Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Nols, sej bo :palec:

grem jst na en čvekec, če me bodo sprejeli, ker če bom tule, bom sam hladilnik odpirala :xx!:

aja, pred časom me je nekdo na forumu spominjal vizuelno na nekega mojega izgubljenega frenda... počasi ugotavljam, da samo vizuelno....

Deli na socialnih omrežjih

Oh Nols, moje sozalje, pa sem se pomislila dopoldne nate... :||

Upajmo da bo vsaj pisni. xupx x;)x

si prevec na lnf visel. :sori: :8):

*

kaksna guzva je po LJ!!! xrolleyesx Blazota!!!! ohhh, pa kako vozi folk!

mah... saj se mi se razburjat ne da.

stala v vrsti na 'viatorju', ker sem morala tja po timovo mesecno, strahota kaksno je blo! :O:

pa v trgovino pa tankat sem sla (koncno je bil cash na banki, sem mela cist prazen hladilnik, prazen tank pa tko)...

Ce bo vse 'po srec' (x;)x), se jutri vpisem na fitnes. x^x

moram mal preracunat ms, da mi ne tecejo brez veze dnevi, a mislim da bo glih dbest.

saj da se mi ne... dons sem pomislila, mah sploh se mi ne da.

sam se bom kar zbrcala. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kwa je to ljudje... ena sama cemernost vas je... kokr bi bral dnevnik Charlesa Mansona... :xx!: :xx!: ...tako ne boste nikoli dosegl razsvetljenja... x:Dx x:Dx x;)x

....ja, ja Samson mora tut pocas s5 na fitnes...ce ne bo ratu SamSod... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Seal, matr smo tači  x:px  x;)x ....ni glih tipično za se/a/ljačine  x;)x  x:Dx

Mi je smešn, k folk, ki sam brez blemov uporab kako žaljivko za druge, kontra pa tolk težko gre čeznjo......čeprav misli, da nazven uspešno kaže, da ni tako x;)x . Haha, sicer pa nism mislu da si seljačino zarad traktorja....... xcivx  x:Dx  x;)x Ah joj, otrok lepi, mej se..... x:)x  :palec:

ejga Mick-eni, emmm pa kwa je tvoj problem,da si se tok name spravil? x:Dx a mogoče to, da ti nisem pofukal contese??? hahaha, dej ne ukvarjej se z mano preveč, da se nam jest v real s tabo začel, ker pol bo ajsi x:o)x

lp x8Dx

p.s. vesel bod, da ne pobiraš mojih ostanokv iz nje x:Dx

honor and respect

... kake lepe stvari se men dons dogajajo x^x x:)x ... najprej me je v nabiralniku pricakalo taksno lepo xpresentx, da sem bla cist xhypnox xsrcbumx ... prejle pa z daso peljeva psa na spancir, pa se tam z onim kolesckom malim vozi en fantek (ene 4-5 let star)... pa mu recem, kolk ima fajn kolo in kako dobro pelje in mi mali vse razlozi, kje ma bremze, pa kolk lohk siba, pa tko se mal pokramljamo... cez eno uro, ko sva se vracali, ga vidim, kako caka, da naju bo zagledal in potem ful siba k mamici, ki je bila na vrtu in pride nazaj s pisanim sopkom roz...'to je pa zate. lej, je se tale rozica not, da se bolj disi'... sem bila res tko vesela in mu povem, kako me je rezveselil in rece 'ves kolk si sele ti mene!' ... se je tam v vrtu njegova mama smejala in rekla, da je pritekel k njej, da bi rad rozice nabral za prijateljico ... xsrcx x:Xx

..jaz sem pa po kilah sodec celo shujsu za 1 kilo... sam vidim, da mam vec mascobe k prej... no sej s tem se ne obremenjujem lih ... sam je pa fejst gledat punce na steperju... od uzadi... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>xDDx jaz tud zredilchkala... x:Ix :o|o:

in iz tedenske napovedi:

V tem tednu bomo imeli več težav s prebavo; v začetku tedna bomo nenasitni in se bomo zelo težko potešili, nenehno bomo segali v hladilnik, posegali pa bomo množičneje tudi po sladkarijah, kar ne bo najbolj primerna izbira v teh dneh.

In kako naj sem potem optimista???

Tudi jaz sem se zredilchkala (to je tako ljubkovalno napisano); je pa bolj res, da postajam bajsika... :inocent: , hlače tiščijo, maščobne blazinice na bokih pridobivajo na mehkobi...; x^x ; Samson23 ima užitke gledat punce na steperju, jaz pa uživam na sedežni s polnim krožnikom dobrot...; kaj čem...luna se debeli in z njo tudi jaz x:px :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>... kake lepe stvari se men dons dogajajo  ...

... sem bila res tko vesela in mu povem, kako me je rezveselil in rece 'ves kolk si sele ti mene!'  ... se je tam v vrtu njegova mama smejala in rekla, da je pritekel k njej, da bi rad rozice nabral za prijateljico ... xsrcx  x:Xx

xsrcx x8Dx :palec: x!x nad dobr!!!! kok ti privoscim!!! x:Xx x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ejga Mick-eni, emmm pa kwa je tvoj problem,da si se tok name spravil?  x:Dx  a mogoče to, da ti nisem pofukal contese??? hahaha, dej ne ukvarjej se z mano preveč, da se nam jest v real s tabo začel, ker pol bo ajsi  x:o)x

lp  x8Dx

Joj otrok, ti bi fukal? xcivx x:Dx Saj še prav ne veš zakaj ga maš, pa če ti ktera kazga lubčka pošlje pa te mal pozeza, pa že misliš, da si pri predigri..... xcivx x:Dx Heh, ko bi ti vedel..... x;)x :vragec: x:Dx

Dete, kaj bi ti.....ajsi? Bemu, pa res še vedno sami bebčki v vojski. :xx!: Vedno sem ti na razpolago x:Xx Brez skrbi, ne bo ajsi, bo bl tko k se za deco spodob. Bejž raj k mami jokcat, saj je vedno tu neki bliz, približn tolk o ljubezni sanja k ti o fuku.... x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}> Samson23 ima užitke gledat punce na steperju

... men gre pa na zivce, ko mam na steperju za ritjo spegu direkt. :||| x:o)x

pa se skoz oziram, ce se blazno ziba moj speh pa guba... :D

sam sem prevec kriticna, ker tolk speha pa spet nimam... mal ga mam...

hehe sanjalica, no vsaj nekaj... sem te not dobila ze v 1. polovici... :switz:

(sam si vseen prec vse nasla... :o|o: - nekul stvari tud)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... ... sem te not dobila ze v 1. polovici... :switz:

(sam si vseen prec vse nasla...  :o|o: - nekul stvari tud)

za drugo polovico tedna piše same grozote...; tak da me takrat ne bo sploh na LNF x:px :xx!:

Steper...hmmm; se vidi da sem od tu in ne od tam; kajti do steperja jaz še nisem prišla...; moja telovadba je sedežna, hladilnik, stopnice, korak na vago, stopnice, hladilnik, sedežna intakonaprej, dokler ne zaspim... :inocent: x;)x (sicer pa vsak ima kako grdo/nezdravo razvado, moja je pač ta, kaj čem x^x )

Siceer pa; Mateja...bravo. Saj v takih trenutkih verjetno ne veš, če si bolj srečen, ker si osrečil ali ker si bil osrečen... Vsekakor, že od nekdaj - :palec: si!

Popravljeno -> Sanjalica

hehe nisem sam jst vidla enih določenih cak v napovedi x:Dx jst tud zredilčkala :o|o: ja ključavnice na hladilnik, ma sej mal sirčka pa še mal sirčka, pa mal vinčka (za kri), pa mal sirčka... blazota x:Dx Mick kaj si ti opazil :eek: tale ikonca že kar nekaj časa...

Mateja, včasih nam malenkosti polepšajo dan... si predstavljam kako se fajn počuti tisti fantič xsrcx

Mateja xsrcx :palec:

se(a)ljačino x;)x ..kaj pa je z uno večerjo x?x :inocent: zdaj pa bi lahko že tut stare babe na vrsto prišle x:px

Kile? hecen filing xrolleyesx mam 10 kil manj, kot sem jih imela...pa se zdim sama sebi fuuul debela :xx!: tisti plan še 5 pa se kr izmika :xx!: :o|o:

meli en fajn obisk :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Bog..prosim zapri po novem vse trgovine...in nas iz periferije sploh po novem ne spusti več not.....ker nekateri pač mislijo, da morajo vse kupit kje kaj vidijo...če ne v Avstriji pa še pri nas.......tak

:eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ne bo (ocitno) nic s fitnesom jutri...

fak!!! :mad2:

da bom morala pozhret besedo (ki sem jo dala v 'telovadbo')!!!!! :xx!:

mater. xrolleyesx

selene: istepticeskupletijo.civ xcivx xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Joj otrok, ti bi fukal?  xcivx  x:Dx Saj še prav ne veš zakaj ga maš, pa če ti ktera kazga lubčka pošlje pa te mal pozeza, pa že misliš, da si pri predigri..... xcivx  x:Dx Heh, ko bi ti vedel..... x;)x  :vragec:  x:Dx

Heh, ko bi jaz vedel...? da si ravnokar opisal sebe s tem postom,ja? x:Dx x;)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>ejga Mick-eni, emmm pa kwa je tvoj problem,da si se tok name spravil?  x:Dx  a mogoče to, da ti nisem pofukal contese??? hahaha, dej ne ukvarjej se z mano preveč, da se nam jest v real s tabo začel, ker pol bo ajsi  x:o)x

lp  x8Dx

p.s. vesel bod, da ne pobiraš mojih ostanokv iz nje  x:Dx

Sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema! x:Dx Večina pozna tvoje nakladancije po forumu, pa maščevalnost, ko se ti pred nosom zaprejo vrata katera si mislil, da te čakajo odprta verjetno tudi ni neznana. x:o)x Igraj se z dekleti, ki padajo na tvoj navidezni šarm in pusti tiste, ki te spregledajo raje na miru..... Kaj bi brez domišljije? Pa osi- Dobro jutro, x:Xx , delajo tudi neverjetne čudeže. xDDx x;)x

Pojdi se igrat sam s seboj, če si trenutno na suhem x8Dx ampak saj ni bojazni, da bi bil sam, če ne drugega si partnerko vsaj domišljaš! x;)x x:o)x

Veliko užitkov pri fantaziranju ti želim! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hej x:)x

Izpit šel tako - tako... bomo videli... nekako preveč je bilo vsega tega letos... še posebej tale teden so vsi možni izpiti... jst pa junija nism imela dosti časa... in imam zdej vsega preveč... zvedla dones, da mam v četrtek še en izpit... ne vem, kako se bo izšlo... en kup opravkov v glavnem x:)x sploh nisem slabe volje... enkrat bom že nardila tale faks smotan x!x x8Dx ne dam se... letos bom bolj pridna :vio:

Sicer je bilo pa prav fajn spet malo pešačit po LJ... ampak res tko, ob pol 8h zjutraj sem šla na vlak v kranju - sonce... potem pa pridemo v LJ - megla... mene pa sonček dejansko zbudi (nimam zaves/rolet na oknu) - ne vem kako bi brez tega...

Zdej se morm pa še mal učit... samo še do četrtka... potem pa ne glede na to, kaj bo s tem letnikom... party... cel vikend je nekaj, skoz eni koncerti... fajn :palec: komej čakam

Lep večer še naprej

Live and let live! Life is beautiful!!!!

ustnga sem tud naredla x:)x x:Ix x:)x

zdej ne vem, al mam srece tolk, al me je na jeziku tolk, al pa res "znam"? hehe... vesela sem, da se je koncn mal pokazal moj "trud" x^x k za moj faks nimam nic kaj predznanja (nism bla prej na gim.) pa se tooo prevec pozna :xx!: in me ful dans pri ustnem, sej to se morte pa spomnit, dejte no kolegica...pa od kje se naj spomnim??? pol pa tko znam kr un zahteva, vse ostalo zakaj je to tko zakaj ne...pa ne morm znat (se zaenkt) :sori: in me neki vprasa, povem kr vem...pa uleti z vprasanjem:"zakaj?" grrrrr... sm mu pa rekla, da zato ker v knjigi tko pise x:Ix x:Dx pa sej ni vazn...sam, da sem opravla x:)x

Nocko ALL x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

hahaha :lol: tole me pa res nemore prizadet, pa če bi mi to napisala kaka intelektualka tud ne x:Dx jao dej contesa, da nam kej reku, kok si se neki bahala pa delala "wanna be" v sportini, ki nisi nič, ampak navadna prodajalka(pa ne da bi te žalil,samo povem resnico) ti pa si govorila da si neka šefica za itiiere... pa manekenka pri Vulcanu-kjer sploh slišal niso zate.... ma ej se mi ne da s tabo ukvarjat, pa kdo je men vabu v Lj??? verjetno se nisem jaz sam :inocent: x:Dx ej dobr, da nisem mel opravka s tabo, samo to bom reku... lp x;)x
honor and respect

.......je rekel silček, nad-duhovno usmerjeni šarmerček..... x:Dx x:o)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...