Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Spala sem popoldne, pa mi to v resnici ful ne paše. Zmeri mi je slabo pol k vstanem. Sam me je tv program čist uspaval :sleeping:

meni pa čokolada paše, kadar popoldne zaspim, al pa saj kej drugega sladkega... x:px

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Mon ga! Mon ga! Bog libleni!

Cejli svejt je zejle tü....

:2src: lokalna dilerka mi polepšala dan.... x;)x

Srečno vsem ki potujete...jes ne rabim nikam it!

Točno ta prva je tista ki te ponese do nebes! :o|o: Bom morala slušalke kupit..me čejo izselit x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

coccinelle...uživaj na dopustu...ne glede na vreme... :palec:

navdušena lia x:Dx ...sem kr filmček vidla u glavi, kako skačeš naokol in se veseliš ...

men se pa spi...kar zadnje čase ni nč bistveno novga....pa dosadno je ...se nič ne dogaja...

...kr nekaj nardila danes, tako da mi je za jutri ostalo manj, kot sem mislila....super! vsaj ena korist od tega dneva.....jutri pa še barve, pa mal teorijo naštudirat...pa sfiniširat projekt...pa bo....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>No, tko.

Nabavlen, spokan, zapakiran v avto (bemti dež)... zdaj pa še sebe porihtam, de nam kt medvedka, navsezgodi pa... morje, hir aj kam x:px

Mejte se (radi) xsrcx

Srečno pot, uživajte x;)x .......vreme je tako in tako krasno, morje toplo :palec: x:Dx (preverjeno - smo prišli z morja v torek)

Smisel življenja je največja sreča

o Cocci, imej se NAJ in cimbolj uzivaj! xupx xwizardx

In srecno pot! xcrossfingx

*

Zhabo sem povozila. :C:

In to najverjetneje ne ene. :sori:

Ce je bilo milijon zhab po cest!! kaj tacga pa res ze dolgo ne al pa se nikol (pa so veckrat zhabe, sam tolk pa se nikol no).

Najprej lepo peljem (z gorenjske), naenkrat mi skoci nekaj pred avto, ni blo sans zabremzat, ker bi me s ceste vrrglo al kaj, ko je bila cist mokra cesta oz. je dezevalo.

In sem direkt ceznjo zapeljala! :C:

In se ful sekirala par sekund, pol pa se tisoce zhab, te tamale, ena je bila pa prav ogromna, ful debela, morda je bila rega tale, ki je vecja.

Cist nic nisem videla na avtocesti, pa 'skor' sem se zabila enmu v zadek, ker ni imel luci, vosu! :xx!:

sem kar tko mal soli. men je itak dobra.

v kopalnici imamo nekaksno 'suho juzhno'. :o|o: ni juzhna (zato ker je pr mir. ;) :P), zgleda pa zlo podobno.

*

Pomlad, grozno (predvsem tole z medenico :sori:) vendar so jo nad dobro odnesli, glede na vse rezanje in tole. :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zhabo sem povozila.  :C:

In to najverjetneje ne ene.  :sori:

Ce je bilo milijon zhab po cest!! kaj tacga pa res ze dolgo ne al pa se nikol (pa so veckrat zhabe, sam tolk pa se nikol no).

to pa kot v filmu Magnolia ... a si gledala?... ful dobr, zabe kar padajo z neba, po sipah avtomobilov, total naliv, dez, zabe, guzva, vse zivo... nekaksna katarza, ociscenje :palec:

Cocci, srecno potuj in na vse pretege UZIVAJ :palec:

astra ima svojo malo doma xsrcx

*jaz pa z orientalskega vecera x^x :2src:

** kaksno je bilo tu pri nas popoldne :O: ... dez je prav v spiralah ulival, noro :eek:

ne nisem gledala, Mateja... se mi pa nekam znano zdi iz enga druzga filma...

ja, cist odstekano je blo, mislim res TOOOLK. :eek:

Ja, vreme... mitja je sel s kolesom na job, ga je moral sodelavec peljat dam, nista mogla ne po celovski cez center, ker je bil podvoz tivoli cist zalit, se ni dal, pol sta hotla po drenikovi, je pa tam bilo isto. sta morala it 'zadaj'.

in to v eni urci!!!!!!!! tolk vode!

ce bo slo tko naprej, bodo spet poplave, pa se plazovi. grozno, ne moremo vec zdravit simptomov vec sam, povsod vse ven tolce (pri Zemlji in njeni bolezni, kar smo mi - virus, ki se mu rece ljudje). :V:

Na orientalskih? x8Dx :palec:

dbest filing najbrz a ne?

(*ceprav, saj jaz sem imela pa vcer *orientalce* xDDx)

*

aja astra, po mojem nimam sestavin. kaj pa gre vse not? :8):

in - ali si ze napisala to v temi macek? :inocent:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ce bo slo tko naprej, bodo spet poplave, pa se plazovi. grozno, ne moremo vec zdravit simptomov vec sam, povsod vse ven tolce (pri Zemlji in njeni bolezni, kar smo mi - virus, ki se mu rece ljudje). :V:

Grozno ja... sm se spomnila zdej na tist vic, ko en planet sreča drugega in ga vpraša - kako si kej, pa reče ta drug planet (ves pobit pa otožen) - slabo, sm dobil virus - homo sapiens... mislm da je tko nekak... no sej sploh ni vic, je prav realnost... sploh mi ni jasn, zakaj tko delamo s tem našim lepim planetom... :C: ...

Live and let live! Life is beautiful!!!!

aja uh ne maram vodke. jaz recem shpirit temu.

ne maram 'trgovinskega' alkota.

Viskijev, tekil, vodk in tega stafa ne pijem.

Imam v kleti pa tud tule gor ene par flas viskijev (enga sem pa clo stran zlila, ker sem rabila obarvano flasho - s temnim steklom pac), tekilo in vse zivo.

tud povoham ne. tko kot bele buteljke, blazne dzazne dobivam...

sam ne mi belga nosit no! xrolleyesx

ce mi belega prineses, pomeni da me sploh ne poznas, saj mi na celu pise da pijem sam CRNEGA x;)x (jaja, rdecega, sam jaz pravim crno. rdec je pa cvicek).

Pijem rakijico, ki je z morja, se rajs dobro domaco slivovko, najrajs pa seveda viljamovko. tud brinjevc ni slab.

ce bi pa zunaj pila kaj 'tacga', bi pa to bil Cynar. :)

Picasso

aha ajda, sem sama tud tale vic ze nekoc v Salo postnila.

planeta se srecata po sto milijonih let in prvi vprasa drugega, kako si, pa pravi ta, ah slabo, homo sapiensa sem staknil. :D

Picasso

a ne? men je bil tale tud hud! :palec:

drugac pa jaz 'ne maram' vicev - ker so mi v glavnem vsi butasti, vulgarni itd.

zelo REDKO slisim dober vic, to hocem rect.

pa vsec mi je crn humor, recimo:

pride kavboj v saloon, vidi dve bejbi pri shanku, eno ustreli, pristopi k drugi in jo vprasa: kwa je bejbi, a ti s pa kar sama? :P

Picasso

a ni kulski? :P

*

pa vsec mi je velik vicev o crnogorcih. xDDx

koja zivotinja bi najvise volio da bude? zmija - legnes, ides. :D

ta je ful star, cist zgonjen, sam men je se vedno dbest.

pa oni, ki se pride za job menit, pa mu recejo, da placa je v zacetku 200 dolarjev, cez pol leta pa 400. In pravi, OK, pridem pol cez pol leta. :P

vcasih so mi bili vsec dolgi vici s trapastim koncem. ko stopnjujes, stopnjujes, stopnjujes, pol pa nekaj cist butastega. x:o)x

Picasso

x:Dx :palec:

Ja sej men nikol ni blo jasno, kako si lahko eni tolk vicev zapomnijo, jst pa nobenga oz. samo par takih ki so mi res hudi... mam enega frenda, ki nam je enkrat 4 ure skup vice govoru, skor brez prestanka... pa več al manj same dobre x:)x x:o)x pa moj tamal, ima prov eno foro od zajčka, lisice pa medveda mensezdi in govori potem to zgodbo najmanj 10 min, pa vsakič ko potem obupaš, reče, sam še mal, ful je dobra fora. na konc pa sploh ni nobene fore... kolk je folk že besnel zarad tega x:Dx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...