Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

iiiiiiiiiiiiitu se pa čist strinjam, hvala bogu x:Dx x;)x

Ampak jst sem bila pa v LJ glih takrat ko je livalo ko iz škafa....ampak men je sam avto dobro opralo.... x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

mi gremo pa na piknik. x:o)x

frend se je cist ufural.

me nic ne vlece met mokro rit..... ampak smo bli ze za vceraj zmenjeni.

mela tok odstekane sanje, se dobr da sem si jih mal obnovila prec... sam nimam cajta pisat v sanje zdaj...

Tina, projekt! :D :P

joj se mi nic ne da... :|||

ajd mejte se, dons pride merkur v devico.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men pa odpade narava, premokro, da bi se delalo tisto, kar smo se namenili... nič zato, bom pač doma še mičkeno se Fatanju posvetila, pa kakšno knjigico v roke vzela ;)

sam zdej nimam ideje za kosilo :sori:

ej kva sem naredila :eek: se namenim še en dan bit na sadju, pa tko veselo zdejle dimljen sir papcam...

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa  x;)x  x:Dx  x:Dx  res je bil drugje ŽUR

Aja, placu pr Denisu se reče Kunilingus

Ne stekam tega - res je bil... a sem kaj rpedvidevala al kaj si hotu rect? sory, saj najbrz ni nic tacga, sam mi ni jasno.

a tko grdo se rece onemu placu da si ves jezik polomis? :o|o:

men je leps 'pr denisu'. ;) :P

a si ze premalal? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mi tud na piknik. Cel žur bo. Najprej gobe x:Dx (itak ne jemo druzga zadnjih 14 dni) pol pa ćevapi x:Dx .

Pa super družba, pa dobro vino. Po moje bom šla jaz kr šele jutrback to reality v Lj.

Mi ni dons do kina z I. :o|o:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

odprem stran LF in se ena za drugo usuje plaz teh strani 4 spodnje vrstice so ble polne :eek: matr, kaksne bakterije so tle gor? x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

bobnar mej se na tenisu x;)x , vreme bo bo zdrzalo!!! js tle oblake zadrzujem, da skoz po mal pada, tko da ne se bat, ne bodo prisli drugam x:Dx

selen, kolkr berem na tisti strani je vse drugo kot to, da se ti odpere namesto ene strani se 55 istih? no ja, sem comp prej resitirala pa je zdaj (zaenkrat) vse ok...

tnx glede dnevnih cvekarij x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

:vragec:

morgen... :o|o: :o|o: :o|o:

gromozanski machek... xrolleyesx

pijem kavo pa slano limonado.... x:Dx

ucherishn dan pa en boljshih spet.... x:)x

najprej bla na obisku ena deklca....sva ugotovila, de sva si kr ushech...pa pol to tut pochela x:px x:px x:)x ...pol sm shu pa na metelkovo.....in tam gromozansko presenechenje.... x:)x ....taaaaaaaaaaaaka muska de dol padesh....trije francozi....gromozanski kup raznorazne elektronke, mikset, klaviatur, PC-jou..etc.....skratka v jalla-jallla placa skor zmanjkal x:Dx ....lajfperformance.....shtos pa u tem, de so tipi bli prvich skupi...hehe...trije turisti DJ-i, k swe nakljuchno najdejo istochasno na metelkovi, in nardijo skupi taaaaaaaako zasedbo....chist ubrisan... x:)x x:)x x:)x

jasno de sm pobral kontakte, koj klicu programski svet K4 (en clo prletu pa ostal do konca), jih bomo mel v klubu enkrat po novem letu x:)x x:)x x:)x

no.....domou pa prshou ob pol sedmih....z machkom x:)x :vio: :inocent:

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>xDDx :palec: ja, saj res, sem pozabila oment da nas je blo spet kar nekaj lunatkov.

sem te komaj spoznala, si se mi zdela nekam spremenjena, bolj zrela in tko....

pa tud tle po postih se to cuti..

si imela mroda kake spremembe?

*

bolj razmišljam,kako bi sploh razmišljala.pa včasih mi rata da kšn stavk spravm skupi,včasih pa loh usta odpiram kt žaba.soočenje me mal matra pa nočm kej butastga prjavlat pol sm pa raj tih

sam odrast hočm pa mi ne ratuje,mam občutek,da drugi to hočjo,sam to pa spet ni dobr,da zarad drugih.

ma,se iščem

mogoče drugič spregovorim kej več :8):

xsrcx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

drgač pa učer v službi so laufale sam informacije o elektro,javna razsvetljava,okvara telefonov pa izpadi kabelske,plazovi,poplave.

pa klical so zarad puščanja plinov,razlitja pa vse tak,sam da to ne povejo na dnevniku tuki pa vidm kva se dogaja :O: x:o)x

sm šla u jarše,k je lubi delal in sploh nism mogla zaspat dokler ni pršu domov,pol sm se pa mal pomuckala pa zaspala k top.

zalublena sm na obroke :2src:

Kapica, v tehnicnih je nekajkrat tole razlozeno (hvala Selene x:Xx) :vio: :palec:

*

Aakhut, a res, super, x8Dx, sam ce je blo tko kot pravis, da je placa skor zmanjkal, mi je cist ok da me ni blo. ;)

Pol so nazhigal pravis, pa se koneksn ste ubodl, kul. :palec:

*

Child, kaj je zdaj to? a v zvezi z mano tole? a grizem? ;) men si se zdela zelo kul, to so tvoji bluzi neki. :)

Fajn ko si :2src: . :palec: x;)x

*

Enja, oh, ti tud sele zdaj, reva, verjamem da mas dost, no bos pa zdaj mela tolk leps, jeseni je tko lepo na morju (no pac septembra, saj to je se poletje). UZIVAJ! x8Dx x:Xx :palec: In srecno pot: xwizardx

**

Zdajle s piknika, mater je blo dobr, s temi frendi zmer tolk dobr jemo in se zabavamo... dons me ni tolk zazgal kot 27. aprila na istem plejsu, ko sem bila cist opecena, ceprav je nekaj casa ful butalo sonce.

kok nas je pocrklajckal frend!! :2src:

vse je on spedenal, da mi je bilo kar nerodno, se dobr da sva vsaj za pit izsilila prinest pa jim komaj poturila na konc....

To se tolk ven vrze vedno! x:Xx x^x

fantastika. xcivx

pa ful ur na soncu in zraku, sem tolk mal. xsrcx

prav dbest! x8Dx

zdaj pa ne vem ce mam cajt it do mame se... pa napoved me caka. (namenoma nom dala tecnega smeska, brez veze da si ze prednastavljam da kolk bad, bom ze xDDx).

Picasso

aha. zakaj si pa pizdila pol? :8):

a ga ne maras al kaj se je dogajalo? je blo spet 'kaj tacga'? :8):

aja saj najbrz je v kaki temi... sam je nisem vidla osvezene.

Picasso

ja sj s ti tut faca marsa, x8Dx

veš jih je kr dost tkole k pomislim,k zgleda da grizejo, xzobkox

sj vem,da ne x:o)x

bluznja pa ostaja,jo morm spodit :bomb: :vtz: xsrcbumx

lalalalalalala x:Dx x:Dx x:Ix xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Zravn sm pa žrla.  :o|o:  :xx!:  x:o)x

x:Dx xcivx x;)x

ves kok smo se mi prezheraval tud. za popokat. sam je blo tolk dobr! :2src: x^x

sam nisem jaz za tale blazotna zhretja... xrolleyesx me cist izcrpa... sam ker je blo tolk dobr, kar ne mors nehat.

ah cipsev pa tega pa jaz ne maram... mi clo zadishi ko tamal prinese, pojem dva in mam dost. cist preslano, ampak sam slano, ne tud okusno... pa mastno... ne vem no, jaz mam rajs pol 'suho' in neokusno... recimo kornflekse jem kar tko. :) pa prepecenc maram pa palcke...

od slanega maram pa sam slane arashide. pa se ti so mi premocni, sam blazno okusni. :vio:

se bolj pa maram neslane araside, ki so se v lupini.

*

Child, saj v bistvu stekam, sam res je to cist sam tvoj bluz.... pa se - naj te potolazhim, niti malo se ti ni videla kaka zbeganost al pa kaj tacga (ker morda mislis da ti na celu pise). x:Xx xDDx

Picasso

Včeraj sem prišla domov bolj pozno, smo "vedrili" pri nekih prijateljih, kjer o dežju ni bilo ne duha ne sluha. Da pa ne govorim o mojem kraju... katastrofa :O: , rože so bile nameso na okenskih policah zopet na tleh; sreča pa, da ni zalilo kleti. Za rožce bomo že poskrbel, da si bodo opomogle.

Pozno popoldan sem se vrnila iz kratega izleta, je blo prav prijetno xsrcx ...

Enja :palec: xsrcx : super dopust ti želim!

*

Kakšen lep sončen dan je bil danes, pa burja je pihala x^x

Verjetno ne veste, da imamo v Trstu največjo sinagogo v Evropi? x^x

Magari so jo hoteli 1942 tot. podreti in tam narediti mestno kopališšče :O: , še dobro da so Lahi bolj počasne sorte, naslednje leto pa je že It kapitulirala :switz:

No, danes so člani židovske skupnosti Ts predstavili svojo kuhinjo, prehrambeni režim, tradicijo v zvezi s tem x^x Pa še koncert je bil potem.

Sem šla na kratko malo pogledat, imam rada sinagogo, je tako mistična, skoraj bi se zjokala od močnih čustev :cry: :eek:

Pa sem si za tolažbo kupila knjigo receptov x;)x x:)x

*

Potem pa šli na morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Koliko sem se naplavala, še je toplo x^x

Res lep dan, :palec:

jutri bo pa še lepši :inocent: x:)x x:px

<{POST_SNAPBACK}>

Potem pa šli na morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Koliko sem se naplavala, še je toplo x^x

:palec: x8Dx x:Xx

(:V: :C: xsrcbumx)

:mad2: ej kaksno smo dobil na placu!!!!!! prasci en folk!!! :bomb:

ful papirckov, chikov, plasticnih embalazh, svinjarije...

sem morala prav pospravit, me je tolk motilo.

pa se ko bi mi odsli, bi morda zgledal, kot da smo mi vse to zasvinjali!! :xx!:

kok pa to SOVRAZIM! :bomb: :mad2:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...