Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa, sej v bistvu razumem kaj si hotela rečt, ampak je blo tko fajn napisat tisti NE. hehe.. saj vem, zato pa pravim 'a ipak lohk postekas'... ker: znam ja tebe pusko... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prejle nekaj gledala...in se zamislila Kdaj ste nazadnje komu rekli, da ga imate radi? Astra Do pred kratkim sem bil škrtica na tem področju :xx!: so se mi zdele take besede osladno znucano prazne (da ne rečem fukfehtarske)Ampak časi se spreminjajo in z njimi tudi jaz tko, da sem bil že opozorjen, da mogoče pretiravam ampak erupcije potiskanih čustev se ne da zlahka ustavit pa čeprav je ta ljubezen bolj prijateljska, je vseeno iskrena in globoka in je ne morem (in ne nameravam) skrivat v sebi Lepo je kaj takega in slišat in izgovorit Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 a v špegl? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> škrtica na tem področju Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> a v špegl? To je pa Aakhijev pristop jaz potrebujem nekoga, ki ne ponavlja vsega za mano, un v špeglu vse gibe kopira, sploh ni izviren Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Sla mal na Tromostovje se zapeljat, blo ful motorjev ma ja, po dolgem casu ena lepa sreda... Sicer sem cist mrtva od utrujenosti in ne vem vec cist tocno kaj delam, sam grem vseen za pol urce na sprehod.. sem oblubla, zdej pa grizejo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> zdej pa grizejo Svinje, kdo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> danes se mi je pa res na boljš poslabšal <{POST_SNAPBACK}>[/color]juhu! ki si zaj ti? kuku pa adijo. sm tku zmatrana da grem spat. vožnja in pir ... sam še spat grem. nočko ajda spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Svinje, kdo ne svinje, macki WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 čer evribadi.... napet k štrumpatelj cel ljubi dan...sam mal pokukam kaj vam dogaja.... a praviš aakhutov stil, pojma nimam, tist sem Bobiju mal kost vrgla Pri nas je bila danes sedmina Astra- danes je bil ta prav dan za to.....tist k je najbolj siten, pa tečen...ga čist razorožiš, vrže puško, pa mitraljez v koruzo treba se bo v kako amatersko gledališče vpisat, se da potem laže v življenskih igricah igrat.... Ta svet je poln bleferjev in hazarderjev Z vsemogočnim sva danes spet na bojni nogi.Mislim, da ga ni večjega bleferja.Torej v razgovoru s seboj je prišlo do odkritja, da misel povzroči osamljenost.Misel je sama spoznala, da je omejena in da ne more rešiti problema osamljenosti. Ker ne zmore rešiti problema osamljenosti ali osamljenost sploh obstaja? Misel je ustvarila občutek osamljenosti, to praznino, ker je omejena, razdrobljena, ločena in ko to spozna, osamljenosti ni. Ničesar nisem storila, opazovala sem navezanost, kaj je vključeno v njo, pohlep. strah,samo z opazovanjem in gledanjem pride do odkritja da je vse to naredila misel. Ker je misel razdrobljena, je povzročila to navezanost. V to sploh ni vložen nikakršen napor.Kajti v trenutku, ko obstaja napor- se znova vrne konflikt. V ljubezni ni navezanosti.Če obstaja ni ljubezni.Ni mi potrebno vprašati, kaj je.Ni mi potrebno teči za njo.Če tečem za njo, to ni ljubezen ampak nagrada. žametno nočko....moj midnight blues is end...finito...koniec ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Misel je ustvarila občutek osamljenosti, to praznino, ker je omejena, razdrobljena, ločena in ko to spozna, osamljenosti ni. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Sem ravno premišljevala, kdaj sem nazadnje komu rekla, da ga imam rada... v soboto se mi zdi da nekomu bi bilo pa treba mogoče večkrat... čeprav ponavadi dejanja povedo več kot besede... Bolna sm... no, v bistvu se me nekej loteva upam da bom do petka dobra, ker bo cel vikend žur (grozna jst, mogla bi se skoz učit.....) ... sej bo, ponavadi sem dobra v dveh dneh škoda časa za biti bolan Res pester dan... pol dneva smo bili v LJ, kjer smo kupovali čevlje za mojo sestrično (+ raznorazni nujni a dolgočasni opravki) - jutri gre prvič v šolo... komej verjamem... še ne dolg nazaj je bila dojenček ... potem na poti domov smo šli po enih bližnjicah in ene 3x zašli v slepo ulico - delo na cesti pa to... res je bilo smešno... Potem pa takoj na kolo in v KR na pir Totalno sem zmatrana... jutri pa spet polno opravkov Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>eni miški, Jana ji je ime.fajn ne? fajn... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Včeraj končno skompletirali računalnik, povezali in inštalirali modem, router, tisoč žic in podobno. Pa še v gobah dve uri popoldne z žlahto, uspešno. Pa še zavijanje zvezkov in knjig za našo šolarko. Pestro, utrudljivo in zanimivo. Zdaj pa spet malo po lunin.netu naokoli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 jutroooo.........včeraj imela specialne obiske....pa filanje z barvami, oblikami in besedami...veliko besed...zdej pa polno glavo novih idej ....kar pa ne vpliva na to, da ne bi z užitkom spala še kakšni dve uri ...ne vem, kaj je to, letos...potrebujem nenormalno veliko spanja...in ker mi nekako ne uspe prav zgodaj it spat, imam navadno primanjkljaj........pa še ena sodelavka me je razveselila z novico, da imam viška ur, pa tud precej dopusta....prva liga....bo treba začet kaj koristit..... pa danes je že četrtek...njami..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 če zunaj ne bi blo take gužve pa če ne bi v službi dajala inf.za šole pa dijaške domove pa knjigarne pa tak sploh vedla ne bi da je 1.september.mi grejo dnevi tok hitr,da jim sploh ne sledim... še mal pa bo zima pa mrzlo pa ful bomo mogl bit spet oblečeni ker narava baje pozim spi...kaj je pa čez let počela včer sva bla v portorožu,čist nč ne dogaja,sami penzionisti pa ful je blo vroče sva se kr hmal pobrala.men se ful ne da na izpit,se mi kr mal že obrača tale italijanščina,ma sej bo mal sm naveličana vsega,sploh ne vem kva bi s sabo sam je pa ful lep sonček zunaj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 ahojcek! hm, 1. september... kok je tim vesten.... sam poskrbel, uro nastimal, zjutraj mu je zvonila in se je potihem spokal. kar se tega tice, je tak pridnezh! Jaz sem sla pa vceraj kao zhurat... in je bla TAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAAAA guzva blazotna, ampak res blazotna, da sem se spokala cez dobro uro dam... oz. sem se sla mal po avtocesti vozit. NE PRENESEM guzve, klavstrofobicno me dela... :OO!:Mislim KRCATO!!! V KUD-u... v bistvu prav ogabno ze, sploh ni dober plejs v bistvu res, saj ne more sploh goltat tiste mase ljudi.Parkirala total dalec, komaj, v bistvu tam kjer ne bi smela (ker ni blo sans).Not v dvorani, kjer je bla muzka, ni blo guzve, sem ful mela placa za plesat, plesala kot norc (z aakhutom - se dobr da sva se srecala), cist presvicana, pol pa hocem it po pivo pa mal se na dvorisce shladit pa na wc pa to, pokukam tja.... in se v momentu odlocim, popokam svoje stvari in skor zbezim od tam, komaj se prerinem cez gmoto folka. :xx!:pol pa nisem sla cez mest, pac pa na obvoznico zavila, se namenoma mal zmotila pa prot MB nekaj cajta vozila, pol sla na enem izhodu ven, pa okol, pa nazaj proti KR...prazna prazna, srckano prazna (po tisti guzvi) avtocesta, sam gas, kok mi je pasal.sem bla pa ze ob pol enih al se prej doma. mitja cist debel pogledal, da kako pa to. zlo rada mam september. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Ja, 1.september ..da Jan ni našel beležke, pa kulice, pa tenisk, pa ni vedel, kaj naj obleče...itak nima smisla pisat čakam, da tamala končno pride domov, še malo, v soboto.danes zjutraj celo imela priložnost objeti gospoda, čudno so se nama križala pota ta teden ...od nedelje, ko sva se poslovila na morju, se nisva videla ...domov prihajal, ko sem ŽE spala, odhajal pa, ko sem ŠE spala... Srečno vsem šolarjem Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Srečno vsem šolarjem Pa vsi vozniki oci na peclje (ne samo danes, celo leto). x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 kaksen vrvez mora bit v mestu dons (se dobr da mi ni treba nic lazit dons)....pa ful kapsov najbrz - saj je prav. ja, srecno vsem solarjem, lep zacetek novega solskega leta! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 Mateja , vse najboljse za tvoj rojstni dan! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 naše dečve so bile najboljše včeraj zvečer, po msn - ti a ti kej veš kdaj se jutri šola začne in to ob 9 zvečer... nakonc so ugotovile, da nima veze, bodo pač 20 minut prej... da se bodo že znašle... danes prvič v drugo šolo, nobene treme, vse v smehu...lep dan želim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Šolarčki pridni bodte. Jaz že od 8ih v službi, pa še nč naredila. Tko sem neki zmozgana. Drugač pa nabavla dragemu nov mobitel, tak luštkan , zdej bo lahko sam mene klical. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prejle nekaj gledala...in se zamislila Kdaj ste nazadnje komu rekli, da ga imate radi? Astra Eni prijateljici skor vsak dan, ker jo mam res. Drgač pa....bolj redko. Ker mi je težko to rečt, čeprov vedno lažje zdej. Vsaj vem, da sem rekla, čeprov ni vrnjeno. Problem je včasih, ker mam rada in hkrati ne maram....lahko bi clo Marsin priimer dala za to: NE MARAM TE!!!! ( s solzami v očeh) <{POST_SNAPBACK}>vcasih je pa... lazje... celo... hm, *primerneje*... reci - jebi se.in, to je prav tako vcasih ljubezen oz. izpoved. en ex tip je tulil name s solzami v oceh: NIMAM TE RAD!!!!!to je bil meni (zdaj ko gledam) eden najvecjih in tudi pravzaprav najlepsih (v nekaksni tragicnosti hipne iskrenosti) ljubezenskih izpovedi in torej besedne zveze: 'rad te imam' (sam... ) Čist podoživljam ta filing in trenutek. Jebi se je tud moj način za rečt RADA TE MAM, ker to rečem, ko me nekdo prizadane, ne razume, pol sem pa jezna. Rečeno je pa z ljubeznijo. Pač. Hudič je, ko si z nekom povezan v mislih in čutiš žalost in zmedenost te osebe, pa ne moreš/smeš pomagat. Čudna sm zdej. Pa sama sem doma, vsaj za ene 10 dni, sta šla starca na morje in sm ful vesela, da bom mela mir. Dons mam triologijo botra na sporedu, nism še nikol gledala, pa smo se zmenil, da ga osvojimo. Po službi, direktiva dam, pa kosilo bom mogla skuhat enim lakotnikom... Sej bo fajn, mal prijatelskega druženja, da pozabm na vse ostalo. Pogrešam prve šolske dneve in vznemirjenje ob srečanju starih sošolcev, nove knjige, puščica, kuliji, zvezki s platnicami živali al pa tvojga najljubšega filmskega igralca, prve domače naloge, nove frizure učiteljev, novi učitelji, predmeti.... Lep dan vsem. No, pa vam rečem: RADA VAS MAM x!x ....ne vse. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Oj mladina, preletela teme, pa se mi zdi vse neki zategnjeno ..... kot bi bil 1. september, ko se moraš kao zresnit, konec poletnih norčij in sproščenosti in prvega se moraš postaviti v pozor in ck! Šola je šola! Včeraj preživela čudovit večer v ženski družbi, tak, ki te napolni in z željo po še. Papcala božanske žlikrofe z jurčki mmmm Za zajtrk se nalivam z limonado+stanetova sol, pa ne zaradi mačka, pač pa mi je zapasalo, že nekaj dni brez kave, pa me ima, da bi vsaj malček kofeina pokusila, psiho odvisnost.Sestra priletela srečno nazaj z Djerbe, bila zelo navdušena, samo malce je bilo prevroče in pa vsi udelženci so dobili tekočo prebavo. Tok, če gre še kdo tjakaj založit se z ogljem in podobnimi arcnijami. Grem na en đir do mestne tržnice, danes bo itaq živ-žav Lep dan vsem skupaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts