Ruby72 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>* a ni nekam soparno A res? (vi gobe, mi morček in sonček ) Pri nas pa tako sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa 27 stopinj, šibka burja, ki nosi vonj morja, ki je še toplo. Pa jutri in najmanj do petka bo isto.... primorskabaharija.com Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 * a ni nekam soparno Niti ne, sonca še videli nismo Mateja, v soboto sem nate mislila.Kuža sem prvič peljala v Radovljico( ga boli zadnja tačka).Toliko pohval sem že slišala...tudi ti si bila zadovoljna....jaz pa razočarana.Tako so me prestrašili in pustili v negotovosti, da sem poklicala na vet. kliniko v LJ., tam so mi vse res lepo razložili.Mogoče je bila kriva moja osebna prizadetost ali pa "gužva", ki so jo imeli v ambulanti...vendar videli so me prvič in zadnjič. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 to pa zoprno, enja ... z naso kuzko so bili res prijazni in jo ogovarljali in cohali in vodo prinesli in tko... upam, da bo s tacko vseeno hitro bolje ruby, vazicka *lia, ne omenjaj, pliz ... bom porocala o tem svojem hecnem 'podvigu' **zdajle divja tisti orkan Katrina tam po New Orleansu in okolici... upam, da so ljudje na varnem, posebej otrocki { zdaj sem se spomnila, da moram mal Ando vprasat, kako kej muzka... nisem se dobila cedeja} funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 lep dober dan vsem, zjutraj pokonci že ob 5.30, najprej tibetanci, pa majhen sprehod še s psom, potem jutranji zajtrk in pot v služboker smo imeli vikend bolj težek, požrtija in nobene rekreacije, si želim, da uspem današnji popoldan izkoristit v naravi - naj bo sonček. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>požrtija sem vidla v kaj bomo jedli (mensezdi), ko si pisala o ned. kos. (jaz pa ze nekaj namodrovala zraven, pa po nesreci zaprla, pol se mi pa ni dal se 1x lapat). jaz tud nekaj blazno kuhala vceraj.vem pa, 'kaj bomo (najbrz) dons jedli'. kumare. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>**zdajle divja tisti orkan Katrina tam po New Orleansu in okolici... upam, da so ljudje na varnem, posebej otrocki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 zdaj sem se spomnila, da moram mal Ando vprasat, kako kej muzka... nisem se dobila cedeja} *Mateja to pa le...tale luna v raku mi nekam seka ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 men tud luna nekam seka, sam bolj v melanholično stanje... brc v tazadnjo, ne dovolim danes nobenga filmčka nepovabljenega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Oprala sem mobitel od fanta...na 40. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> vem pa, 'kaj bomo (najbrz) dons jedli'. kumare. Vzemi grob ribežen in jih naribaj v cedilo, posoli in čim bolj ožemi vodo.Potem pikič popopraj, stri vanje en mini česen, pol jogurta in kakšno žlico kisle smetane, če maš doma.Opeci malo kruha, pa imaš odlično kosilo s tzatzikijem www.luninet/rubynirecepti/nabrzakajedi/karmamžedoma Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oprala sem mobitel od fanta...na 40. veš kaj je dobro? Da nisi svojega.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 O, hvala za idejo Ruby!! ko mam tolk teh kumar zadnje cajte. Pomlad!!!! joj lia ti si pa taka kot moja mama, ce me je kdaj kaj bolelo oz. sem rekla da me kaj boli, je rekla: 'ves kaj je dobro?da mene ne.' Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> veš kaj je dobro? Da nisi svojega.... pa še na intenziv sem dala. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 hm zdej pa še na sušenje daj upam, da ne bo hud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Sej sem predlagala, če ga še v pečico porinem za pol ure. Hud pa ni, ve da je tud sam mal kriv, ker ni žepov spraznu, je pa res, da se je še tuširal, ko sem mu hlače izmaknla, pa v stroj vrgla. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ... krasno, sem spet na prisilni dieti za en teden ... šla k ortodontu in rezultat, da bom kakšen teden na juhah in kašicah ... a ni to že hrana za odojenčke http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Tina, ane bi bil čas da se ti vse tole že počas neha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Po toliko letih sem že čustveno navezana na tele strelovode v ustih http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej sem predlagala, če ga še v pečico porinem za pol ure. <{POST_SNAPBACK}>Po toliko letih sem že čustveno navezana na tele strelovode v ustih Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ej, tok zabavno pa še ni blo na forumu..patrickolenc in banana totaln odštek DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej sem predlagala, če ga še v pečico porinem za pol ure. Hud pa ni, ve da je tud sam mal kriv, ker ni žepov spraznu, je pa res, da se je še tuširal, ko sem mu hlače izmaknla, pa v stroj vrgla. po pripovedovanju se to celo obnese...na 50 st celzija. nisem probala sama. baje je zlo fajn tudi sušenje v sušilnem stroju. iz lastnih izkušenj pa lahko posredujem le to, da trza na fen. po feniranju ga je dobro še nekaj dni nosit v hlačnem žepu...lepo na toplem....da počasi izhlapi vsa vlaga....preizkušen recept you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>{zdaj sem se spomnila, da moram mal Ando vprasat, kako kej muzka... nisem se dobila cedeja}*Mateja to pa le...spet zgodba, tole ... poklicem sestro, ce kaj ve, kako je z naso muzko in se zacne rezat... ... 'ma, daj tamala, ti nis vec resna! kako nej teb clovk sploh kaksno presenecenje pripravi, ko tkole zvohas vse! a ves, da sem ravno klicala frende, ce je anda ze prinesla cede in so sam v krohot padli, ker je namrec anda ravno takrat bila pri njih!' (nazadnje je bila tam tocno takrat, ko sva jih klicali zarad njenga cedeja )... skratka - to naj bi blo presenecenje zame, en tak dodatek za rd, pa sestra ni zdrzala, ko sem ravno minuto po tem pogovoru klicala in tole sprasevala funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>po feniranju ga je dobro še nekaj dni nosit v hlačnem žepu...lepo na toplem....da počasi izhlapi vsa vlaga....preizkušen recept sam tega ne sme pochet zhenska...pr njih se "vlaga" nabira... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 spet zgodba, tole ... poklicem sestro, ce kaj ve, kako je z naso muzko in se zacne rezat... pismo, ko bi ti vedela, kako se veselim kakor da enostavno to moram imet in ni dvoma spljoh, da je samo vprašanje kdaj ga bom poslušala ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet zgodba, tole ... poklicem sestro, ce kaj ve, kako je z naso muzko in se zacne rezat... pismo, ko bi ti vedela, kako se veselim kakor da enostavno to moram imet in ni dvoma spljoh, da je samo vprašanje kdaj ga bom poslušala itaQ ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts