Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 sem vedela, da nekdo bo specialno vesel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 HEHE ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 dejte noooo, ful so me v smeh spravle izjave od patrickolenc - a nc drugega kot, ali: ja, ja, hmmm, zdaj pa se to, da da, je ni, upam, tezko, nevem, oboje (pa ne mislim nc slabega kt obrekovanje ali pa kej) nasmejat se jim pa res morm!!!! ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 saj je... tud men je cist ok..sam kar je prevec je pac prevec... mal reda pa IPAK (tud na ribjih podrocjih) mora bit. in za en dan - ze zarad samega clana je cist ok, da si vzame mal zraka za sapo zajet. * na primer zakaj mi gre lohk na zivce: ker ves dan popravljam, urejam, pedenam, zdruzujem,... tele teme... in moram rect, da ni prav nic, ampak nic lustno. sem pa vseen vesela, da sem se lotila, da se mal presvezhi energetsko, konc koncev, ce drugega ne. kmal bom tud novi dnevnik odprla... ne vem ce bom cakala na mlaj, morda pa bom, morda pa bo se kasneje... sam je ze vec kot 150 strani... Mitja priletel in odletel. jaz pa dalje prckat v zvezi s temami. :xx!:upam da bo kaj haska, da ne bo sam stotinka kapljice v morje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 haha, to je pa prav za v dnevnik... ceprav nerada govorim o 'takih stvareh', je tko simpaticno in neskodljivo (in itak se ne ve za koga gre), tako da si pac privoscim tole dat sem; ravnokar sem dobila s strani enega clana foruma takle kratek in jedrnat e-mail (ker mam pac polne os-e ):"ti si koza." Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, to je pa prav za v dnevnik... ceprav nerada govorim o 'takih stvareh', je tko simpaticno in neskodljivo (in itak se ne ve za koga gre), tako da si pac privoscim tole dat sem; ravnokar sem dobila s strani enega clana foruma takle kratek in jedrnat e-mail (ker mam pac polne os-e ):"ti si koza." a nisi RIBA??? ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 sem ravno hotla to napisat pa si me prehitel http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem ravno hotla to napisat pa si me prehitel hihi....shlika - shlaka.... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ma ne jst sem koza le kam gre ta svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne jst sem koza le kam gre ta svet rakom zhvizhgat ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 tud tuki sem že Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 zodiaku manjka en znak: VOSU ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 "ti si koza." Kako simpatično Veš, ena od razlik med nama je, da se ti ukvarjaš z virtualnimi bedaki, jaz pa z realnimi(včasih)...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 kuku... ma so zanimivi dnevi. si je kolega prst odrezu. fak. so mu ga nazaj pršil... sam verjetn nau lih funkcioniru. jutr mamo en teden od pogreba pa je treba dol. čevle sem si kupla. in to ful kjut šolnčke. srečna aiwa. res. svega i svašta imamo. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 sodelavko zmasirauŠkoda, da nisi moj sodelavec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 sreča, da ni moj sodelavec ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ----Bla v kinu, Dzoni je zakon Pa odpisala izpit, upam, da bo... Tolk se mi gre nekam ven zdajle, na eno pivo al neki.. sam mi bo pol jutr ob 6h, ko bo treba vstajat, prevec zal Bom rajs sla s Tristanom na sprehod, pol pa se mal knjigico prebrat (dobila danes nekaj, da vidmo..) pa spanckat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sreča, da ni moj sodelavec Lia, ti si še lahko izbirčna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 to glih ne, sam da bi si pa vsak mimoidoči MUKI vame prste brisal :xx!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 OK, jaz se dans sam se rezim tle ob ekranu Lia, kake mas WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lia, ti si še lahko izbirčna Zakaj že ti ne smeš bit? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zakaj že ti ne smeš bit?Lia, takole sem razmišljala...če ležim na tebuhu, mi je res vseeno, kdo me masira...glavno je, da mi paše...feeling je važen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK, jaz se dans sam se rezim tle ob ekranu Lia, kake mas ti se pa nimaš spljoh kaj režat, a se nimaš za učit? Lia bejž klaftre knjigc pa zvećkov ovijat :xx!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lia, takole sem razmišljala...če ležim na tebuhu, mi je res vseeno, kdo me masira...glavno je, da mi paše...feeling je važen sam morš met bujna domišljija...pa bog ne daj , da te na hrbet obrne danes se mi je pa res na boljš poslabšal ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti se pa nimaš spljoh kaj režat, a se nimaš za učit? ce sem pa glihkar odpisala.. me kregas tle... ze prov, sej grem Ampak smesn je pa vseen WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts