Tina 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 a Pujso zdgrabila pospravljalna mrzlica ... dobrodošla pri nas http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>NI pr mir!!!! :OO!: :xx!: Hehe, a ti jo pridem ven dat? Ja, tale devica je nora. Sm včer tud pospravlala, pomila goro posode, šla po nakupih, kuhala....kr mešal se mi je že mal! Hihi. Pol sm šla pa še na fitnes zvečer, pa še rolat po stotih letih. V pol ure sm se tok zgonila, da res ni blo. Pol pa pod tuša, pa pred tv. Dober dan bil. Zdej pa spet delat. Jao. :xx!:Dons grem na pilates, pa pol spet rolat, če bo po sreči. Kaj pa vem, a bo naporen teden? Morm 2 članka napisat eni kolegici, k ji potuho dajem, da ji bo oceno zaključu profesor. :xx!: Kok me mot, k ne znam rečt ne. Pa tarok night mamo v sredo, jutr pa pevske pa leo club. Bo spet delovno, velik ljudi rab pomoč. No, to je to, zaenkrat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 hm kaka noč hehe hm zdej k se je ljubezen mal uredila mi pa faks trka na vrata hehe danes spet neki pisni izpit popoldne upam da bo kdo držal pesti, ob 16... do 18 hm hm ehja sicer pa pol bom šel najbrž mal rolat pa tk ... zdej pa en zajtrk končno pa mal se skopat... tk za relaksacijo... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>se(a)l-jačina Enja, uživaj dopust! za vse izpitnike Aliana, vedno nate pomislim, ko slišim za nesreče motoristov...v tem tednu trije x!x September dela s polno paro... ...danes že vstala ob 5h :xx!: ..po novem ima mladi gospod prakso ob ponedeljkih .Prišla domov, zbudila tamalo in še njo peljala v šolo..on pon začenja ob 7h ...joj, kaj mi delajo, zdaj bom vedno ob nedeljah težila... :xx!: Spisek x!x stvari, ki jih moram urediti, sem si naredila, drugače ne gre...in sprednja šipa mi je počila na avtu :xx!: naredil pa se je lep dan , Štajerska s soncem obsijana Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 morgen.... kava...sestank...pol pa zidat ...ja zidat....v K4 upam, de res 8. oktobra odpiramo ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm kaka noč hehe hm zdej k se je ljubezen mal uredila mi pa faks trka na vrata hehe danes spet neki pisni izpit popoldne upam da bo kdo držal pesti, ob 16... do 18 hm hm ehja sicer pa pol bom šel najbrž mal rolat pa tk ... zdej pa en zajtrk končno pa mal se skopat... tk za relaksacijo... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen.... kava...sestank...pol pa zidat ...ja zidat....v K4 upam, de res 8. oktobra odpiramo ..OM.. A ne boš ti oktobra že v Avstraliji Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ne boš ti oktobra že v Avstraliji Astra konc oktobra ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ......ah, zdej ga bosta uni bejbi z Globala vzdrževali....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 sitna sem dons, pa trebuh me boli, pa delat grem še popoldne, pa nekaj me je prehitelo, pa brezvezendan, ampak sigurno me čaka še kaj lepega danes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sitna sem dons, pa trebuh me boli, pa delat grem še popoldne, pa nekaj me je prehitelo, pa brezvezendan, ampak sigurno me čaka še kaj lepega danes Hmm proti sitnobi glažek cvička, proti bolečinam toplo mleko (hmmm upam, da se ne bo sesirilo zarad cvička... mogoče bi bil boljši traminec...), za srečo pa štiriperesna deteljica... (Marsa zakaj ni tega znaka.....???) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ......ah, zdej ga bosta uni bejbi z Globala vzdrževali....... she zmeri boljsh, kokr TUJE otroke pestvat ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Si ziher? K pol boš lačn in bos.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> za srečo pa štiriperesna deteljica... (Marsa zakaj ni tega znaka.....???) Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si ziher? K pol boš lačn in bos.... itaQ de bos jst dam shtumfe dol k sexam za razliko od tebe ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Ne daj se, Selene ..ziher bo še lep dan Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm proti sitnobi glažek cvička, proti bolečinam toplo mleko (hmmm upam, da se ne bo sesirilo zarad cvička... mogoče bi bil boljši traminec...), za srečo pa štiriperesna deteljica... (Marsa zakaj ni tega znaka.....???) http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ...a štumfe nosiš? Pa podvezice tud? Mah, se mi je zdel, da si peder...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...a štumfe nosiš? Pa podvezice tud? Mah, se mi je zdel, da si peder...... pa sej vesh....sej si vendar reden gost nedelj v K4 mick pedrula ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sitna sem dons, pa trebuh me boli, pa delat grem še popoldne, pa nekaj me je prehitelo, pa brezvezendan, ampak sigurno me čaka še kaj lepega danes poglej, kak lep dan se je naredil... http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Opsa ekskjuzmi Marsa, kje se pa da to dobit? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Srce, pod smeškoti klikneš PRIKAŽI VSE, pa se ti bo še cel kup novih pokazal! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 lep dan she naprej grem v "klet" cegle zlagat beremo k bo tema ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 dobr delajte! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Jutro Ze drugic danes vstala..Ob 7h bila ze na servisu, treba avto nekaj pobarvat in zaflikat.. Pol me je oci domov peljal insem ugotovila, da nisem se cisto nic sposobna zivet in sem se vrnila v posteljo za 3 urce..Zdaj pa.. cuden filing.. zmedena, slabo vest mam Ucit bi se blo treba.. pa ne vem kako bom izvedla.. Ker moram na en sestank.. pa v bistvu se zapiske it iskat.. pa se en sestank. Ma ja, saj je se dolg dan, itak bom zvecer najlazje.. Rajsi ne panicarim, bo vec koristi.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts