Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Zapravljale spet danes(šola). Starejša se fotkala za karto -bomo mesečne karte nabavili, se menda bolj splača(kakorkoli) mojstri bodo komaj konec septembra utegnili in za slabih 50 tisočakov bodo dražji kot sem pričakovala..šment tole..in tega tipa poznam..iz iste vasi kot jaz včasih bil doma..sovaščana bivša...pa nič popusta :vragec: :vragec: (naj mimogrede omenim, da so kljub temu še cenejši kot drugi..pa ipak)...bi imela zastonj če se da ..pa se ne da.. :vragec: x:Dx

in sosed ponudil krompir(samo skopati si ga morava)..ok..pa bova..če je že na nosu in zastonj...in mama ponuja fižol.........ker ga ima celo njivo...mislim...halo...bomo pa fižol in krompir jedli...ph..

Danes šla zanalašč pogledat ceno škarpene. Na primorskem je menda cena za kg. 8000 sit..v našem velemestu pa 1800..naj me prosim kdo s kolom po glavi...

ker bom lepo tiho tole(sem jo seveda kupila...)

Pes ima kazensko verigo(se je pustil zapeljat kolesarki...ki bi si ga kar domov odpeljala tipica)

Mačke pa še vedno nisem naučila reda..me tole jezi. Lisa bila tako čista in pridna in sploh oh in ah mačka...pa mi jo idioti ustrelijo........

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tud žurat se mi ne da :xx!: v 30 sec nisem nobenga znanga vidu :vragec: in črta domov, kao počivat xrolleyesx me čaka nadaljevanje začetega, teh mojih cunj kar noče bit konc

Končno frej vikend, za vreme se je pa stric Murphy potrudu :xx!: je sicer hudo zaposlen, ampak si je vzel čas :vragec: Hvala mu :xx!: boljš bi blo Slava mu

Zdaj vas grem mal brat, mam končno cajt x:px

Lepe sanje vsem ki :sleeping:

Dober žur vsem ki xmusicx xsuperx

Že naštetim in ostalim v deželici in širše x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

jutro,danes bom pa gospodinjo igrala, me čaka pomivanje oken, pranje zaves, pa še pa še.... spala skoraj nič, še tisto kar sem sem sanjala, torej pet različnih sanj, ene čisto odštekane...

križ me boli za crknit,

aja Amis, telefonček bo treba zamenjat :inocent:

:) hja mene še kr ubija tale modrostni zob k ga nimam več :(... :P počas bi se moral začet že ornk učit pa mi nekam ne gre ... hm hm ;) gremo na delo....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja tole spanje je pa res bilo moteno v tem tednu. :xx!: Bi bilo skoraj bolje, če ne bi šla spat. Same neke sanje, na pol v lebdečem stanju, pa sem raje kar vstala, se mi ne da več matrat. x^x

Joj, sedaj pa na piknik, pa tok enih stvari imam še za urediti. Čez pol minute se dobimo!! Ja itak!! x:o)x

Kako čemo? Lako čemo.

:vragec:

morgen... :o|o:

ucheri res ni biu dan za zhurat ga.... :o|o: :xx!:

sm clo ene dve urci zdrzhu na metelkci...pol pa samo zvizz domov... x:o)x :inocent:

dons pa MORAM zhurat.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

lub se mi pa na ta party k na partijsko konferenco... :xx!: :o|o: xrolleyesx

mogoche pa res ni shvoh una ideja de bi samo bakle postvli.... x:Dx :vio: :inocent:

no...se vidmo tam... x:o)x x:)x :vio: :2src:

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

haj.... :palec: ...nataly, tvoji opisi so tud prva liga x:)x . a kar psa ti je hotla tipica speljat? a kar tako :eek: . kaj si vse folk zmisli.

sem upala, da bo vsaj zaključni vikend kot se šika....pa nič od tega vremena...onix, maš prav...bi blo super, če bi se murphy že enkrat naveličal tega špila xrolleyesx

...nekaj bi morala delat doma danes, pa nimam glih posebnega navdiha....pol me bo pa čas stiskal in bom spet pihala. včeraj zvečer bla na pijači, pa sem zdržala sam do 23h...pol me je pa začelo zmanjkovat....organizem rabu energijo za se pocajtat, ne pa za okrog letat.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jaz pa vsa popraskana in zgrizena, se preden sem iz postelje vstala :o|o:

Pa koncno sem uspela nadomestit nekaj ur spanja, sem potegnila do pol 12h danes x^x

Ful dober koruzni kruh mi je ratalo spect x8Dx s kislo smetano za zajtrk...

Jaz tudi.. bi se morala pocas zacet resno ucit.. pa kar ne padem not.. bo treba danes..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Podavljeni! :vio: :palec:

mal premal sem spala... :\\

mal zurala vcer ampak tko bolj v izico...

v Jali nek regi... wow super, priletim in plesem...

5 modelov okol mene prec (crncev se razume) in en me je kar nekaj ze za rit zagrabil... xrolleyesx

Tko da sem se pol sam k denisu odrolala pa bla tam pol. :D

ceprav je bla tud neka elektronika v gromki.

V bistvu 'skoda', ker sem tolk dolg bluzila, ne vem ce se mi bo dal zvecer spet.

sam sem se mela pa lustn. x:Xx

ja, jasno da party odpade. :)

mejckejte se! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ok.. a mi lahko en nasteje simptome visokega/nizkega pritiska?

Ful, ful cudno se pocutim.. tko mal mi hoce slabo bit, pa usesa mam zamasena (tko kot bi bla ful na visini...), pa vrtet se mi hoce.. vroce mi je..

pomislila na pritisk, sam ga mam vedno cist normalnega.. pa mi zdaj res ni nic jasno :sori:

loesje

Spet nazaj -

ja...

simptomi so v bistvu dost podobni; vrtenje v glavi, shumenje, pritisk v ushesih itd.

ce kaj od tega dvojega, imas pol nizkega in ne visokega...

sam lohk je sam zarad vremena, je cuden pritisk...

*

mam mal 'krize', najrajs bi sla kar mal spat, sam bi se rada lotila napovedi.

me kar tko mal zebe pa tko...

kolk trapast, da tolk mal spim tud ce zuram oz. grem pozno (al pa zgodaj) spat.

mater sem se nazrla.

zakaj mormo sploh jest? xrolleyesx :o|o:

skoz s to hrano se bezat... xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

thanks, Marsa x:Xx

Ma ful cuden dan je :o|o:

jaz grem tud kar spat za kaksno urco.. bo rajsi zvecer kej delala..

loesje

Spet nazaj -

malenkost Aliana... x:Xx

imas kak caj?

pritisk uravnavajo omela, glog (no tega najbrz nimas), morda pa imas meto. :palec:

*

mene pa ze nekaj casa (kaj jaz vem, kaksen mesec al kaj tacga, se mi zdi da odkar smo prisli z morja) tolk zoprno boli v 'kolku' (tam nekje, 'not', med nogo pa med ritno kostjo)....

taka 'ishiatichna' bolecina...

trga me, prav grozno je vcas, tud ko lezim, nikakor ne morem dat noge v polozaj, ki bi mi pasal in me ne bi bolel...

pa ne morem 'zraven prit' s kakimi obkladki.

kok tecna in zoprna bolecina. :o|o:

in zdaj, ko sedim, me skoz boli, skoz se prekladam, noben polozaj mi ni kul.

moram se spravit na fitnes pa fajn bi se bilo koncno spet spokat h kirotu.

Picasso

uuu poznam tole Marsa :xx!: s tem, da se je meni razširila bolečina vse do kolena in po hrbtenici navzgor... pa nimam nizkega pragu bolečin, ampak tole je že prav nadležno...

slana kopel :palec:

ja, pa res, hvala, mas prav. x:Xx xDDx

ja, jaz sem tud hotla dat v oklepaj, da imam sicer visok prag bolecine (fizicne in psihicne), sam da tole... je pa res tumach...

pa kar skoz v bistvu....

ja, mene tud ze kar skor do kolena boli (no do priblizno sredine zadnjega dela stegna). :sori: :xx!:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Spala sem 16 ur.

schtraufenpacht! :eek:

jaz pa 4 al 3.5. :o|o: xrolleyesx

Ti, fajn tole videt, da s takim optimizmom furas, to je tolk velik boljs da si se zdaj ne mroes sploh mislit! x;)x xupx xyesx

Picasso

..16 ur...jebela... a si crnogorka mrbit? On the other hand...16 ur spat... sej se jim verjetn ne da... se prej zbudijo in pol sam lezijo naprej!! x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

narobe svet. x:o)x

jaz sem, ki po 4 ure spim (no ne vedno, sam vec kot 6 zelo zelo redko).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>narobe svet. x:o)x

jaz sem, ki po 4 ure spim (no ne vedno, sam vec kot 6 zelo zelo redko).

...mutni posli stvarnika... ga bo treba med AA spravit... je tolk nezbran pr svojem delu... se clovek se na stereotipe vec ne more zanest!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Uuuuu Mysti, sem happy zate :onfire: :onfire:

Jaz sem mickeno teckana x:o)x Sem bila zdaj eno uro v trgovini in kupovala darilo za rojstni dan druzinski prijateljici, ki VSE ma in je stara 47. Ker mami ni, moram to jaz :sori: No ja, bomo vidli....cez kake 2 ure greva in upam, da bo zadovoljna...

Lep dan se naprej xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...