Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

slana limonada.... :inocent:

kava... x^x

glup sestank.... :xx!:

pol mal xracx

pa spet metelkova pa xcheersx

pa kak xsmokex

pa itaq de ves xegox

pa deprast sam domou :cry:

pa spat.....

in jutri je nov dan xrolleyesx

..OM.. :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
Joj, Akhut, včasih se ti moram nasmejati, kako kratno in jedrnato vse napišeš. In iskreno. :palec: x;)x :vragec:

Silver, zadnjič napisala romantično pa seveda nisem mislila tako.Predvsem veliko dela, ampak pri tem vsaj drugačen užitek.

Mateja, ne dvomim, da se bo Daša pravilno odločila. :detelca:

Voda? ja, pozabljamo,ker smo razvajeni in mislimo, da je to normalno.Da odpreš pipo in vodo lahko celo piješ,ne sam da je je dovolj.

Pakiram.Tokrat mal drugačna scena, ker bom precej hodila ven in samo kopalke, trenerka, majica in kratke hlače ne bodo dovolj. Zdaj pa bi rada celo omaro nesla s seboj x:Dx

Se prav veselim x^x mal sem si že zaželela ljudi, pohajkovanja in družbe...

Moja pikica že trezneje gleda na sanjsko Ameriko, pravi,mami tule je fajn, ampak samo za bogate.Ena povratna karta za ny in potem podzemna stane 50 dolarjev.Hamburger in osnovna hrana poceni, večerja v kakšni restavraciji pa že $$ xrolleyesx

Moj gospod pa oživlja nočne koprske ulice x:Dx , se mu grem pridružit x:px

Imejte se fajn, naj vam dnevi tečejo po vaših željah xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Auuuuuu! Boli me zob! PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....... :vragec: Pa klinc je, k ne vem, ker me, k me kr cela leva čeljust boli, pa še ta lev ušes zravn in glih dons, k mam tri službe. Jebemo! :vragec: Zdej si morm pa enga dobrga zobarja najt, k mam še iz otroštva celo paniko, k sm mela enga mesarja. Joooooooj. No, vsaj smilm se lohk dons mal sama seb! :xx!: hehe x:Dx

Joj, včer me je pa skor kap. Prvič v življenju sm vidla nesrečo. Cel fak. In pol sm mela še salbo vest, ker se je zabil človk, k je tik preden se je zabil, najprej skor povzroču, da bi se cela kolona, v kateri sm bla jst ta zadna, verižno trčla. In sm ga glih klela, ker kreten in pol ga je en tok naboliru od strani, da me je skor kap. :O: In se je obrnu na streho. Sreča v nesreči - rešilc je stal na semaforju in so ga šli takoj rešvat. Tok je blo grozn in itak nismo mogl nč narest, k smo vsi sred križišča stal in smo se sam naprej pelal. Mislm, da so vsi preživel, ker sm šla ene 5 ur kasnej nazaj in ni blo nobene svečke. Hvala Bogu! Krivda je bla pa totalno njegova, ker je stal v koloni za naravnost, pol se je pa sred vožnje premislu in šel na levi pas, sredi križišča, ki je mel pa svoj semafor za zavijanje. In tip je pogledu samo nazaj, da je cesta prosta, desno pa nč, kjer je mela dvopasovnica zeleno luč. In ta drug je vsaj 60-90 na uro prletel vanga. Po moje nobenmu ni blo nč jasn, k se je tok hit zgodil, da res ni. Pol sm se med vožnjo celo pot tresla, k mi je blo tok grozn. Sej nikol ne veš, kdaj bo kdo tkole pred tebe zapelu sred križišča, ti pa na polno pelješ.

Držim pesti za vse.

Kmal bo konc počitnic, spet bo faks in letanje okol. Zaposlenost sto na uro. Ma, sej je fajn, če skos neki dogaja. Dolgčasa ne prenesem.

Ajda, mal si se odkupla, no. x;)x x:Dx

No, fajn bodte, v tem deževnem petku, pa lep vikend vsem. x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, jst sm dvojcek, luna v sco in pa strelec asc... pa ne vem sploh kaj in kako in kdaj name vpliva  :vio: v glavnem je kr ena odklop kombinacija, vsaj zgleda tako...

ja saj res, strelc ti nekak najbolj ven tolce (no vsaj jaz ga najbolj opazim). xDDx

Opazam, da fajn knjige beres. x8Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>moram it žehto obesit  x:Dx  ob taki uri  x:Dx  in to pol res naredim
x:Dx to pa tud jaz pocnem... ob pol treh zjutraj recimo cunje obesam. :D ker, saj je sveen kdaj. sam moram bit potih ko tiste kljukce tolk ropotajo, jih ne morem, kot ponavadi, recimo vseh 6 hkrati zabrisat v posodo, tko se mal 'igram' in ciljam... itak dbest ciljam, sam ena kljukca mi ni vec izziv. tko da jih celo pest vrzem, pa vse morajo v enakem loku it... xyesx to ni tolk lahko,,, xDDx

<{POST_SNAPBACK}>... Z Janezom Škofom sva bila sošolca v gimnaziji......

...

Marsa...a da bo h2o nekoč zmanjkal...mogoče pa res ... :sori:

...

...

In še nekaj, ko si ravno vodo omenjal Marsa. Ko sem predvčerajšnjim  kosil, sem naletel na kup pločevink in dve steklenici, pa še en kup papirčkov, računčkov... :xx!:  :xx!:  sredi travnika . 

Janez Skof je men ful simpaticen in se mi zdi nekaj psoebnega in fajn clowk (ga sploh ne poznam, sam tkole pa filingu), ja in tud nadarjen in tud dober tip, ceden, men je vsec. a kaj ves, a je vodnar (bi znal bit)?

Voda... ne bo je zmanjkal... se ipak mal 'zanasam' tud na znanost... cez par let bodo mel take filtre in vse, da bo vse kul. xupx xyesx x;)x

Svinjarija sred travnikov? :mad2:

bi jih zvlekla pa naj pozrejo tisto plastiko, sovrazim to!!! :bomb:

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

in jutri je nov dan xrolleyesx

Jutri? xDDx a to mislis dons? xDDx

<{POST_SNAPBACK}>

Pakiram.Tokrat mal drugačna scena, ker bom precej hodila ven in samo kopalke...

a kapo pa shal si si ze pripravila? x:px

*

glej to no kaksen dan!! :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Auuuuuu! Boli me zob! PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....... :vragec: Pa klinc je, k ne vem, ker me, k me kr cela leva čeljust boli, pa še ta lev ušes zravn in glih dons, k mam tri službe. Jebemo!  :vragec: Zdej si morm pa enga dobrga zobarja najt, k mam še iz otroštva celo paniko, k sm mela enga mesarja. Joooooooj. No, vsaj smilm se lohk dons mal sama seb!  :xx!: hehe  x:Dx

Joj, včer me je pa skor kap. Prvič v življenju sm vidla nesrečo. Cel fak. In pol sm mela še salbo vest, ker se je zabil človk, k je tik preden se je zabil, najprej skor povzroču, da bi se cela kolona, v kateri sm bla jst ta zadna, verižno trčla. In sm ga glih klela, ker kreten in pol ga je en tok naboliru od strani, da me je skor kap.  :O: In se je obrnu na streho. Sreča v nesreči - rešilc je stal na semaforju in so ga šli takoj rešvat. Tok je blo grozn in itak nismo mogl nč narest, k smo vsi sred križišča stal in smo se sam naprej pelal. Mislm, da so vsi preživel, ker sm šla ene 5 ur kasnej nazaj in ni blo nobene svečke. Hvala Bogu! Krivda je bla pa totalno njegova, ker je stal v koloni za naravnost, pol se je pa sred vožnje premislu in šel na levi pas, sredi križišča, ki je mel pa svoj semafor za zavijanje. In tip je pogledu samo nazaj, da je cesta prosta, desno pa nč, kjer je mela dvopasovnica zeleno luč. In ta drug je vsaj 60-90 na uro prletel vanga. Po moje nobenmu ni blo nč jasn, k se je tok hit zgodil, da res ni. Pol sm se med vožnjo celo pot tresla, k mi je blo tok grozn. Sej nikol ne veš, kdaj bo kdo tkole pred tebe zapelu sred križišča, ti pa na polno pelješ.

