Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

hehe pomlad si me spominla, da je moj fort podobn :palec: pa zacne kr neki pikat s prsti v rebra, al pa cukat za konice las... x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

saj mi mamo tud nekaj prav spesl... sam ne povem kaj... .

xsrcx

moj fotr je mene tud scipal in zgeckal in lomil prste in vlekel (one 'grehe')... pol pa je rekel mami: joj daj spravi tega otroka ze stran... je bil prec cist zivcen... x:o)x x:Dx

...kot bi na gumb pritisnil... ful ljubezni, tko da te je vse bolel, pol pa konc kot bi odrezal. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uuuh, kolk komentarjev sem sprožla s tem... x:Ix

saj nisem imela v mislih ljubezenskih izjav, tisti "ljubim te" mi je sploh zoprn ..menda tega še nisem spravla iz sebe :o|o:

če že o ljubezni...potem rečem, a veš, da te kr maram x:px in to je to x^x

vsak besedni izliv ljubezni pa me spravi v zadrego, ne maram tega :o|o:

Včeraj sva z Janom gledala en film, dva otroka, domov pride policija in reče, strša sta umrla v prometni nesreči...pa sva oba kr solzne oči dobila :C: tolk sva se vživela v situacijo..in potem eden od otrok reče, jaz pa jima nikoli nisem rekla, da jih imam rada... :V:

No, in to je sprožilo vprašanje...sem pr seb pomislila, da recimo mami tega nikoli ne rečem x:Ix ...pa vem, da bi jo osrečilo.

-----------------------

Cocci, waaaau xsrcx :palec: :palec: pliss, mi lahko že zdaj pošlješ fotko z avtogramom, ker potem bo tko prevelika gužva x;)x

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>saj mi mamo tud nekaj prav spesl... sam ne povem kaj... .

xsrcx

moj fotr je mene tud scipal in zgeckal in lomil prste in vlekel (one 'grehe')... pol pa je rekel mami: joj daj spravi tega otroka ze stran... je bil prec cist zivcen... x:o)x x:Dx

...kot bi na gumb pritisnil... ful ljubezni, tko da te je vse bolel, pol pa konc kot bi odrezal. :D

x:Dx

svasta x:Dx x:)x

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>tisti "ljubim te" mi je sploh zoprn ..menda tega še nisem spravla iz sebe

astra, LJUBIM TE! xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx

grozno... x:px x:Dx

jaz bi pa rekla: men je tolk kul s tabo. to je leps kot rad te imam. MEN. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx

Ko je moj uače

tuku mojo mater

lonci in stolice so letele po zraki

jst sem pej mislu

da to je vesele

zdaj tukam te jst......

Pesmi od lubezni in kafeta

Aldo Kumar -Istra

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ja, 27 stopinj, ful je lepo zunaj, tudi tu...

a ves dan bos v sluzbi? :sori: boga.

Lia kok si ti odstekana! xDDx x:Dx

Tim prisel dam, je sel po soli se v kino.

povedal novice o dveh smrtih med pocitnicami; umrla je uciteljica na njihovi sholi (ki je, btw, bila nekoc moja razrednicarka na tej isti osnovni soli) in eni njegovi sosolki je umrl oce. :V: grozno me je to razzalostilo.....

Ubogi otrok, ki tkole kmalu starsa izgubi. x:(x

pa nikol ne vemo, kaj bo jutri, ce bo sploh prisel...

zadnje case me je nekajkrat tkole hecno mal... 'oplazil' tak mraz... tko me je cudno zmrazilo (nic podobno takemu obicajnemu 'zmrazenju'), tko zadaj po tilniku... brez zunanjega kakega vpliva...

kar naenkrat...

pa sem pomislila, da so vcasih za nekaj takega (no ker nisem vedla prej, obcutila PRAV TEGA) rekli, 'me je smrt oplazila'.

no tak filing sem dobila. kot da me je smrt oplazila ali kot da... kaj jaz vem...

me zanima kaj je onstran.

Picasso

aha to je pa dbest!!! da bos prosta jutri (pa da mas lnf za vskocit mal x;)x) :palec:

selene me je vceraj prijazno vprasala, kako je z mano... z nogo, sem rekla ocitno je kul, ce sem pozabila.

No selene dons ponoci sem se pa nate spomnila. x:o)x

kaksne asociacije a ne? :sori:

ful me spet trga v nogi.

grem si mal noge pretegnit in do trgovine.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Tim prisel dam, je sel po soli se v kino.

povedal novice o dveh smrtih med pocitnicami; umrla je uciteljica na njihovi sholi (ki je, btw, bila nekoc moja razrednicarka na tej isti osnovni soli) in eni njegovi sosolki je umrl oce. :V: grozno me je to razzalostilo.....

Ubogi otrok, ki tkole kmalu starsa izgubi. x:(x

pa nikol ne vemo, kaj bo jutri, ce bo sploh prisel...

zadnje case me je nekajkrat tkole hecno mal... 'oplazil' tak mraz... tko me je cudno zmrazilo (nic podobno takemu obicajnemu 'zmrazenju'), tko zadaj po tilniku... brez zunanjega kakega vpliva...

kar naenkrat...

pa sem pomislila, da so vcasih za nekaj takega (no ker nisem vedla prej, obcutila PRAV TEGA) rekli, 'me je smrt oplazila'.

no tak filing sem dobila. kot da me je smrt oplazila ali kot da... kaj jaz vem...

me zanima kaj je onstran.

Huh ... brrrrr zdej je pa mene tud mal čudno zmrazilo :O: tele smrti... najbolj grozno mi je bilo, ko je poleti umrla sošolka od mojega bratca (danes šel v 1. letnik srednje š.)... potem pa je mami dobila v šolo (učila je tamalga in tud njo) njeno kartico iz morja, poslano 2 dni pred nesrečo... grozno... boga punca...

Je že jesenski feeling... ampak je fajn... rada imam jesen... nič ne bi imela proti še kakšnemu mesecu poletja, ampak vseeno... totalno lep dan je... jst pa še zmeraj malo bolna... smrkam x:)x

Tamal pa ves navdušen nad srednjo šolo, takoj so šli nekam na pijačo po šoli... xDDx zdej ma končno mal svobode, prej ga je 4 leta učila mami... in mu je najboljš... Kr mal pogrešam ta šolska leta... al pa tud ne, tale študentska so še boljša :palec: x8Dx

Najboljš da se spravim k učenju... potem pa laufat, ne morem bit pri miru... ne glede na to, da bi mogla počivat

Lep dan še naprej xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Huh ... brrrrr zdej je pa mene tud mal čudno zmrazilo  :O: tele smrti... najbolj grozno mi je bilo, ko je poleti umrla sošolka od mojega bratca (danes šel v 1. letnik srednje š.)... potem pa je mami dobila v šolo (učila je tamalga in tud njo) njeno kartico iz morja, poslano 2 dni pred nesrečo... grozno... boga punca...

ti zdajle je pa tud mene zmrazilo ob temle. grozno.... kako se je morala pocutit tvoja mama.. in brat...

(da ne govorim o njenih bliznjih :V:)

tko zalostno je, ce otroci umrejo... al pa zlo mladi... tko nekak... krhki so.... polni upov in nacrtov, veseli, brezskrbni, kaj da bojo jutri, se veselijo... pol pa... :sori:

Ti mas pa blazotno teh izpitov, saj se skoz sam ucis!!!

sam si pa pridna, si rekla nekje da si kampanjc, men se v bistvu ne zdis... saj se sistematicno ucis oz. pripravljas...

dobra si! :palec:

Kok ste pridni eni! x^x :palec:

jaz tega sploh ne bi bila sposobna... predavanja, vaje, izpiti... tumach zame. :o|o: :8):

ampak spostujem ce je kdo vesten in priden in zagnan, ker sovrazim slamparijo in po defoltu linijo najmanjsega odpora... vcasih je pac ok, kaj bi se clovek matral x;)x, ampak da bi blo to vedno, mi pa ni.

kazes svojega duha in vse, z nacinom, kako se lotevas zadev.

In tako redki se se kaj trudijo v lajfu, se mi zdi..

vse manj je rpedanosti delu...

no tegale kapitalizma nismo osvojil, vse cist narobe postekal. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

:vragec:

kuko nej bi ga pa???

po desetletni vladavini onih?

to tko, kokr u kaki afrishki drzhavi, k so mel ljudozhersko uirediteu, pol se pa spomnejo, deb bi bli vegiji pa deb mel svobodne volitve, pa zvoljo istga ljudozherskega kralja x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. :vragec: x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>

jaz si sebe predstavljam, da ce bi mi en to rekel, da bi se morda clo kar mal 'ustrasla'.... ne maram da kdo kaj pricakuje od mene... in pol bi 'morala'? rect, jaz tud tebe... al kaj? bi se mi zdel, kot da je zvlekel iz mene, cist si se predstavljam, da bi skor z mulastim glasom rekla. :P

ah dej no.. ustrasla.. :vio: xrolleyesx

js bi pa svoji reku nazaj: ah ti moja bucka pa bi jo cmoknu.. sej ni vazn da recs tist "zoprn" rd te mam-sej lih to je zanimiv, da si zmislujemo svoje nacine.. velik bl prisrcen..

ne ce bi mi nekdo to rekel... mitja mi ne bi... ne tko, ima bolj prefinjene nacine. x:Xx x;)x (recimo pildek na katerem pise, lepo spi, mehkota... xsrcx - al pa kaj tacga)

ustrasla v smislu, kaj hoce od mene.

recimo bi imela enga frenda in tko... in bi mi rekel da me ima rad...

Picasso

tko zalostno je, ce otroci umrejo... al pa zlo mladi... tko nekak... krhki so.... polni upov in nacrtov, veseli, brezskrbni, kaj da bojo jutri, se veselijo... pol pa...  :sori:

Ti mas pa blazotno teh izpitov, saj se skoz sam ucis!!!

sam si pa pridna, si rekla nekje da si kampanjc, men se v bistvu ne zdis... saj se sistematicno ucis oz. pripravljas...

dobra si! :palec:

Kok ste pridni eni! x^x :palec:

jaz tega sploh ne bi bila sposobna... predavanja, vaje, izpiti... tumach zame. :o|o: :8):

ampak spostujem ce je kdo vesten in priden in zagnan, ker sovrazim slamparijo in po defoltu linijo najmanjsega odpora...  vcasih je pac ok, kaj bi se clovek matral x;)x, ampak da bi blo to vedno, mi pa ni.

kazes svojega duha in vse, z nacinom, kako se lotevas zadev.

In tako redki se se kaj trudijo v lajfu, se mi zdi..

vse manj je rpedanosti delu...

To je res grozno, ko tkole kakšen otrok umre... čeprav pol pomislim na tiste, ki vsak dan umrejo od lakote... mi je pa še bolj grozno... sam je vseeno drugač če nekoga poznaš pa tko...

Teli moji izpiti - junija nisem bila preveč pridna - lepo vreme me je nonstop vleklo ven x8Dx tko da zdej pa mam... v bistvu mam jst tak sistematičen kampanjski način učenja x:)x zadnje 2 do tri dni se res učim in ponavadi kvalitetno... to je pri težkih izpitih... tiste lažje pa ponavadi naredim sploh brez učenja..... sej sm prov grozna (ker zmeraj odlašam s tem učenjem)... ampak res, NE šlampasta - tega tud jst ne maram... kar naredim, naredim tko kot je treba!

Samo še nasl. teden, potem pa sem spet free, vsaj kar se učenja tiče... do nadaljnega...potem pa spet, vaje, seminarji, predavanja itd... ampak v službo se mi pa še najmanj mudi, tako da mi takle način povsem ustreza x^x x:)x

Res je vse manj predanosti delu... pomoje tud zato, ker folk ni zadovoljen z lajfom in potem se to povsod kaže... nek začaran krog je na koncu koncev...

Da ne bom še dlje odlašala kar grem, s tonami zapiskov x:)x

LP x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

js sm tud mislila, da ne bom sposobna, in se fajn vidi, k mam narejene le pogoje za ponavljanje, zdej se neki trudm pa je res prevec naenkt :xx!: (al pa sem prevec na LF) :vragec:

pa nice, da si omenila vaje, to je pa na sreco ze mim... vsaj nekiiiii x:)x

Ajda, kaj, kje pa si? pa kak ti rata se na izpit pripravt zadnja 2 do 3 dni :eek: bravo zate :palec:

Guest mačona

Zdaj bi morala delati na pošti, pa je zmanjkalo dela in so nas poslali domov. No ja, vsaj na internetu sem lahko, šla bom laufat in še učim se lahko. Ampak - I NEED MONEY!!!:$$: - zato upam, da bom jutri zjutraj dobila sporočilo s servisa, da je popoldne spet za delat in bom šla.

Končno sem prišla do tega, da se lahko učim za en fajni izpit, sita sem jezika in tega sranja, končno književnost! Ampak ne vem, če bom naredila dva, ki sem ju imela ta teden, tako da se v vsakem pri primeru ne vidim ven iz dela cel september - ali se bom predvsem učila, ali pa se učila in delala. Mars se mi mota po 6. hiši, zato sem taka marljiva. x:)x Prava Devica. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Zdaj bi morala delati na pošti, pa je zmanjkalo dela in so nas poslali domov. No ja, vsaj na internetu sem lahko, šla bom laufat in še učim se lahko. Ampak - I NEED MONEY!!!:$$:  - zato upam, da bom jutri zjutraj dobila sporočilo s servisa, da je popoldne spet za delat in bom šla.

Končno sem prišla do tega, da se lahko učim za en fajni izpit, sita sem jezika in tega sranja, končno književnost! Ampak ne vem, če bom naredila dva, ki sem ju imela ta teden, tako da se v vsakem pri primeru ne vidim ven iz dela cel september - ali se bom predvsem učila, ali pa se učila in delala. Mars se mi mota po 6. hiši, zato sem taka marljiva.  x:)x Prava Devica. x:Dx

kaj je to zoprno, hocs delat, pa ne, da ne dobis dela ampak delo, ki ga imas, ga zmanjka :vragec: sreca se men ni treba tega bati, v nasem (no nasem hehe tam kjer "delam" v domu upokojencev pa ne more zmanjkat dela, pa ceprav na momente kdo umre)

:detelca: da bo prislo sporocilo s servisa, pa za izpita iz tega tedna

Guest mačona
Valda bo, vse bo, saj mam dober filing, saj se trudim! Pa tudi če bo malo manj keša, bom pač pozabila kakšno cunjo, pa bo. V domu upokojencev je bil moj fant v civilni vojski. Včasih sem prespala pri njemu, ker je tam tudi bival tisti čas - groteskno. :vio: x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...