Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Lep dan vsem skupaj x:Xx ... september je že xcivx x!x

Danes sem kar malo evforična, komaj sem kaj spala in čeprav imam dosti dela, nisem čisto pri stvari.

Sinoči doživela šok - v pozitivnem smislu :onfire: Po treningu grem prečekirat mail in najdem obvestilo, da je na spletu nova številka on-line revije WHC - World Haiku Review. Na razpis sem pred časom poslala nekaj haikujev in se potihem nadejala, da se kateremu uspe prebiti med objavljene (nenazadnje so v WHC zbrani najvidnejši haiku pesniki iz vsega sveta). Ko pa sem na hitro pregledala izbor, nisem mogla verjeti svojim očem... kar 5 mojih haikujev je objavljenih, eden celo kot najboljši v svoji kategoriji, pa še dva v ožjem izboru v dveh drugih kategorijah :onfire: xsuperx :onfire: ... še vedno ne morem verjeti xwizardx x8Dx

Mateja, tebi pa želim vse najboljše, živi svoje sanje x:Xx xsrcx

:hapyb: xcheersx xvrtcx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>RADA VAS MAM x!x

xDDx x:Xx :palec: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>...

Za zajtrk se nalivam z limonado+stanetova sol, pa ne zaradi mačka, pač pa mi je zapasalo...

ej jaz tud, ravnokar, se mal grejpa sem not stisnila...

sem pa zajtrk jedla (:eek: x?x x!x) in to dva KUHANA (x!x) jajca. Schtraufenpacht... jajc ne kuham niti ko so pirhi, skorajda. :D

tud ne shizim na kuhana... dons mi je pa toolk zadishal... sam sem komaj pozrla, pismu ne bi si mislila da sta dva drobna jajcka tolk nasitna. :o|o:

zraven pa redkvice. jaz moram vedno nekaj zraven, sicer mi je sve presuho...

vcasih nastimam kosilo oz. obed v bistvu sam zarad solate - da lohk pac solato zraven jem.

<{POST_SNAPBACK}>.... Na razpis sem pred časom poslala nekaj haikujev in se potihem nadejala, da se kateremu uspe prebiti med objavljene (nenazadnje so v WHC zbrani najvidnejši haiku pesniki iz vsega sveta). Ko pa sem na hitro pregledala izbor, nisem mogla verjeti svojim očem... kar 5 mojih haikujev je objavljenih, eden celo kot najboljši v svoji kategoriji, pa še dva v ožjem izboru v dveh drugih kategorijah  :onfire:  xsuperx  :onfire:

x8Dx Schtraufenpacht!!!! cestitke!! x^x :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ooo coccinelle... :onfire: ...caricaaaaaaa...yesssssss x:Xx :palec:

limonada in sol....brrrr...sem probala, sam me tako peče u jezik...pa čist zgriženga mam pol....pa grozno počutje. al je s teorijo soli kaj narobe...al pa z mano....tko da, cosma in marsa...vse spoštovanje.....sam men ne paše....

sej res, ja...1.sept....zjutraj polne ceste...pa otroci hodjo u šolo glih mimo moje službe. vozim previdno in počasi...eni pamžki so tako majceni, da bi jih člouk res lahko spregledal...zato pozornost na max

danes nekaj zmahana....po moje stranski efekt antibiotikov in še bolj sitnega šefa....na srečo, je jutri petek....slabša novica je, da se obeta službovski žur. brez šefov, bi jo preimenovala...v dobro novico.... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Danes sem kar malo evforična, komaj sem kaj spala in čeprav imam dosti dela, nisem čisto pri stvari.

Sinoči doživela šok - v pozitivnem smislu :onfire: Po treningu grem prečekirat mail in najdem obvestilo, da je na spletu nova številka on-line revije WHC - World Haiku Review.

:wOOt: xwizardx xsuperx xokx xcheersx :flowers: :medal:

:onfire:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Prejle nekaj gledala...in se zamislila

Kdaj ste nazadnje komu rekli, da ga imate radi?

Astra

jutri (po datumu vprasnja) x:px

oz. danes 4 osebam :eek: 2 osebi sta se v solo spravljali, 3 je ze fulll v letih, boga, bolana...nekaj casa se pa vseen MORA bit z nami! xsrcx 4 moji najljubsi osebi xsrcx

pa prav fajn, dobr se zrd tega pocutm in odziva na le-to se boljse x^x x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Jutro.

spet prespala celo dopoldne :o|o: ampak je blo fajn, ful sanjala celo noc, en kup ljudi me prislo obiskat x:o)x

Ucenje je danes na sporedu.. ko je ravno 1.september x:)x (mimogrede, danse so v Koloseju vse predstave po polovicni ceni...) Letos sem pa tud jaz zavijala zvezke in knjige in mal zacutla spet tale prvi solski dan ... Prav fino bit nanny x:)x Ja, pa tist.. nove barvice, novi zvezki, kaksna cist spešl radirka.. kje ze to je..

Cocci, bravo!!! x:Xx :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaz pa ne recem velikrat rada te mam.

Mi imamo itak svoje sifre za takle.

tko osladno se mi slisi... ce bi iz mojih ust priletelo, bi se mi zdel kar... 'narobe'....

nisem za ljubezenske izpovedi jaz prevec... kar zakrknem...

ne maram se slisat kot radio ali citat. ratatatata. nekaj.

leps je pobozhat. bit prijazen. socuten. kaj nardit za onega.

Imamo temo (ki mi gre vedno ko jo zagledam na zivce): zelim si... da bi mi REKEL, da me ima rad.

Bullshit.

jaz si kvecjem zelim, da me ima rad, pa se tega si ne zelim, ker al me ma al pa ne.

Niti najmanj pa si ne zelim, da bi mi zgolj REKEL da me ima rad.

cudna sem tud jaz, Pikica. ;) :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

se bom ponavljala, ampak v prvi sekundi po nesreči sem dobila preblisk da eni osebici nikdar nisem povedala da jo imam rada, da bi kmalu zamudila priložnost... in ni mi bilo potem težko izrečt teh besed, pocukranost, pa kaj potem... težje mi je bilo rečt ljubim te komu - pa je nekoč prišlo čisto spontano, iz srca in zopet ni potrebe po tem.

končno konec današnje službice, neki se me otožnost prijemlje, mah bo že

Zasavka, si Fata ali nisi danes ;)

imas prav, Mystica... seveda.... saj stekam... saj tko je najbrz... hm, 'bolj prav'. :)

sam, men to rect... mi je dost vseen... pravzaprav bi me morda motilo, ce bi mi skoz govoril...

moj fotr je mami skoz pisma pisal, izlival ljubezen, cist ljubec je bil. x:o)x

pol se je pa prav na nemaren nacin odpokal.

tko da, ne... rajs me mej rad, kot da mi reces. :)

men je v ljubezni in sploh v odnosih najpomembnejse zaupanje.

In ce ze zaupam, se ne rabi skoz potrjevat.

pravzaprav je lahko mroda celo bolj sumljivo... tisto lapanje o ljubezni - morda pa sam seb afirmira (se na nek nacin prepricuje).

Tko kot pogodba. ce me bos nategnil, jih mava lohk 100, pa ti ne bom mogla do zivega. ce sva pa sam zmenjena, si pa zaupava... ga tud ne rabim sprot sprasevat ti a mi bos placal in on meni ne govorit - ja ves saj ti bom placal.

saj to itak, oz. jaz sem tko postekala!!! x:o)x

pa mal osladno se mi zdi... tud to je en fact.

ja, jaz sem pa taka... saj pravim, da sem mal cudna. :)

razen mami sem pa tja recem v zadnjem casu... ker mi je bilo hudo, ker fotra po 15. letu nisem nikol vec vidla.

pa tud... velik shtal sem naredila mami... se obnasala, kot da je ne bi marala, pa sem jo imela najrajs na svetu. pa ji povem. da bo vedla... sam tud to mal tezko... vcas me pic, pa jo poklicem po telefonu pa ji recem kaj tacga... al pa da mi je zal, ker sem bila tak seronja. :vio:

Picasso

:vragec:

morgen... :o|o: :vio: x:o)x

jah....ucheri bla blazota u kudu... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

cheprou notr niti ne tolk....zuni pa jim je dogajal she k sm shou...ergo ob ene pol dveh... xrolleyesx :vio:

mi ni znesl vech.... :inocent: :inocent: :inocent:

dons pa pochivanje....vkolkr se ne odlochim it k jam®arjem.... x:Dx x:Dx x:Dx

sam pol bo, glede na izkushnje, jutr gromozanski machek.... x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. :vio:

p.s. MATEJAAAA....vse najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnaj.....boljshe x:Xx x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

u bistvu poznam pri sebi obe varianti....ampak, več vode, kot preteče po reki, bolj ostaja ta, da mi nekam ni važno več, če to slišim. ne potrebujem tega. bolj u marsinem slogu.

sem pa tud povedala že komu, da ga/jo mam rada. tako kot selene, ko se spomnič...kaj če me jutri pobere, pa nisem povedala ene pomembne stvari....

...sej, mogoče pa mora bit tako...oz. enkrat tako in drugič drugače....da sprobamo vse variante na temo...oz. kolkr se pač da....da ne bi na temo neskončnosti filozofirala.... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:o)x

zanimivo...hm, meni ni problem rečt- rada te imam...res pa je da zadnje čase to drugače predvsem pokažem...ne tolk da rečem..npr. pokličem pa ljubkovalnem imenu, se stisnem k njemu...

Res pa je da sem prav razmišljala zakaj mi je to težko rečt mami, očetu in sestri xnckrivx ...res je da objamem, dam ljubčka ipd. samo prav rečem pa nikoli...in res tako kot pravi Selene...ko se kdaj kaj hudega zgodi...prometna nesereča ipd. potem pa se velikokrat spomnem in rečem..joj res moram svoje mal večkrat objet pa jim povedat da jih imam rada.

Se pa spomnem da ko je od mojga fanta oče umrl...to je bilo 7.6.04...takrat sem pa prav začutila pri sebi en tak čudn filing...ne znam opista...skratka...ful mi je bilo hudo da ga v tem času ko sem ga poznala nisem nikoli objela :V:

Sem ga pa vseeno objela tako da sem oči zaprla in si vse predstavljala in še ljubčka sem mu dala x:Xx xsrcx

Lp, sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

hvala vsem za čestitke xsrcx x:Xx

hm... glede izražanja naklonjenosti sem pa bolj Marsine sorte... meni osebno bi šlo ful na živce, če bi me nekdo non stop obkladal z ljubeznivostmi :inocent:

ob priliki pa znam tudi komu reči, da ga imam rada, ampak le, če to iskreno mislim... inflacija izrazov naklonjenosti pa mi ne deluje iskreno (dobro, da smo si različni) x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

js sm pa do zdej sam eni deklci reku, da jo mam rd. pa tud takrt mi je kr uslo, stala sva na zelezniski postaji, cakala da pride vlak ponjo..bla je pomlad (ceprov jesen) prijev sm jo za roko pa izustu. biv je taprav trenutek, zame in zanjo..

nc ni narobe, da komu poves. sam ne na silo, ne kt k se cd zaskoc x:Dx trenutek zbera..

drgac pa tko kt marsa prav.. sej ce te ma en clovek rd to ves, cutis.. besede so vecinoma odvec. takrt tiste besede so zih pomenle vec kt ce bi ji to vsak dan tumbov-nism tak.

sm pa tud trmast enkrat je hotla ena na silo iz mene zvlect da ji nej povem, da jo mam rd-kao: "lej js lohk rada te mam, zdej pa se ti." nism, ceprov je bla/bo zmer delcek mene, sam ce ne vid mojga ocitnga izkazvanja naklonjenosti pa nc.. osladn pa pac nism. trenutek more bit pravi..

drgac pa svoji ljubi mamici doskrat recm: o moja in edina mami ti ne ves kok te mam js rd x:Dx ce ze rada slis pa nardim to na tak hecn nacin. pa je volk sit pa koza cela x;)x

jaz sem bila cist, ampak CIST (schtraufenpacht!!!) zaljubljena v enega beograjcana, sva si dopisovala skor vsak dan, imam cele vrece njegovih pisem ful izvirnih in posrecenih, tak tip da dol pades, me je ze tedaj kar begalo, kako se je lohk vame... prav lepotec, pa se ful brihta, duhovit, mah!! :2src:

no in ceprav tolk zaljubljena, mu nisem NIKOL napisala recimo volim te, rada te mam in to... pac pa sam: cist shizim nate, komaj cakam da se vidiva in taksno.

za ljubezenske izjave sem pa nekak bolj shkrta, pa tud... hm, 'resna'... na nek nacin... ni kar vsevprek za govort tega... in - a sploh resno mislim?

(no, tedaj ne bi, ce bi mu to rekla, kajti hitro sem ga pol skenslala :8):)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

jah....ucheri bla blazota u kudu... xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx

cheprou notr niti ne tolk....zuni pa jim je dogajal she k sm shou...ergo ob ene pol dveh... xrolleyesx  :vio:

mi ni znesl vech.... :inocent:  :inocent:  :inocent:

a ti tud ze zgodaj tkole... ja not se ni blo, sam zun!!!!!!!!!!! :bomb: groza!!!

<{POST_SNAPBACK}>bolj u marsinem slogu.
sicer tud cocci to prav (ki je tud riba), sicer so pa vsi moji sco frendi v glavnem taki, tko da, to ni tolk moj kot pa bolj sco 'stil'. :)

<{POST_SNAPBACK}>

Sem ga pa vseeno objela tako da sem oči zaprla in si vse predstavljala in še ljubčka sem mu dala x:Xx  xsrcx

Lp, sončk x:)x

wow, to je pa zelo lepo od tebe.

jaz se vcasih komu v mislih orpavicim al pa mu posljem mal ljubezni.

ce bi mu rekla, ga utregnem celo zbegat recimo. :)

<{POST_SNAPBACK}>ampak le, če to iskreno mislim... inflacija izrazov naklonjenosti pa mi ne deluje iskreno (dobro, da smo si različni) x;)x

saj zato. xyesx

<{POST_SNAPBACK}>...

sm pa tud trmast enkrat je hotla ena na silo iz mene zvlect da ji nej povem, da jo mam rd-kao: "lej js lohk rada te mam, zdej pa se ti." nism, ceprov je bla/bo zmer delcek mene, sam ce ne vid mojga ocitnga izkazvanja naklonjenosti pa nc.. osladn pa pac nism. trenutek more bit pravi..

drgac pa svoji ljubi mamici doskrat recm: o moja in edina mami ti ne ves kok te mam js rd  x:Dx ce ze rada slis pa nardim to na tak hecn nacin. pa je volk sit pa koza cela  x;)x

ja, silit! :xx!: pol je se slabs, na silo pa ne bo nic, se najmanj ljubezni. :)

Picasso

razmišljam zdejle med pomivanjem posode - ok ne maram glih ne vem kolk pocukranosti, mi več pomeni dotik, pa pogled, ampak če vem, da osebi, ki jo imam rada veliko pomeni, da bi ji to povedala, zakaj pa ji ne bi, v tistih trenutkih ko to res čutim? sej to ne pomeni, da bom zdej pa vsak dan 10x dnevno... zakaj pa ne bi mami, ki se ne spomnim, da bi kdaj ji rekla to, jo poklicala pa ji rekla, mami rada te imam (po teh besedah se je najin odnos sprostil). Recimo če oseba, s katero imamo nek odnos, kjer je prisotno čustvo ljubezen (ne mislim samo partnerski), ve, da ne maram da mi kar naprej z besedami dokazuje ljubav in se potrudi da je teh izlivov čimmanj, zakaj pa potem tudi jaz ne bi kdaj iskreno naredila to in povedala??? za malo imava eno gesto in če jo sredi tekme naredi potem vem, da rabi mojo podporo in jo bodrim nazaj... pa je samo roka na srce... grem nazaj pomivat, potem pa v naravo, drevesa objemat x:o)x

js tud to k sm prej natipkala, da sem 4...to to to je fulll poredko! sam neki je u zraku, da me je dans prijel, in to 4 osebam! in sploh se zrd tega ne pocutm "pocukrano" cist na pravem mestu je blo ob pravem casu z pravimi obcutki x:o)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pr nas je fotr zmeri prov na izvirn način kazal svojo ljubezen. Začel se je pravhat, za nos vlečt, roko zvijat...sam jaz že od zmeri vem, da to pomen rad te mam. :palec: x:Ix
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

ah Kapica... saj sem rekla, da je mroda tko 'bolj prav'. da je to cist lepo. saj kdo pa nima rad ljubezni in prijaznosti? xDDx

jaz si sebe predstavljam, da ce bi mi en to rekel, da bi se morda clo kar mal 'ustrasla'.... ne maram da kdo kaj pricakuje od mene... in pol bi 'morala'? rect, jaz tud tebe... al kaj? bi se mi zdel, kot da je zvlekel iz mene, cist si se predstavljam, da bi skor z mulastim glasom rekla. :P

ce bi mi pa veckrat rekel, pa bi najbrz rekla, ja, ja... :)

in bi kaj zacela druzga pocet al bi me pa hotlo odnest drugam.

ves jaz mam tebe tolk rad! xsrcx :inlove: :flower: xmusicx :2src: xlove2x xsrcbumx

x:Ox :OO!: :sori: bejzmo!!

x:Dx x:px

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...