enja 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mimi lezi na postelji in prede!!! Kako lep dan za vse vas Marsa...Hej pa veš, da sem vsak dan, ko sem hranila svoji mucki razmišljala o Mimi...in kako hladnokrvno čakaš, da se bo naveličala potepat Borism: strašljiva slika ...da se vreme na vašem koncu čim prej umiri... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 aha, pa vsak let gre eno malo na počitnice, tak en mal, da se sprosti na deželi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> vem. sem vedela da bos, sem se jaz tud nate spomnila (ker imela mal 'slabe vesti', ker se nisem mogla tolk s tabo veselit, ne da se nisem, sam sem ta del pri sebi zaprla... me ni hotl zanimat to... ).thanx! Ja, vem... mi je blo cist jasno... jaz sem tud vsakic razmisljala a kaj pisat al nic pisat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 ejj!!! xsrcx silver, punce, aliana, macona, lia, enja, mystica, astra!! sem tolk do stropa skakala, ko je frendica klicala, da ji je po mojem bobencek pocil. kar vpila sem ji na uho, no... so rekli da kok dbest da je se kdo tolk navdusen. zdaj mi je ze skoz pod nogam, sem jo morala ze nadret. kok je hecna, se mi je zdel prej, da pogresa mitjo, zdaj pa je sla k njegovi mizi in 'koticku', pa se je mal pritozila. Hladnokrvno, Enja?ne vem, no, nisem panik v lajfu. kdo bi karkoli pridobil, ce bi se 10 dni al pa en mesec zhrla... nima smisla... sem sprejela odlocitev, ker je bila to najboljsa moznost (in ker poznam svojo macko in se je izkazal ze veckrat da cist super tole vodim in obvladujem, 'vzgojo' tole macjo .. in tko)...jaz energijo drugac trosim...pa svoje tezave nerada obesam na veliki zvon, pac pa obozujem delit svoje veselje. Macona, jasno da je lohk na postelji, ker je druzinski clan, cista, pa skoz je not, z izjemo 1/12 leta. V cetrtek (al kdaj) sem dobila preblisk, naj grem po mimi, pa se tamalemu ni dal z mano, men se pa pol ni dal sami lazit, pa tam zijat okol bajte, ker njih ni bilo tam...postekala, da je tkole; ko gremo, po nas presoja in cuti, ve, kdaj pride tale cas ko gre... tam pa ni nas... je narava v glavnem sam... in tam pa po naravi gleda... in ker smo se vedno vracal po 15., je tedaj ta cajt. jasno ne po datumih in tko, pac pa kaj jaz vem... po dolzini dneva, svetlobi, sencah, vonju... ali po bogve cem..no... imam kar dober instinkt, sam.. v bistvu, to itak... al kaj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 me veseli, da ste jo dobili nazaj bila na prijetnem klepetku... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mimi lezi na postelji in prede!!! SCHTRAUFENPACHT!!!!!!!!!!!!!! oh oh oh oh oh, kok dbest. x!x sem se jaz vesela - kolk fajn novica Boris in vsem na tistem koncu, kjer poplavlja funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 No, glavno je, da je frajerka doma Če bi se kaj podobnega zgodilo našemu psičku, potem garantirano pol družine konča v psihiatrični bolnici, druga polovica pa histerično išče "izgubljeno dušo"....Mucke so pa itaq "živali s karakterjem", neodvisne, samosvoje.....in tudi zato jih imam rada. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 mjau ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem gledala poročila... :xx!: za vse, ki jih zaliva voda... Astrakaj se dogaja? jaz nisem nic gledala (je blo pa strahotno vozit z gorenjske, pa se mudil se mi je, sam ni blo sans na enih predelih vozit vec kot 100, ker nisem NIC vidla)... <{POST_SNAPBACK}> aha, pa vsak let gre eno malo na počitnice, tak en mal, da se sprosti na deželi ja, tko... ze 4. leto, ce ne 5. je tkole... valjda, al jo pa v eno kletko zapret tam pa ono hrano da dobi. naj bo mal v naravi saj se itak skoz sam valja... ima pac tud ona pocitnice, sodec po vsem in po videzu tud, psihi... ji nic ne fali tam... ima ogromen plac tam, lovi tud misi (no da ne bi kdo mislil, da se ufuravam, da od tega zivi , sam pac... ni izgubila svojih lovskih nagonov, ker not skoz zhdi, to pomeni da ima tud reflexe in da obvlada, skratka - za hrano pa ne dvomim, da se drugac znajde in ji ni treba glih misi jest ), zraven je pa izvir krke, tko da ma tud vodo skoz na broju.in, res je, macka se znajde pac. <{POST_SNAPBACK}>Ja, vem... mi je blo cist jasno... jaz sem tud vsakic razmisljala a kaj pisat al nic pisat... ah ne, jaz sem se cist veselila s tabo, me ni nic obremenilo to, super in vse... sam... tile 'macji prizori' in to... se nisem v to sploh nic vtikala. <{POST_SNAPBACK}> me veseli, da ste jo dobili nazaj <{POST_SNAPBACK}> sem se jaz vesela - kolk fajn novica (*itak, ce taksno zganjam ) <{POST_SNAPBACK}>No, glavno je, da je frajerka doma Če bi se kaj podobnega zgodilo našemu psičku, potem garantirano pol družine konča v psihiatrični bolnici, druga polovica pa histerično išče "izgubljeno dušo"....Mucke so pa itaq "živali s karakterjem", neodvisne, samosvoje.....in tudi zato jih imam rada.res, frajerka, Jackica totalna. ne jaz pa ne, sovrazim paniko in probleme... men se je tim na Noci na Ljubljanici zgubil, ko je bil star kakih 5 let ali manj!!!!!!! x!x Frendice niso mogle verjet, kako 'hladnokrvna' sem.in 2x na novoletnem sejmu na gospodarcu!!!!!in enkrat v btc-ju ob 19:00, ko so glih zaprli vse trgovine!!! (*in 'so ga ziher v eno od njih not zaklenil')jaz pa sam ravnam po instinktu, ne pustim da mi kaka histerija ga zmede. in tud zato ne delim prej, pac pa 'potem' (ko ze obvladam).sicer se mi navesijo se vse skrbi drugih, kdo to rabi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mimi lezi na postelji in prede!!! SCHTRAUFENPACHT!!!!!!!!!!!!!! ej, glih danes sem razmišljala, če je kaj novic v zvezi z Mimi kakšno vreme :xx!: :xx!: za vse na poplavnih področjih ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 cocci... * Kaj dogaja no?? poplave?verjamem (blazotno vreme), shtala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 tkole bejbe (lia, selene, cosma) - muzko sem zrihtala funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Marsa, izvolihttp://www.siol.net/novice/default.asp?pag...205082109480862Mateja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 O grozno Hvala selene! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Ja, res je grozno... tamalo pogrešam, ni mi jasno zakaj.Saj je včasih šla že za tri tedne, pa zdaj vsak dan govoriva po MSN pa vse...morda zato, ker je tako daleč. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>..morda zato, ker je tako daleč.verjetno...ko je sla sestra obiskat tamalo, ko je bla... hm??, cist na oni, juzni strani afrike....in je bilo nad in vse, ful lepo, srecno prispela s tamalim in vse, sam prvo kar je blo, ko je prisla tja, se je na posteljo usedla in ful zjokala, ker je... 'postekala', kako dalec je tamala pravzaprav...saj ne vem ce lohk to pisem, je intimna zadeva v bistvu... obcutki... tko da ne vem, zbrisem po mojem, tko da pliz ne citirat... sam teb, astra, tole nekak velja zdajle... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tkole bejbe (lia, selene, cosma) - muzko sem zrihtala sicer nisem cist ziher da v celoti stekam, ampak: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 nch ne bo z metelkovo donscivilna zashchita aktivirala vse shtabezej pa chakat na klic...pa letetupam, de nau trebahttp://www.sos112.si/slo/p00.php ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tkole bejbe (lia, selene, cosma) - muzko sem zrihtala superca, ti si the best.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>zej pa chakat na klic...pa letet to mi je ful vsec pr teb! tko kot sonck (ko si z invalidi delal x!x [pa blazhen izraz imel na obrazu, posvechen ]). vsec mi je ce kdo tud kaj za druge naredi.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 dan ne preveč dober.....sploh pa zaradi vseh poplav in kar še spada zraven poleg tega pa še moja jutri gre Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 hm..lia najbl na varnem si na vrhu oblakasamo uscat se ne sme ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa blazhen izraz imel na obrazuzakaj v nekaterih primerih pac ne gre drugace, kot da uporabis tako moznost... kajti velik drugace bi bilo:blazen izraz na obrazu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj v nekaterih primerih pac ne gre drugace, kot da uporabis tako moznost... kajti velik drugace bi bilo:blazen izraz na obrazu. mam pa zhe raj BLAZHEN obraz na IZREZU ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 blazen izrez na obrazu funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts