Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Hehe, kul, ful boljse :palec:

Sla s Tristanom na sprehod, do postnega nabiralnika posto oddat.. pol sva pa eno macko srecala.. in sta se pol zasledovala tko z varne razdalje, enkrat Tristan njo, pol ona njega.. blo prav zabavno x:o)x Pa mal smo po drevesih plezal x:)x

Kolk hitro ena ura mine..

Grem se se mal ucit, sem ravno prave volje x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

jaz grem pa ven, sem glih prave volje. x:px x;)x

poslusam pa res metallico.

pismu stari, klasika!!! x^x :vtz:

'sleep my friend and you will see, the dream is my reality'! xmusicx

blazota!!! xmusicx

svezha svezhcata izpod tusha. x^x

tle se mal poopletam, pa se spokcam. v lajf. x8Dx xupx

xscratchx... berlin mi je bil najbolj vsec od mest... tko... *tko* pa korcula... in &tko& Ljubljana. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a (spet) name leti? :sori: :8):

hahaha xsmx 'sindrom sredisca sveta'. x:Dx x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Matr... ne pogruntam, zakaj mi s tega compa ne dela citat... a bom mogla zdaj vsak dan kukije brisat al kaj :o|o:

v glavnem...

Mataly, tiste škarpine za 1.800 so gotovo zmrznjene in brez glave... tam kje z Atlantika al pa Japonskega morja... sveže so v LJ na tržnici tam nekje med 5.000 in 7.000 SIT.

Marsa, všeč nova podoba LN xsuperx

Bern... če sem prav razumela... :hapyb: xcheersx

Vsem (skoraj) ostalim pa megastičen peostanek vikenda xDDx

Cel dan zabila na balin placu... hvala Najvišjemu, da se nas je vsaj moča z neba usmilila... na koncu se je vsaj splačalo in je naša trojka pinesla domov prehodni pokal xDDx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>Nova podoba osrednje strani Luninega neta - DANES :palec:

xDDx

Jutro x:)x

Svetla, daje občutek, da stran bolj diha kot prej x:)x

pa zaobljeni vogalči jo naredijo bolj prijazno

... edino ne gre v moj monitor, je malce preširoka x;)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

jutrooooo...

spala 7 ur...uau...kr dosežek x:Dx . sam k sem šla tolk zgodej spat, sem zdej budna že od 6ih....no ja....pa dežuje, pa škrge mi bodo zrasle od vlage....pa u glavo sem že vsa skravžlana....tud od vlage. se bo treba na kratko pošišat, pa bo spet mir x:Dx

včeraj me je popoldan začela grabit ena čist nepotrebna in nesmiselna sitnoba....kar tako, za foro....pa mi ni bla všeč fora. mogoče je to od tega, da sem že cel dan in pol preždela za štirmi stenami. sej od tega se človeku še zrola, a ne.....

coccinelle...čestitam

bernu za rojstni dan tudi.....(ja, sej grem tud u čestitke)

marsa ....stran dobro zgleda....jo moram pol pošteno pregledat, zdej sem sam "uč vrgla"

mystica...sam da ti je bolš

pikica....direktna kot vedno

nekaj si moram zmislit, da me v tem vremenu ne pobere od dolgega časa in pomanjkanja navdiha..... :o|o: xrolleyesx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ahoj! x:Xx

hvala za fidbek. x:Xx

a tko? se raztegne?

thanx, pri naju obeh je normalno....

Prisla dam ob pol osmih. :8): natancno.

Bil zhur, tolk folka da to ni res! :eek:

in mam cist ok glavo; se zbudila mal pred 12., pa se prisilila, da sem se za pol urce tam mal... 'dremala'.

Zdaj grem pa k frendici na gorenjsko, me je nekaj prosila za eno pomoc.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...WOW... nkol ne uganete... zdele sm bil  u kuhni, stara mat poslusa silvesterski poljub od nipica... in jest za foro probam zvizgat zraven...in, in, in ... RATAL MI JE... zazvizgal sem!!!... kot otrok sem velikox probal zvizgat, pa mi nikoli ni ratalo in ziher ze 10 let nisem niti probal, ker sm pac mislu, da nism jest za zvizgat... in evo zdele za foro probam in ...lejgazlomka... kokr una storija o slonih, ki jih majo na verigi ko so mejhni in se navadjo in cel lajf verjamejo, da je pac sibkejsi od verige... kul... Samson23 the chain breaker!!! :8):  :8):

he he js tud ne znam......tk da zgleda da je še upanje da me bo kak preblisk utrofu pa bom kr znala enkrat x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

silver, se bojim, da mi grejo same gluposti po glavi...nič uporabnega skratka x:Dx ....sem mela take ideje: se zapeljat v lj al pa u portorož na kavo, u olimje u savno, mal gledat ptuj....da o baliju in havajih sploh ne govorim......in vse naštete destinacije so nekako "na drugem koncu sveta"..... x:Dx .......še najbolj brihtna ideja je bla prit na net x^x x;)x

selene....če mi kdo dans omeni vodo v kateremkoli predmetu, bom :vragec: ..... x:Dx ....svečke sem pa prižgala....vsaj mal ognja v vsej tejle grozni vodiiiiiii....kar je preveč je pa preveč....saj res, pa še luna u raku...za znoret xcivx x:o)x ....je videt, da jo dans dobro prenašam, k se lahko norca delam x:Dx :frog: :fool:

...je rekla frendica danes.....čakam in čakam, da se vreme u red spravi....sam od čakanja člouk še zgnije.... xsurprisex ....hi hi hi....tako kot pr men ena bučka u hladilniku....

mam nekaj za delat danes...to sem rekla že včeraj....pa ni blo efekta....mogoče bo dans kaj bolš :inocent:

Hej x:)x

Včeraj je spet bilo čist noro, zaspala sem okol 7h zjutraj, pa ob 10h že čist budna pa kr neki polna energije sploh ne štekam, še zdejle nism zaspana, najrajš bi šla kr mal ven x:o)x Sm razčistla ene zadeve in sm zdej res boljše volje... :palec: to se je res vleklo čez celo poletje... no zdej mam pa mir...

Zdej pa nej bi se učila... to pa ne... zvečer je pa en koncert v izbruhovem bazenu, grem poslušat - v enem bendu poje punca od mojga brata (16 let :palec: x:)x ) - bend se imenuje The morrons (punk x:)x ) komej čakam

Kljub vsemu opažam da mal sm pa le zmatrana... najboljš da grem kr spat... bo treba mal umirit tele nore vikende če mislm še kšn izpit narest .. :vio:

Lepo nedeljo vam vsem želim xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Eh ja, me caka letanje po LJ k neznanim ljudem x:o)x frendica v Londonu ma denarne tezave.. pa je treba urgentno resit x:)x bom verjetno jutr, dons sem obljubila, da se pri mami in atu mal oglasim..

***A ma kdo kaj pojma, ce se da na netu poiskat lastnika dolocenega ip naslova? Nekdo mi ze cel popoldne brska po fotkah in poskusa dobit geslo :o|o: pa itak da pol na moj mail prihaja...***

loesje

Spet nazaj -

to bi kak aakhut vedel (sam najbrz se spi xDDx), pa morda untitled, sam ni skoz gor...

kaj pa ce bi dala nekam (tu se bo izgubilo)?

se moram spomnit, kako je naslovljena tema...

ker jaz pojma nimam, sory. :|

mantis, tole je blo pa lustn prebrat. :palec: xDDx

ajda, normalno, ves kok si se ucila!

Morrons? x:Dx x;)x x:px

amis - ena bucka v hladilniku? x:o)x

ne govor! x:Ix xrolleyesx

*a to ves, ko sem imela lubenico na balkonu in se februarja spomnila v telefonskem pogovoru s frendico, pa sva umrli od smeha... februarja!!! lubenico!!! x:Dx si je sploh nisem upala pogledat.. x:px...

enkrat sem pa sojo namakala in pozabila in je postala zivooranzna plesen. x:Dx

x:Dx x:Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>to bi kak aakhut vedel (sam najbrz se spi xDDx), pa morda untitled, sam ni skoz gor...

kaj pa ce bi dala nekam (tu se bo izgubilo)?

se moram spomnit, kako je naslovljena tema...

Ja, saj sem na Aakhuta pomislila, pa tud na to, da se spi verjetno x:o)x sej ni tko panike, sam mi gre pa na zivce :o|o: kaj mi imajo za brskat.. :vragec:

loesje

Spet nazaj -

jasno da ti gre na zivce! :mad2:

zoprn... sam tle sem cist mrzla... xDDx

Picasso

aliana...sori...eni nimjo nobene mere. držim :palec: , da se brskalca čimprej skenslaš.

marsa x:Dx x:Dx x:Dx ....sem se narežala...... x:Dx x:Dx x:Dx ...pa še tako tolažilno je, če veš, da nisi sam na svetu s takimi forami x:Dx x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Ja, saj sem na Aakhuta pomislila, pa tud na to, da se spi verjetno  x:o)x  sej ni tko panike, sam mi gre pa na zivce  :o|o:  kaj mi imajo za brskat..  :vragec:

Aliana, mi lahko poveš prosim, kako si ugotovila, da ti nekdo brska po računalniku?Meni je nekdo povedal, da mi v tem trenutku čekira računalnik..pa nisem znala dobit njegovega IP-ja..kaj šele kaj drugega....in še vedno mi onemogoča dostop do določenih stvari( gre za nek drug "štos")..

Šibam v Ljubljano, s prijateljico sva dogovorjeni za večerjo...ste vedeli, da je Lj. ob vikendih zelo neprijazna turistom? Odprta je samo vsaka deseta gostilna...kakšna Julči ali pa Marn pa za naju ni zanimiv x:Dx

Ne, saj ne vem.. sam dobivam ze cel popoldne maile iz moj.album... da je nekdo podal zahtevo za pozabljeno geslo.. in zraven ip.. od kje je prisla zahteva..

Sej ce bi se kaj spoznala na to, bi tud lastnika znala najdt x:o)x

Mislim, da bom mela crn noht :sori: glihkar sem si ga stisnila med zid in med stol :xx!:

Pa ne morem verjet :) Kr klicejo me na dom in mi sluzbo ponujajo x:)x v muzeju.. kao bodo neke delavnice za otroke mel, pa ko mam ravno pedagosko izobrazbo... ja, kul ne, ce bo dobr placan sem cist za x:)x

loesje

Spet nazaj -

Jutrček vsem x:Xx

Noč bila zabavna, mogoče celo preveč :vragec: , pa ne sam men kot berem x:)x

Srečal kup ljudi, ki jih nisem videl predolgo x:Ix , ponosen nase, ker nisem poslal 101 sporočilo nekomu, ki mi itak ne more odgovorit x:)x

Stric Murphy je na srečo včeraj že zgodaj "dol padu" :vragec: pa smo mel kul vreme, mal je škropil občasno, verjetno se je obračal v spanju x:Dx

Zdaj pa po obiskih x:)x mal dobro voljo širit x:)x ne morem vse zase obdržat x:Dx

x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>...tolažilno je, če veš, da nisi sam na svetu s takimi forami  x:Dx  x:o)x

brez skrbi da nisi, niti nisva sami... zadnjic je rekla znanka, da se pol vsi neumne delajo, kao cakajo, kdo bo pol tist stran iz hladilnika vrgel. x:Dx

mah tega je ful.

sam kaj pa naj??

recimo men so sosede (zdaj mi ze ene 4 nosijo x:o)x x:Xx) dale 150 kil buc in kumar.

a naj skoz to jem al kaj?

pishuka, ce ne vem kaj sem zganjala, ni blo sans vsega porabit (zmrzujem ne, razen izjemoma, naredila sem en tak satarash samo).. in ja, sem pa pac tud ene pol buce pa stran vrgla. jebiga. xnckrivx xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>

Šibam v Ljubljano, s prijateljico sva dogovorjeni za večerjo...ste vedeli, da je Lj. ob vikendih zelo neprijazna turistom? Odprta je samo vsaka deseta gostilna...kakšna Julči ali pa Marn pa za naju ni zanimiv x:Dx

ja, res, petsto milijonov gostiln in pizzerij, ko pa hoces jest, pa vse zaprt (al pa zanic).

Ne vem kako je s Kavalom in s Piazo, sam tam bi vama po mojem bilo vsec.

Mislim da je Skof odprt tud v nedeljo, rajs pa se pozanimajta (super hrana!).

Od teh gostiln, ki so malboljse, pa je Pri jerneju odprto, sam morda ne do vecera.

Pejt pogledat v temo Gostilne... morda je tam tud kaj govora o tem (bi blo pa fino tud taksno not fliknit, take infote)

<{POST_SNAPBACK}>

Mislim, da bom mela crn noht  :sori:  glihkar sem si ga stisnila med zid in med stol  :xx!:

Pa ne morem verjet :) Kr klicejo me na dom in mi sluzbo ponujajo  x:)x  v muzeju.. kao bodo neke delavnice za otroke mel, pa ko mam ravno pedagosko izobrazbo... ja, kul ne, ce bo dobr placan sem cist za  x:)x

:palec: x8Dx

jaz bi sla tud mal v kako galerijo al kaj tacga delat (sam je shit, ker nimam izobrazbe x:o)x x:Dx :o|o;) za kake par urc... bi mi prav prislo mal casha v lajfu, pa mal sem sita racunalnika, bi se morda kaj drugega mal pocela za kak cajt.

shit za noht... sam nimam pa za tole nobenega recepta oz. nasveta... moj mezinec na nogi je tud cist crn... ko sem brcnila v podboj.

<{POST_SNAPBACK}>

Noč bila zabavna, mogoče celo preveč  :vragec:  , pa ne sam men kot berem  x:)x 

Srečal kup ljudi, ki jih nisem videl predolgo  x:Ix  , ponosen nase, ker nisem poslal 101 sporočilo nekomu, ki mi itak ne more odgovorit  x:)x 

Tebe je vedno fajn srecat, sam sta se spet odrolala z aakhijem kar nasred zhura. ;)

Pa Bast je bla, saj res, dbest ker je ful plesala! x^x :palec:

saj jaz sem hotla it ze 5x vmes dam, sem mal ratala zmatrana (cist mal spala, pa okol dirkala pa napoved pisala), sam pol me je pa kdo spet zvabcal nazaj... al pa kak set komadov. :D

Da me je bilo spet povsod dost.

jaz tud srecala frenda, ex soseda, ki se nismo videl vec kot 5 let.

pa vse zive, ki jih tud ne videvam zmeraj.

pa enga sem nanovo spoznala, ko sva ze veckrat *skup* plesala in tko, pa ga vprasam kaj je po horoskopu in je (jasno) skorpijon. pa to ni res... sem kot bobi, ni sans da ne opletam s skorpijoti pa konc v lajfu. xDDx

fajn je dobit en kup komplimentov, sam pol je blo pa mal tumach... en tipo (ki ni nic pasal v tisto sceno) je za mano do avta prilaufal 100/h, kot bi slo za lajf, da sem se skor mal ustrasila oz. mi je bilo mal odstekano... in mi je prisel sam povedat, da sem ful simpaticna. x:o)x :eek:

ampak me je ze zmedel in sem ful tecno gledala, nisem cist kupila tega... sem mislila naslednji hip mi bo pa v avtu sedel... (ker sem bila jaz ze v avtu...)..

tko da bom morala zacet tam sedet lepo krotko v kakem kotku... ker tole je pa ze sctraufenpacht!

101 sporocilo? :sori:

joj ne past v ta stos, to je cisti sctraufenpacht in nic ne dosezes, sam zajebes si vse. xyesx

ce mas kaj za zajebat, ce pa si ze, pol je pa itak b.v.

Picasso

haha, zdajle je pozvonilo spodaj, pa je bil tamal, da soseda sprasuje, ce rabmo kaj kumar. xDDx

da mi ne bodo zacele iz uses poganjat. x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Veste, da ne bom več dvomila v moč bioenergije? x:Ix  Ok, saj sem se že prej precej nagibala v to smer, ampak to, kar sem pa zdaj doživela pa ...  :palec:

:palec: x8Dx

(itak, sam do tega mors sam pridt).

morda mas ovulacijo oz. si v obdobju med ovulacijo in ms?

sicer pa je tole basanje s hrano tud mal naravnega boja prot depresiji, ker smo mel skenslan poletje, skor nic ni sonca pa padec temperature in to, pol pA nimas tolk energije pa tko, pa ti tud cukr pol pogosteje pase.

astrolosko ni nic spet tolk blazno tacga... razen da je mars v biku in jupiter v tehtnici.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...