Držim pesti za vse.

oouch! :sori:

ja jaz tud drzim pesti za vse! xcrossfingx

socustvujem za zob... pejt k dohtarju (sicer pa si lohk mal masiras oni predel za usesom in med vratom in celjustjo z brinovim ali sivkinim et. oljem). :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj mladinci x:Xx

Knjigo berem ko utrgana jo moram vrnit v knjižnico... vedno vse zadnjo minuto. Bi se ne preveč sekirala, ampak vem da je rezervirana in da jo nekdo nestrpno pričakuje.

Včeraj dobila lisičke :2src: (marsa-beri gobe x;)x ) Sem se nekomu iz srca zasmilila očitno s svojo stisko, nabral svežih lisičk in mi jih dostavil :xmas: . Nikol pozabla x:Xx x:Xx

Pika pikica :detelca: imamo temo o zobarjih.

Astra, morebit priletim na obalo jutri, pogrešam že malce refošk, pa danes zadnji dan antibiotikov :onfire:

Huh...telefon se bo prekuril... what a day :fiju: še enega posta ne morem spisat...najbrž že preveč nakladam...

x:Xx vsem lep dan

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>moram vrnit v knjižnico...

:O:

x!x x!x x:Xx x:Xx :palec: :palec:

Ful thanx stara, imam 39 knjig za vrnit do dons. x:o)x

predstavljaj si en teden zamudnine. :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>oouch!  :sori:

ja jaz tud drzim pesti za vse! xcrossfingx

socustvujem za zob... pejt k dohtarju (sicer pa si lohk mal masiras oni predel za usesom in med vratom in celjustjo z brinovim ali sivkinim et. oljem). :detelca:

Tenk ju. Sam sm v službi, šele prot večeru dam pridem. Nema olja do takrat. Sicer pa ni za crknt hudo, mam visok prag bolečine. Sm ene vrste mazohistka, zgleda! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Oj mladinci  x:Xx

Pika pikica :detelca: imamo temo o zobarjih.

Ja, vem, sm se šla že pofočkat. Pa sm misnla prej napisat vsem, da mi ni treba razlagat, da mamo temo o tem, k vem...hehe...vseen tenks, bejba! x:Xx

DAAAAAAN! x:Dx

Vceraj potem nisva sla v Lj, ker je bilo tukaj prevec udobno x:o)x

Ne bom prevec porocala....

Janez Skof je men ful simpaticen

Men tud!!! Cela pojava :palec: Cudno, da nimamo nobene teme o slovenskih agrft zadevah x:o)x Ce bi se kej pisalo...

Aja, bos ti vidla, kako bom pocukala, ko bos najmanj pricakvala x:Dx x:o)x x:Dx

No xrolleyesx x:o)x

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/g105.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

hm, zdejle sem pa jst svoje videnje ene situacije mal preveč ostro opisala, sicer sem povedala tisto, kar sem mislila in dečva se je najprej malce branila, na koncu sem pa ugotovila da sem v nizanju dejstev in dokazov kr močna... no pa se ne počutim nič bolje, ker v bistvu ima njena zgodba tud svoj prav...

<{POST_SNAPBACK}>heh...Ebor :palec: , a veš, da bi jo verjetno celo potreboval, imam ravno toliko prakse kot ti... x:Dx x:Dx

Hehehe Silver nekak se bova že znajdla, bova mahala okol sebe do nezavesti.. kej efekta že bo, če ne drugega vsaj veliko vetra bova naredila, kajne...(samo preveč skupaj ne bova smela stat... da nebi ekhmm... prišlo do kolizije, kajne)

Silvy, xokx, daj, ce se ti da. xDDx

ja, 'za zment', najbrz ze... xDDx x;)x

saj midva se tud kaj zmeniva tkole... :D

Michelle, me prav zanima. ;) :P

saj se ziher spoznamo oz. pac vidimo. xyesx

Pikica, jaz tud - visok prag bolecine. to ni mazohizem, to je ok, no vsaj jaz tko jemljem. x;)x

upam da te ne bo prevec bolel. xcrossfingx

Selene, ostra? ja, to pa to, si kar predstavljam! x;)x xDDx :8):

Ti tud bodi zdrav, Patrick! :palec:

Ebor, ukaz moras vedno tudi zakljuciti, primer:

[citat]blablabla[/citat]

uporabis pac quote. :palec:

*

Joj kolk se matram z necim! :sori: :mad2: :bomb: :xx!:

Picasso

ves kaj mi je vsec pr teb... prec vse postekas... pa kljub temu tvojemu zblojenemu neptunu (ki pol na 1. pogled morda daje drugacno sliko o teb)... pa mas smisel za humor, in tud na svoj racun, tako se s tabo zlo rada hecam. xDDx x:Xx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x8Dx  x8Dx ...mogoče se pa prehladi ... x:Dx  x:Dx  :palec:

x:Dx modela, pridem posnet podvig

<{POST_SNAPBACK}>

Joj kolk se matram z necim! :sori: :mad2: :bomb: :xx!:

Dej pliz nehi s takimi, k se mi že milo stori ko te berem. Vedno pomislim na tednsko pisanje napovedi, pa kako ti rata... saj najbrž je kaj drugega ampak nima veze.

xwizardx naj ti pomaga.

selene x:Xx

Kaj je danes z Amis? Kdo je zmagal ona ali angina?

Knjige seveda nisem uspela prečitat, ker sem imela 2h frendico na telefonu se nisva videli že skoraj 2 meseca, slišive se pa skoraj vsak dan....ampak danes sva imele spet **pomembne zadeve** za analizirat x:px Razsvetljenje sem doživela v eni točki pogovora. Hvala ti N., ker si vedno **na dohvatu** ruke za mene. Jas jo imam tako rada x:Xx Takih frendšipov ni veliko sem pa hvaležna Vsevišnjemu, da mi jo je naklonil.

Pa dež je ponehal! Moram v mesto v knjigarno letet kupit darilo, danes praznujemo rd.

Tralala la vita e bella.

Aja pa mame so nazaj s toplic prišle obe bolni :inocent: ne znata se oblečt za bazen :vragec: , sestra pa bojda kamele jaha... no vsaj nekaj :vragec: x;)x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>

Dej pliz nehi s takimi, k se mi že milo stori ko te berem. Vedno pomislim na tednsko pisanje napovedi, pa kako ti rata... saj najbrž je kaj drugega ampak nima veze.

xwizardx naj ti pomaga.

x:Dx :xx!: fajn si me potolazila!!! x:o)x x:px xrolleyesx

Ne, ni SE napoved (:mad2:). x:o)x x:Dx

haha!! x:Dx x:o)x

ne, frke mam z enim dogodkom ki dajem na magazin, pa mi ga sracka nekaj administracija in si kar lase pulim, ce kaj ne gre, kolk nimam potrpezljivosti jooooj... :sori: :bomb:

ce kaj ne gre, jaz tega sploh ne prenesem! :sick:

Mora it! x!x

ko je K. na koncertu TZB potrgala vse strune (xrolleyesx x:o)x) in je sred komada, sred koncerta, rekla, ne morem igrat, nimam strun, sem jo nadrla, me ne zanima, mas da igras (pa magari brez strun)! :att:

x:Dx x:Dx x:px

ohhhh! :xx!: :xx!:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ko je K. na koncertu TZB potrgala vse strune (xrolleyesx x:o)x) in je sred komada, sred koncerta, rekla, ne morem igrat, nimam strun, sem jo nadrla, me ne zanima, mas da igras (pa magari brez strun)! :att:

xsmx si kar predstavljam xg:Dx hudo

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

res je blo.... saj sta me znali kar malo zasovrazit zarad tega... ko se dela, pr men ni heca, sem zahtevna... tud do sebe, itak. sam jaz naredim. evo jaz bi igrala tud brez strun! x:o)x x:px al bi jih pa scarala, ne vem, bi pac se pojavile, ni sans da cesa ne bi zmogla!

ne bi clovek verjel, da sme glih jaz riba (onidve lev, sco). x:Dx x:Dx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...