aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>JAakhut, a si prespal obisk sploh neee...obisk me sred dopoldneva vrgu pokonc...pa blo chist fletno...sva mal posedela...pokramljala o tezhavah z odrashchujochimi otroci (kle sicer nism meu nobene konkretne izkushnje za podeliti)....skrtka ugotovila je, de sploh nism tko napachn...de dec doma je mnogo groznejshi...pa de bo shla z mano she kam na kavo sam hchero morm na mer pstit.. ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 hm sealche bosh takele poshiljal te bo marsa zbenala ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 onix, sej dokler je na -2 je še kr ok. včasih se zgodi, da skače iz +100 na -100...al kolk majo že nadstropij taveliki nebotičniki...tko da si zdej še kr nekam u nivoju pritličja. sicer ti pa prvoščim, da vsaj predznak zamenjaš. pol pa sam še gor pri nas bla ubitačna gužva že od jutra naprej. po 13h se je pa kr nekam skuliralo. nevarno tiho.....drgač pa ni za komentirat. zakaj za eni zmer nasankajo, drugi se pa skoz lepo šetkajo okrog. ....bljak.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 oj pozdravček, moram še tole enkrat o nadstropjih prebrat, se mi nekam znano zdi...jst sem pa danes pridna ful, častna pionirksa - likala, na roke, prala, cunje pobrala, obesila, kosilo skuhala, pa še v službici veliko anrdila, pa še vedno mi nekaj na ramenah sedi, pa tam okrog pasu (pismo sem upala, da bo boljše ko bo sonček).Marsa si ti boljše?Torej, nekaj Fato igram,pa še vseeno pokukam tule gor (nemoremdanebi) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa si ti boljše? hvala...ampak - od cesa (boljse)?jaz sem ok.... aja ker sme bla mal cudna... no saj to sem vedno. mah, saj sem ze rekla... sem ok, tudi kadar nisem... in to mislim res cist resno. pac, eno od stanj, ki se pojavijo.saj sem VSE. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej, nekaj Fato igram,pa še vseeno pokukam tule gor (nemoremdanebi) podobno kot jaz ... a si danes tole vlogo deliva http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> hvala...ampak - od cesa (boljse)?jaz sem ok.... aja ker sme bla mal cudna... no saj to sem vedno. mah, saj sem ze rekla... sem ok, tudi kadar nisem... in to mislim res cist resno. pac, eno od stanj, ki se pojavijo.saj sem VSE. zadnjič si o eni bolečini govorila, tko ki sega dol skoraj do kolena....no kakorkoli, samo da je boljše.... Ja Tina očitno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 aja to!!! sem mislila v zvezi s 'custvenimi stanji'.Hvala, ja, ocitno je boljs. saj ves... to se kar pojavi (recimo revma). Hvala za skrb! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ja to... in pri meni ne mine...a jst kdaj o kakšnih čustih govorim ampak to luno rakovo me ni nič pretresalo (sej vem je še Luna konj. Saturn - ampak to mi je domače ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>(sej vem je še Luna konj. Saturn - ampak to mi je domače )men pa ne! :xx!: daj mi pluton, mars, vse... ajde, hendlamo!!! sam ne mi s saturni!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 jst sem mela pa zdejle nekaj časa lekcijo z nijim, no mam občutek da jo še vedno imam tko da.... zdej pa neham čvekat pa grem Fatat nazaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst sem mela pa zdejle nekaj časa lekcijo z nijim, no mam občutek da jo še vedno imama mish da jaz ne??? lekcij se pa jos, vkljucno s prekinjanji solanja itd. itd....lekcije pac so. sam... a mam rajs psihologijo al zgodovino v lajfu... a ves... in jaz NIMAM zgodovine. in - rajs mam schtraufenpacht kot pa..... kamen na kamen pogaco (saj predolg cakam in na koncu si polomim vse zobe x:Dx ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 klinc jst jo pa mam... pa še Saturna na MC Ksenija bejž delat :xx!: razmišljam a naj se pol ko še tole zadnje kar sem se namenila postorim, spravim telovadit, al v banjo, al končn popustim pa tist tablet požrem, pa v posteljo se zvalim s knjigo.. mah, jutri je nov dan, sonček, pa bo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> kok mas pa ti vcasih lustne che sm pa s tabo v druzhbi...mam pa sam eno lushtno ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Prejle nekaj gledala...in se zamislila Kdaj ste nazadnje komu rekli, da ga imate radi? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 hmmmm... to je tezko izustit v bistvu...ne zarad momenta da kaj jaz vem... se razgalis in vse to...pac pa ze zarad sebe... a je res? oz. besede so pac to... jaz lo0hk 100x recem 'rada..', a obnasam se pa egoisticno... a ves... in torej - ne ali je iskreno (je), pac pa... zakrknes morda zarad neiskrenosti, ki se bo zdela... 'glede na' (*recimo tvoje sicersnje obnasanje, situacijo samo, ki ne pusti da bi ravnal drugace itd.)... al pa ne sam zdela... ne nisem dobro povedala... ...... no ampak v koncni fazi... izpovedovat ljubezen... je morda na nek nacin odgovorno... ravno zarad vseh moznosti odzivov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Mah, saj vem, saj sem tut jaz škrta pr tem... sam vseen... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prejle nekaj gledala...in se zamislila Kdaj ste nazadnje komu rekli, da ga imate radi? Astra hehepred 10imi minutami...k sm se bril...pa u shpeglu gledu....(sm si skor she lubchka dal ) ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 aakhut mors mirkat... isti geni na iste gene... to ne gre... seveda je tist v speglu dobr dedc... samo pomisli kaxni bodo otroc... skilasti, brez zob in igrali bodo banjo... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 vcasih je pa... lazje... celo... hm, *primerneje*... reci - jebi se.in, to je prav tako vcasih ljubezen oz. izpoved. en ex tip je tulil name s solzami v oceh: NIMAM TE RAD!!!!!to je bil meni (zdaj ko gledam) eden najvecjih in tudi pravzaprav najlepsih (v nekaksni tragicnosti hipne iskrenosti) ljubezenskih izpovedi in torej besedne zveze: 'rad te imam' (sam... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 saj to sem ze zbrisala...ker mi je blo jasno, da pravzaprav ne bo noben. a ipak lohk postekas, sam ce se poglobis.res da nakladam ful in celo v tri krasne, ampak nekako vem kaj govorim.mam nit skratka... nikol pa nisem bla sam za avtoceste v lajfu (ceprav je fajn potegnit 175.. vec ne gre ...) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>aakhut mors mirkat... isti geni na iste gene... to ne gre... seveda je tist v speglu dobr dedc... samo pomisli kaxni bodo otroc... skilasti, brez zob in igrali bodo banjo... ti prevech filme o divji naravi gledash... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ...boljse izobrazba kokr indoktrinacija... antiRKC.press You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 selene, bolj počas Fataj, da se ne boš znucala. Zgleda, da ne trpiš za tisto boleznijo, kot jaz...Sicer se meni malj zboljšuje - jutri in v petek imam dopust, pa bom videla, mogoče bom tud jaz Fata ( če ne bom rjuh peglala - tistih na postelji hahaha) http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts