Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Dans pa nas je kar dost mal al mal bl mačkastih..... :inocent: x:o)x Marsa :sori: ....mah, verjetn je tud to za kaj dobro, pogosto se tko izkaže..... mam izkušnje x;)x x:)x .......:detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Joj, pri nas nikol ni blo prometnih nesreč, zdej pa dve v enem dnevu :O:

Najprej sm včeri v Logu vidla nesrečo, k se je motorist zaletu zadi v prtlažnik. Baje je motorist čez polno črto prehteval.

Dons :O: :V: okol enih ponoč se je pa ena mularija peljala iz Rateč v Kr. Goro in so v Podkorenu zletel s ceste, baje so jih mogle rezat z avta in to samo okol 20. Upam, da so vsaj živi. :C:

Ne vem, grozno velik nesreč je v zadnjem času.

Sem bla pa drugač v gobah, ful najdla jurčkov in se že rižota kuha. Srečala eno kačo v gozdu. Sem najprej mislila, da je palca, pol pa šok. Čist bliz mene, ene 10 cm.

Kač se ful bojim :eek: me kr v želodcu stisne.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

to sm js enkrat skor stopu na dobr meter dovzga gada, se nism vidu tok velke kace (razn udava v zivalskem vrtu) sem teku po gozdu pa kr naenkrat pov metra pred sabo zagledu..tok visok sm skocu da sm se skor u krosne z glavo butnu x:Dx res tok visok pa delec se nism skocu pomoje (da sm ga preskocu). pa kasn sok, sm se kr ustavu pa ga 10 min cist trd gledu..

lihkar sem videla na netu, da so objavleni rezultati zadnjega izpita k sm ga sla pisat in sem naredila :2src: tolkkkk sem heppyyyy... :party: ceprav mam zdej ustnga v pondelk, kr je pa zame slaba stran tega, da sem naredila x:Dx

nc mi pa tud ne pase :vragec:

LP all x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}> baje so jih mogle rezat z avta in to samo okol 20.

ne stekam tegale... :8):

drugac pa - grozno. :V:

A tko, kaco si srecala? x;)x x:Dx te je kr v zelodcu stisnil?

jaz se pa ne bojim kac, no ne bi mi bil glih filing nanjo stopit, sem jo pa srecala ze veckrat. so mi vsec kace.

mah jaz se ne bojim teh kac, pajkov, skorpijonov in tega, ki sam LEZE.

naj leze, vse... sam da NE LETI neartikulirano brezglavo (kot vesha al pa suha juzhna :OO!:)...

To mi je pa schtraufenpacht!! :sick: :ph34r:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kapica, debest!

x:)x Jz tud čakam, pa čakam, pa čakam na tele rezultate :switz:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Kapica :palec:

Devica, jaz upam,da so ostali živi in nepoškodovani, tudi tule pri nas je bilo v zadnjem času kar nekaj nesreč, kjer so bili udeleženi mladi...

grem mal tasta v bolnico obiskat, pa pridna sem bila cel dopoldan, pa v knjižnico sem šla, neki knjig o zdravi prehrani, sokovih vzela, pa knjige o jogi... nekaj moram naredit, čas je za naprej...

aja pa kup presenečenj doživela včeraj in danes (verjetno en samo jaz ;))

jst bi šla tud gobe nabirat, no ja... jutri grem baje mami pomagat, bom vsaj na zraku...

mejte se xsrcx

jaz pa se zmeri cist v offu. :||

clo tableto sem pozrla. :sick:

pa me se vedno glava boli.

joj zakaj ne zivim ob morju? :xx!:

kwa bi se v morje vrgla zdajle!! :sori: x:(x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

devica, zoprno to cakanje :xx!: pa sj bo xcrossfingx

selen tnx :8): tudi ti se mej!!! ju3 cim lepse v naravi, pa ze dans se mej lepo x:)x

marsa od cesa te pa glava boli? sj bo nehala, pocaki ta tableta "zagrabi"...rab neki casa ne, da zacne delovat x:o)x drugace pejt pa mal pocivat/spat, pa bo verjetn kmal boljs!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

thx kapic, od macka. x:Ix xrolleyesx cist zadenfano glavo.

ja, spanec bi mi pomagal (to najbolj pomaga pri macku), sam se ne morem kar valjat tamle podnev... pa tud... nisem niti mal zaspana, sam zblojena cist. :sick:

saj zdaj je boljse, ko imam vrata na stezaj odprta pa dost zraka.

drugac je pa dbest, ko sem kar v 'pizami'.

je tim prisel prejle dam, pa je rekel, ha, sploh se nisi se oblekla... sem rekla, kako, saj sem oblecena.

kolk bi mi pasal leden donat, shit ko ga nimam, grejpfrutova cedevita mi pa ni vsec (pa sem se nadejala da bo ful dobra).

sem mela pa grejpfrut, sem si mislila, YESS!!, ga prerezem in je v sredini gnil oz. tak rjav. :xx!:

voda je pa taka... hm, topla (nikakor ni mrzla, pa tud ce bi jo pustil teci)... pa nic okusna... v mestu smo mel pa tolk dobro! :sori:

Picasso

čestitke za izpite :palec: x8Dx

upam, da boste tisti z bolečimi glavami kmalu ok ... en pobožek :vio:

grem jaz sadne kupe skupej spravljat x:px

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Tina njamiiii se men x:px dej sej mi bos poslala eno sadno kupico po OS? skoda, da to ni mogoce x:Dx velik uzitka ob spravljanju :palec:

marsa ti imas pa celo macka :eek: x:Dx

pol pa tk ni cudn, da si cela zblojena x:Ix pa samo, da si se imela ql :palec:

mah, v bistvu sem se imela cist kul sicer, tko celotno gledano, mi je pa nekdo pokvaril filing.

ampak nima zveze z danasnjim mackom (pac pa z 'imeti se kul').

*

aakhi, 'malo meshano'; najprej je bil trans (by Mirjam), pol je blo pa nekaj zate: neki bally sagoo in taksno (by Gigi), sam je blo fajn... motil me je edin, ko je bilo tko kot da bi eno plato celo zarolal, pa se drugo... mal premal dinamike je bilo v samem rolanju, drugac pa kul muzka.

Pa ful enga folka (tud takih ki jih ze 100 let nisem vidla), pa tud nasprot ('pri Denisu' - se zdaj ne vem kako se rece plejsu) je bilo totalno folka.

tko da je bilo kar zivahno.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Sem bla pa drugač v gobah, ful najdla jurčkov in se že rižota kuha. Srečala eno kačo v gozdu. Sem najprej mislila, da je palca, pol pa šok. Čist bliz mene, ene 10 cm.

Kač se ful bojim  :eek: me kr v želodcu stisne.

Evo konec mojega veliko obetajočega gobarjenja. Prav tako, kot naša Tinka ne hodi po gobe, ker se boji medvedov x:Dx , mene ne bo zraven zaradi kač :OO!: . Kajti, če bi slučajno nabasala nanjo, bi bila pri priči klinično mrtva.

*

Ko ste ravno te dni o pajkih- obožujem jih x^x . In tudi suhe južine, a se spomnete sramežljivega in nerodnega Hanibala iz čebelice Maje, a ni bil luškan? : Kadar kakšno suho južino ugledam, rečem:ej čau Hanibaček :vio:

Moja Mačka in Velikanka pa imata araknofobijo x:Dx , tako da so palkci pri nas doma na varnem :inocent: :fiju: :OoO:

*

Danes sem končno pošteno okopala Velikanko, ki je smrdela do neba :sniky:

In pošteno izmila še zadnje za pesjane takooo vabljive ljubezenske dišave xnckrivx , tri tedne trajajočega svatovanja.

:switz:

*

Te dni silno nakupovala živila, kot da bo treba zbežat pred kakšno Katrino :madpro:

*

V četrtek sem bila v Slo in doživela en forte filing prvega dne šole. x:)x

Ko sva z bratom še hodila v osnovno šolo, je mama vedno vzela okoli prvega septembra dopust :palec: .Pa smo šli vsi skupaj Trst po lepe šolske potrebščine, iskali dres in copate x:Dx in skupaj porisali prvo stran zvezkov in jih skrbno zavili. Pa k frizerju lepo ostrič, pa ko sva prišla iz šole je že čakalo in dišalo kosilo na mizi... Lepi časi... xsrcx :cry:

*

Isti dan, mi je skoraj padel pod avto en totalno pijan bebo. :O: :wOOt: :sniky:

Pridem v Mečkator, pa so imeli fullll naglas navito muziko :eek: In to narodno-zabavne viže x:)x

In enega refrena kar ni hotelo biti konec. Postanem pozorna, halo :eek: , kaj je tip pel:

xsingx ... gostilna je moj dom, gostilna je moj dom xsingx

Strašno! :xx!:

:sniky: :madpro:

Moj otrok spet doma x^x :onfire: :onfire:

Sem si privoščila mal nakupovanja v lj x:Ix , sobotna lj tržnica me pa tko vedno impresionira :palec:

mal počitka, pol pa tamalo okol vozit, je čist naspidirana xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Marsa :sori: :detelca: upam da boš kmal boljš...

Včeraj je bil čisti odklop... v bistvu krneki, samo men je skoz dogajal... x:)x sm zdej tud mal mačkasta :o|o: :vio: s tanajo* sva šle peš domov, (najprej sva štopale... pa ustavu en totaln čudak, ki je hotu samo eno od naju peljat :o|o: sva pa rekle, pejva peš) hodile 2 ure in še malo, prišle ob pol 7h zjutraj...vse sva predebatirale, pa še ni zmanjkal in sva potem še nadaljevale pred njeno hišo x:o)x ... skor sva rešile svet x:)x spala par urc, potem pa že vsa budna... čeprov se mi kr mal mede..kje mam jst pamet x8Dx pa učit se moram... jah, bo že xDDx x:)x

Zdej pa bluzim že cel dan... in še malo bom ... oz. bom šla spat x:)x za kšno urco

LP xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Thanx Ajda. x:Xx

saj sem ze velik boljs. :)

glava me skor ne boli vec in tud tko sem ok.

a sam eno je hotel furat? to je pa ze prav, da nista sli z njim. :palec:

astra, :palec:, v LJ si bla?

ja trznica je fajn, sam jaz grem tko redko, ker se mi ne da tolk dalec hodit pes z robo, parkirat v blizini pa ni sans. no teb je ocitno ratal. :)

ful je bla nevihta zdajle. pa se je ze umirilo.

Picasso

pri nas pa zdejle bobni pa šviga, neprekinjeno grmi že kr nekaj časa... jst grem na eno prijateljsko tekmo, hvala bogu, ker sem tko lačna (sem danes na sadju) in če bi bila doma, bi se pregrešila... sem ugotovila, da mi kruh ne ustreza, vsaj bel ne... pa pizza... po dolgem času sem spet otekla :xx!:

Marsa, jst pa limon doma kokrčeš, za eno limonado s soljo, škoda ko sem tako daleč... če ne bi te že klicala :)

thanx selene, saj mislim da se imam eno limono, sam mi ni cist nic pasal kislega pa okusnega pa tacga... sam donat al pa tko. zelo prijazno od tebe, ja vem, da bi. ;) :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Moj otrok spet doma  x^x  :onfire:  :onfire:

:palec:

Drugač pa vse zvedla...

V avtu bli trije fanti, okol 20 stari. Eden zdrobljeno medeniso :sori: , eden počeno čeljust :C: , enmu pa nič. :palec:

Sam, da bi vidl avto. S kleščam so ga na kamion naložil. A. je najprej mislu, da je motor :eek:

Spala sem popoldne, pa mi to v resnici ful ne paše. Zmeri mi je slabo pol k vstanem. Sam me je tv program čist uspaval :sleeping:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...