Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Srce, pod smeškoti klikneš PRIKAŽI VSE, pa se ti bo še cel kup novih pokazal! Ti si res zlata Pika Pikica..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti si res zlata Pika Pikica..... Pa ne okol govort! Hvala za rožco, mi je že dolg ni nben dal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Nimam poguma pokukati pod napoved za ta teden; da me nebi spodnesla Marsa; ker se mi obeta lep teden... Štajerci, če pa kateri ve mogoče za koga, ki daje v najem kako garsonjero na levi strani Drave, se priporočam... ; jaaaa Marsa...vem, da obstaja rubrika oglasi; pa vendar...tu-pa-tam smo tudi angeli lahko grešniki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ne okol govort! Hvala za rožco, mi je že dolg ni nben dal. o ni za kaj..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Iiiiiiiii! Ful si prjazen. Sem rabila tole zdej. Hvala ti. Res! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Hm jaz pa nekja iščem...če mi znate pomagat... 22.09. naj bi šli v BIH po nakupih in sicer na neko tržnico Arizona v mesteco Brčko...naj bi bilo zelo poceni in dobra roba je bil mogoče že kdo kdaj tam Veste kako to izgleda No zanima me pa glede hotela...sploh ne najdem nič kar bi lahko preko neta rezervirala Hvala in Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ker nevem v katero temo bi postavila to vprašanje,ga bom pač tukaj. že nekaj časa se mi pred oči pojavljajo srebrne pikice,ki potujejo po vidnem polju.včasih dalj časa,različno dolgo pot.ne vem od česa bi to bilo,se pa zadnje čase pojavlja pogosteje.nočem zvenet nora,kakor,da vidm bele pikce al pa bele miši,sam neki vidm pa me zanima če se je kdaj že komu to dogajalo ali pa če ve kaj bi to bilo ne izključujem možnosti,da vidim kakšne določene energije al pa da sm res mal usekana Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 silver, sej bo bolš....če ne prej, ko boš konje zagledal.... men pa prou fajn dans. končno se en projekt premaknu naprej...vsaj ena stvar, da se nardi do konca. večino tako skenslajo nekje na pol. in je nobel, če je kakšen dan u službi ok.....meji na čudež... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Child, meni se to tudi včasih pojavi, zelo, zelo redko (letos po parih letih), mislim pa, da je to pri meni povezano s pritiskom ali čemu podobnemu. Prvič so se mi pojavile v osnovni šoli pri telovadbi. Očitne bele pikice, ki potem izginejo z vidnega polja, mislim pa, da so razporejene v nekakšnem krogu. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> je bil mogoče že kdo kdaj tam Veste kako to izgleda S Bila sem. Doživela. Izgleda kot...tržnica. To so velikanske hale, se mi zdi da jih je kakšnih 6 in so narejeni "butiki", veliki 3 x 3 m (kot konjski boksi) in tam se prodajajo v glavnem cunje. Dobiš tudi pralni stroj Gorenje, kardan za traktor Stayer, CD z najnovejšo muziko, čevlje (v glavnem športnih znamk), WC školjk, zaves, kaminov, sladkorja, usnjenih oblačil, kavbojk (vseh možnih in nemožnih znamk), oblačila Kappa, Nike, Boss, Beneton in svakojake firme, vendar so to ponaredki. Nič ni original, kot ni nič na tržnici original v Turčiji; čeprav eni trdijo, da je original. Vendar ni. Slučajno sem kupila enak ponaredek, ki sem ga imela doma kot original in je razlika več kot očitna. Roko na srce - so ene mikice dosti boljše, kot kaka kupljena v "tapravi trgovini". Kvaliteta je približno enaka, kot Turška, cene malo višje (oz. 10x višje kot na Kitajskem). Primerno za modna oblačila, ki jih nosiš eno leto in gredo v smeti in če ti kvaliteta ni toliko važna, ampak ti je bolj važno ime, ki se vidi. Nenaromana gneča, super dobra pleskavica, čevapi, travarica... ps. Tudi moj konj včeraj dobil alergijo, sem mislila, da ga bomo morali spraviti do veterinarja/dermatologa. Ampak se je lepo umirilo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Živ-žav!!!!! Bila danes tako pridkana v službi, da se sama sebi dopadem Postorila nekaj takšnih neprijetnih stvari, ki jih (kot ponavadi) nisem hotela dati na stranski tir.....Ne, moj moto je:"Stori stvar takoj, četudi jo lahko prestaviš na jutri." Še malo in minil bo prvi delovni dan v tednu, potem pa na kosilčka, pa še eni opravki pri šivilji (ulala, dobim par novih cunj), zvečer pa začnemo novo sezono aerobike.......komaj že čakam, da vidim staro druščino (da vidimo, če smo čez poletje pridobili kakšen kilogramček ). Vsem lep dan še naprej, za tiste, ki pa so danes imeli izpite, pa srčno upam, da jim je uspelo Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ...konj..... sanjalica.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>za tiste, ki pa so danes imeli izpite, pa srčno upam, da jim je uspelo Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 o glej jo sanjalico!in KDAJ bos jasno uletela v napoved?v 2. polovici tedna, ko ne bos mogla vec zdrzat brez. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Child, meni se to tudi včasih pojavi, zelo, zelo redko (letos po parih letih), mislim pa, da je to pri meni povezano s pritiskom ali čemu podobnemu. Prvič so se mi pojavile v osnovni šoli pri telovadbi. Očitne bele pikice, ki potem izginejo z vidnega polja, mislim pa, da so razporejene v nekakšnem krogu. ne pr men so pa čist nepovezane niso v krogu al pa kej,možno,da je zarad stresa,nevemkokrkol,vidm pa neki kar drugi ne,mogoče je to mejčkna tolažbica,sicer zlo relativna hihi Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 nekje smo imel tole, morda je spesl temo odplr nekdo...morda se se spomnim... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bila sem. Doživela. Izgleda kot...tržnica. To so velikanske hale, se mi zdi da jih je kakšnih 6 in so narejeni "butiki", veliki 3 x 3 m (kot konjski boksi) in tam se prodajajo v glavnem cunje. Dobiš tudi pralni stroj Gorenje, kardan za traktor Stayer, CD z najnovejšo muziko, čevlje (v glavnem športnih znamk), WC školjk, zaves, kaminov, sladkorja, usnjenih oblačil, kavbojk (vseh možnih in nemožnih znamk), oblačila Kappa, Nike, Boss, Beneton in svakojake firme, vendar so to ponaredki. Nič ni original, kot ni nič na tržnici original v Turčiji; čeprav eni trdijo, da je original. Vendar ni. Slučajno sem kupila enak ponaredek, ki sem ga imela doma kot original in je razlika več kot očitna. Roko na srce - so ene mikice dosti boljše, kot kaka kupljena v "tapravi trgovini". Kvaliteta je približno enaka, kot Turška, cene malo višje (oz. 10x višje kot na Kitajskem). Primerno za modna oblačila, ki jih nosiš eno leto in gredo v smeti in če ti kvaliteta ni toliko važna, ampak ti je bolj važno ime, ki se vidi. Nenaromana gneča, super dobra pleskavica, čevapi, travarica... Ojla Sanjalica... Hvala za toliko informacij... Veš kako meni ni tolk važna firma in neki...glede kvalitete pa je tako...tudi H&M bi jaz spravila v isti koš...nisem neki mahnjena da če je drago je pa tud dobro...bolj sem navdušena če je poceni, pa da je meni všeč, kar je pa itak pogoj da nekaj kupim... Bolj si želim malo nabavit robo za jesen in zimo...plašč, čevlje puloverje ipd. Kaj pa za spat...kaj veš za kakšen poceni hotel http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Lih zdaj berem ( se opravicujem, ce je blo ze )http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/20050905_3060470.phpLetos je pa tole ze mal shrljivo Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 ja, sonce in merkur sta v opoziciji z uranom - astrolosko je torej prec razlaga...drugac pa.... grozotno! :OO!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 (popravljeno) Dan za pozabit :xx!: pa še 3/4 ga je ostal :xx!: Mogoče se bo pa kaj lepšega zvečer zgodilo star pregovor pravi:Ne grajaj dneva pred nočjo Upam, da bom končno prišel do kopalnice, je v obnavljanju, vsaj pravijo mi tako Pa ne dam sobe za beljenje, saj je snežno bela (stene, drugo ne ), tisto malo sivine na določenih mestih bom pa samo malo retuširal Do kopalnice se seveda ne da pridt :xx!: tko, da odsvetujem mojo bližino :xx!: razen prehlajenim z zamašenimi dihali Popravljeno 5. september 2005 -> onix Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 hehepridem tja....uni pa kokr: as ti blesau K4 je nochn klub, ergo bomo ponoch delal men she bl pashe ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hm jaz pa nekja iščem...če mi znate pomagat... 22.09. naj bi šli v BIH po nakupih in sicer na neko tržnico Arizona v mesteco Brčko...naj bi bilo zelo poceni in dobra roba je bil mogoče že kdo kdaj tam Veste kako to izgleda No zanima me pa glede hotela...sploh ne najdem nič kar bi lahko preko neta rezervirala Hvala in Lp, S Ja, bili letos poleti na zboru tam blizu.. se da res ful poceni oblect, pa po moje kar ok. midve s prijateljico sva imeli ful malo placa v torbi, pa nisva imeli neke strasne volje za shoping, tko da sva samo dvoje 'Puma' superge (so bile vsaj ene 50% ceneje, kot pri nas, samo nisem ziher za ceno..) in 3 majcke v kompletu za (mislim da) jurja..Za hotel.. nimam pojma.. mi smo bili v motokampu... <{POST_SNAPBACK}>ne pr men so pa čist nepovezane niso v krogu al pa kej,možno,da je zarad stresa,nevemkokrkol,vidm pa neki kar drugi ne,mogoče je to mejčkna tolažbica,sicer zlo relativna hihi Mogoce bi blo fajn do okulista stopit?--- Jaz bom pa mal zamenjala bioritem danes.. dobim zapiske sele zvecer, tko da grem zdaj spat, pa se bomo pol ponoci ucili Se prej pa jest nekaj... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 se(a)l-jačina se vratio z obale traktor mal pregret , ke sm ga gonu, kar je šlo nč zej bom pa mal še kermu tle zamoru pa grem mal ležat....... honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ker nevem v katero temo bi postavila to vprašanje,ga bom pač tukaj. že nekaj časa se mi pred oči pojavljajo srebrne pikice,ki potujejo po vidnem polju.včasih dalj časa,različno dolgo pot.ne vem od česa bi to bilo,se pa zadnje čase pojavlja pogosteje.nočem zvenet nora,kakor,da vidm bele pikce al pa bele miši,sam neki vidm pa me zanima če se je kdaj že komu to dogajalo ali pa če ve kaj bi to bilo ne izključujem možnosti,da vidim kakšne določene energije al pa da sm res mal usekana kukr js to vem je zard pritiska, js jih vsake tok casa vidm za par sekundic, pa tud to fuuuul poredko. idin enkrat so mi pa skor ene pet minut letale okol. sam ce se ti pa to veckrat dogaja bi blo pa pomoje dobr, da gres zdravnika vprasat. pa da te nam prestrasu, to je mev tud en moj sosolc iz sredne pa je se zmer ziv (pa vem da je hodu neki na preglede, sam ne vem kaj so pol odkril) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Seal, matr smo tači ....ni glih tipično za se/a/ljačine Mi je smešn, k folk, ki sam brez blemov uporab kako žaljivko za druge, kontra pa tolk težko gre čeznjo......čeprav misli, da nazven uspešno kaže, da ni tako . Haha, sicer pa nism mislu da si seljačino zarad traktorja....... Ah joj, otrok lepi, mej se..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts