Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 ne glede na to ali jih imam ali nimam (vse te nevsecne zadevscne), mi ne bi blo vsec, ce bi se to kjerkoli okol valjal oz. bi tekla beseda... sama, ob vsem mojem silnem sco, ne bi mogla nekoga na vizual oz. na kake hibe...vcasih so mi kaj res grdega ze rekli (sco finte, ono najbolj svinjske, prizadet varianta), nikol nisem nazaj dala kontre (pa ceprav bi jo lohk).Tud sam med nama ne (ki sva pac bila sam dva). Pa ce bi mi 100x rekel, mas totalno sala in celulita in strije totalne in povesene joske in smrdis, jaz ne bi nazaj rekla, ti mas pa prevelko rit al pa pretenkega al pa kaj jaz vem... tud ce bi mel... ne vem, kar... smilil bi se mi..... pa tko... prelahko bi blo, pa prevec zanic bi se pocutila.... bi mi bilo hudo... torej tud ce bi men rekli, ne bi vrnila.tega ne. in ne tko. ce bi ze hotla res zhalit, se mascevat, se ne bi na telo usmerila, pac pa na um. Pa bomo pol vidl! pa tud to bi tezko.... enemu rect (al pa mu dokazovat ) da je glup - je prelahko. In itak... je brez veze... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>čeprav se mi zdi da Mick nekomu bolj škoduje tule kot pa koristi... Kmal to več ne bo mogoče. Kdo pa tu komu škoduje je pa vprašanje. Zdej, ko je že vse razbobnano in marsikaj dodano ter "polepšano" s primitivizmom je tko njej k men vseen........ Sicer pa....vsi imamo bivše, sam za ene bi danes verjetno bli tud vsi bl veseli, da jih neb imeli. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, pa naj še kdo reče, da ni v družinski firmi težko delat. Pred dvemi dnevi je bratova punca pokazala pravi obraz, oz. sem izvedela da navkljub svojemu prijaznemu in nasmejanemu odnusu ni glih tako. Tiha voda bregove dere. Rakica, malo čudna sicer. Si je bejbika zaželela moje pozicije, ker tam kjer dela dobi premalo plače. Pa imela bi ga pod kontrolo.No sedaj je med nama z bratom tako počilo, da čez en mesec neham delat doma. Ker če je že zdaj začela, kaj šele bo. Moja luna v škorpiji pa mi je pomagala, da sem bleknila tisti mogočni stavek: Z današnjim dnem dajem odpoved. Dobro sem si to skuhala, 1 mesec imam časa za reorganizacijo. Malo mi je smotano, ker sem zadnja leta delala na tem, da se odnosi z bratom poštimajo, zdaj pa ta kura. Izgleda da ni nujno v življenju, da so vsi odnosi normalni. To mi je lekcija, četudi je brat. Ma saj bo, čeprav me je strah, kaj zdaj, izgleda da je čas za spremembe, pa da se čisto odklopim od domačih. Malo me skrbi, ker tiste klinčeve šole nisem končala. Pih, če mi je pa tako suhoparna. Obvladam marsikaj, samo mi je sedaj smotano, ker ne vem kaj bi počela. Ma ja, zdaj grem pa te blesave potne naloge delat. hm, a ne bi premislila? no kakorkoli že, upam,da se boš pravilno odločila in našla pravo zadevo zase... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>včeri umru kolega.....prehude poškodbe v prometni čudn je to....danes si, jutri te ni zalostno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Todika v takšnih trenutkih spoznamo vrednost Življenja, žal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 Nekaj lustnega me je presenetilo... e.mail od Urse... (kilometrski), v katerem pravi da ma pogodbo do konca novembra, svoj fletek in vse, da je ful pridna in se ima ful magic (sploh ne morem verjet, da je 'tamala' tko dalec in da tolk obvlada in vse )...No ker je en del pisemca za 'nas vse', torej njene frende tud in tko, je not stavek ():... Poleg mojih ze znanih coprniskih pripomockov, kot so knjiga efemerid za izracun horoskopov, nepogresljivi tarot, od maja tudi vilinske karte, darilo moje odstekane tete Marse, ... (*ko je nekoc pisala spis [moral so opisovat posebno al njim ljubo osebo], je napisala [spis je imel naslov 'moja teta' ], da imam one svoje starinske dzekije, se zvecer namazhem in spedenckam, pa grem delat... - kot kaka ku*, jaz pa sem sla recimo na koncert, snemat, rolat muzko ipd. ...)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>alo babe saj ne morem bit resna... sam saj ves kaj si mislim... tezhite... nihce ne popusti...to ni dobro za NIKOGAR. Mi je kar zal....ampak ocitno tko mora bit..... ... se ne da, da se ne bi.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O lej ga Volkič, hav du ju du? Long tajm no si.Jes aj vos evriver, južvli fil komfortable, andr d san. Gips sem sneu dol, tako da mi je morje dobro zelo, zelo dobro delo. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Voooooooooooooooooooolkeeeeeeeec Đes ti, bolan? Al je to un drug volk? Ooo Mik, djes si ti bolan? Saj veš volk menja samo dlako, volkec je pa isti . Salute . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O haj Volk!!! Oooo Marsa evo mene opet ovdje! Vidm da ste bili zelo živahni v zadnjih dneh. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 O Volk!!! sem te ze nekje navduseno pozdravila, pa morda nisi opazil.a gips si mel? ja, super da si bil PO TEM na morju - ful dobro dene indid. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 heh. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 O čiv, čiv, kev kev Zdej pa razmigavanje Volkič. Čim manj bolečo rehabilitacijo, pa čim manj šantaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O čiv, čiv, kev kev Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>alo babe ...in debilko kaj da sem jaz razbobnal?kaj spet slišim?a?dobr maš možgane oprane, dobr... ni kaj... no, spet en dokaz, kako nekdo spretno poskrbi da ne rani tvojega ega, ker valda da je treba zdaj po meni pljuvat, normalno, nikol ne more bit jebač boljši od "fanta" daj ukvarjaj se z njo, ne z mano, jebo te život to ti govorim cel cajt. starim kuram pa sporočam, da sem se jih nažrl. še kaj?zaj me en cajt ne bo, da ne bo kera prikrajšana.grem malo u inozemstvo drugim babe karat. . Alo bebo . Normaln, da se moraš branit, valjda, kter bo te priznal, da je brzič.... Hih, jebač pa tak, za slovenke res boljš, da greš v inozemstvo. Pa prosi jih naj ne pravijo naprej......tu jih je kar neki. S tabo se ukvarjam izključno, ker si lažnivi, primitivni podn. Pa mi je fajn te mal zezat, k to pol tud sam jasno s svojimi posti pokažeš. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O čiv, čiv, kev kev Zdej pa razmigavanje Volkič. Čim manj bolečo rehabilitacijo, pa čim manj šantaj miljon poljubčkov Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O Volk!!! sem te ze nekje navduseno pozdravila, pa morda nisi opazil.a gips si mel? ja, super da si bil PO TEM na morju - ful dobro dene indid. Ja sem hitr gor se logiral, pol sm pa hitr se odlogiral. Mimgrede no sem vas še pozdravu. Ah gips, huje je ko se ne morem nikamor premakniti, zaradi gipsa. To je takon kot da bi bil nekje zaprt. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dokaži.Pravniček. Haha, zakaj le bi se jaz trudil, če pa to tako zelo uspešno dokazuješ sam? Vajenec. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Todika............. ********************************************************************Vidim, da je še vedno pestro tukaj ............Mi nekako ne gre v glavo, zakaj eni tolk vztrajate pri svojem, terate skoz eno in isto in nikakor ne odnehate ........ Pa kako se vam sploh ljubi cele dneve klobasat takšne bedarije , pa pogrevate stvari, za katere bi bilo bolje, da ste tiho....govorite o stvareh, ki se nas sploh ne tičejo......pa saj to so vendar takšne osebne stvari, ki so stvar dveh, ki se ali pa sta se ljubila, nikakor pa ni to stvar NAS (mene je sram to brati, kako to, da vam ni nerodno? ).....Mislim otročje do skrajnosti :xx!: ......Menim, da bi še otroci pametneje odreagirali ....Pa dajte, zbudite se, zunaj sije sonček, pojdite ven.....in se naužijte svežega zraka....in zbistrite si um.....Ali pa obrnite plato, da bo bolj zanimivo....malo se že stvari ponavljajo se vam ne zdi ....ZA TAKŠNO PREDSTAVO VAM ŽE NE BOMO PLAČALI KARTE!!!!!!!! Pika Pikica .........razpočila se bom od smeha .....ti pa obvladaš, maš tak našpičen jezik..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 No ja, mogoce se bo pa iz tega kdo drug kaj naucu... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ....pustite nam ta net nedolzen in drugacen, naj vsak ki vanj je ujet bo pristen, nepopacen... vse nase pravljice... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Samson!!! Hudo!!! Kok me je pa tole zdajle cist presenetlo Dbest (ok, tale pesmica men ful huda, pa ze tolk dolg je nisem slisala al pa sploh spomnila se nanjo.. da bo jasno, kaj zdaj tle zganjam ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ...dbest viza in nadaljevanka... kapo dol!!! P.S.:...kapitan Florestano je Jack!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ...aliana dobi eno cebelco v belezko za dober okus... tole je ze tadruga cebelca zate... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts