Ajda- 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Zakaj že moram imet jutri izpit... no, v bistvu pa čim prej, tem bolje! sm se učila mislm da glih prov (upam da ) Za vse, ki mate tud izpite Včeraj nisem šla nikamor, totalno sm se spočila, se naspala... paše kdaj pa kdaj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, mam dve buli, ergo - rogovi že poganjajo x:Dx (*tko je bil enkrat tim na morju, neverjetno mu je zateklo chelo, cisti schtraufenpacht, ono deformacija obraza, res brez heca, pa se v uho, isti strupeni gajstni govedarski komar! grozen je bil, revezh, homeopatske pa ne pomagale, da sem morala claritine (ki je tud bolj svoh) pa alojo pa ne vem kaj sem vse se zganjala, da se je tud od znotraj prepucal, grozotnost! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Za vse, ki imate jutri izpit Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za vse, ki imate jutri izpit . Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Smo se mal namackal v Habakuku popoldan, ful je blo dober, k skor ni blo žive duše..... No, savna, pa pol odlična pica ......nas je dotolkla . Bomo spal k angelčki. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Evo mene.. nekak preletela dnevnik, sam prehitrin nimam pojma kaj dogaja mel predstavo v petek v Laskem, celih 6 ljudi nas je gledal, oder bil pa pol manjsi kot navadno in smo tako impro udarli, da je blo na koncu ze tko bedno, da je blo ze vse smesno in cist fajn konc koncev.. Pol pa sibala v soboto v Pulo.. sele ob 12h se spravla od doma, pa jo kar po AC picila.. bla v dveh urcah in neki dol.. Ful, ful lustno se imeli, ekipa bla fina, mi je ful fajn, ko nas je vcasih celo vec punc, kot tipov v skupini.. (voznic, seveda ) celo kopala sem se, drugic letos, se vedno mal slana pa ene hude fotke smo delal, mogoce kaj postnem, ce bo uspelo (niso na mojem foticu..).. nardila krog na Z750 Cist zaljubljena.. zdaj treba se ugotovit kako prisparat do drugega leta, letos sem se odpovedala..Ampak kok je pa hud motor, no... cist me je pa striptiz vidla, prvic. vedno zamudim me je frend moral dvignit in drzat, ker blo prevec folka in nic vidla V glavnem, noro fajn vikend... se sibala prejle domov z avtom po Tristana in na govejo juho, zdaj pa.. ma ja, spat bo treba.. jutri ob 6h vstajam WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smo se mal namackal v Habakuku popoldan, ful je blo dober, k skor ni blo žive duše..... No, savna, pa pol odlična pica ......nas je dotolkla . Bomo spal k angelčki. dbest, zlo dobr vtis je naredil name habakuk. bom se zagrebla, da se se kdaj 'zgodim' tam. * O Aliana! 6 folka? ja saj... verjamem, ste mel pa vi zhur pol.striptiz?joj mene pa ne zanima, pa da bi se se guzvala? no ja... morda, ce bi tko naneslo, kao zhur in tko... sam... dvomim...Motor? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 he aliana, na zboru to a ne uf kaki spomini to na zbore.....striptiz ja tabolš je biv v lendavi enkrat, k je ena 250kilska pršla gor dol padeš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Eh, Marsa, me zezajo ze celo leto, ko hodimo tole okrog, da striptiz, pa striptiz.. pa sem se tokrat potrudla in si ogledala stvar, ker je verjetno bolj zadnji zbor v sezoni bil.. Hja no, sej nisem bla nekaj strasno navdusena.. Ma ja, tko.. ples, art v bistvu.. sej je bla bejba kr dobra.. sam ne stekam kaj je tipom tle rajcig, k je tko no.. prevec arty, da bi ti lahk kej.. dogajal.. ma ne vem, po moje sem prevec iz zenske perspektive gledala.. Jooj, Todika, jaz sem pa vse tele Lendave zamudila too young... pa ful slisala o njih.. Aja.. pa mal mi sumi v glavi.. smo ful sibal se mi zdi, da sem se prav fajn naucila vozit letos.. da me ni vec strah ovinkov in to... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 ja saj tko si tud jaz predstavljam tko da me ze zato ne vlece... pa se.... lepse in bolj sexy mi je nenacrtno oz. nenamerno 'zapeljevanje'. ja jasno, saj ful vozis! ti kok je res blazno luskan tristancek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 (popravljeno) Marsa: Tristan, a ne? Ful je zrastel v teh dveh mesecih.. tak fajn macek postal, ful ponosna Boby, ma ne.. men je pa to cist zenski motor.. pa se dost nizek je.. Tale frendica, ki mi ga je dala za vozit.. bi moral ti videt to.. bejba ful lustna, dolgi blond lasje, crn usnje, vozi pa hudooo Me je en krog po Celovski najprej ona peljala, mi je ful adrenalin nabil.. ko bom jaz tko vozit znala, ej (aja, brez maske mora bit...) Er6 mi pa ni.. tak.. skuterckast je.. Popravljeno 4. september 2005 -> aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ej kok tujang, sej sm js sam en let starejš ud tebe....pa sm še une ljutomeru doživela, k taprvo so tam bli, pol se ja pa v lendavo prestavl KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej kok tujang, sej sm js sam en let starejš ud tebe....pa sm še une ljutomeru doživela, k taprvo so tam bli, pol se ja pa v lendavo prestavl ups Vzamem nazaj tisto tu jang ok, nisem poznala te scene sploh... pa bla pridna najstnica WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ups Vzamem nazaj tisto tu jang ok, nisem poznala te scene sploh... pa bla pridna najstnica js pa ne čist nora, divja vse vikende po zborih....pa trbovle, pa žiri, pa iverčko jezero pakavemkajše......pa hec k me motorji nkol niso zanimali, ka šele ganli....sam muzka, pa scena ta....zakon KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa saj veš da me skrbi zate Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti si faca... Z750 bolj tebe vozi kot ti njega ... ..pa saj veš da me skrbi zate joooj, zdej sm se pa cist raznezila Ja, vem, sej itak... je se cbf600 v igri Varno voznjo dons ravno na konec prisla, grem cez 14 dni prvic probat. Pa se zmer pravm, da tud s 1000ccm ni treba gonit, ce ti ni fora v gonjenju... zgleda pa vseen fajn WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dragi dekliči in fantiči , jutri(ena zadnjih, se mi zdi) odhajam na dopust.....skrajni čas, ker imam vsega že poln k..ufr.LPLepo se imej Enja in srečno potuj <{POST_SNAPBACK}>Verjetno ne veste, da imamo v Trstu največjo sinagogo v Evropi? Jest tut enkrat tole rad vidu S prijateljico že 2 leti načrtujeva izključno turističen obisk Trsta. Zdaj, ko bom bližje dol bova najbrž kmalu realizirali. 1x sem v knjižnici iskala kak Lonely planet za Trst in ga naša knjižnica ni premogla, še ene uboge karte niso imeli, no pa so se pol zmigali in bojda celo nekaj nabavili. Pa takrat so se še knjižničarji čudili, kako da nimajo nič od Trsta. Slovenci enostavno ne hodijo v Trst turistično... škoda.... no vsekakor mislimo ukrepati na tem področju.Ravnokar priletela z morčka in čisto zares prevzela prikolo, naselila not nove krožnike in kozarce ter pribor. Naslednji vikend imamo otvoritveni žur in še en Rd praznovanje.Potem smo razmišljali, kako bo po tanovem imenovala naša nova morska ulica.... nekako smo ostali pri Bulevarju Refoškija, ampak, še ni dokončno sprejet predlog Čist sm utrujena od letanja celega tedna, bi šla v mižule pa pečem še pecivo, ki sem ga zjutraj skupaj spravila, časa za peko je pa že zmanjkalo, tako, da bom zdajle dežurala še kako urico.Jutri pa napovedan zelo prijeten klepetalski obisk Aha, pa moj išijatični živec se je umiril, me je klicala terapevtka, če sem ok, ker ona čuti, da bi že morala biti vse bp....Prijetne sanje vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutr mam dva izpita ce se bo slucajn kdo spomnu name.. vsaj enga no.. drgac me bo vsemogocna se iz bajte vrgla upam, da znaš plonkat, se grem z vsemogočnim zment, da bo zrihtal ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 popravo sem traktora , a zdaj pa grem res spat, zutraj moram da orem! ..vi living tu-gedr, maj traktor i ja, i orema na "niva" od sedam do dva..i zašto volim djevojke za-njih dajem sve, kupio sam traktore i priključke sveee.. ako mi ko dira traktora, jebaču mu...!!! :!!: :!!: :!!: honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 za vse izpitnike Marsa, nisem še začel z beljenjem :xx!: kot vse pri meni tud to traja in traja :xx!: , glede žura pa se je izkazalo, da je globalen Grem pančkat, nč več mi ni jasno al jaz ne štekam al mene ne štekajo, se bo treba vsest in poment, na dolgo in široko ampak ko bom spočit in zbran nočko Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Dobro jutro Že dolgo me ura ni zbudila tako zgodaj ampak je fajn! Sem odlično razpoložena, šibam na vlak in v LJ - izpit... kar bo pa bo! En krasen dan vam vsem želim Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> za vse izpitnike funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 jutrooooo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Pujsa - previdno z likalno desko Vedno imam psihične priprave pred likanjem, pa če se le da, se takoj prvi dan, ko je perilo suho spravim likat, ker dalj časa ko gledam grmade perila, težje se lotim . No zdaj, ko imam NOVO likalno desko, ki je stabilna , je blo prou lušno likat. Ruby, ne bi blo treba kopat Velikanke, Cyberček ima rad take parfumčke . Tina, ta blatna kopel , majčkeno kompenziram z glino na vse načine. Sicer pa ne vem, kaj se po mojih bajtah zaeni planeti pa pozicije sprehajajo, pojma nimam, zagrabila me je namreč zoprna očiščevalna mrzlica, meni čisto neznana. Nisem glih nekak tak tip človeka, ki bi imel svinjarijo okoli sebe, osnovni red zagotovo vedno je, samo nisem pa tudi čistunka. Včeraj sem se lotila čistit tudi cevi radiatorjev, sčistila prah od vsepovsod, motijo me stvari, ki se dolgo en rabijo in mečem stran. Na splošno imam obdobje, ko sem se lotila tudi obleke ven dajat, ki jih ne nosim, urejam detajlčke, ki sem jih prej doooolgo odlašala. Ne vem, kaj me je zagrabilo. Tole bi bilo pa bolj za v rubriko Zmorem. V soboto sem se lotila enega podviga, mojega osebnega. Nimam kake pretirane kondicije, no vsak dan zdržim 75 km vožnje do službe , sicer pa zdaj avgusta nisem nič kolesarila. No pa me je mikal en izletek okoli Cerkniškega jezera. V soboto se odločim in sem šla. Me je bolj kot kondicija gnala moja trma . No in sem zvozila, mislim da je nekje med 35 in 40km. Sem prav neprofesionalna kolesarka zgledala . Spredaj sem imela eno torbico za politrske plastenke, pa banane in frutabello, pa CD player . Je blo takoj bolj simpl, ko so bili še Omar, Grašo in Giboni z menoj. Posledice so ene mini bolečine malo nad koleni. Poceni . Čaka spet podivjan služben dan. Mejte se Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ja nč! lepo se mejte vsi skupi, js pa grem zej s traktorjem naredit enih 200 km do obale se(a)l-jačina honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts