Tina 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: skregana...pazi se! se masvujem za tole. a to kakšna nova dejavnost "masvujem" http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 V glavnem lahko noč vsem skupaj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> jstdalecodskoripje.com vem. pa ne bi blo slabo, ko bi se pikrich priblizala. <{POST_SNAPBACK}>a to kakšna nova dejavnost "masvujem" prehitra si Tina, to je sam. jou, gudnajt! stari se je tamle zleknil - vojna zvezd pa to... mitje pa se ni...jaz pa lohk....kar pac bom... mejckejte se! prijeten mlaj vsem skupaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Dobr, da ne kadim . Ne znam uporabljat vinskega kisa pa konc. Doma mam zmer balzamičnega in jabolčnega,pol pa pridem k mat si pa še solate ne znam nardit :xx!: Zanč je blo, k da bi pomije jedla. Pa tko rada mam stročji fižol Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pismu, komaj do konc šihta uspela oddelat vse, kok sem čudna , sam nekak težko stlačim dela še od 2 oseb v svoj cajt : Sam ure pa čist zares ne rabim, ker je vsakič ko pogledam že full . No kokrkol, dovolj norišnice za ta teden, drug teden če bo vse po sreči, bom delala samo še 2 deli . Dons probala predolge hlače . Sicer so mi prav full, k da bi ble zame narjene . No saj sem jih dala delat, ker sem nekak izvenserijska. Ampak predolge hlače, mislim da sem nazadnje še pred OŠ pomerila. Kakšen DEluxe občutek . No zdaj se morajo sfiniširat še, pa skrajšat pol pa bojo . Vikend, komaj te čakam , imam v planu izmenjavo goblenčkanja, pospravljanja, kolesarjenja, pa tango z likalnikom za novo likalno desko . Berem jaz tole prav Sicer pa zmučena danes..nekam nepredvidljiv dan..in zalutala v kraje blizu mojega otroštva...no..kilometer gor ali dol.Skratka...povabila se k Astri na obisk in nekako je pač morala preživeti..bog pomagaj..Očeta vlačila okrog zdravnikov in doma vsa besna ugotovila, da je pozabil povedati najbolj bistveno...mislim halo...zvlečem ga h dohtarom..in ON pozabi povedati, da mu je bilo slabo in bruhanje...ja ni se spomnil...je rekel v obrambo...eh..Če ste že pri pajkih - jaz tudi ugotavljam, da so prav koristne živalce..kdo bi sicer tamanil komarje??Na brzino spekla ribe..nisi bili srečni preveč...pocajtala deco..zmanjkalo časa za kakšen oring prepir še v hiter šoping in potem veselo na delo... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Sicer pa je tole očitno čas povratnikov...bi pomislila da je retro merkur pa ni več...Sanjalica - hvala bogu da še živiš no...in da se vsake toliko javiš.. ful veselaPujsa - previdno z likalno desko In Cocci....ustno pohvaljena. Čestitam(sicer zapoznelo...pa ipak)..Mah..vsi ki se vam kaj dogaja - zajemajte tole z veliko žlico. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Avtor Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kakih deset let nazaj mi je med vožnjo po avtocesti padel ogorek na sedež in pod rit...sem vozil kakih tristo metrov kot jockey.. stoje . Od takrat naprej se v mojem avtu ne kadi... .to se je men zadnjic zgodil pri gospodarcu!!!! avtomaticna neka gesta, odmahnem lase al pa kaj tacga, v hipu imam pod hlacnico kratkih hlac okol tangic ogorek!!! blazota! nisem panik niti mal... sam tole je blo skor za paniko... ker ne ves a te pece al mrazi, al mas se ono okol stegna... grozno... hotla sem it ven, zdaj pa grmi pa se bliska...saj po eni strani je super, obozujem nevihte in dez in vse tole...po drugi strani je pa bedno,pa - noumo mogl jutr na piknik. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 he he....jst sm se na čelo opekla s čikom sm pila pir iz flaše pa čik zravn u isti roki držala....pa nagnem ful....evo sm mela mehur sred čela in pol razlagat vsakmu kok je to možno KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Nat, na srečo nista bila dolgo.. sem preživela To pa si pozabila povedat, da si prišla s polno košaro lisičk in že vloženimi gobami... Naša tamala gre zdajle na letalo, naj bo vse v redu in se vrne živa in zdrava o vseh bedarijah, ki jih počnem, pa bolš ne pisat Marsa Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Ja..tole sem te malo podkupila Vse bo v redu s ta malo Sicer pa ugotovila prejle, da je Alianina mucka podobna naši pokojni Lisi...in njenemu še živečemu Benu(le da mu je sestrica Lisika pogrizla brke). Nikdar ne bo lovil ..menda tile ne zrastejo več. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> o vseh bedarijah, ki jih počnem, pa bolš ne pisat Astra Pismu Astra, pa kak si lohk sam do enih tak sočutna....... Mal sm na off, preberem pa pa kar kaj.......Pujsa, Sanjalica Pa nek Marsin post mi ful ostaja v mislih.........nekak v smislu.....da je "rad te imam, ljubim te" precej odgovorna izjava v bistvu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe Todika...kot Tealc ja točn KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Sicer pa dobimo jutri malarje - smo asi..stropi še vedno zloženi na tleh..tervol v balah.,,pa malarje naročino. Vsaj s stenami si bodo imeli kaj začeti.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Nat (hvala za... )matr, tebe je tko luštno brat evo, to je pa tko... ne moreš imet i ovce i novce pušila dons debelo na tekmi... po moje še nisem tko bednega kroga odigrala ampak če bi že morala izbirat... mam rajš tko kot je... športa (predvsem tekmovalnega) mam počas dost... haiku pa je na nek način vedno bil (tut ko še nisem vedla zanj) my way of life ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Huuu, kak tedn za mano! V pondelk obiskou moj rodn mest, hehehehe, Lublano, Sreču moje dve ta najlubše lunatke žou bl na hitr pr notarju urediu vse glede bajte k sm jo dedvou u Celovcu skoknu še pogledat kak zgleda in je sploh vrt je rajcig, pol meu še gumi defekt, zdej pa spet ob moji ženički Ni da ni, sam pogledat je treba! Mačke in mačkoni good night! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Pa kdo si ti Koliko stvari se skriva v tebi?Pusti se jim izraziti..in uživaj v ustvarjanju .mah branje.. .Cocci hvala ti Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Heh, pršu z biljarda, že dolg ga nism igral, sm še vedno kar dober, no Heheh, sta mi frenda hotla zagost, pa sta mi uturla enga, k je komi začel igrat biljard, pa kao na tri dobljene pa za konkretno rundo......hehe......pa sva vseen zmagala 3:2..... ....tak da....nič zapravu pa se fajn mel......kul. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Končno doma par urc pol pa ohcet Metelčica presenetla s prijetnim folkom in finim vzdušjem da o lunatkah ne zgubljam besed nasmeh je vse pogostejši gost na mojem obrazu se moram kar navadit na novi izgled Beljenje bi pa kar fotr opravu, sam v moj brlog ga ne spustim sej je še nedelja, pa tud v ponedeljek delam šele popoldan Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Zdele sem se nasmejala. Sem se spomnla, da je mat včeri rekla, k ji je I. neki na račun nakazal, da ni on kakš hekler , pa mi bo v e-banko vdru. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Prejela sms...mamiii, sem že v Pragi, trililitralala.. Kul.Greva zdaj z Janom na letališče, ufff, komaj čakam, da jo spet vidim še srečen let do lj Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 prehitra si Tina, to je sam. ... za drugič terenski opravki za mano , sedaj pa še domača opravila http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 kljub skeptičnosti, presenetljivo dober službovski žur. ...najprej balinanje...njami....pol pa ples ....in na vso srečo ni noben težil, da bi mogla plesat z njim ...pol je blo pa menda več kot štir ure čiste plesne uživancije...še kadila sem kar vmes....pa radensko pila, ker drgač bi čist dehidrirala....smeha in štosov tud na max....presenetljivo sproščeno ozračje...so nam nebesni dogodki odgovarjali zgleda in luna je bila prijazna včeraj.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Zdaj pa novim delovnim zmagam naproti me prav zanima kaj me bo opolnoči pokonc držal lep dan vsem Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 morgen.... blazota blazotna vchheri od nevihte....jst revezh sred mesta....in kam se zatechem?...v GLOBAL sama bozhja roka me tja vodila.... tok dobrih pichk na kupu vidish samo she na missuniverzum... amapak...najpomembneje...hehe....luchkar jim je zatail... in...ne bodi ga .... blo prou fletno...bekstejdzh orgijastichen.... plesishche lih tko... pa pichke ustrezhljive.... in na konc me dve pojahata kokr: a sam gresh domou?...ma ne fant, kar lepo z nama....in smo od ali..... ..OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 pih global.... shminker. jaz pa dalec od globala, bila na metelkovi, milijardkrat sem hotla dam...in v bistvu mam macka kot ze dolg ne.... glava cist boga... bljek... :xx!:sicer se 'ful zabavala', plesala, vse, sam... nisem dobre volje... nekdo me je v slabo spravil..... v bistvu me je prizadel.... pa me tko redko kaj prizadane.... tko da sem bila prav zalostna... in tud zdaj nisem prav srecna...mal je krivo tud to, da sem vsa 'zastrupljena' od alkota... tko da... nisem prevec fajn. dons bi moral na piknik, pa frend se ni poklical. se dobro v bistvu, saj sem cist boga. ajd mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts