Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Ja, ja, seveda, uživajta :o|o:

Pozabila na en faktor, mojo ribico xrolleyesx xrolleyesx

Vse nastalo zarad njega, ker si je ON želel, pa sem rekla, ok, pa dajmo...

zdaj pa zvedel, da ima v petek v lj srečanje tistih, ki so bili letos na Malti. Sem rekla, ok, pa ne greva, no problem. Ja, sam to ni tako preprosto....vsi smo že znervirani do konca, ker on bi šel v lj, sam ne ve če bo tam ok, pa bi blo pol brezveze,sam lahko pa bi bilo fajn, pa bi blo škoda zamudit. Sam, po drugi strani pa ma maile od vseh, pa se lahko s tistimi, ki jih želi videti, zmeni kadarkoli. Samo spet po drugi strani, pa zna bit to prav lušno, pa bodo potem vsi rekli, zakaj ni prišel. Samo...itd, itd, itd... :xx!:

kristus, ko bi se ta otrok enkrat odločil,kaj bi rad in potem stal za tem.

Ker zdaj, karkoli naredim jaz, ne bo dobro.Če rečem, ostaniva doma, mi bo vse dni težil, da zdaj pa je škoda, da vseen nisva šla.Če pa rečem, eh, greva, mi bo celo pot težil, da bogve kako pa bo tam fajn, on pa ni šel...

:xx!:

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Moj uč ima ene zanimive barve  x:Dx , sam sol že pomagala, bistveno bolš kot včeraj... x^x

Jaz pa na brzino ( Mars v ovnu, pa še luna v ovnu  x;)x ) sprejela eno odločitev.S tamalim greva za par dni v Italijo...Benetke, Padova, Verona...

dbest (za uch) :palec: x^x

kwa? spet tvoje mewle? x:Dx x:Xx :palec:

kul. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ups, tule ne bi bila rada v tvoji koži...

moja mala pa tik pred treningom ugotovi da ima vročino 39 skoraj :eek: samo zeblo jo je... štala... danes se kr ne neha, nekaj razrešim, drugo, ampak se ne dam... bomo midve tole sanirali... ampak mami, na trening bi šla - včeraj pa komaj iz priprav... punca je bila tam kapetanka svoje skupine ,) nov trener pa čist po mojem okusu x:Dx prijazen možakar, ki zna z dekleti :palec:

nov trener pa čist po mojem okusu prijazen možakar, ki zna z dekleti

hehehe Selene.... kle bi mogu zdej uno nagajivo ikono.. vržička al kaj že ti običajno daš....

<{POST_SNAPBACK}>Ufff, bravo mali  :palec:  v angleščini...

staram se  x:px ,včasih sem takole na brzino v Južno Ameriko pičila... x:Dx

Kul  :palec:

Astra

Južna Amerika so tudi moje sanje. Ko jo boš spet pičla tja, povej xDDx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Hello!

Koncno doma. :palec:

Pregled krvi je bil v redu. Me je skrbelo zelezo, pa ga imam v redu. Holesterola spet premalo, pa se neki, kar ne bi delila.

Potem sem sla na faks, kjer sem vse uredila :palec: x:px Folka je pa toliko tam, kot bi bila ze predavanja.

Potem sem se pa odlocala med ucenjem v knjiznici in Mackom, pa sem se odlocila za slednjega x:o)x je bilo super, ker je bilo s xsrcx. Je dan potem potekal v "pijackanju" z prijatelji in "mozkom". Lusno no xsrcx

Aja, pa jedla sem sirov kebab :yumy:

Prekrsek sicer, ampak vsake tolk cajta lahko, pa s tako vecjim veseljem x:o)x xrolleyesx x:Dx

No lep dan se naprej, jaz grem pa

http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/k015.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Hello!

. Holesterola spet premalo, pa se neki, kar ne bi delila zaenkrat. x:)x

če ga maš res premalo, bi se zmenili za kako izmenjavo. jaz ga kar imam nekaj. a maš mogoče tud kej kil premalo. te mi tud ležijo vsepovsod.... xDDx xDDx :palec:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

<{POST_SNAPBACK}>

Pregled krvi je bil v redu.

xokx

*

Jaz pa sem pricakovala en obisk... pa vmes telefoni... no zdaj je pa glihkar Mitja dam prisel. xDDx

sem bila presenecena, sem mislila da bo vsaj do jutri...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... ker nisem dovolj do stropa skakala pa taksno, pa nic se ne javljam in tko.

jaz pa prvic nisem za druzinske tele scene, sem precej hladen clowk, drugic pa me moti skrivnostnost in problemi in to sta se skoz nekaj selili, pa nismo vedel naslova pa problemi (da ne tega napisat ampak to) pa tak... xrolleyesx

kdo to rabi? :o|o:

jaz mam pol rajs mir v lajfu.

tle sem res hecna... off... v bistvu mi... hm, nic mi ne pomeni, pismu... a ni odstekano?

kaj jaz morem... xnckrivx

Jaz sem se 100 let na vse pretege mučila, da bi 'družinske zadeve' laufale :o|o:

Pa niso. Samo jetra,matr in negativna energija in podobno. Lepega dne pa sem potegnila črto in si rekla: odjebite. x^x

In je izpadlo super (zame). Z nikomer nisem skregana, nikomur nič dolžna, a me enostavno ni zraven :palec: . In super je tako. Božansko,ne pogrešam nikogar, imam svoj notranji mir, za ne verjet, sem tak ultra ljubeč in hkrati ledeno hladen človek, kaj čem :eek: x^x .

Saturn v 3. hiši :o|o: xrolleyesx x:)x

se podpisem pod vse, vkljucno s saturnom (na katerga sem pozabila v tem kontextu prejle, sam sco pripisovala). xyesx

Picasso

A ne? :palec:

*

Kakšna muka 23. avgust, mene pa zebe. :xx!:

Takoj pod blokom, kjer živim, je majhna zaščitena kmetija :eek: (praktično sredi Trsta)Leta in leta se počutim kot kozel Lisec x:o)x , ko iz svoje terase cedim sline po lepo nasejanim radičem, paradajzi, solato, fižoleti in drugimi vrtninami..... :sori:

...pa mi včeraj reče soseda, veste, saj prodajajo zelenjavo :eek: :2src: , takoj s cekarjem laufam, pozvonim- :palec:

mi je gospa medtem, ko sem zbirala paradajze, pravkar nabrane cukete (bučke), kumare, paprike, melancane- narezala salatine

2.5 evra torba salatine in torba zgoraj naštetega :eek: , kar na oko x:Dx

x^x

Jutri grem spet, kakšen okus paradajz, pa po paprikah cel flat diši x:px

Hm, kako pa je možno, da jaz kot dvojna rakica nima nobenega smisla za te familiarne zadeve x?x

Men je edina familija...moja familija.Že z mamo in bratom imam precej površne odnose, v bistvu se skupaj dobimo sam za mamin rd in Božič.

Moja tašča mi včasih mal poočita, kakšna sem x:Ix , da se izogibam tem družinskim zadevam, če pa je tko lepo, ko smo skupaj xrolleyesx

Men so prijatelji bližji x:Ix x^x

Astra

Per aspera ad astra

Ruby, kolk lepo xsrcx

ja, saj mi, ki imamo te vrtove doma, nimamo pojma, kako je, če tega ni :o|o:

preprosto grem na vrt, naberem zelenjave in začimbe, pa je...

Ruby, fajn :palec:

sam mal fauš za salatine in take stvari...mi bolj repa, korenje x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Ruby, kolk lepo  xsrcx

ja, saj mi, ki imamo te vrtove doma, nimamo pojma, kako je, če tega ni :o|o:

preprosto grem na vrt, naberem zelenjave in začimbe, pa je...

Ruby, fajn  :palec:

sam mal fauš za salatine in take stvari...mi bolj repa, korenje x:Dx

Astra

Ja, res pravo bogastvo svoj vrtiček, Astra :palec: :2src:

Človek nima takih dobrot niti kje več kupit! :o|o: :sori:

Čisto drugi okusi so to! :palec:

Mi Primorci smo kozli za zelenjavo. Pri nas gredo strašno v promet cele sklede raznoraznih solat, radiča, salatin, mljask! x:px Čim bolj surovo, nič obdelano x^x

Enkrat jedla v Tuševi menzi :xx!: , pa so pri zelenjavnem bifeju za solato ponudili latvico velikosti pepelnika :eek: x:o)x , mi solatarji pa v jok! x:Dx

Uau Marsa, da tamau bere v angleščini :palec: super! Jst se moram tud zdej enkrat lotit Harrya x:)x sm prebrala šele prvi dve knjigi - čist navdušena :vio: men je to tok fajn, ful domišljije...

Astra, tole - Benetke z vlakom, sem že hotela it ene parkrat, pa je iz LJ povratna mislim da 14000... :eek: se mi zdi too much, z avtom smo šli 4je enkrat in smo za vse cestnine in parkirnine in bencin dali prbl.4500 na osebo... tko da...

Cel dan sem se potepala... z obiski šli v hribe, na Kofce. Oni ostali tam na planini, jst pa sm šla kr sama še naprej skoraj do Velikega vrha (je že nad 2000m), pa me je ustavila megla - v megli zna biti nevarno... Ene petkrat nas je dobil dež, nazadnje pa je bilo prav lepo sončno, pa vidla sm konje, oslička, krave, koze, ki so se lepo pasli po planini... zakaj se ne morjo imet vse živali tolk fajn... Ena krava je moji mami oblizala cel ruzak... x:Dx xDDx kolk smo se smejal... prov ne morš.... x:o)x Prov lep dan

In dobro izkoriščen, sm se potem tud učila skoraj 3 ure, čist preveč sm pridna x8Dx mi gre že na slabš, skoz premišljujem, če se ne bi šla še mal učit x:o)x x:)x ma ne ni šans! :vio:

Lepo se mejte xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Astra :palec:

Kolk so nekateri pridni x:)x ko bi še jaz

Aakhut, vremenska za vikend je :xx!: :xx!: :xx!: , občasno pa mal :xx!: :xx!:

Zna bit zabavno, bom mal šminkiral v "dežnih hlačah" x:Dx

Šel po službi do KUDa xcheersx v prijetni družbi, Trnfest pa kot vedno, četrtina obiskovalcev je itak že inventar

nočko

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...