cosma 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Dons so me spustil s ketne v knjigarno. Ima MK spet praznik. Me imajo radi, ko jih obiščem Moj mož mogoč ne bo tako vesel....ampak v knjige se splača dnar metat kao... pih pih...Si grem lisičke pripravit za kosilce, katere sem včeraj dobila v dar Pa pospravljat... se je gospa tašča najavla a se da kje čistilni servis najet v roku 2 min ??? Nikol ni zadost dobr, pa magari ena knjiga na narobe polici leži ali pa zakaj pa ta slika tukaj???O God reši me skušnjave, da se ugriznem v jezik, kot da kaj bleknem. Edina stvar pri njej je konstantna, vedno vidi samo druge... sebe sploh ne vem če je kdaj srečala mah.... s tem se ni preveč za ubadat, ni dobr! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Hello Evo, zdej mi je pa popustila učenjaška koncentracija in že celo dopoldne nekaj bluzim naokrog pa pijem čajčke in debatiram z vsakmu k hoče, vse sam da se mi ne bi blo treba učit.... :xx!: pa bo treba, ker zvečer gremo menda ven in do takrat bi mogla vsaj še ene 100 strani predelat mah smotana sm totalno.... Marsa meni se tud zdi, da je tale strelec pri meni bolj ta glaven bom se mogla pa še enkrat spravt se na ostale planete in hiše in te zadeve da vidm kako in kaj ko je K. na koncertu TZB potrgala vse strune ( ) in je sred komada, sred koncerta, rekla, ne morem igrat, nimam strun, sem jo nadrla, me ne zanima, mas da igras (pa magari brez strun)! ta je pa dobra!! sm se tooook nasmejala zdejle Tko, zdej se grem pa učit... Lep deževen dan želim vsem Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 sem znala bit grozna, cist neizprosna... sam mogoce drugac TZB ne bi nikol tko delc prilezle v smislu kvalitete.men je blo mim, da smo dobre 'glede na' (pac ker bejbe), jaz sem hotla preprosto da je dobro... brez glede na in to. v bistvu sem jim pa prevec tezhila, rpevec resno jaz jemala, ne kot zajebancijo, pac pa je bilo vse... lajfstajl...v bistvu kot zdaj LN... VSE smo pac delal sami... video, risanke,razstave, texte, snemal, igral... vse...pol pa se clovek zresni, se mu vse manj da... in tko.razen mene, jaz se ne zresnim in vedno se mi da. saj tko sem bobne zacela igrat..tezhila L., da naj ne bobna tok pusijevsko in da ne mislim 5x pocasnejs basa zato igrat, ko sem glih tko dobr shopala, in ona da se ne da...a se ne da? a jaz zaigram? pa sem...sem bila pol jaz na bobnih. zame ni 'NE', ce se ufuram. (pa levi z luno v bikih in sco v kozorogih, jaz pa tlele dvojna 'ribica' , pa totalen diktator kao... sam ni blo zarad mochi, da bi se sla in to... pac, prevzela sem iniciativo, ker se mi je najbolj slo... men ni vseen, pod kaj se podpisem)...No se dve nekak 'zunanji clanici' pa sta bili bik in kozorog. a ni tumach?sam je blo fajn...ne bi pa teh rivajvlov pa tega, to se mi zdi pod.saj mam pismu kaj novga za povedat v 20. letih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Kak ste lunkice in lunatki? De se mal pofočkam, sm čist u gužvi, tok dela d kr glava boli. :xx!: heh komi čakam, da pičm u Ameriko za tri tedne, še mal morm zdržat, hehehehehe! Lubije za moje lubike ajd držte se! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 O, triple Kok lustkano, ko se prides vsake tolk mal oglasit Moj mack je pa glihkar ugotovil zakaj ni pametno iz kroznika krast Sem si nardila spagete, z enimi kul zacimbicami.. cesen, cili, olivno olje.. in sem mal pretiravala peklo!! Ampak dobr No, tamal je lezel v kroznik, pa ga nisem nic kaj dost bremzala.. zdej mu pa ni cist jasno.. neki kiha, pa oblizuje se okol gobcka.. ga bo ze izucil WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 o triplcek!! ja, fajn ko se javis sem pa tja vsaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 strelec... no to mu tud pase... se bolj v bistvu... sam mi je precej uranovsko deloval tud... ker na nek nacin se mi je zdel pa tak mal... 'odsoten' tud...ja, cist not in vse, komunikativen in vse... sam tud mal tko... 'zase'...sam ti pravim, ga ne poznam...nisem sla pogledat (da mi ne razpadejo efemeride dokoncno) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Alianca in Marsa! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 kaj sem zdajle enih zakladov nasla!!! En svincnik mi je pod omaro padel, pa metlo v roke in grem brskat.. Nasla vse Tristanove zgubljene igracke, daljinc od TVja, maskaro, en kup svincnikov (je blo ze ful pomanjkanje, men pa nic jasno kam so zginli ), 3 lake za nohte, luknjac, uhane, steklenicko aloa-vere... Noro!!! Itak, tamal vsako stvar sfuca dol z mize ali s police in se igra z njo, dokler ne zgine pod omaro Skof.. ja, ful je faca.. tko pac, kolkor ga poznam po vlogah njegovih in to.. Zgleda tak.. odstekan precej WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nasla vse Tristanove zgubljene igracke poznam... vsakic ko pospravljali ali se selili, nasli vseh 350 miskinih/miminih 'zhogic' (iz stanjola, na kar macki najbolj shizijo). in vsega boga jasno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Bi se mogla učit, pa delam vse drugo kot to. Če naredim ta izpit, ki ga delam že celo večnost in ga le prestavljam in prestavljam, se grem takoj napit potem pa nobenga izpita v lajfu nočem več vidt. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 o-ouch...nagajam mal mimi in jo stiskam ful.., in a me ni skremplala cez ustnico in mam pocez (x!x) totalen urez!! fak me ustnica pece in skeli in boli. (in se clo kri mi mal pritece) poleg tega imam pa na palcu mehur. opeklino. :|||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 uaaahhhh!!! kaksen Jack je jamiroquai!!! i'm sending you a mesaage... ... mah kok shizim ce je kaj dbest narejeno... poslush ta bas!!! pa bas ni se nic v primerjavi... ... 'glede na'... uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, mravljinci totalni.,.... pha!!!joj skoda ker ne morte z mano poslusat zdejle!!! cist shizim!na FUL mam res!!!to je pa men tko narejen..... Because it's true what they sayYou know it's true what they sayYou're only king for a dayI guess you're happy that way. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>o-ouch...nagajam mal mimi in jo stiskam ful.., in a me ni skremplala cez ustnico in mam pocez (x!x) totalen urez!! fak me ustnica pece in skeli in boli. (in se clo kri mi mal pritece) poleg tega imam pa na palcu mehur. opeklino. :||||Mimi ni kriva, če je malo pretiravala...pa saj to veš....Aha, Škof je strelec...pa zdelo se mi je, da je zelo sorodna duša...čutila sem tako Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 uaaaaahhhhhhhhhh...uh tale bas... strahota... kaksen bas zacetek!!!! (I'm going deeper undergroundThere's too much panic in this townI'm going deeper undergroundThere's too much panic in this townI'm going deeper undergroundBut I got to go deeper, got to go much deeper, yeahCuh-heh, they gonna wreck it down, yeahStep do-do-do-dow-di-dow-di-downHey we're gonna bring it down, yeah) blazota! pa cist na glas do fula!!!!!! i'm going... deeper underground Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mimi ni kriva, če je malo pretiravala...pa saj to veš....Aha, Škof je strelec...pa zdelo se mi je, da je zelo sorodna duša...čutila sem tako vem da ne,, saj to je sam.. dejstvo sem pac navedla...JAZ in izkljucno jaz sem KRIVA! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 pišuka, tolk si navdušena marsa, da me ima, da bi to slišala....moram koga prepričat, da mi to posname....mogoče mi bo pa všeč. še sploh če je bas tok dobr. sam sem pa čist raz*.....komaj so mi zmetali skup računalnik...zdej mam pa gor en tak šit (ko se nč ne spoznam na tele računalniške zadeve) , da vidim na ekranu črke velikosti cca 5-6....kar je celo za moje oko sokolovo TU MAAAČČČČČ......grrrrrr ...o štala...če se bom tolk razburjala, bodo še antibiotiki nehali delat.....cel kažin........drgač se pa mandlji spravljajo nazaj u normalno velikost.....še dobro, da ma člou nos in usta....ker če bi morala skoz usta dihat, najbrž neb več.... danes ostala doma in lepo pomalem delala in zabušavala....prva liga ob takem vremenu....je do fula pasalo ...dnevnik sam preletela, ker se mi tko miniaturnih črk ne da glih natančno brat...tko da sori če bom koga spustilatodika... ....vesela za rešitev belouškemarsa in muzka in vse skup....dogaja kot vednoselene.... cosma....a ti tud bla na antibiotikih....ma sam da si bolš silver...kravata ..... pa vsem ostali..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pišuka, tolk si navdušena marsa schtraufenpacht. morm se mal skulirat...... da me ne bo razneslo... :P se zmer poslusam jai-a. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> schtraufenpacht. morm se mal skulirat...... da me ne bo razmeslo... :P se zmer poslusam jai.a. Pozdravljena Marsa le pazi ja Ker pošto ti je že zablokiralo, očitno si zelo popularna te čase Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>očitnonima bit kej druzga. ni mi zablokiral, to sem sam... mal lenuh, mal pa uran. tko mal nalasc pa to.. da vidmo... kaj pa zdaj... a nas bo konc! a ni kul?mal schtraufenpachta? se javim (smrtno resno). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2005 ooo dont' you know,,, you blow my mind... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 .... o, vojko.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo dont' you know,,, you blow my mind... ... je pa lustn pridt domov iz sluzbe (pisuka, se zacel nismo zares, pa ze cele dneve v sluzbi.. evo, do zdele ... sam - je blo fajn, mi ni nc hudga ) in tale marsin filing tlele... mam kar usta do uses in nekaj brskam med cedeji, da si dam hitr eno muzko gor... J. je men tud ... pa taka zverca, skot muva neki in se zvija grem zdej brat mal, kaj ste kej nalozil funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Ti tudi, one recnije pa glej od daleč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts