cosma 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Ja se glih sporašujem od kje Ruby info, da je moj Pc nadzorovan? Sada vidiš-a sad ne vidiš Boga Coccinelle, en pobož zate Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boga Coccinelle...ane ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 mystica, bejbica, vse bo še ok, boš videla ti dam mal mojega razpoloženja mala je doma Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Selene, happy mami Misti, sam dobre želje ne bodo pomagale, daj zbaši se k zdravniku.Zahtevaj, da naredijo kaj konkretnega, taka zadeva lahko pušča posledice... kolk ste me nasmejali jaz pa vedno slabše pojma nimam, kaj se dogaja.Gospod prišel domov in pravi kaj te je kdo pretepel???...čist plava in otečena sem okol očesa... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Astra, se mi zdi, da zate isto velja, kot za Misti.. k zdravniku! Mystica... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Astra , Tami je takšna kadar jo na oko piči komar.. verjetno ne izglea podobno, vendar zatečena in modra... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa vedno slabše pojma nimam, kaj se dogaja.Gospod prišel domov in pravi kaj te je kdo pretepel???...čist plava in otečena sem okol očesa... Astra (medklic izza ognjišča)- A zdej bo pa še zanikal pa na druge krivdo valil al kaj ???? Mystica naj kmalu mine *naše spoštovane Gnade še ni domov, kosilo se že hladi ziher je imel sam še neki malga za popedenat ... ah no in tko postanemo gospodinje zdolgočasene, če se ne lotimo kakega drugega opravila, medtem ko se lonci ohlajajo, čakajoč na Godota Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 Mystica!! Zdravnikova 'dolznost' je, da je zaskrbljen... on te opozarja na SMER (tudi) in ne nujno tudi na to, da si ze na CILJU. jaz sem lohk sele na obvoznici al pa v trzinu, kje je se MB... al sem pa lohk na krki, kje je sele drvenik ali split. Jaz tud nisem imela trombocitopenije. pa 'strasile' me pa posiljale na urgenco. tud krvavela sem v nosevnosti, pa je bila dolznost, da se me opozori na 'grozec splav'. Torej - gotovo ni tako hudo. * mater me glava boli pa cist sem off... pisem napoved, nekaj sem je ze vcer, pa pravim za zacetek tedna - dobre volje in evforicni in to... laznivka! :xx!: pa se sto milijonov telefonov sem imela pa sms-ev pa celga boga... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 si predstavljam, ja... saj bo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 astra... ... sol ti ni mogla skodit...vcas zgleda slabse, ko se zacne zdravit... kot modrica, ki je sele pol vsa vijolicasta in zelena in ful grozna...no buljenje v racunalnik gotovo ni zelo zdravo...morda bo vseen treba s kakim antibiotikom zdravit.... ce je tko hudo, z uchem se ni za hecat... Na cimboljse okrevanje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 hvala Silver, v bistvu si ne morem dovolit... (zarad sebe, hitro pades v ta ritem nedelovanja pol... podobno kot s spricanjem... vse manj se ti pol da)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 super hitro si opravila, pa tud izvidi bodo hiter, fajn! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>že nazaj ... 6 ampul krvi sem nesla na pošto bojo poslali naprej v analizo. Huh, čez 3 dni rezultati. Mysti, drzim pesti zate 3 dni? Jaz grem jutri zjutraj tudi dat in dobim jutri popoldne... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 ja to so bolj podrobni, zato tud tolk ampul.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Ja pol je to to ja.Pa sej je prav, da ti vse naredijo Jaz tam na parmovi v laboratoriju uzamem cel "paket", urin pa kri...da sem po mirna, ker sem drugac prevec zivcna, ce moram ful cakat :xx!: Drugace ti pa jutri sporocim Grem se na faks po 2 mescih Se ze zacenja. No, sej sm ga mal pogresala Dober tek LP Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Misti, fajn, da se lotiš ponovno tega nima smisla občepet na eni diagnozi... Sol mi bo pomagala tako sem se odločila, pa pika. Saj sam občasno pokukam semle, ker sem čakala tamalo, da se javi Sem šla mal na sprehod, zeleno gledat ...da učke spočijem... Jan pravi, mami treba bo k OKOlistu Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 punce, jutri je nov dan in naj vas izvidi presenetijo..jst pa dones po dolgem času (od bolečin v križu) spet telovadila, pa meditirala ... pa družinske obveznosti... mala je zanimiva - če nisem danes 10x slišala - ja super smo se imele... sem vesela zanjo, res, da se je našla ... pa trener ne more verjet da ni imela treningov polet, tolk ma kondicije (hehe dečva sploh ne ve, koliko je prehodila z menoj ) baje ful napredovala v tehniki, pa mami je mal pogrešala ampak ni bilo sile Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 če si pa ti izmozgan direktor, pol je pa res konc sveta blizu... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 jao kak sva si pa midva različna, za babo pa tud procenta ne.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Mystica za čim ugodnejši izvid...Astra, pa pobož na tvoj uč pa en lep potdrav vsem ostalim uh... po skor 3 mesecih bla spet na kegljišču... itak mi musklfibr ne uide ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 itak..da lahko...v bano pa vroče vode not....jutri boš ko Bobnarjev pušlc ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Mystica Jst pa vsa vesela, učila sem se skoraj 5 ur !!!???!! komej verjamem sem kar ponosna sama nase... sicer pa imamo doma obiske iz Murske Sobote, je prav fajn skoz nekej jemo... Res povsem učenjaški dan... jutri pa v hribe komej čakam, hribi so the best... če bo vreme seveda... LP Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 Pridna, 5 ur!!!!!!!!!!! Bobnar!! jA no, saj bom dala smeske, nehaj ze izsiljevat! * uh brez veze... 'zoprn'.. se zmer me namrec glavetina boli... bedast! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts