprek oz, velik nas je takih.sam v dve al 3 strani pa redkokdo in redkokdaj cveka. s tem da mi sami forumovci tezite in si med sabo tezite, pa komu je treba kaj rect, pa koga 'ne maramo' in kaj 'ni zazeljeno' in podobno.Bodte pol TUD TAM TIH!!! v onih primerih, kajti mi ne grejo nic bolj na zivce. x!x in nesmiselno se je prepirat z mano okol tega...lohk se pa seveda jezite name, to pa izvolite. zatezite tam enemu patricku al pa kaj jaz vem komu...tole mora bit pa men vsec al kaj!!!!150 tisoc postov, ki se ticejo izkljucno dveh oseb. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 no ok, sam je pa res da js nkol ne težim okol teh stvari ani? še nkol nism rekla da blo treba koga skenslat, nkol nism nikjer vpila MARSSSSAAAAA dej tega onga tistga tretga skensli če me gdo mot pač zavijem mal z očmi in idemo dalje....me pa ok včas mal zanese- tko kt dons recimo sam se mi tud zdi da ne glih pogosto KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 ma ne... ja, res je... zato ti pa pravim, da a sem teb kdaj zatezhilla? natancno VEM, komu sem zatezhila... vem pa tud, kdo se okol tega razburja mal in kdo ne... npr. triplu dol visi in je ze pozabil, sem ziher. tko je s tem... ne sam sem podala za vse...ker 'folk tolk moti xx nekdo' - ki recimo ima cinicen nacin al pa kajjazvem kaksen.no JAZ pa ne maram pocukranega...in pismu!!!a misli da me bo kdo prisilil, da je to OK?cukr??no men NI. in natancno tolk me moti ce je kdo skoz nesramen kot ce je kdo skoz evforicno do stropa skakajoc in sipa lupcke. ampak ne, prav nekateri tisti, ki so polni lupckov, bodo s srdom vcas rekli - ta nas moti, odstranit ga je treba, pac pa a ni hecno - oni ki so 'tezhaki', pa tezhijo sam tem, s katerimi si tezhijo... nikol mi se ni kak s strani vecine nezazeljenko predlagal naj koga skenslam.pac pa nekateri 'lupckarji' pa ze. kdo je pol strpen in v resnici ljubec?kajti zame je ljubezen sprejemanje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 mene tud bolj kot keki patricki pa morenoti pa ubilbiseji motjo pocukranci, pa če bi že koga skenslala pol bi taprvo te,,,,sam pač tk ne gre, sej komu je pa mogoč to všeč in simpatizira z njimi, js pač ne hodim v razne poljubčke pa pogrešane pa kajvemkamše, k mi lohk cukr prevč zraste......sej ni panike, res ne, sm se zajebavala mal s tistmu bom kregana stvarno nije da se vadim KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 saj vem oz. se mi je zdel... ampak sem izkoristila da to povem kar sem hotla. ker so vcas zamere, ces da nekomu pa nisem ne vem cesa. to me spominja na enega ex tipa, ki mi je nekoc rekel, da 'njemu pa nisem nikol TKO dala lupcka' (kot nekomu drugemu).mislim... kaj? kaj pa naj zdaj?a sem robot?mam pripravljene odzive, odgovore al kako.v bistvu je jasno da se na vsakogar drugace odzivam.eni okusi so kisli, drugi pa slani in tretji grenki. kako naj na vsakega isto reagiram?a jem juho z nozem? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Danes na limonadi s soljo, če vam to kaj pove Silver , mladenič Od jutri dalje je moj naslov: barka tam nekje v lukiKoper tečno, ker sem sama sebi nepredvidljiva , zato izjavljam samo.... do nadaljnega.Jan pa spet komplicira,kako dolgo bova ostala.Kaj če bi on šel v ponedeljek z vlakom domov, al pa če bi šel morda v torek.Ali ap bi šel morda že z atijem v nedeljo itd.itd.itd.Kak ga mam poln kufer včasih ...ko teži tolk vnaprej, pa sploh ne ve, kako bo in kaj se bo dogajalo.Če bo fajn, bo za bit, če ne pa za it. če bo kdo s primorskega konca utegnil, sem za kak drink Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Dej pejta na chat! Letim zdej, da me now kdo namlatu! Astra, uživi, tamalga dej pa nežno za ušesa! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej pejta na chat! sem pa najprej mislila da si astri rekla . kao, po 1. postu nas ze moti ker oni cveka. astra, mej se, uzivajjjjta!!! jan komplicira? ne ga sljivit sploh 5 posto.reci da sem narocila, da mora napisat vtise in si vsak dan zmislit eno novo besedo (al pa clo janizem, ce bo ustvarjalno razpolozen ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Da napiše vtise pol ga bo minlo, da sploh kam gre Ma res je, kar sem napisala, včasih mi gre tako na živce, da si res mislim, pa zakaj moram glih jaz to poslušat . Jaz sem hitra in neposredna, njemu pa še kaj bi za zajtrk jedel, včasih predstavlja vprašanje, ki ga je treba 3x premislit...in najbolš bi bilo, da bi cela familja sedla za mizo in kakšno uro razpravljala o prednostih in slabostih odločitve. mah, včasih me prime, da bi kričala..od nemoči,od besa. In potem še nastopi s tisto svojo levovsko luno, me zviška pogleda in reče: težiš x!x ...jaz sem polnoleten in sam odgovarjam za svoje odločitve. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...in najbolš bi bilo, da bi cela familja sedla za mizo in kakšno uro razpravljala o prednostih in slabostih odločitve. zviška pogleda in reče: težiš ...jaz sem polnoleten in sam odgovarjam za svoje odločitve. model Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 morgen.... pijem slano limonado... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts