Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jaz grem cez 14 dni.. kaj rabis?

xsrcx najlepsa hvala Aliana.. x:Xx

sem se pa sam hecala... 'sprot'. :D

kao....

hotla sem bit duhovita sam, no... :8):

pa mi ni ratal, ker si ti tolk usluzna, ampak dobr da vem, zdaj imam 14 dni cajta da pripravim seznam. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>slis se dobr, sam mam na sumu, da ne bi delal tole... tale sistem, da bi kdor in kadar bi HOTEL... ;)

dej astra pol pa zame sprot se v London skocte, ker rabim ene zajfce. xDDx x:px

A nisi x?x ti živ dokaz zato, da bi tole delal... :o|o: :sori:

Napoved pišeš ne glede na uro, prepevaš divjo muzko ob nenormalnih urah...tk da...v komunizmu bo to itak normalni način življenja xrolleyesx x:Dx x;)x

Sem hotela napisati nekaj duhovitega, kaj bi si želela jaz iz tujine pa sem preblond; ničesar ni nikjer, kar bi želela in ni pri nas...

Kaaaa sen skrooomna... xcivx (mogoče edino kamen z berlinskega zidu :shsh:)

Hello! xsrcx

Vceraj je bil en SUPER dan. Koncno lahko to recem. Pa danes - do sedaj, tudi.

Vse je slo po kot po maslu, vse sem znala....ma super :palec: Potem sem sla se po opravkih in na pokopalisce, skos se mi je smejalo in potem so se mi se drugi nasmihali. Ja, kaj nasmeh naredi x:Dx x:o)x :palec:

Tako, da..."konec" dober, vse dobro x;)x

Zanimivo, zjutraj grem iz Ljubljane, ful megla, pridem malce izven Lj, ko sem se peljala proti stajerski ze vse jasno in soncek x:o)x Bi se ostala, ce se ne bi mudilo.

Aja vceraj sem sla v Kolosej....je bila pocen karta, ker je prvi solski dan in ni bilo praznega pakritnega prostora spredaj x:o)x Fantom iz opere je super :2src: , ampak to je ze v drugo temo.

Caucau xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx  najlepsa hvala Aliana.. x:Xx

sem se pa sam hecala... 'sprot'. :D

kao....

hotla sem bit duhovita sam, no... :8):

pa mi ni ratal, ker si ti tolk usluzna, ampak dobr da vem, zdaj imam 14 dni cajta da pripravim seznam. x:o)x x:px

:vragec: sori, k sm ti foro pokvarla..

drgac pa.. ne pretiravej z dolzino seznama, k mam sam en ruzak placa x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sprememba načrta za vikend x:)x grem na poroko, sicer delat ampak ziher bo žur x;)x

Sam sem jim pozabil povedat, da noben zakon ni zdržu več kot 4 leta, če sem bil jaz fotograf x:Dx za zadnjo poroko so me zaradi tega tud hotl x:Dx ah, tasti & tašče :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pismu, komaj do konc šihta uspela oddelat vse, kok sem čudna x:Dx , sam nekak težko stlačim dela še od 2 oseb v svoj cajt :wOOt: : Sam ure pa čist zares ne rabim, ker je vsakič ko pogledam že full :eek: . No kokrkol, dovolj norišnice za ta teden, drug teden če bo vse po sreči, bom delala samo še 2 deli x:Dx x;)x .

Dons probala predolge hlače :wOOt: :wOOt: :wOOt: . Sicer so mi prav full, k da bi ble zame narjene x:Dx x:Dx x:Dx . No saj sem jih dala delat, ker sem nekak izvenserijska. Ampak predolge hlače, mislim da sem nazadnje še pred OŠ pomerila. Kakšen DEluxe občutek x:Dx :palec: . No zdaj se morajo sfiniširat še, pa skrajšat xflirtx xsmx pol pa bojo x;)x .

Vikend, komaj te čakam x:Dx :palec: , imam v planu izmenjavo goblenčkanja, pospravljanja, kolesarjenja, pa tango z likalnikom za novo likalno desko x:o)x x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

a ni dost da mam polno modric (bogve odkod kar naenkrat), sem se zdajle prav nemarno spekla s chikom (x:Ix :o|o:) nad kolenom, ker sedim po tursko v kratkih hlacah!

fak!! :mad2:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

iiii pa res!!! :2src:

(sem morala refreshat na samem sajtku temle)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a ni dost da mam polno modric (bogve odkod kar naenkrat), sem se zdajle prav nemarno spekla s chikom (x:Ix :o|o:) nad kolenom, ker sedim po tursko v kratkih hlacah!

fak!! :mad2:

:vragec:

sama si se :eek: :eek: :eek:

jst pa lih sealu kle obljubljam tretma x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mah ves kaksna sem, cist modricasta, zdaj pa se... mehurjasta. :D

... mehurjasta haloga. :P

skoda, rajs bi bla diseca perla. x:Xx x:Dx

Picasso

tako težko :o|o: je bilo zjutraj dvignit se ob 5.30, kar ponavadi nardim z lahkoto, čeprav ne grem od doma vse do 7.40.

dan ni bil preveč naporen in ne stresen, a v pričakovanju prijetnega vikenda.

vreme bo lepo, ko bi le vsaj uspelo mi narest en potop.

dans zvečer mal v družbo, na kakšno dobro hrano in nato v mižule. xokx

Let the sun shine!!!!

Kolk sm dobre volje zdejle, ne vem kaj me razganja... mam tak hud feeling za vse, sploh ne znam razložit... samo skačem gor pa dol, pa na smeh mi gre skoz, poslušam pa soundtrack od Hair mjuzikla xDDx :2src:

Uh Marsa, tele opekline od chikov :detelca: ... sm ravno pogruntala da že 3 tedne ne kadim, v bistvu sm ravno zdejle se spomnla na to x:)x prov fajn . mi sploh ne paše... če mi kdaj bo, bom pa spet začela :vio: :detelca:

Zdej pa grem, ven xDDx kr razganja me x:Dx

Lepo se imejte x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

marsa, upam, da za v sredo še velja ... jst mam opravke okrog 10.30 (mal prej, mal bolj pozno ... sej veš kako je pr zdravnikih).  x:Dx  Tja okrog 12ih bom fraj ... lih za južno.  x:Dx

aha na sredo pride to... nimam TKO v glavi teh datumov. :)

vazhi. bom racunala na tam okol, me pa se klicnes. :palec:

Picasso

ajda, saj najmanjkrat jih mam od chikov.. zlo redko, v bistvu...

v bistvu mam pa tud vec ureznin kot pa opeklin v lajfu.

oboje je hladno/vroce. te zmrazi, tolk te opeche... in obratno. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>predvsem kadar vem, da me ne čaka nič prijetnega tisti dan.  :o|o:

:O: :V: :xx!:

skregana...

pazi se!

se mascujem za tole. :P ;)

alsmoskorpijealnismo.bum x:Dx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...