Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

dejte noooo, ful so me v smeh spravle izjave od patrickolenc - a

nc drugega kot, ali: ja, ja, hmmm, zdaj pa se to, da da, je ni, upam, tezko, nevem, oboje

(pa ne mislim nc slabega kt obrekovanje ali pa kej) nasmejat se jim pa res morm!!!! :palec: x:Dx x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

saj je... tud men je cist ok..

sam kar je prevec je pac prevec... mal reda pa IPAK (tud na ribjih podrocjih) mora bit. x;)x xDDx

in za en dan - ze zarad samega clana je cist ok, da si vzame mal zraka za sapo zajet. xDDx x;)x

*

na primer zakaj mi gre lohk na zivce: ker ves dan popravljam, urejam, pedenam, zdruzujem,... tele teme... in moram rect, da ni prav nic, ampak nic lustno. :sori: :mad2:

sem pa vseen vesela, da sem se lotila, da se mal presvezhi energetsko, konc koncev, ce drugega ne.

kmal bom tud novi dnevnik odprla... ne vem ce bom cakala na mlaj, morda pa bom, morda pa bo se kasneje... sam je ze vec kot 150 strani...

Mitja priletel in odletel. xDDx

jaz pa dalje prckat v zvezi s temami. :xx!:

upam da bo kaj haska, da ne bo sam stotinka kapljice v morje. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

haha, to je pa prav za v dnevnik... x:Dx

ceprav nerada govorim o 'takih stvareh', je tko simpaticno in neskodljivo (in itak se ne ve za koga gre), tako da si pac privoscim tole dat sem; ravnokar sem dobila s strani enega clana foruma takle kratek in jedrnat e-mail (ker mam pac polne os-e x:Dx):

"ti si koza."

:D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>haha, to je pa prav za v dnevnik... x:Dx

ceprav nerada govorim o 'takih stvareh', je tko simpaticno in neskodljivo (in itak se ne ve za koga gre), tako da si pac privoscim tole dat sem; ravnokar sem dobila s strani enega clana foruma takle kratek in jedrnat e-mail (ker mam pac polne os-e x:Dx):

"ti si koza."

:D :P

:vragec:

:eek: :eek: :eek: a nisi RIBA??? x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

kuku...

ma so zanimivi dnevi. si je kolega prst odrezu. fak. so mu ga nazaj pršil... sam verjetn nau lih funkcioniru.

jutr mamo en teden od pogreba pa je treba dol.

čevle sem si kupla. in to ful kjut šolnčke.

srečna aiwa. res.

svega i svašta imamo. x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

x:Dx x:o)x

----

Bla v kinu, Dzoni je zakon :palec: x:)x Pa odpisala izpit, upam, da bo...

Tolk se mi gre nekam ven zdajle, na eno pivo al neki.. sam mi bo pol jutr ob 6h, ko bo treba vstajat, prevec zal :o|o:

Bom rajs sla s Tristanom na sprehod, pol pa se mal knjigico prebrat (dobila danes nekaj, da vidmo..) pa spanckat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>OK, jaz se dans sam se rezim tle ob ekranu  x:Dx  Lia, kake mas  x:o)x  x:Dx

:O: ti se pa nimaš spljoh kaj režat, a se nimaš za učit?

:vio: Lia bejž klaftre knjigc pa zvećkov ovijat :xx!:

:sick:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Lia, takole sem razmišljala...če ležim na tebuhu, mi je res vseeno, kdo me masira...glavno je, da mi paše...feeling je važen

x:Dx x:Dx x:Dx sam morš met bujna domišljija...

pa bog ne daj , da te na hrbet obrne :vio:

:vragec: danes se mi je pa res na boljš poslabšal xangx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:O: ti se pa nimaš spljoh kaj režat, a se nimaš za učit?

:huh: ce sem pa glihkar odpisala.. me kregas tle... ze prov, sej grem x:o)x

Ampak smesn je pa vseen :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...