Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Ja se glih sporašujem od kje Ruby info, da je moj Pc nadzorovan? Sada vidiš-a sad ne vidiš xsurprisex

Boga Coccinelle, en pobož zate x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Selene, happy mami x;)x

Misti, sam dobre želje ne bodo pomagale, :sori: daj zbaši se k zdravniku.Zahtevaj, da naredijo kaj konkretnega, taka zadeva lahko pušča posledice... xsrcx xcrossfingx

x:Dx x:Dx x:Dx kolk ste me nasmejali :palec:

jaz pa vedno slabše :eek: pojma nimam, kaj se dogaja.Gospod prišel domov in pravi :eek: kaj te je kdo pretepel???...čist plava in otečena sem okol očesa...

:blackeye: Astra

Per aspera ad astra

Astra, se mi zdi, da zate isto velja, kot za Misti.. k zdravniku!

Mystica... :detelca:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa vedno slabše  :eek:  pojma nimam, kaj se dogaja.Gospod prišel domov in pravi  :eek:  kaj te je kdo pretepel???...čist plava in otečena sem okol očesa...

:blackeye: Astra

(medklic izza ognjišča)- A zdej bo pa še zanikal pa na druge krivdo valil al kaj :vragec: ????

Mystica xwizardx naj kmalu mine

*naše spoštovane Gnade še ni domov, kosilo se že hladi :fiju: ziher je imel sam še neki malga za popedenat ... ah no in tko postanemo gospodinje zdolgočasene, če se ne lotimo kakega drugega opravila, medtem ko se lonci ohlajajo, čakajoč na Godota x:o)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mystica!! :detelca:

Zdravnikova 'dolznost' je, da je zaskrbljen... on te opozarja na SMER (tudi) in ne nujno tudi na to, da si ze na CILJU. jaz sem lohk sele na obvoznici al pa v trzinu, kje je se MB... al sem pa lohk na krki, kje je sele drvenik ali split. x;)x xDDx

Jaz tud nisem imela trombocitopenije. xyesx

pa 'strasile' me pa posiljale na urgenco.

tud krvavela sem v nosevnosti, pa je bila dolznost, da se me opozori na 'grozec splav'. xyesx

Torej - gotovo ni tako hudo. x8Dx xyesx

*

mater me glava boli pa cist sem off... pisem napoved, nekaj sem je ze vcer, pa pravim za zacetek tedna - dobre volje in evforicni in to... laznivka! :xx!: x:o)x x;)x

pa se sto milijonov telefonov sem imela pa sms-ev pa celga boga...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

astra... xscratchx... sol ti ni mogla skodit...

vcas zgleda slabse, ko se zacne zdravit... kot modrica, ki je sele pol vsa vijolicasta in zelena in ful grozna...

no buljenje v racunalnik gotovo ni zelo zdravo...

morda bo vseen treba s kakim antibiotikom zdravit.... ce je tko hudo, z uchem se ni za hecat... :sori:

Na cimboljse okrevanje! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hvala Silver, v bistvu si ne morem dovolit... (zarad sebe, hitro pades v ta ritem nedelovanja pol... podobno kot s spricanjem... vse manj se ti pol da)...

Picasso

super hitro si opravila, pa tud izvidi bodo hiter, fajn! :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>že nazaj ...  xrolleyesx

6 ampul krvi sem nesla na pošto  :eek:  :eek:  x:Dx  bojo poslali naprej v analizo. Huh, čez 3 dni rezultati.  :O:

Mysti, drzim pesti zate xsrcx

3 dni? Jaz grem jutri zjutraj tudi dat in dobim jutri popoldne...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja to so bolj podrobni, zato tud tolk ampul....

Picasso

Ja pol je to to ja.

Pa sej je prav, da ti vse naredijo :palec:

Jaz tam na parmovi v laboratoriju uzamem cel "paket", urin pa kri...da sem po mirna, ker sem drugac prevec zivcna, ce moram ful cakat :xx!: xrolleyesx

Drugace ti pa jutri sporocim x;)x

Grem se na faks po 2 mescih :O: Se ze zacenja. No, sej sm ga mal pogresala x:o)x

Dober tek :palec:

LP

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Misti, fajn, da se lotiš ponovno tega :palec: nima smisla občepet na eni diagnozi...

Sol mi bo pomagala :palec: tako sem se odločila, pa pika.

Saj sam občasno pokukam semle, ker sem čakala tamalo, da se javi xsrcx

Sem šla mal na sprehod, zeleno gledat ...da učke spočijem...

Jan pravi, mami treba bo k OKOlistu x:Dx :palec:

Astra

Per aspera ad astra

punce, jutri je nov dan xsrcx

in naj vas izvidi presenetijo..

jst pa dones po dolgem času (od bolečin v križu) spet telovadila, pa meditirala :2src: ... pa družinske obveznosti...

mala je zanimiva - če nisem danes 10x slišala - ja super smo se imele... sem vesela zanjo, res, da se je našla ... pa trener ne more verjet da ni imela treningov polet, tolk ma kondicije (hehe dečva sploh ne ve, koliko je prehodila z menoj ;)) baje ful napredovala v tehniki, pa mami je mal pogrešala ampak ni bilo sile ;)

itak..da lahko...v bano pa vroče vode not....jutri boš ko Bobnarjev pušlc x;)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Mystica :detelca: xgoldfishx

Jst pa vsa vesela, učila sem se skoraj 5 ur !!!???!! :inocent: komej verjamem xDDx sem kar ponosna sama nase... sicer pa imamo doma obiske iz Murske Sobote, je prav fajn :palec: skoz nekej jemo... :o|o: x:)x

Res povsem učenjaški dan... jutri pa v hribe :palec: komej čakam, hribi so the best... če bo vreme seveda...

LP xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Pridna, 5 ur!!!!!!!!!!! :palec:

Bobnar!! x:Dx

jA no, saj bom dala smeske, nehaj ze izsiljevat! x:px xDDx

*

uh brez veze... 'zoprn'.. x;)x

se zmer me namrec glavetina boli... :o|o:

bedast!

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...