Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:o|o: ce pa kej ne maram je pa tole - it od doma zato, da pol tam pol ure sedim in poslusam panicarjenje kako bo, ker je dvorana majhna in cudna, pol pa it nazaj domov brez vaje in vsega :o|o:

Mam filing, kot da mi je cel vecer sel v nic.. Ma ja, bom kar spakirala zdajle, da bo jutri manj dela, pol pa spat, ker itak vstajam..

Mucka pogresam :sori:

Sanjalcica, WB x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Tako. Konec učenja za danes - uspelo se mi je skoncentrirati za celo uro in pol x:)x bolje kot nič... sem šla pa laufat in prelaufala največ do sedaj, brez problema... sedaj se počutim odlično, tudi bolna skoraj nisem več, glava me je nehala bolet, super res :palec: x:)x in čisto nič zaspana...

Kapica... jst hodim na Filozofsko f. Imamo dokaj zahtevne izpite... in polno literature... cele sezname za en izpit... In sem pogruntala sistem, da se največ naučim če se začnem učit kakšne 3 dni pred izpitom bolj intenzivno, seveda samo tiste stvari, ki so najpomembnejše, si naredim izpiske in potem to ponovim parkrat in to je to... več ali manj formula za uspeh... imamo pa večinoma take izpite, kjer ti ne pomaga kakšno piflanje, morš tud mislit zraven in nabluzit vse mogoče... zato se mi res ni treba učiti tedne pred izpitom... seveda pa so izjeme... no, dost od faksa :o|o: xDDx

Zdej se grem pa pošteno spočit, jutri bo naporen dan... x:)x moram dobro premislit, kaj vse moram narest x:)x :vio:

Lahko noč x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Dan D minil x:)x gužva neznosna :xx!:

Prejšnjo noč bolj malo spal, samo poležaval in tuhtal kako zaspat :xx!: in seveda nič stuhtal, za nagrado pa sem fasal nek čuden glavobol in kepo v želodcu in mi (spet) ne paše jest :o|o: Bil zato utujeno tečen, vsi so mi šli na živce :vragec: zakaj morajo ravno mene non stop neki spraševat :xx!: pol pa itak ne poslušajo odgovora :xx!:

Parkrat sem se danes skor stopil od raznežnosti x:Ix otroci so največji zaklad, čeprav me izkušeni starši prepričujejo v nasprotno x:)x tko to je:vsak bi tisto česar nima x:Dx

Ta vikend belim sobo in moram vso mašinerijo razšraufat in pospravit, vas bom pogrešal x:Ix

Prijeten vikend vsem x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

uf...ste včeraj naštepali enih stvari...pa neke čudne ure vidim... :inocent: sem že hotla komentirat, če je spet kakšna luna...pa vidim na koledarju, da je res. no, sej pol je pa vse normalno. sicer pa se tud meni učki nekako niso hotli zapret včeraj...pa čeprav sem bla že čist zmatrana....

danes pa najlepši dan v tednu..... x:px x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

tole blo pa najblzaendrek spanje.... :xx!:

ene pol ure vsega skupi.... xrolleyesx

pa she tist kr sm spal....sanjal same bedarije

tko de od vsega skupi nch.... xrolleyesx :o|o:

ves sem bled (pa mal bohinj tut)....in takle nej grem na vajo....jao...spet me bojo z nosferatujem zajebaval x:Dx

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

kel ure aakhut! :eek:

ahoj! :)

dons bom tiha tihcena, ker sem ze vcer bonus porabila za ene par dni. :D ;)

mal mi je slabo.... ampak ne tko za znort (al pa za bruhat). Zbudila se ob kakih 5h, pol bla pa kar budna pa take cudne stvari so mi po mislih hodile. :o|o:

pol pa se megla. sam to jemljem kot dober znak za danasnje vreme tule.

ajd mejte se! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zbudila se ob kakih 5h, pol bla pa kar budna pa take cudne stvari so mi po mislih hodile. :o|o:

:vragec:

tochn to... xrolleyesx xrolleyesx

dej ti mal poglej kwa s planeti dogajal....sej....ne de jst kej verjamem v tole...sam tko....za usak sluchaj :inocent: :inocent: :inocent:

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}> x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ko je moj uače

tuku mojo mater

lonci in stolice so letele po zraki

jst sem pej mislu

da to je vesele

zdaj tukam te jst......

Pesmi od lubezni in kafeta

Aldo Kumar -Istra

Iiiiii, to znam pa jst zapet!!!! Smo pr enem zboru celo zbirko zapel.... :2src: ful fajn! :palec:

Jst pa spala k ubita, ni čudn, po 5-ih urah gledanja Botra!!!! Pa še 1 ura 2. dela in cel 3. del mi je ostal. Matr, sta bla Pacino in DeNiro fejst, k sta bla mlada. Sej sta zdej tud, sam prej :2src: uaaaaaaaaaa.... x:px x:Dx Zravn sm mela itak motnje, k se butara spravm gledat to s še dvema dvojčkoma, k sta to valda že gledala, tko da sm za vsazga v filmu ene par minut prej zvedla, kdaj in kako bo umru! xrolleyesx x:Dx Nažrl smo se pa tud fajn. Sm jima skuhala špagete s tuno/koruzo/kislo smetano/majonezo/sirom. Mljaska, smo se u iber napokal. Pa še milko smo pohamal. Pridni bli. x;)x

Jutr pa vn, tko da za dons še študiram, če grem, k nej bi šli plesat, pa bi plesala ful, sam trenutno se mi ne da. Bom še vidla. Če ne bom mela pa Boter night, part two -sama, da ne bo motenj. x:Dx

Sanjala sm pa pajke. Bljak. :xx!: Morm it vprašat v sanje, kaj to pomen. :O:

Kr petek je že. Cel žur. Hvala bogu. Se bom vsaj naspala lohk. Pa še na fitnes pičim dons. Nasledn teden pa začnem na pilates hodt. Me zanima, kako bo. :o|o:

No, dost mate. Pridni bodte, če ne vas bom po riti! :vragec: x:Dx x;)x x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

tochn to... xrolleyesx  xrolleyesx

dej ti mal poglej kwa s planeti dogajal....sej....ne de jst kej verjamem v tole...sam tko....za usak sluchaj :inocent:  :inocent:  :inocent:

..OM.. x:Dx

sem ze pogledala in ze napisala (v napovedi). :)

sicer bo pa jutri mlaj, ze to je dost. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Sanjala sm pa pajke.

hec... jaz grem pa prot jutru na wc, pa mi na vratih od kopalnice tko nekaj cez faco gre... pa pomislim, pajcevina???? odakle, tko hitro ke cez vrata od vecera... kot v kakem gozdu al pa kje.

grem not, not pa ful velik pajek.

sam men se je to dobr zdel - maram pajke. :vio:

Picasso

Sm šla enkrat na avdicijo k njim, pa sm opravla, sam sm šla šele enkrat oktobra, k so mel že program dodelan in sva se z Uršo zmenle za nasledn let, sam sm tok brez časa, da ni šlo. :o|o:

Bom pol, na stara leta. x:Dx Sej za zdej mam dost 1x na teden v eni dekliški vokalni skupini. :palec:

x:Dx ko ti je krif,Kroki ako nemaš vruči temperament :vragec: ako nemaš više života u sebi, samo čisti racio x^x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>hec... jaz grem pa prot jutru na wc, pa mi na vratih od kopalnice tko nekaj cez faco gre... pa pomislim, pajcevina???? odakle, tko hitro ke cez vrata od vecera... kot v kakem gozdu al pa kje.

grem not, not pa ful velik pajek.

sam men se je to dobr zdel - maram pajke. :vio:

Zdej, k si to omenla, sm se spomnla, da sm zvečer, k sm šla smeti nest, šla čez eno pajčevino in sm pol gledala po seb, če mi kej leze, pa na srečo ni. In zgleda, da je to pol tok na podzavest udarlo, da sm jih sanjala. Kaj pa vem. Bljak. Jst jih pa ne maram. Sej ubit jih nočm, spoh je fora, da ga nočm v školjko vržt, k mam pol filing, da k bom šla lulat, da bo vn prlezu! x:Dx Glupo, vem. Pa s sesalcem tud nočm, k mam filing, da bo nazaj vn prlezu. Speštat ga nočm, s čem počt tud ne, k pol bi ga mogla prjet (nima veze, da bi ga s papirjem) in se ga nočm dotikat. Cele štale mam okol pajkov. In pol je cela panika, če mam kšnga u sobi (suha južna ne šteje!) Cel proces, da ga skenslam vn. :O: Smešn, k kač se ne bojim, sm mela že udava ene parkrat na roki...sam teli klinčevi pajki. K to ni normalno, da ma nekdo 8 nog in se okol plaz in visi. :eek: :O: :eek: :O: Osivela bom! :vragec: x:Dx

To je bila oda o pajku! x:Dx

Ko pjeva zlo ne misli - no, še en dokaz, da nism maščevalna. hehe. x:Dx

men je pa glih suha juzhna grozna! :O:

ko tam leti okol, pajk je pr mir!

Picasso

Ma dej ne seri mi s suho južno! :vragec: To ni nč. Uni ta črni pa ta rjavi....kr strese me. Pa kosmati. Jajks. :xx!: :xx!: :xx!: :O: :C: x:Dx Uni ta črni skos neki lazjo. Najraj se mi zasidrajo nad postlo, tm, k mam glavo. Ja kako hudiča nej pol spim, a? Ni variante!!!! ampak res, unih mejhnih zelenih se ne bojim. Lohk po men lezejo. Ostalo pa.....ADIJO!!! Brzostrelko si bom kupla! :vragec: x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...