Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Eh... vidim, da ste prevec razvajeni...mate mir, mate krompir... Vi pa radi se nevemkwavse.... Eh eno dobro vojno rabmo...mal pobijanja pa mal posiljevanja... da vidte, da Vam pravzaprav nic ne fali... x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Eh... vidim, da ste prevec razvajeni...mate mir, mate krompir... Vi pa radi se nevemkwavse.... Eh eno dobro vojno rabmo...mal pobijanja pa mal posiljevanja... da vidte, da Vam pravzaprav nic ne fali... x:Dx  :vragec:

Ampak ti s pa zadne cajte prov čudn...ful si neki negativen ratu, se mi zdi...kaj ti fali, bejbi??? x:Ix

V vsaki šali je mal resnice,a ne? :o|o:

Kdaj je pa se mrtow srow??Oz. kdaj sem bil pa jaz pozitivc?? :eek: :eek: Jaz sem ze cel lajf nergac oz. se tut pred rostvom sem vcas tok nergau notr, da cela bajta ni mogla spat!!! x:Dx x8Dx

Ne jaz bi drgac res eno vojno useku... se mi zdi da vojna ful zbliza ljudi. :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Kdaj je pa se mrtow srow??Oz. kdaj sem bil pa jaz pozitivc?? :eek:  :eek: Jaz sem ze cel lajf nergac oz. se tut pred rostvom sem vcas tok nergau notr, da cela bajta ni mogla spat!!! x:Dx  x8Dx

Ne jaz bi drgac res eno vojno useku... se mi zdi da vojna ful zbliza ljudi. :8):

Ma, ti s prtegnen! :lol:

Nisi biw skos negativc...zdej ti je začel neki vn sekat! Spet te bom mogla namlatit, da se boš unesel! x;)x

Ma, kr pluvi, sam da se boš bol počutu... :palec:

Zakaj pa ne greš v Irak? Po moje bi te z veseljem vzel....pa streli mal tm. x8Dx

Ekh u Irak???A's bukova... tam se nc ne dogaja, je se u Stepancu vec akcije... bom raj pocaku, da bo pr nas vojna...sej bo kmal, nc bat...tle je domaci teren...tle bo kazin!!! :8):

Sm pa zaprisezen negativc, ze od nekdaj in prosim, da me ne zmerjas!!!! x8Dx

Frank Zappa

Uf... kako si jaz tega zelim... zdej k ste si zagotovile emancipacijo je veeeelik vojakinj... zenske v uniformi ufff pa se ruff varianta... do me baby!!!! x:px x:px x:px

Lipova pa za gvisno nisi... si velik prevec hard da bi bla lipova! x:Dx

Frank Zappa

Uf, kolk je dan dolg, ce zgodaj vstanes x:o)x

Sele poldne, men pa ze ful dogajal.. faks, sestank, kofi... ugotavljam, da je kr mal (pre)vroce za na motor v popolni opremi.. ampak se zmer boljs, kot avto, sploh ko mi klima ne dela..

Zdajle pa dve urci frej, ful lepo hladno mam tle v stanovanju.. pol pa v avto, pa po mularijo v solo, pa v zivalski vrt jih peljem x:)x To je job :palec: x8Dx

Pol pa vaja..

Enga bi mogla na kofi povabit, da ne bo mislil, da sem ga cist odpisala.. sam.. ne najdem casa :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kakšn dan... vsa sm neki narobe, kašlam, smrkam,glava me boli :xx!: ... drugač pa najbolše volje res ni fer to pa tko lep vreme, bi šla kam s kolesom... Luna je kriva x:)x

Menda so že borovnice v gozdu... bova šla s tamaumu pogledat pa kej nabrat x:px x:)x

Zdej grem pa ležat še malo upam da bo kej bolš...

En lep dan vsem, uživajte sonček!!! x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

OJOJ KAJ SE DOGAJA :V: :C: :C: :C:

Moja psicka je cist hin, ze prejsni teden je bla cist boga, sam spala je ... na sprehod je sla cist pocasi, komaj je hodila, pa sploh ni blo volje, da bi kaj hodila, opravila je svoje in je hotla nazaj domov.

Danes pa sploh vstati vec ni mogla in jo je mogla mama ven nesti, da je lulala :V: :V: pa ful tresla se je :C: :C:

pa jo je peljala k veterinarju in ni una nic vedla kaj naj nardi, ker je ze 13 let stara in slepa, pa ji je dala injekcijo proti bolecinam, zdaj je mal bolje, ker ze hodi.

Pred pol leta sem jo peljala na operacijo, ker se ji je nekaj na sesku nardilo in so ji pobrali ven mlecno zlezo in bezgavko, pa so ugotovili da je mela raka na mlecni zlezi al mna bezgavki, ne vem vec kje ... ampak je reku zdravnik da mogoce bo vse ok, sam ce bo pa brez energije in slaba potem se je pa rak razsiril in se mi zdi da je zdaj to to ... :V: :V: :V:

Kako mi je grozn ... zdaj ce bi lepo zaspala mi je normalno ... sam ce se pa muci??? a mu pomagas al kaj??

ma jst jo itak ne bom mogla pelat ampak glede na to da je moja in sva ble ful skupaj, seveda zadnje case je pa bolj na mamo navezana, ker je ona skoz znjo ... joj saj sploh ne vem kaj pisem in ne vem kaj mi je za narditi???

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

ja hvala za tole podporo.

Sam kaj naj nardim??? Kaj je prav?

A je prav, da ji damo injekcijo?

A mi vemo kaj se ji dogaja, al se muci al ne?

Sem brala enkrat eno raziskavo, da baje ljudje, ki so ful bolani nocejo umret! A se mora to zgoditi samo po sebi?

A je prav posegat v naravo?

Meni je tko grozn :C: :C:

13 let sem bila z njo in nikoli vec nocem dobene zivali, ne grem se vec tega!

ma saj razumem, da je vse to normalno, smrt pac, sprejet je treba. Ampak tole z usmrtitvijo mi pa prav nic ni jasno

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

res je, grozno, ko se moras enkrat tkole odlocit... :V:

Sploh ne vem, kaj naj ti recem...

zal ce je vsa boga, se verjetno res matra in bos slej ko prej morala tole dat skozi... :sori:

xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:o)x

*

Uh, :switz: :sori:, jaz pa v pechico zdajle... :sori: :bomb:

Moram na par koncev sibat...

ce me nou okol, me je kap zadela. x:o)x

ciao.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jst pa delat, do 7, pri ans se oblači, bi mi pasalo mičkeno dežnih kaplic

Zasavka, jst nisem, preverjeno x;)x Tai-chi, težka odločitev, drži se xsrcx

mejte se xsrcx

tudi jaz upam, da nisem "tista" zasavka, ki ga je razp***. jaz še delam do 17.15 potem pa s frendico v litijo xDDx x^x

selene, kaj pa najin kofe? bo že leden ratu. xDDx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Jah, če se pod pazduho ne brije me ne mot, noge itak, ljubavni tepih me v mejah normale ne mot, dol je fajn, da je pristriženo, drgač je pa kul... x;)x  x:px

Kaj je pa teb všeč? Ptič golič? Mal se pa more vidt, da je dedc... :D  x;)x

sploh nisem mislila na kocine x:Dx (ne prenesem ptičev goličev :xx!: )

[pri ans se oblači, bi mi pasalo mičkeno dežnih kaplic

evo selene, pa maš par velikih kapljic dežja... :palec:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...