Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

x:Dx x:Dx mene pa tačrni pa takosmati nč ne motjo, clo primem ga pa to :vio: sam uni, hišni, s tistimi dolgimi suhimi nogami :O: to mi je pa ogabna životinjica......pa č je kak mejčkn še prebolim nekak, da je pa kak ogromn :xx!: gravž

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

hehe

ena moja (k se obchasno she dobiva) chist pada na pajke x:Dx

sam je baba mal kinki...treba zvezat, pa kako po riti dat...pa pajkca improvizirat....k leze, pa leze....zmeri vishi.... x:px x:px x:px ....chist se ji strga x:px x:px x:px

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:2src: poslušam dele deep purple z kraljevo filharmonijo :palec: :palec: kok je to noro........klasika pa hard rock x:Dx :palec: :palec: mislim da se cela bajta trese, sosed pa verjetno spet nori :o|o: x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Spet na faksu, podolgam času. Že v četrto grem pisat en izpit, ki je tudi moj zadnji, vsaj upam. Res hočem narediti ta izpit, ker se mi ne da več učiti enih brezzveznih zakonov, pa zgodovine :xx!:

Grem v boj, pa upam v zmago! :vtz:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

pika pikica...evo, kot bi opisala mene. cel kažin s pajki....pol pa okrog žicam, kdo bo mrcino odstranu, ker mi ne gre na čist noben način (si ti že vse opisala). drgač pa miške, pa škorpijonče pa take reči vse ven nesem....od pajka pa sam proč....pa kačo sem tud že nesla spred vrat...na bolj varno mesto, da ne bi komu slučajno na pamet padlo, da bi jo skenslal.....

sicer pa ful zanimiv in produktiven službovski dan.....ne morš verjet, kaj vse lahko nadista dva na podobni valovni dolžini. genialne ideje....drgač za cel teden dela....tako mam pa sam u pondelk zadevo za sfiniširat....pol pa sam še potrditev, pa izvedba.....ma prva liga.... xokkx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jao, kake teme mate.. pajki x:Dx ma men so kul, me ne motijo, jih ne preganjam.. sam od enga srecanja tam nekje v otrostvu se bolj tezko pripravim, da bi jih po rokah nosila, prej sem jih pa ful rada mela x:)x

Jaz tud sanjala nekaj.. ne spomnim vec, sam ni blo prav grozno..

Tko dobre volje sem dans, se nekak fajn pocutim v svoji kozi x:)x Bla pohvaljena ze zjutraj, da ful boljs delam, kot na zacetku, pa obrvi imam zrihtane x:)x Kok je fajn met job, kjer ti se zastonj make-up zjutraj nardijo x:o)x x:Xx

Sem si sla kupit smrekovo mazilo.. me se vedno tale noga zafrkava na vsake tolk casa (vcer blo kriza, sem spet z elasticnim povojem hodla okrog :xx!: ).. pa vse me srbi!!! Kot bi imela ful suho kozo..

Zdaj pa.. pakirat, pripravt se za predstavo zvecer, pol pa domov na kosilo...

Aakhut, hudo... x:o)x x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana 2 stvari:

1. Kdaj in kje mate dons predstavo? Primožu že 100 let obljubljam, da bom prišla. Če sploh seveda na isto misliva? x:Ix

2. Uno knjigo berem...Drugačne ženske....pa sicer sm bl na začetku, pa mi še ni tok zanimiva, a se morm prebit čez ene 50 strani, da kej bolš rata? :inocent:

Sm glih zvedla, da sm popoldne frej, tko da bom šla počas dam in si en kosilo v miru nardila in pojedla. x:px

Tanaja*, vso srečo na izpitu, v četrto gre rado! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>pika pikica...evo, kot bi opisala mene. cel kažin s pajki....pol pa okrog žicam, kdo bo mrcino odstranu, ker mi ne gre na čist noben način (si ti že vse opisala)....

Kaj, sesalc vzameš pa pozavgaš pa ni več. x:Dx

Jaz pol zmeri z uno cevjo letam... x:Dx x:Dx

Enkrat sem pa na morju enga pohodila po nesreči, k smo baldahin posprvlal, je bil ogromn.

Prov tko je počl, špljc -skor kozlala :sick:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Joj, kak sma se jaz pa moj EGO včeraj mela fajn x:Dx

Tole z mojim angelom nekaj ne štima :o|o: ..lepo se zmeniva, kaj in kako bi jaz, on pa kao da ve boljše... :o|o: ..se bo treba na višjo instanco, morda vsemogočnemu pritožit... x:px

Lia se mi zdi, da ma neke veze... x;)x ?

razpakirala sem omaro, ki sem jo odnesla na morje... :eek: iii, kolk je tega, še dobro, da mojega ni blo zraven, ko sem rekla, kolk mam jaz enih dobrih cot x:px

crknila mi je baterija na uri, zdaj pa je nikjer ne morem zamenjat, ker nihče nima neke specialne mašine... :o|o: nujno moram v Amsterdam, tam so mi jo nazadnje menjali x:Dx

pajki? moji prijatelji x^x

Astra

Per aspera ad astra

pomlad, ob sami misli, da bi pajka posesala in bi videla tiste dolge kosmate noge, kako zverižene odhajajo v cev.....mi je za bruhat....posledica prebujne domišljije....

danes pa žur...upam, da bo za prežvet... :o|o: ....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

PikaPikica: 2 stvari:

ad 1. ce mislis istega Primoza, kot ga jaz mislim, pol verjetno misliva isto predstavo.. igramo pa dons v Laskem in ti priporocam, da pocakas na kako blizjo in boljso varianto (ker tud pogoji za igrat ne zgledajo bogvekaj).. bo se zdaj septembra, oktobra zacel, naj bi precej igrali...

ad 2. hmm.. po pravici, se ne spomnim vec, na kateri strani je zanimivo ratal..

Astra.. ce gres v Amsterdam, ti lahko druzbo delam, da ti ne bo dolgcas. x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pa kaj je s temi pajki?? :o|o: (rečte, da ni še jesen, da letos ne bo jeseni... xcivx xcivx xwizardx)...

včer odprem omaro, hočem vzet pisker, pa not ogrooooomna mrcina.. :OO!: :OO!: :OO!: pa že kr mrežo je mel, v loncu.. kaj, če bi bil na ročaju.. :wOOt: :xx!: :xx!:

tenks, aliana x:Xx

Bast :O: a ne, no? Preklete sitnobe, povsod se zalezejo! Nej bojo uzun, v naravi, tm me ne motjo, ne pa da se po moji sobi sprehajajo po mili volji. To je MOJ prostor!!!! Spokite se vn! Sej zdej ni nbenga, k tok po barvi smrdi...hehe... :vragec:

Jst grem tud z vami v amsterdam!!!! x:px

Astra v Amsterdam po baterijo; Cosmi z Italije pripeljejo svežo zelenjavo; jaz pa vsak večer navijem svojo uro in budilko, stopim na domači vrt in med travo poiščem, če je še kaj uporabnega za v lonec...

Nenavsezadnje; zakaj pa bi ura mogla delat???

Zakaj sploh rabimo ure?

Si predstavljate življenje brez ure...; ko se naspiš, vstaneš, greš v službo, si približno 8 ur v službi oz. ko opraviš vse, kar je v načrtu za ta dan, ješ takrat, ko si lačen, spat greš ko si zaspan itd...

Život je čupav i dlakav :8): , danes pa zame navihan x:Ix x:o)x dan

slis se dobr, sam mam na sumu, da ne bi delal tole... tale sistem, da bi kdor in kadar bi HOTEL... ;)

*

dej astra pol pa zame sprot se v London skocte, ker rabim ene zajfce. xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst bi šla tud v Amsterdam x:Dx

Pajki... uh ... včasih sem se jih bala ful, zdej pa ne več, še celo fajn mi je, če je kje kakšen... pa več ali manj me itak pustijo na miru :vio:

Kakšen super dan, naspala sem se več kot dobro... zdej pa grem malo se odrolat do Kranja, potem še malo učit in potem žur do jutranjih ur x:o)x

Pikica - Al Pacino in Robert DeNiro v mladih letih x:px xsrcx zdej sm se spomnila, da je čas, da se enkrat spet spravim na to trilogijo

Lep dan vam vsem želim! in večer, noč x:)x xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

:vragec:

amsterdamdamdam....a mi ker prnese shoto...uno...za gobice xegox

k chez internet...pa pol poshta...me tam zhe chudn gledajo :inocent:

pa she legalna zadeva je...sploh ni treba shvercat... x:)x

..OM.. x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...