Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 ... zdajle sem tuhtala nekaj... o plesu in energiji in vsem tem... ko sem se spomnila, da je ves plejs nenadoma bil na nogah in tko...in pol ko tam pleses, si cist not, v elementu, ne mislis na nic, nekdo pride in te prime za rit. ... kako to? a misli da zarad njega tam z ritjo migam al kaj! v bistvu sem prisla do zakljucka, kaksno sreco pravzaprav mam, da lohk tkole plesem in se veselim, ker je pravilo, da nimam tezav... vsi se veselimo, pac plesemo in vse... ful dobra energija in vse, nic onega... 'vabcanja'.Ker sem razmisljala, da sem mroala pravzaprav kar pobegnit. :|||jaz bi se bla, tud plesala bi (itak ne bi mogla bit pr mir), sam... hmmm...tko da dbest, da hodim vecinoma na take plejse, kjer se spostuje moj osebni prostor. ne vem ali je to zarad drugacnosti, kulture al kaj... ker so bli pac crnci (sory ce ni primeren izraz, nobenega bolj 'spostljivega' se ne spomnim)...Mislim ker saj je fajn, celo nekako v cast, s crnci plesat na njihovo glasbo in mislis, evo to, direkt, taprava energija in to...pol pa prec cist v stosu...Pa so bli cist ok, ne kaki primitivci....morda je to tolk vkoreninjeno (da je 'cudno' ce bejba sama okol hod), da pac kao, ce zenska sama plese, si mislijo da vabi vse tipe v prostoru. :||to mi je mal pokvarilo filing...da se moj ples svodi na neko spolno izvajanje kot. :|||ne recem, da ni tud sexualnosti v plesu, itak...sam kaj...a k trebushni bojo kar uletel pa jo za tir zagrabil! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...mutni posli stvarnika...ma kak uran v 6. hisi al pa na mc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 dan se je začel ob 4:53, z levo nogos sem stopil iz postelje ob 4:58, z desno nogo prikorakal do kopalnice, kmalu za tem sem že sedel za volanom velikega zelenega traktorja, zoral 12,78 hektara neprofitne njive(pičku mater), nasekal nekaj drv, in nasekal nekaj ta'kratkh in sedaj sem končno tu! (čaka me še gnoj pospravt v štalo) lp, farmer Seal honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 nc nom rekla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma kak uran v 6. hisi al pa na mc. ne, ne... C2H5OH... po mojem je kriv neptun... kaksen kvadrat/opozicija z venero/marsom.... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> C2H5OH... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>nc nom rekla. kwa je Marsa!? a to men? a ne upaš?? ejga da nau pokal! lp, farmer Seal honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne upaš?? ne. sem krotkica in bojecka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne. sem krotkica in bojecka. ejga Marska, daj greva večerjat? honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 a ves da sem pomislila zdajle, da si mi ziher hvalezen, ker nic ne recem. kaj pa vem, septembra, zacetek oktobra?mam zlo rada jesen, se mi zdi zlo romanticna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 haha, dej po 15. septembru bom več v Lj, evo pa čist resno pade večerja zej pa grem mal spat, ker sem farmer in sm čist izmučen p.s. Marsa, pa dej mal sprazn svoje OS-e honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 evo zdej jih pa bom. (ves kaj sem recimo prejsnjic naredila... preprosto sem si povecala os-e. Haha, ) ok, vazhi, sva na zvezi. sam po mojem ti ne bom jaz pisala, ker se nocem nikomur vsiljevati. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 ...WOW... nkol ne uganete... zdele sm bil u kuhni, stara mat poslusa silvesterski poljub od nipica... in jest za foro probam zvizgat zraven...in, in, in ... RATAL MI JE... zazvizgal sem!!!... kot otrok sem velikox probal zvizgat, pa mi nikoli ni ratalo in ziher ze 10 let nisem niti probal, ker sm pac mislu, da nism jest za zvizgat... in evo zdele za foro probam in ...lejgazlomka... kokr una storija o slonih, ki jih majo na verigi ko so mejhni in se navadjo in cel lajf verjamejo, da je pac sibkejsi od verige... kul... Samson23 the chain breaker!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 jaz pa vedno zvizgam zraven, tezja je melodija, vecji je izziv. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 nc vec ne stekam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 mater se mi dobr zdi! okostje napovedi pod streho, 'Lunina' pa ze v bistvu cela napisana. sam se sonce, merkur pa nasvet.yes, ne morem verjet, sam odprla sem pa sem zacela pisat...zdaj pa vidim, da je cist dovolj ze.no morda se kaj dodam,. si ne morem privosciti se enega tedna s tkole shlampastim odnosom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Tole je pa neumno, nezrelo in potuhnjeno !!! A je kdaj ze krava jajca znesla??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Dons pa res ni dober dan :xx!: vsi se pritožujejo, tuhtam, če ni kaj narobe z mano, ker se ne Ponoč se mi ni dal žurat, pol pa ugotovim, da sem v celem dnevu pojedel 1 (eno) palačinko z gozdnimi sadeži , men pa nič jasno zakaj sem utrujen Marsa, taki tipi ponavadi kar spraznejo plesišče s svojim pristopom :xx!: , so trdno prepričani, da če ženska sama pleše išče k...a oni so pa itak god given gift niti pomislijo ne, da greš ven zaradi družbe, pogovora, plesa, sex je edini razlog odhoda na žur. Ah, ta stric Murphy je res neutruden Grem mal Umeka v Tivoli pogledat, pol pa K Metelčici na obisk, Jala namesto Krke :xx!: ni glih menjava ampak vsaj neki je moja spremljevalka ma tud slab dan , pa še brez telefona je ostala ob vseh ostalih težavicah :xx!: , se bom moral potruditi za dobro voljo in nasmeh Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole je pa neumno, nezrelo in potuhnjeno !!! a to si sebe opisal?? lp, seljačina! honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je kdaj ze krava jajca znesla??? ja glihkar s tem, ko si to napisal lp honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ponoč se mi ni dal žurat, pol pa ugotovim, da sem v celem dnevu pojedel 1 (eno) palačinko z gozdnimi sadeži , men pa nič jasno zakaj sem utrujen Marsa, taki tipi ponavadi kar spraznejo plesišče s svojim pristopom :xx!: , so trdno prepričani, da če ženska sama pleše išče k...a oni so pa itak god given gift niti pomislijo ne, da greš ven zaradi družbe, pogovora, plesa, sex je edini razlog odhoda na žur.ej jaz tud vceraj nic jedla... nic. aja sem... en kos kruha s sirom pa eno slivo pa eno redkvico (to se na trgu, ko sem v vrsti cakala ).pa do pol sestih bluzila... pa to ne mors verjet... Ampak saj Onix, saj so zgeldal cist kulturni in super in vse... jasno in tko... pa tud, nocem bit prevec vzvisena... pac plesejo, saj majo pravico, ce me pa kaj mot, pa lohk grem... in se veselijo, pac jih privlaci bejba ki plese fajn na njihovo muzko, so se bolj veseli in tko... saj je cist za razumet v bistvu... sam... pac, moti me...tole me veckrat zmede... da delujem kot spolno bitje... seb se zdim tolk razumska v bistvu...recimo na morju sem postekala, ko so oni eni stari cist okol padli name, pa da kolk kul, pa kolk dalec plavam, pa kar pulil se, kdo nas bo s colnom fural, pa kako bi bilo men tam pa tam vsec in grejo stavit, da bi cist not padla in tko, in da 'prva liga' in taksno).In jaz nekako kot otrok se veselila... da smo bili taka kompa... super, je pravil zgodbe in vse zivo... res fajn.Pol pa postekam nenadoma, da ga sploh ne gledam kot moskega, pac pa kot starega cloveka, zame v teh smislih jasno povsem nezanimivega, tolk nezanimivega, da sploh POMISLIM ne, da v bistvu je pa on moski, ki je v druzbi privlacne mlade zenske v kopalkah, ki se sklanja tam tako in tam tako. In da je to nekako skor... 'zhaljivo' od mene do njega/takih, da mu ne priznam cist nic moskosti... kot da je les... kot da ni clovek...to sem pa ugotovila po odzivu njihovih zhena.nenadoma me je preshinilo.no saj ne vem, kaj sem spoloh povedala, brez repa in glave... (*tam si bo mroda kdo kaj mislil, ko sem napisala 'privlacne mlade zhenske', mislila sem s tem, kot sem nekak potem postekala 'z drugimi ocmi', kao recimo njegovimi - recimo gola kozha, gladka, mehka, obline... in pac, za tako starost je to mlado, 'v najlepsih letih')* jaz pa ze tud nasvet napisala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Zobk ne buba več. Mčkn sam. Grem v pondelk k zobarju. Drgač sm bla pa tud jst dons zaspanc, sm p dolgem ajtu 12 ur spala, pa še popoldne maw. Pa cel dan sm Potterja brala, sm že na 460 strani. Mater, je zanimiv. Včer sm pa v knjižnjici Drugačne ženske dobila (po alianinem priporočilu). Me pol aka, k bom fertik s čarovniki. Zdej se grem na frišn pobarvat, Samson, na žalost ne na rdeč. Pol pa upedenat, pa mal v Lj pogledat, kaj dogaja. Če koga od vs vidm, ga bom pocukala za rokav, razn, če bo kšn zoprn. Tistga bom pa u rt brcnla! No, lep preostanek večera, ldje. Pridni bodte! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja glihkar s tem, ko si to napisal lp Mislim, da si se zgubu... Poglej-ce je tole jajce in sem jaz krava potem:-scenarij A-sem inteligenten(hvala, hvala ..) in sem zdele prijave nonsens( itak se vsak kdaj zmoti)... v tem primeru hvala, hvala... -scenarij B-kljub temu, da me ne smatras za inteligentnega cloveka sem v konkretnem primeru po tvojem mnenju zadel resnico o tebi... ... ta scenarij mi je pa se bolj vsec... Fant, ti si car!!! Pejt se v en bojbend smejckat!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Jaz tud se 2 uri odspala.. Boljs pocutje, sam se zmer mam zamasena usesa men nc jasno Hej, marsa, si mi dala voljo s tole svojo dokoncano napovedjo grem mal za knjige WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hej, marsa, si mi dala voljo s tole svojo dokoncano napovedjo grem mal za knjige no zdaj JE. dokoncana. pa to ni res, jesss! da si ne zamorim nedelje... kul!!! morda se kaj dodam, mal se uch vrzem ponovno, tako da jo dam jutri gor.sam lohk se je pa tud vec ne dotaknem, je ze cist kompaktno in cist dovolj...bo naporen teden spet. k sreci pa dovolj odstekan, pa bo vse skup hitrej minil in bolj pestro bo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts