Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>NI pr mir!!!! :OO!: :xx!:

Hehe, a ti jo pridem ven dat? x:Dx

Ja, tale devica je nora. Sm včer tud pospravlala, pomila goro posode, šla po nakupih, kuhala....kr mešal se mi je že mal! :vio: Hihi.

Pol sm šla pa še na fitnes zvečer, pa še rolat po stotih letih. V pol ure sm se tok zgonila, da res ni blo. Pol pa pod tuša, pa pred tv. Dober dan bil. :palec:

Zdej pa spet delat. Jao. :xx!:

Dons grem na pilates, pa pol spet rolat, če bo po sreči. x:px

Kaj pa vem, a bo naporen teden? :o|o: Morm 2 članka napisat eni kolegici, k ji potuho dajem, da ji bo oceno zaključu profesor. :xx!: Kok me mot, k ne znam rečt ne. :vragec: Pa tarok night mamo v sredo, jutr pa pevske pa leo club. Bo spet delovno, velik ljudi rab pomoč. x:)x

No, to je to, zaenkrat.

x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

hm kaka noč :D hehe :P hm :) zdej k se je ljubezen mal uredila mi pa faks trka na vrata :P hehe ;) danes spet neki pisni izpit popoldne ;) upam da bo kdo držal pesti, ob 16... do 18 ;) hm hm :P ehja sicer pa pol bom šel najbrž mal rolat pa tk ... zdej pa en zajtrk končno pa mal se skopat... tk za relaksacijo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>se(a)l-jačina  x8Dx

x:Dx x:Dx

Enja, uživaj dopust! xsrcx

za vse izpitnike xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

Aliana, vedno nate pomislim, ko slišim za nesreče motoristov...v tem tednu trije x!x :V:

September dela s polno paro... :o|o: ...danes že vstala ob 5h :xx!: ..po novem ima mladi gospod prakso ob ponedeljkih xrolleyesx.Prišla domov, zbudila tamalo in še njo peljala v šolo..on pon začenja ob 7h xrolleyesx ...joj, kaj mi delajo, zdaj bom vedno ob nedeljah težila... :xx!:

Spisek x!x stvari, ki jih moram urediti, sem si naredila, drugače ne gre...in sprednja šipa mi je počila na avtu :xx!:

naredil pa se je lep dan xsrcx , Štajerska s soncem obsijana

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>hm kaka noč :D hehe :P hm :) zdej k se je ljubezen mal uredila mi pa faks trka na vrata :P hehe ;) danes spet neki pisni izpit popoldne ;) upam da bo kdo držal pesti, ob 16... do 18 ;) hm hm :P ehja sicer pa pol bom šel najbrž mal rolat pa tk ... zdej pa en zajtrk končno pa mal se skopat... tk za relaksacijo...

:detelca: xcrossfingx xwitchx xzobkox

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>sitna sem dons, pa trebuh me boli, pa delat grem še popoldne, pa nekaj me je prehitelo, pa brezvezendan, ampak sigurno me čaka še kaj lepega danes ;)

Hmm proti sitnobi glažek cvička, proti bolečinam toplo mleko (hmmm upam, da se ne bo sesirilo zarad cvička... mogoče bi bil boljši traminec...), za srečo pa štiriperesna deteljica... (Marsa zakaj ni tega znaka.....???)

<{POST_SNAPBACK}> za srečo pa štiriperesna deteljica... (Marsa zakaj ni tega znaka.....???)

:detelca: :detelca: :detelca: ;)

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Hmm proti sitnobi glažek cvička, proti bolečinam toplo mleko (hmmm upam, da se ne bo sesirilo zarad cvička... mogoče bi bil boljši traminec...), za srečo pa štiriperesna deteljica... (Marsa zakaj ni tega znaka.....???)

:detelca: :detelca: :detelca:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Jutro xcivx Ze drugic danes vstala..

Ob 7h bila ze na servisu, treba avto nekaj pobarvat in zaflikat.. Pol me je oci domov peljal insem ugotovila, da nisem se cisto nic sposobna zivet in sem se vrnila v posteljo za 3 urce..

Zdaj pa.. cuden filing.. zmedena, slabo vest mam x:o)x Ucit bi se blo treba.. pa ne vem kako bom izvedla.. Ker moram na en sestank.. pa v bistvu se zapiske it iskat.. pa se en sestank. Ma ja, saj je se dolg dan, itak bom zvecer najlazje.. Rajsi ne panicarim, bo vec koristi..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...