Aliana 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Eh ja, jaz pa v celem za ucenje rezerviranem prostem dnevu prebrala celih 20 strani mater sem neresna vcasih mami prisla po Tristana prejle, bo za vikend na pocitnicah.. Grem jutri takoj po predstavi domov z motorjem, prespim, pa zjutraj (khm.. dopoldne ) gasa v Pulo za en dan.. Ma sam tolk, da mal folk vidim, so se vse ta fajn zenske javle, da bodo dol, pa moram Zdajle pa vaja v teatru.. po pravici, se mi cist nic ne da Ful bi sla ze novo predstavo delat, ceprav bomo sele dobro zaceli s ponovitvami zdaj.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 (popravljeno) Marsa ima dneve prijetnega razpredanja... Cocci čestitam za tisto; kar sploh ne vem, kaj je; ampak če si ti navdušena, potem je to že Nekaj Selena kot zmeraj čustvena Cosma zmeraj leteča in v obiskih Astra zmeraj potujoča in iščoča Mateja slavi rojstni dan - kongratulejšen: Aakhut kot zmeraj se (z)budi takrat, ko delovni narod pogleduje na uro da bi šel iz službe domov ...berem nove... se dogajajoveliko novih članov... nekaj "starih" manjka... Upam, da pa ste (smo) vsi še tukaj . Popravljeno 1. september 2005 -> Sanjalica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 poglej, poglej, še ena se je vrnila a da sem čustvena ah kje pa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>poglej, poglej, še ena se je vrnila a da sem čustvena ah kje pa tiii...pa chustvena?...eh......poosebljen racio... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...marsa tolk napisala, da sploh nisem prebral..grozna tale marsa a ne, ves dnevnik zasede. ahoj! sem glih pomislila, da kje si kaj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 Hhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj Sanjalic!!!!!!! Pih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ravno VCERAJ (x!x) al kdaj... ko sem popravljala teme, naletim tam na eno sanjalico, pa se spomnim da je ze 'vmes' uletela, da je pa ni.ej sem te vesela! glej jih, modelke, 'iz moje napovedi'! Marsa ima dneve prijetnega razpredanja...to je pa cist nekaj novega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 O, Sanjalica ... lepo, da še kdaj prideš malo naokoli za tisto 'ne vem, kaj to je' bi bilo malo predolgo, če bi hotela vse razložiti... ampak na kratko: haiku je ena taka kratka pesem, izvira iz Japonske, v zadnjem času pa se je precej razširila po svetu. Krog ljudi, ki se ukvarja s haikuji izven Japonske, sicer ni prav velik, a pridobiva na veljavi. Na spletu je cel kup strani o tem, razpisujejo se natečaji, objavljajo se revije... Vseeno pa ni tako preprosto priti v ožji izbor med že uveljavljenimi pesniki in to, da je uspelo meni, kot skoraj popolnemu začetniku, že meji na čudež Ob tej priliki bi se zahvalila vsem mojim oboževalcem, sedanjim in bodočim, za podporo, obenem pa sporočam, da je podeljevanje mojih slik s podpisom preloženo na čas, ko se vrnem z dopusta. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 valentine's day... mi je prisel pod uch. vsec. ej mater si carica, cocci, tiha voda. ful dobr!!!ponosna!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 (popravljeno) Haiku je torej nekaj podobnega, kot tvoj podpis; "soparen večersledovi drobnih smrtina vetrobranu" Se mi zdi, da je to kot trenutek ujet v bežno misel... Ujemi čudež, ki ti je dan, in ga polno zaužij. Pa fajn dopustuj Marsa, tnx; zločinci se vedno vračamo na kraj zločina; mimogrede, tvoj podpis mi je vaaau všeč... Naj... je biti iskren. ps.; Popravljam svoje poste, ker pisati v ta okenca sploh ni tako enostavno. Kot takrat, ko je Marsa menjala formo foruma, sem bentila in bentila 2 dni, potem pa se navadila in...se ji celo pozabila za tisto bentenje opravičiti ; Se lahko sedaj? Popravljeno 1. september 2005 -> Sanjalica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Marsa, aakhut, Cocci in Sanjalica (WB ) - hvala za lepe zelje in cetitke Cocci, eeejjj, vauuuuu - cestitam funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, aakhut, Cocci in Sanjalica (WB ) - hvala za lepe zelje in cetitke Cocci, eeejjj, vauuuuu - cestitam kak rojdan je pa tole.... bejzh ga nazaj zhurat.... LNF bo tut jutr she kle... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 (popravljeno) sem že prej en odgovor napisala, pa mi ga ni objavilo Ja, Sanjalica... haiku v mojem trenutnem podpisu je bil (v eng verziji) izbran za najboljšega v splošni kategoriji na WHC (to pomeni world haiku club)... zato sem pa tudi bila toliko Hvala še enkrat vsem ... bom rekla ponovno: mi pomeni in veseli me, da to lahko delim z vami *aja, Marsa (sem imela prej napisano, zdaj pa pozabila dodati)... a to si pogledala haige iz podpisa?... tu sicer ni nič novega, samo mi je fajn, pa imam še vedno ta link Popravljeno 1. september 2005 -> coccinelle ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 a si vidla Mateja!!! se dobr... sem mislila da ne bos (ker sem vmes naspemala enga materiala tlele v dnevnik )...nekak je naneslo... da me ni vec v cestitke... potem pa ne bi bilo lepo... do ostalih... tud ko je to tko posebna oseba (zame), kot si ti ...vcas v dnevnik pochim pol, vcas pa ne, ce vem, da oseba dnevnika praviloma ne bere...Opazim pa, najveckrat. in vam v mislih itak vedno posljem vse lepo...sam, saj ves/te - jaz pa izjave - rad imeti in ves tale ljubezenski schtraufenpacht. da bi pa shtepnila (recimo): ... tko brez filinga... mi pa ni. ne da ga nimam haha (kok se vcasih 'vse narobe slis' )...pac pa - kako lohk nashtepam 5 izvirnih iskrenih iz srca teh 'radteimaminzelimtidbestrojstnidan' v eni objavi.ampak da nekomu ja (tud ce je to... .. da ne poimenujem), drugemu pa ne (tud ce je to )... se mi pa ne zdi lepo...saj tako x kot y hocem, da praznuje in se ima fajn.vcas smo v besedah bolj... vesci... shibajo... vcasih pa ne... izpadejo pac sam... besede, crke, znakci... vcasih pomislim - oni sploh ne ve, da mu jaz 'voscim'.sam... saj ne more vsakdo vedet, kaj mislim in cutim... in saj to konc koncev ni pomembno... ne maram pravil, etiket... in vsega tega..sem 'po imulzu'... povem kar cutim, ne pa nujno, kadar (in kjer ) je to... 'primerno'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kak rojdan je pa tole.... bejzh ga nazaj zhurat.... LNF bo tut jutr she kle... ... vcasih sem res vsa skrokana prisla v sluzbo na prvi solski dan ... zdej pa zuram rajs prej pa pol... sej sem si res hecen dan za rd zbrala, glede na to, da sem ze tolk let v soli in je vsako leto tale 1. september - dan D *kake mickene otrocke imam letos ... petarcke spet po dolgem casu ... sem se ze mal odvadla, ko vse vprasajo 'mateja, a mormo to napisat? a mormo naslov z velko napisat? mateja, jest mam pa bolj debel zvezek kot on, a mam lohk tazga?...' ....so heckani ... sam, z njimi se se ne morem tko hecat, kot z devetarcki, ko sem prisla v razred s sopkom (od kolegov) in recem mrtvo resna: 'kje mate pa darila ? a vam niso povedal, da jaz na zacetku ze zakljucne ocene napisem, glede na darila pa to? pih, tole pa nau dobr!' *marsa funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...so heckani taki.........cuckani torej ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si vidla Mateja!!! se dobr... sem mislila da ne bos (ker sem vmes naspemala enga materiala tlele v dnevnik )...nekak je naneslo... da me ni vec v cestitke... potem pa ne bi bilo lepo... do ostalih... tud ko je to tko posebna oseba (zame), kot si ti ...vcas v dnevnik pochim pol, vcas pa ne, ce vem, da oseba dnevnika praviloma ne bere...Opazim pa, najveckrat. in vam v mislih itak vedno posljem vse lepo...sam, saj ves/te - jaz pa izjave - rad imeti in ves tale ljubezenski schtraufenpacht. da bi pa shtepnila (recimo): ... tko brez filinga... mi pa ni. ne da ga nimam haha (kok se vcasih 'vse narobe slis' )...pac pa - kako lohk nashtepam 5 izvirnih iskrenih iz srca teh 'radteimaminzelimtidbestrojstnidan' v eni objavi.ampak da nekomu ja (tud ce je to... .. da ne poimenujem), drugemu pa ne (tud ce je to )... se mi pa ne zdi lepo...saj tako x kot y hocem, da praznuje in se ima fajn.vcas smo v besedah bolj... vesci... shibajo... vcasih pa ne... izpadejo pac sam... besede, crke, znakci... vcasih pomislim - oni sploh ne ve, da mu jaz 'voscim'.sam... saj ne more vsakdo vedet, kaj mislim in cutim... in saj to konc koncev ni pomembno... ne maram pravil, etiket... in vsega tega..sem 'po imulzu'... povem kar cutim, ne pa nujno, kadar (in kjer ) je to... 'primerno'.zakwa mora zmer en drug napisat tist k jst mislm bom zgleda mogla začet objave v haikujih pisat ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ko sem prisla v razred s sopkom (od kolegov) in recem mrtvo resna: 'kje mate pa darila ? a vam niso povedal, da jaz na zacetku ze zakljucne ocene napisem, glede na darila pa to? pih, tole pa nau dobr!' Kako se mi pa ta poteza zdi dobra . Čestitke zanjo Hahaha..., Marsa ne mara čestitat in sladkih besed, jaz pa danes vsa saharinasta , kaj čemo..., tudi 971 in 971 se razlikujeta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> mimogrede, tvoj podpis mi je vaaau všeč... jasno ce je pa moj! Se lahko sedaj? saj sva vse zmenjeni... ce si tle, pol... je vse dbest. <{POST_SNAPBACK}> bejzh ga nazaj zhurat.... LNF bo tut jutr she kle... <{POST_SNAPBACK}>*aja, Marsa (sem imela prej napisano, zdaj pa pozabila dodati)... a to si pogledala haige iz podpisa?... tu sicer ni nič novega, samo mi je fajn, pa imam še vedno ta link ja ker nisi dala linka nanovo. <{POST_SNAPBACK}>*marsa -------------------------------------------------- because it's true what they say... you're only king for the day... i guess you're happy that way..don't you wory... i won' let you down... (mitja prinesel nazaj jaia - ko je v sluzbo nesel) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ja ker nisi dala linka nanovo.sem dodala še tole v podpis... moje najdeš pri General Haiku - Best in Zatsui, Themed Haiku - Best in Kigo Haiku - Best ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 O sveta pomagavka in štrumpenfaht ali nekaj podobnega, kok ste naložil, danes ko sem bila **odtrgana** od čarunalnika. Pa Sanjalica nazaj pršla tebi pa lahko rečem:''Rada te imam'' Kje si hodila? Dostikrat sem pomislila nate... še dobro, da uletiš in se pofočkaš kdaj pa kdaj Cocci taglavna pesnica. Smo kar ponosni nate, ker si na nek način **naša** Danes bejbistitala moje dve pikice, ki sta prišle bek from stejts, me je doletelo veselje že prvi dan, ker je mala pika zbolela in ni mogla v šolo prvi dan, prvi razred ...bogica prikrajšana za en lep dogodek. Jaz se še vedno spominjam svojega prvega šolskega dne. Potem sem odfrčala naprej in eno drugo piko pospremila v Želvino stanovanjsko skupnost. Kako lepo hišo imajo, vse lepo pospravljeno, čisto, lepe sobe, kopalnice vse bp, sem bila zelo presenečena. Upam, da bo naša pika tam zadovoljna in se bo lepo vklopila v novo okolje. Vsa pohvala, vsem, ki so zadolženi za ta projekt bivalnih skupnosti Ujela zdele po Tv tragedija v Iraku in v Ameriki za vse duše Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 vsake tolk časa pa znam mal pozornost vzbudit, ne res, uboge duše... bo treba svečke prižgat ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ... še dobro, da uletiš in se pofočkaš kdaj pa kdaj Saj me samo tri, štiri mesece ni bilo... Mimogrede; nekajkrat sem bila v Ljubljani (enkrat s sinom celo tri dni); pred odhodom pokukam v dnevnik...in vedno pišeš "odhajam" ali "imam obiske"; pa ti nisem hotela težiti..., čeprav vem, da bi me bila blazno vesela Coccinelle zate bi rekla (saj mi spomin še ne nagaja tako zelo), da veš večkrat pritegniti pozornost... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 do zdejle sm se jebala da sm si muzko u itjunsu zrihtala, k mi je neki se zbrkalo pa ni nč špilalo....še dobr da sm silom prilike doma sm se končno lublane rešla celje hir aj kam sam da se estrihi posušijo da nam bojo plejs lohk zrihtali, pol pa zalavfamo....do takrat pa ene sorte prisilni dopust KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Coccinelle zate bi rekla (saj mi spomin še ne nagaja tako zelo), da veš večkrat pritegniti pozornost... saj sem rekla, da mi včasih uspe ... da bi pa ravno za vsako ceno iskala pozornost, pa nimam občutka... mogoče pa ne razumem tega ( ) smeškota itak pa vsak opazi predvsem tisto, kar ga osebno pritegne, pa naj bo v + ali pa v - in (obrabljene fraze)... vsake oči imajo svojega malarja pa še... isti ptiči skupaj letajo hvala, ker me opaziš ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Ma jaz sem vedno nekje vmes... kufre imam vedno zunaj, se mi jih ne splača spravljat v omaro, smo nekako stalno v pogonu.Ja bi se pofočkala, lej jo, pa čeprav imam 26 obiskov naenkrat naredim urnik in vse čudežno stlačim v 24h, mala malca Cocci ti si itaq vedno zaslužiš pozornost, venar si zelo skromna in si veliko Zdele papcala božansko dobre paradižnike so mi jih pripeljali iz juga Italije, pa še zvrhan koš bučk in paprik, vse bio z vrta zie Marie Jutri si pripravim kraljevsko zelenjavno pojedino Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts