Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Ajda :palec: so me vabil na koncert, ampak davek na žur nisem plačal, pa so mali škratki-rubežniki zarubil še preostalo energijo in sem obsedel doma x:Dx

Baje celo poznam te Romune, sam se sploh ne spomnem od kje x:Ix

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}> se nažiram FHESA pa ne trznem očitno.
ooo, cestitam za hisko x8Dx :palec: ... prikola :2src:

*ce po antibiotikih jemljes povecano dozo FHES, se telo 'puca' in to ornk, tko da lohk, da gre sam za to... (a si tud med jemanjem antibiotikov jedla FHES?... ker to dvoje ni najbolj 'kompatibilno' - antibiotiki takrat niso zazeljeno ucinkoviti, ker jih fhes 'prepozna' kot 'strup' ... )

**brjutr in en lusten dan zelim vsem :palec:

... upam, da tista huda Katrina ne bo kaksne katastrofe delala in, da so ljudje na varnem xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

ooo, jutrček....

uf, a tako je z antibiotiki in fhesom :o|o: . bom vedla za drugič.

včeraj dež, danes burja....nobene mere skratka.....če smo že zdej dobili premal sonca, kaj bo šele pozimi :eek: :sori: :o|o: xrolleyesx .....se pravi nas čaka kronilno pomanjkanje. ne vem, če ne bom začela vedno bolj resno razmišljat o kakšnih toplih južnih krajih....pa bliže ekvatorju....

hočččeeeemmmmmm sooonnnnnccceeeeeeeeeeeeeeeeee...... xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vio:

jutro x;)x

jaz pa danes tako zelo zaspana, da bi najraje kar na teli tipkovnici malo zalegla x:Dx ....slabo spala...skoz sem se vrtela, potila sem se...skratka nič dobro spala :xx!:

Drgač pa vikend kar kul minil...v soboto smo imele dekliščino...bil res dober program...smo se ful nasmejale...celo striper je pršu xcivx :vio: ...bilo v m,ejah normale, je punca zelooooooooo sramežljiva, tako, da je res samo malo zaplesal...pa mal fore je blo...ker več tud nismo hotle...čeprav tud brez tega bi blo ful fino xDDx x:Dx

V nedeljo pa potem samo počivala...nekako se nisem mogla naspat in spočit od sobote x^x x:o)x

Lep dan vse skupaj xsrcx x:Xx

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

:vio: jutrček evribadi...

:eek: tole pa prvič slišim Mateja, skoraj ne morem verjet da bi kaj prepoznavali...

teoretiki razlagajo, da niso zasledili neprijetnih stranskih učinkov...

:inocent: praktiki pa, da so celo med kemoterapijo in obsevanjem bolje okrevali xsuperx

:sori: živi bili, pa vidjeli, so rekli slepi.....

:wOOt:me pa spominja to na eno varianto zapriseženega alkoholika, ki neprenehoma poudarja, da so gospodu razpadla jetra zaradi korenčkovega soka x:o)x ali pa da mu je slabo od napolitanke ki jo je pojedel zvečer ko je prispel zvečer s popivanja :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:vio: jutrček evribadi...

:eek: tole pa prvič slišim Mateja, skoraj ne morem verjet da bi kaj prepoznavali...

teoretiki razlagajo, da niso zasledili neprijetnih stranskih učinkov...

:inocent: praktiki pa, da so celo med kemoterapijo in obsevanjem bolje okrevali xsuperx

:sori: živi bili, pa vidjeli, so rekli slepi.....

:wOOt:me pa spominja to na eno varianto zapriseženega alkoholika, ki neprenehoma poudarja, da so gospodu razpadla jetra zaradi korenčkovega soka x:o)x ali pa da mu je slabo od napolitanke ki jo je pojedel zvečer ko je prispel zvečer s popivanja :vragec:

Hja z Napolitankami imam tudi jaz slabe izkušnje... še, ko sem bil v JLA, se spomnim, da smo pili vino.... potem pa sem bil zvečer lačen in sem potolkel šteko napolitank (tisto 250g) in potem sem ponoči bruhal... (podrobnosti nebi tukaj opisoval, kajne)... Skratka hočem samo povedat, da nekatere stvari pač ne grejo skupaj.....

Podavljeni( Good moaning - alo alo!) x:Dx

Prebrala sm Potterja 6. Yehaaaaaaaa. Dobr je biw. Pa spet so me nategnl, da en od glavnih junakov umre. Med glavne junake jst štejem Herija, rona pa Hermajono, pa so še vsi živi. Jebemo! Sej prov, sam že pr 5 so rekl, pa je pol njegov botr umru. Sej ne bom povedala, kdo je umru, no. TIŠINA! :vragec: x:Dx

Jutr grem gledat en zagovor diplome, od kolegice, tko da sm dopoldne frej. x:px

Joj, kr eno službo so mi ponudl, dons sicer šele zvem podrobnosti (prek študenta, preden mi kdo začne na veliko čestitat), k si še ta tretjo iščem, ampak jst na eno drugo bl cilam in čakam, k to mi bojo pa res živlenje polepšal, če me tm vzamejo. Nč ne povem še zaenkrat. Sam en mečkator mi bo vse živce popil. Ne, ni v mercatorju. x:Dx

Dons upam, da mi bo ratal do zobarja prit. Mora! :vragec: Sej ne boli niti, ampak kar je preveč, je pa preveč. Taka reva pa ne bom. Jebo mast, da ne! :xx!:

Včer sm bla na fitnesu in sm se tko fajn zgonila. Vse je tekl dol od mene. Prov pasal mi je.

Nč, dost za zdele. Se še kej javm, pridni bodte.

Coccinelle, čestitam! :palec:

Mystica, good luck, with your bike! Povhn jih poznam, k jim doma to stoji, sam noben pa nov prodal, k bojo spet začel migat - če verjameš! :o|o:

Silver xsrcx

Cosma, jst se bom kr povabla k teb. :inocent:

Marsa, a s ga vidla hudiča, včer? Hehe, tale Al Pacino rula! x;)x

Glede apetita....zdej k na fitnes hodm, še bl jem. x:Dx And I like it. No, sej tok bl zlo spet ne, sam pašeeeeeeee. x:px

Zdej pa res pičim mal brat, kaj ste pisal kej. x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Podavljeni( Good moaning - alo alo!)  x:Dx

Prebrala sm Potterja 6. Yehaaaaaaaa. Dobr je biw. Pa spet so me nategnl, da en od glavnih junakov umre. Med glavne junake jst štejem Herija, rona pa Hermajono, pa so še vsi živi. Jebemo! Sej prov, sam že pr 5 so rekl, pa je pol njegov botr umru. Sej ne bom povedala, kdo je umru, no. TIŠINA! :vragec:  x:Dx

Aaaaa!!! a bos ze tih :vragec: x:Dx x;)x

----

mam obiske za par dni.. pa se je macku cist scufal :vragec: sva ugotavljale vcer, da je ljubosumen najbrz.. cist divji je in me napada, pa skace po vseh omarah in vsepovsod, kar prej nikol ni... :o|o: kriza...

drugac pa sibam zdajle.. varstvo.. x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mal čez deset prišla domov x^x

... ampak kako ljudje po avtocesti (pa tud drugje) vozjo xrolleyesx a so jih v avtošoli sploh učil žmigovce uporabljat?

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

To se tud jst sprašujem, sploh, k mi en brez žmigovca tik pred križiščem začne u iber bremzat, men pa nč jasn, pol pa zavije. K bi ga tok na gobc, pezdeta! :vragec: UPORABLITE ŽMIGOVCE!!!!! Niso jih za đabe not namontiral! :vragec: :vragec: :vragec:

xsmx

:mad2:

ne govorte!!! xrolleyesx

sem klela zdajle po mestu pa po celovski!!!

Dobar jutar! :palec: xDDx

Bila ze povsod, vse zivo ze zrihtala x^x, srecala par folka, ki jih ze dolgo nisem videla. x:Xx

Prijeten zacetek tedna vsem! x:Xx :palec:

*

aliana, tristan je sam ljubosumen, saj se bo pocas navadil, zdaj sta se v zacetni fazi zaljubljenosti, pa te hoce met sAM zase. xDDx

*

Pikica, srecno pri zobarju (da ne pademo v par strani debate v nevarnih podvigih x;)x x:px). xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>To se tud jst sprašujem, sploh, k mi en brez žmigovca tik pred križiščem začne u iber bremzat, men pa nč jasn, pol pa zavije. K bi ga tok na gobc, pezdeta!  :vragec: UPORABLITE ŽMIGOVCE!!!!! Niso jih za đabe not namontiral!  :vragec:  :vragec:  :vragec:

xsmx

Ali pa jih res nimajo montiranih x;)x x:)x

<{POST_SNAPBACK}>:mad2:

ne govorte!!! xrolleyesx

sem klela zdajle po mestu pa po celovski!!!

Smo že tri take x:Dx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Pa Bast je bla, saj res, dbest ker je ful plesala! x^x :palec:

ja xDDx, dobre 4 ure! mirjam mi ful fajn rola, un švab me tud ni odgnal, zvuk pa sploh zakon... mela totalno dober drive.. zato me pa še zdej vse boli! tud...

aaaaaaaaa... nej me kdo zbrca, da pridem k seb! (spet luna cmerasta :xx!:)

oh jaz sem pa ze cist fit. x;)x x:Dx

mi je blo res fajn te videt plesat! x8Dx

ker navadno tud ce plesejo, sele pol, ko 'ze vsi' - al pa sam not.

tam kar zunaj si pa v glavnem sam jaz 'upam'.. x:Dx ko se nihce ne zacne...

no ti se tud nisi pustila motit in to se mi zdi dbest!! xyesx :palec:

Men Mirjam ni tok OK, se mal lovi, ma serije, ki so fajn, pol so pa vmes mal nepovezane... tko da recimo ful dobr rola, pol da pa nekaj cist mim, ki ne pashe, da se pol sprasujes, ali ji je ono prej slucajno ratal. sam vmes je pa parkrat res kar ok nazhigala. xDDx

nemc mi je bil kul, zvuk pa itak zakon, kot pravis. x8Dx :palec:

Tko da sem se imela dbest (no tko kot vedno oz. ponavadi, sam fajn je bilo, ker je blo tolk folka pa tko vsesplosen zhur).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x

tale vikend biu pa od :vragec: ........... x:)x x:)x x:)x

spoznal eno deklino v soboto tam ponoch k je izjavla: "Pa teb tok dogaja, deb moru bit najmanj trije pa she takrat bi blo hudo za vsacga posebi!"..... x:Dx x:Dx x:Dx

no...pa sva oddogajala (she po temi)... x:px x:)x :vio:

pol pa ucheri spoznal v zhivo modela...(ene tri tedne chvekava na internetu)....skratka se zmenva de greva na pjacho... x:)x ...kil...tipo ma 60 let, slikar, hura ga sto na uro x:)x x:o)x x8Dx ...sam )!(....k me je pa za kolen prjeu...sm pa ustal pa shou :xx!: ...shkoda...k je kul za pogovarjat xrolleyesx

poj sm se ga pa u kudu ucedu :o|o: :o|o: :inocent:

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}> tole pa prvič slišim Mateja, skoraj ne morem verjet da bi kaj prepoznavali...teoretiki razlagajo, da niso zasledili neprijetnih stranskih učinkov... :inocent: praktiki pa, da so celo med kemoterapijo in obsevanjem bolje okrevali
ma, saj sem verjetno cudn napisala, pa se noben strokovnjak nisem :inocent: x:Ix ... je pa tud v tisti knjizici napisano, da je mozno, da se pri antibiotikih ali kemoterapiji zmanjsa ucinkovitost (teh dveh, ne fhesa), ce se jemlje istocasno... da je da pa gre pri raztrupljanju lahko za simptome, podobne virozi, pa je poznano...

* a ni nekam soparno :o|o:

:palec: je soparno....

bi blo za pobegnit nekam pod kak fajni slap xsrcx

:inocent: si že plesala ciganski ples? nisem nič zasledila poročanja sam napoved dogodka...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...