aakhut 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 blo pa fletno drgach ucheri na metelkci en "chupast dolgonogi prfoksarski motorist" praznoval rojdan v yalla-yalla...smo moral trpet pa neke kao anarhistichne filme gledat...uni vsi neki jugonostalgiki...sm se moral opredelit, pa sm izjavu de jst sm pa JUGOALERGIK ...pol me pa niso vech maral ...pa pochas se folk nakapljal...pa mel đemsešn ....kulsko... nakar zvem de v tiflu DJ DUKI praznuje svoj rojdan...pedrula ni mogu u soboto povabit...no ja...pa sm mu shu chestitat....ja nch...domou sm se ob ene pol shestih prvleku... komi chakam, de se K4 odpre....de bom meu spet kolkr tolk redno pa normalno zhivljenje ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Na zapadu torej nič novega Evo mene back Astra - pismo..kje si pa bila prejšnji teden z barko mogoče ne bi bili po dveh dnevih Primorske tako željni Štajerske Garaška danes.. Sicer pa nabavili vrata za mansardo..znosili material na vrh..spucali parajt(hehe)in čakamo mojstre..ki še niso glih ziher kdaj bodo imeli čas Skratka..fino je da se forumske teme prepletajo.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Tistole polnoletnost je Jan tudi nekaj pri nas omenjal Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>en "chupast dolgonogi prfoksarski motorist" praznoval rojdanTisti filozof s pedagoškega faksa? Danes je celo lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Tale moj počutje pa "malo" pretirava ... že ves mesec čepim doma, pa še planetov ne morem krivit za to (ali pa) http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 silver, cosma...hvala bla na terenu do zdaj....hecen občutek, ko te začne po malem zmanjkovat....kot motor, preden ma za škripnit ....sam najbolš pr vsem skupaj je pa to, da je psihično počutje ful ok.....če je sam fizično mal švoh, je še zmer lažje prenašat kot kontra tko, še mal pa domov...se je ful dogajalo danes, vidim....dnevnik dobro naložen s teksti....pa takimi, fajnimi... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 O haj Nat! vi maste pa skoz mojstre (in v vsakem primeru pestro... ) jou, melodie, dons je najbolj vroc dan v zadnjih 10 dnevih po mojem... tak obcutek mam... cist fajn, mal za spremembo. Aakhut, fajn da ga zhuras, jaz mam zdaj kup enih stvari, po drugi strani pa bi tud jaz rada se 'do konca izkoristila poletje'... ki je pa nikakvo.torej, kakorkol obrnemo, vedno, ko pridemo z morja, je pol prec dezevje, pa ne glede na to, kdaj se vrnemo. Tina, jaz tud off, kup stvari (pa saj ajde tud kaj naredim), sam... da se mi pa cist nic. :||| Amis, 'kot motor, preden ma za škripnit' ?? , sam: * Midva pa dons povabljena (no tim tud sam ne bo hotu zraven) na nek grski sir - ful dzazen baje - z grskim ful hudim olivcem. k frendoma, ki z njima vedno ful dobr jemo (no midva z mosko polovico pa ze kakih... hm, vec kot 20 let, po mojem, skupaj jeva dbest... sva kuhala skup ze velikrat, na piknikih bli skup veckrat, tko da se obeta fajn papyca...)...tko da... kul... ne pa sam 'pomembne stvari' pa ne vem kaj, kaj ma kdo pa tak, ki me nekateri tolk blazno nujno neki rabijo... :|||joj saj res, moram dat vin v hladilnik, zadnja flasa tega plavca (glih dbest priloznost).Veter pa dela zame dons... mi fajn cote susi, pa tolk lepo disijo. kok disi men tole... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 :!!: joj sm bla huda zdejle....naši dol ene drve prestavljajo pa so kačo našli, pol pa valda panika, se je u kot zavlekla in ni mela kam, pa so jo kr potolčt hotli z eno palco pa sm hvalabogu uletele in se razpizdla ful, a zdej k so uni smotani in se je bojijo jo je pa kr ubit treba......pa čist navadna belouška, neškodljiva, prozaprov koristna žvalca sm jo odnesla pol stran, so bli čist trdi vsi jst pa heroj, đek taglavni KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>:!!: joj sm bla huda zdejle....naši dol ene drve prestavljajo pa so kačo našli, pol pa valda panika, se je u kot zavlekla in ni mela kam, pa so jo kr potolčt hotli z eno palco pa sm hvalabogu uletele in se razpizdla ful, a zdej k so uni smotani in se je bojijo jo je pa kr ubit treba......pa čist navadna belouška, neškodljiva, prozaprov koristna žvalca sm jo odnesla pol stran, so bli čist trdi vsi jst pa heroj, đek taglavni ejjjjjj cist istoooo se je pa men 'zgodil'!!!!!!!!!!! x!xko smo nasli skorpijona...... ko smo enkrat hotl it z morja, nismo bli ziher, nekaj se je oblacilo, luna je bla v sco, poberemo cunje, pac brisace in to, in je v moji rdeci majici skorpijon. o glej ga stari, sem rekla, hvala, to je bil zame znak da se torej spokamo dam, kar smo pol se... in ga odnesla dalec v grmovje in ga fliknila not.kel frka!!! neodgovorno od mene!!! ubit bi ga blo treba, ker 'lohk kakega od otrok pich'!ejj, 4 dni smo tam peketal po tleh, otroc, vse, na ose stopili, pichle pol jasno, vse zivo je blo, nic ga ni blo bliz skorpijona tedaj...zdaj pa kar ubit, sam ZATO KER JE - in se ga pac mi bojimo? halo!!! .no podobna dogodivscina... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 sej, to so take fore bolane ja valda, kača kr čaka tm u enmu grmu da bo skočla vn in te ugriznla več ljudi ugrizne pes kot kača, pa noben panike ne zganja ko psa zagleda nek KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 js ms našla podgano mlado....čistga mladička, sm jo mela za lublenčka, Mica je bla....mati je seveda norela, sam pol se je pa navadla....svetovna živalca je bla, brihtna k strela, pa taka lepa......pol sm pa enkrat od sobe postila vrata odprta po nesreč in se je zgodila nesreča.....kok mi je blo hudo za njo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 k nam je pa muhar (po mojem) uletel, pa smo mel glih mimine mladote, pa so ga hotle ze nekaj sklatit... :||enkrat pa Miska goloba!!! ko sva sla pa dam, sva se pa glih pogovarjala o 'morbidelijih', pol pa tole!!!... in podobno, pa res, je spet bilo x!x - da kar ubit zdaj... - so eni rekli... :||| uh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> blo pa fletno drgach ucheri na metelkci en "chupast dolgonogi prfoksarski motorist" praznoval rojdan v yalla-yalla... ---Se vozila po servisih cel dan, po moje se v zivljenju nisem v enem dnevu tolk dnarja od sebe dala No ja, mam pa mir zdaj.. Me je bratec mal okrog prevazal, zdaj sva si pa pico za kosilo narocila.. Zvecer se pa ful dogaja v Ljubljani.. grem gledat eno lutkovno predstavo na Trnfest; rezira tip, s katerim smo v Zicki bli skup.. Pa Compe v zvezda parku, pa Noc v Stari Lj en fajn koncertek.. Se sploh ne morem odlocit kje bom.. Pa kok fajn, da mam motor popravljen, da se lahk zapeljem v mesto in mi ni treba za parking skrbet. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Jaz pa danes cel dan ze ne delam prakticno nic. Imam skripto na racunalniku, ki jo berem, ampak umes skos gledam na net, tako da je produktivnega ucenja vse skupaj po moje ene 5 urc :xx!: Moram jutri po papir, pa sprintat, ker drugac bo JOJ. Zdaj pa pride k men Ko pa berem, kaj Aliana pise, greva pa mogoce v Lj.... Mi smo mel tud misko. Je kakala po kurilnici Potem smo pa nastavili past ( uno k se pac ulovi, jo ne poskoduje...kot ena posodica z luknjicami in tam das sircek, pa pride). In se je ujela...pa je bla breja miska Taka blazno luskana. Sam sem mogla takrat popustit s starsem in smo jo spustili na en travnik Jaz jo bi itak imela takrat, bitje cortkano http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/g070.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ja a niso cortkane res miške pa to enim se pa ogabne zdijo js pa čist nora tud k vidim kej tajga....ticte tačke mejcene pa kremplčki...pa smrček z brčicami tankimi pa kere učke KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zdaj pa pride k men Ko pa berem, kaj Aliana pise, greva pa mogoce v Lj.... http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/g070.gifCe se srecamo, me pocuki za rokav, kot bi Aakhi rekel WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 mene tud - sam pazi da te ne ugriznem. zdej bova pichila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ce pade odlocitev za v lj, te definitivno pocukam http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c010.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odsvetujem... kar dve frendici sta ssinfali, ena pa kar zlo in podrobno... nad vsem mogocim se je protozila...zgleda, da Dasin 'filing' res kar dobro deluje (ze kar vem, da kadar rece 'nimam dobr filing okol tega', da tistega skor cist ziher ne bo zbrala, ali sla pogledat, al kaj tazga... v glavnem, njo so razocaral ze takoj, ko je zelela nekaj informacij okol studija... so nekam vzviseno deloval, pa urnik je tak trapast, da imajo vsak dan do 9h zvecer... jim je rekla, da se ji kar cudno zdi, ker so umetniska sola, pa so vsi tam zvecer, ko so tud kaksne druge umetniske prireditve, koncerti, gledalisce, a potem nikogar od njih nic dugega ne zanima ... pol jim je se zatezila, ker trenira ples in ga potem ne bi mogla, ceprav je to tudi kreativno izrazanje in v njihovi publikaciji se tolk hvalijo s tem, da podpirajo in pomagajo razvijat umetnisko izrazanje blabla... 'jah, zdej bom mogla pa kar pozabit na kup svojih kreativnih izrazanj, pa na umetniske uzitke ob gledanju kaksne predstave ali koncerta, filma... to mi pa res ni vsec, je cena kar previsoka, hvala lepa x!x ' ... jo kar podpiram, se men tud mal za lase privleceno zdi, pa vsec mi je, ko jim je kar povedala <{POST_SNAPBACK}>Fotr je tud kar sam sel.zadnjic sem razmisljala, pismu kok je to hudo pravzaprav za otroka...eni ocetje se tolk pulijo za otroke, babe zleht, nagajajo, ne pustijo ocetu do otroka, ga morajo slednji clo ugrabit, se borit na sodiscih, kaj jaz vem kaj vse...moj fotr pa mene tud povohal vec ni.tu imata tud z Daso zelo podobno ... bi blo sicer boljs, ce bi imeli to skupno, da nobena od vaju ne bi imela te izkusnje ... ... sam - najbrz pa vaju je ta izkusnja tud v necem bolj izmodrila, ali dala drugacen vpogled ali nekaj... ali ima vsaj ta potencial, da vama je lahko neke vrste prednost... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce pade odlocitev za v lj, te definitivno pocukam ja ja zihr, kje si pa upas. <{POST_SNAPBACK}>...zunaj vse postorjeno, kot je treba car si, saj pravim. <{POST_SNAPBACK}>zgleda, da Dasin 'filing' res kar dobro deluje (ze kar vem, da kadar rece 'nimam dobr filing okol tega', da tistega skor cist ziher ne bo zbrala, ali sla pogledat, al kaj tazga... v glavnem, njo so razocaral ze takoj, ko je zelela nekaj informacij okol studija... so nekam vzviseno deloval, pa urnik je tak trapast, da imajo vsak dan do 9h zvecer... jim je rekla, da se ji kar cudno zdi, ker so umetniska sola, pa so vsi tam zvecer, ko so tud kaksne druge umetniske prireditve, koncerti, gledalisce, a potem nikogar od njih nic dugega ne zanima ... pol jim je se zatezila, ker trenira ples in ga potem ne bi mogla, ceprav je to tudi kreativno izrazanje in v njihovi publikaciji se tolk hvalijo s tem, da podpirajo in pomagajo razvijat umetnisko izrazanje blabla... 'jah, zdej bom mogla pa kar pozabit na kup svojih kreativnih izrazanj, pa na umetniske uzitke ob gledanju kaksne predstave ali koncerta, filma... to mi pa res ni vsec, je cena kar previsoka, hvala lepa x!x ' ... jo kar podpiram, se men tud mal za lase privleceno zdi, pa vsec mi je, ko jim je kar povedala ...tu imata tud z Daso zelo podobno ... bi blo sicer boljs, ce bi imeli to skupno, da nobena od vaju ne bi imela te izkusnje ... ... sam - najbrz pa vaju je ta izkusnja tud v necem bolj izmodrila, ali dala drugacen vpogled ali nekaj... ali ima vsaj ta potencial, da vama je lahko neke vrste prednost...ja, podobno, saj ima enaka kar oba taglavna polozaja pa se nekaj s plutonom, torej... dost 'logicno'. sam da sem se morala jaz bolj 'borit'... z mamo mislim... saj je ona tud bila razumevajoca, sam recimo ze tele umetniske in vse to... ja, tole s fotrom... je dost dobrega... prednosti v bistvu...ziher bi ful moril. lazje sem se po sebi oblikovala, se mi zdi...no ne da se mi tud zdaj nakladat o tem, bom kdaj drugic, kje drugje (saj kdaj sem pa ze), ampak je kar kaj tega, kar lohk jemljem kot prednost.Itak je tko kul kot je... mislim ker itak... morda sem, ko sem pol zivela sam z mamo, pridobila nekaj teh njenih lastnosti, ki sem jih pac ocitno morala... ker drugace sem pac bojda velik bolj fotru podobna.no jaz nimam teh njegovih mewl. (dvojcek z luno v levu), mam pa njegovo popizdljivost, pa tud veselje in navdusenje.pa spomnim se ga vseen tud po dobrem... ga vsaj nisem vsega bolnega gledala...jaz se ga spomnim skoz veselega, nnasmejanega, za spase, s tkole mal... obrvmi navzgor... cez oci sem mu podobna. pa skoz cist ekshn... tega se najbol spomnim pri njem... pa njegovega hudomusnega nasmeska... pa imel je smisel za humor, tud na svoj racun, pa cist zivcen je bil, ce kdo cesa ni stekal in ni prenasal neinteligence.naporen tip, skratka. kot jaz. oh ja... fotri pa vse tole... druzina, zlahta, odnosi.. vezi...pismu kok je vsega tega... * jaz ze nazaj, mitjo odlozila v enem kafichu, ker en njegov frend, ex sodelavec, praznuje rojstvo otroka. kok sem se nazrla... ful dobr je blo! gledal/poslusal Buda Bar - Nature... a pozna kdo to, ful dobr, kaksni dobri posnetki, hudo, sem cist not padla... pa muzka zraven... v mestu naj bi se kao ful dogajal al kaj, da sem se bala da ne bom placa dobila... pa grem dam, prazno vse... kot bi bilo cist nekje drugje... in cist v enem drugem casu... cist odstekano...poletje, vse... pa cist prazne ulce, mrtvo vse... beda. sramota. :xx!: peljala mim metelkove... za sekundo pomislila, pol pa sam produzhila, nic se mi vec ni dal... grem gledat ce je za kej un film, ki sem nekaj nekje zasledila da bo zdajle enkrat. pa berem eno knjigo - ziva zazgana, schtraufenpacht! pravzaprav ne maram prevec takih knjig, mi jo je frendica podtaknila... pa sem jo zacela brat... pa me je kar potegnila... sam me kar v zelodcu stiska...tist ki sem danes nekje napisala ('marsikdo misli da ima dobro srce, a ima v resnici le slabe zivce'), zame kar velja. ker ne morem rect da sem tolk obcutljiva...sam eni prizori... me pa cist dotolcejo.najbolj trpim, ko vidim mucenje zivali in otrok... to pa kar mene boli.al pa ce kaj tacga berem, me kar v zelodcu stisne. pismu kaj je vse, jaz pa se sekiram vcas zarad brezveznarij... al pa pritozujem nad cim, namest da bi bila srecna, ker sploh je to.... vcasih se umivam... pa mislim... joj, SE DOBR!!!, da je voda, ejjjj, eni nimajo vode, strahotno, pa saj ne mores zivet sploh pol!!!In se svezhim, si zlivam vodo v obraz, ko obraz kar pozresno jo hoce, pa pomislim... joj kaj ce bi si je morala sam tkole mal odtalat, da bi bilo cist razuzde', da bi tkole jo sipala 'na veliko'... kaj ce bo 1x tko?upam da ne bo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Jaz pa glihkar iz mesta. Kje si se pa ti vozila, Marsa, da si vse opustelo vidla? V centru tolk folka, da se moras rinit med njimi, na vsakem vogalu kaj dogaja... Bla najprej v parku Zvezda, Compe so pripravli pol trga ljudi do poplesavanja in navdusenega ploskanja , pol sibala na Trnfest, bla ful razocarana, ker je lutkovna predstava odpadla. Pa tolk sem se veselila...No ja, se dobila s frendom in sla sla nazaj v mesto.. Tam pri Zlati ladjici so imeli trebusne plese in muzko in hrano (indijsko al tursko al kaj to je ), na Presercu so ravno nekaj postavljal al pospravljal, ne vem tocno, za promet je blo vse zaprto , po Tromostovju do Magistrata ena slikarska razstava, pri magistratu pa en hud koncert.. Trobila, klavir in en nor pevec... sva se kar nalepla in ostala do konca V glavnem, men je ful dogajal Zdaj pa spaaat!!! Nocko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 res cudn, pol sam un majcen pashchek...ker sem bila okol lutkovnega, na poljanah... sam res pa nisem zavila prot centru, ampak na resljevo ... vse prazno in tiho. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ne no! Mislm, grozna je! Huh ste se spravli name sej nism tok grozna, dons sm se učila sam 2 ure .... no v svojo obrambo nej povem da mam ta izpit v torek in je najtežji sploh v tem letniku in da moj učenje zgleda nekak tko, da skoz vmes še kej drugega počnem, sploh morm poslušat eno musko pa pol včasih not čist padem... in pa sploh se navadno skor nč ne učim zato sm pa zdej tko ponosna na vse te svoje učne urice ta teden uh a je dost a sm zdej spet kej podobna dvojčku ? Pa še to ja... ko so bili junijski roki se sploh nism učila, zato se morm pa zdej.... pač vsaj mal... čeprov sm dons že mela v mislih vikend totalno brez učenja, k mam dost teh smotanih knjig, pa ne bo šlo... no, sm se razpisala Marsa, jst sm dvojcek, luna v sco in pa strelec asc... pa ne vem sploh kaj in kako in kdaj name vpliva v glavnem je kr ena odklop kombinacija, vsaj zgleda tako... Drugač pa Pikica sm te že ene parkrat hotela vpisat med pogrešane pa je zmer zmanjkal časa, res ful fajn da si spet tukej Sej aves Da Vinci sam je men prov všeč, ideja tud fajn, Marija Magdalena pa to... ampak knjiga sama pa res nč posebnega... Harry je zakon to pa itak Evo, peljali smo mačkona na striženje (imel je grozne vozle povsod) pa še eno rano ima revček, mu jo morm 3x na dan razkužit... res je grozn k vem da bi šel rad ven, pa ne sme še vsaj 1 teden... Ja tole pa gre men tud na živce da pobijajo kače pa škorpijone pa vse živali ki so kao nevarne... jst sm ujela doma 3 miške na tisto foro s sirčkom pa so jih hotli ubit, sevede nism pustila.... Pa danes res tko se vozim z rolerji po eni vasi, pa en tip se začne na motorju zraven mene vozit vzporedno pa nekej smejat (star ok. 50 let) pa ogovarjat, jst ga ignoriram, pa pridem že ven iz vasi un pa še kr zraven, pa nikjer nikogar, res grozno... na srečo se je spokal potem k ga nism niti pogledala in samo hitr šibala naprej... ker psiho too much in to sred ene vasi, sred polj... Zdej sm pa totalno zmatrana, grem spat in še malo brat tole fajn knjigo Zbogom in hvala za vse ribe Lahko noč, mejte se! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Končno doma Še za "varuško" nisem ob 5 zjutraj izjavim, da mi ni do , , ... moram it žehto obesit ob taki uri in to pol res naredim lepo sanjajte naprej Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>In še nekaj, ko si ravno vodo omenjal Marsa. Ko sem predvčerajšnjim kosil, sem naletel na kup pločevink in dve steklenici, pa še en kup papirčkov, računčkov... :xx!: :xx!: sredi travnika . Ljudje božji , svoje avtomobile čistite tam, kjer je mesto zato !! Ne razumem, kako lahko nekdo spusti svoje odpadke na prvem placu, ki ni njegov . In potem se taki hvalijo, da je njihov avto vedno čist... . Toliko o čistoči nekaterih. Da ne govorim...če bi mi tiste flaše prišle v boben rotacijske kosilnice...to je tako, kot če bi bombo zabrisal tri metre od mene... . Da jest tazga Mukija dobim v roke... ..ta ne bi šel po svojih nogah domov.. Sicer pa en lep , umirjen dan se obeta ... Hehehe Silver, če rabiš pomoč, pokliči, ti bom z veseljem pomagal, sicer se nisem že desetletja mlatil, a za takele Mukije, bi si z veseljem malce razgibal pesti, hehehehhe..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts