seal 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če imaš kakšne jeans hlače od Versace mi spravi,saj veš mojo cifro! lol od sportine vesrace stuff, bom raje tiho honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>lol od sportine vesrace stuff, bom raje tiho A ste v tem cajtu k me ni u Sloveniji zgubl pravico svobodnga govora? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ste v tem cajtu k me ni u Sloveniji zgubl pravico svobodnga govora? sej moja izjava nima nobene zveze s pravico svobodnega govora honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Astra - bo boljše , dedci so pa itak za sladico najboljši(pri prepirih seveda) Jap - ker je Š. v petek strokovno ugotovil, kako zeloo smo lenarile teh 14 dni...in že je bil prepir tu..V soboto iskali mobi za starejšo - glede na to, da je po tistem kaosu uspela brez popravnih izdelati razred..si je mobitel več kot zaslužila in konec koncev - obljuba dela dolg. Pa nismo našli tistega...magičnega...že nagledanega...in jutri menda dobijo novo pošiljko.. Nek bedak..ali karkoli..pač me že 10 dni kliče..s prikrito..številko..in potem tišina...pa dihanje...mater me jezi..Katero omrežje sploh ima Zasebno številko???(moj pa seveda pametno komentira zraven..to me še bolj jezi..) In besna na bivšo firmo..dobila osnovo od plače - zadnjo njihovo plačo..menda da imam srečo..ker ena druga..je sploh dobila ni..kakor koli..imejte se lepoŠe tole..v nedeljo rabutala češnje Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 a če morm bit na tešče tud čaja ne smem pit? mah kwa me briga... jz se morm normalno zbudit. tkole zdej se bom najprej raztegnla pa mal potelovadla, pol kopalnica, pol pa cel dopoldne, če ne celo cel dan laufanja okol po opravkih. pol pa upam, da sem frej za neki časa... no pa začnimo... sončk že sije... tko da en sončen dan vsem skupaj. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 jutrooooo....končno spet mal bolj podobna sebi....sem prav vesela. se kar lažje diha. sicer pa včeraj delala kot zmešana. končala zvečer ob enajstih, pol pa zaspala kot ubita in do jutra ne vem nič.in če bo vse ok, mam zdaj spet tri dni dopusta ....v sredo na bjelo dugme, čez vikend pa spet sama muzka...njamiiiii....komaj čakam aiwa, kdaj pa začneš delat?en super dan vsem....in spešl pozdrave cosmi, tinki in selene.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 mislim da okol prvega... dons mam zdravniški, pol morm pa počakat izvide... pol pa začnem. se prav da ene 10 dni bo še trajal. xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 super...pol ti bo le ostalo nekaj poletja sam zase.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jaz bi tudi šla na Dugmiće, pa ne morem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Kakšen teden pri nas, to je mala kmečka občina -Litija. Po moje čist odvisno od - kaj vem, št. prebivalcev, št. birokratov, zaposlenih tam itd. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Misti, saj lahko daš pod NUJNO, potem dobiš menda v treh dneh... prvi poletni dan je danes, uživajte ga x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Grem jaz odpisat tale izpit.. mejte se! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Sej res....prvi poletni dan! Pelala sm avto k mehaniku zjutri...držte pesti, da bo vse kul in da bo čimprej fertik...bremze bojo baje še en let zdržale...tko da kul! Zdej pa čakam še oceno akumulatorja in zakaj mi neki čudn rohni med 2000 in 3000 obrati, pa jermen mi morjo zamenat...cew hudič! Kumi čakam, da bo kul, ker sm en mesc odlašala...hočm met čist ispraven avto, da se pol brez skrbi na daljše ture furam... No, dons čist običen dan, upam, da bo avto do 1h fertik, da grem še v ta drugo službo, k sm jo že včer skenslala zarad izpita. Pol zvečer pa pevske, pa vn gremo na papico...mjam....sej res, mal sm že lačna ratala...bo treba po ta dobr sendvič skočt dol... Lep dan vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 mater me spravlja folk da bi šla h unmu tipu k te kao hipnotizira da nehaš kadit kok ne zastopjo da men čist paše kadit, da nimam nobene želje po nekajenju? pa ubistvu k sploh ne skadim dost pa drgač čist verjamem da je tip uspešen.....ti pobere ves gnar, da pol za čike nimaš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ....se strinjam, todika ma ne morem več...ne da se mi...zunaj tako sonce...pa po lipah diši...pa...pa...pa...pa.... miljon razlogov, da se mi ne da bit dans več u službi... bi blo fajn prešalta zdej na šolski urnik ....pa dva meseca počitnic...hi hi hi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa drgač čist verjamem da je tip uspešen.....ti pobere ves gnar, da pol za čike nimaš Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 kaj je pa danes dober dan ponoch so me komarji matrali,skor nich spala pa sem mislila ,da bom zjutraj zmatrana...ha pa nisem ,cist nore volje,v muvingu....folk me sam gleda,pa same komplimente dobivam,da kolk sem lepa,pa pozitivna....pa se cel kup folka me je v sluzbo prislo pogledat.pa kaj je to,kr zelijo si me videti unbeliveble pa je to,da ves ta folk sploh ni prisel zaradi svojih problemov k meni,svasta.ponavadi pridejo nakladat o problemih in prosit za nasvete in so vglavnem sam pijavke,ki mi povrh vsega tezijo v sluzbi kr.danes pa niti eden od teh ni omenil problemov.ja,super ,kaj naj recem...koncno je nekaterim posvetilo,da nisem psihiater,da imam tud jaz svoj lajf in da jim ne more nihce pomagati ,razen sami sebi.in tako sem zdej dobre volje,lahko diham koncno. svez zrak je naenkrat okrog mene in to sred mercatorjevga centra cigumigu le tko naprej vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 he he...poznam. men je tudi pasal kadit, ko sem kadil! sm slisal, da si s cikom lahk clovk dela tudi zaporo, scit, se sciti; in mi je to precej logicno, ce se spomnim... ker sem ga tudi potreboval takrat... in seveda menim, da je kajenje cist osebna zadeva, dokler se ne tice tudi drugih.----------mater me spravlja folk da bi šla h unmu tipu k te kao hipnotizira da nehaš kadit kok ne zastopjo da men čist paše kadit, da nimam nobene želje po nekajenju? pa ubistvu k sploh ne skadim dost pa drgač čist verjamem da je tip uspešen.....ti pobere ves gnar, da pol za čike nimaš free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ja tudi moj fotr kadi pa to počne na balkonu zadnjič pa sem sedela na klopi (ena prireditev) in zraven mene in tamale ki mi je stala na nogah) je ena ženka kadila da je dim direkt v faco nama šel ej V TEM PRIMERU pa sori nisem tolerantna - da je lahko kdo tok netoleranten :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 hotla sem pa začet s stavkom da mi je prav vseeno kdo kadi in kdo ne - če mu paše... saj ma vsak svoje razvade in svojo pot v življenju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 izpit bil cist fajn, se mi zdi Upam, da bodo rezultati tud.. Jooj, kok ne maram tegale cakanja.. in razmisljanja kaj bom rekla in kako bom rekla in kako bom razlozila.. da meni pac vec ni.. brez da bi neki obtozevala, ker nima smisla...Eh, naj ze pride, da resmo tole... Pol grem pa domov mal pogledat, se nismo ze 14 dni vidli.. V bistvu bi se morala ful fajn pocutit, ker mam sam se en izpit za nardit.. pa me tko neki stiska zdele... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 morgen..... :!!: :xx!: chist razpizden.... :xx!: zlomk :!!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen..... :!!: :xx!: chist razpizden.... :xx!: zlomk :!!:zihr te je kak štajerc razpizdu.......al pa bohnedaj štajerka KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 tokrat izjemoma zasavka pa en bizantinc :xx!: :xx!: :xx!: zlomk :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 mah grozno no :xx!: :xx!: sem v sluzbi in grem mal ven na zrak, pa se glih lepo usedem ... in pride totalno sestradan mucek, pa joka in joka ... meni se je srce trgalo. Pa je kr velik mucek, nekdo ga je ziher tukaj pustil. Pa se revez med avtomobili skriva ma kk lahko? In valjda vsi se stran obracajo nihce nece niti videt tega!pa sem mu sla mleko nalit in malo kruha sem mu dala, ker drugega pac nimam. Bogi revez je tko jedu.jutr mu bom prnesla kaj hrane.Tukaj v sluzbi pa folk hrano stran mece, zadnjic se je za pol hladilnika stvari pokvarlo.Mi je tko grozn Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts