aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 dons je pa prov en čarobn dan... čist mi je na ustvarjalnost udarl... pesmi so kr letele iz mene pa risat sem se lotla... kok paše... ure kr brzijo mim... čist sem v enmu drugmu svetu xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Uuuu, kok je blo pa tole fajn zdajle Po dezju sem se sprehajala Ni blo parkinga, pa sem ene 200 m od bloka parkirala... pol pa.. a bi al ne bi? Ma ja, itak! In sem sla lepo pocas, z uzitkom med kapljicami kok fajn obcutek.. Pa v zivalskem vrtu sem bla Saj je fajn, da mal shladi, sam cez eno uro mora nehat padat, ker sem zmenjena v centru... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Jah sej vam povem... merkur v raku totalno seka!! Zaustavite zemlju, silazim... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 bad spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 shit no upam, da bo OK... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zaustavite zemlju, silazim... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst mam pa spet pokvarjen dan. Stara mama je bila že dobra, danes so jo pa spet odpeljali z rešilcem v bolnico, ker ji je voda zalila pljuča. mah ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 ... joj... kar zredila sem se nekaj, vsa taka debela se pocutim... :|||prav zal mi je, da sem zamehurila zadnji mesec fitnesa. :||vse me nekaj tisci, fak... butast... sem mal brskala za kopalkami, pa si premislila... se mi jih tud probat ne da... kaksen teden pocakam... eh ja... pa nic nimam za obut... pa za oblect... pa ne da se mi po trgovinah hodit, sovrazim nakupovanje, joj zakaj nimam kaj leva ali tehtnice, no tule vsaj, bi prav prislo vcasih... pa strelca... sto let mam ze iste kikle pa vse, ker sem prelena za trgovinske zadeve... ce pa ze grem, grem pa na divje, skeniram, ck ck, si ne vzamem casa, vse mi gre na jetra in tko... in povsod kaksni napisi bedasti, pa vzorci idiotski, pa cez cel hrbet ne vem kaj, ce je pa dbest kroj, je pa drekasta barva... ... ce je pa dbest kroj (x!x), dbest barva (x!x) in dbest material (x!x) in ti se ful pase (x!x x!x), je pa 16.900 znizana!!!!! - majcka s kratkimi rokavi taka skor sprana mal (glih dbest, ker ne maram looka, kot da je glih izpod likalnika na rob in poslihtano), tenka in vse.... mah... pismu... tolk pa ne morem dat. pa tud ne dam. za tako majcko... razuzde mal... bombaz in vse, sam pac firma kao.beda.in japanke in petke in shpice, ki ti nohte pa prste skup tiscijo, da mas super look ko mas cevlje gor, drugac pa vse pozhuljene noge al kwa... ne stekam... saj se jaz, ki imam ozko nogo pa vse, pa me moti... tolk tega enga stafa se rabi, joooj...najrajs bi kar v eni kolibi bla lepo in mir. ne pa ves ta staf, ki se kao *rabi*. :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Lih prava tema danes zame :xx!: ..sem bila 6 ur x!x z otrokoma po trgovinah... :xx!: probala nekaj kopalk, potem pa se odločila, da jih ne rabim... Čist sem zmozgana pa polno glavo imam, kaj kdo rabi...kako pakirat... na morje grem jutri zjutraj, sem preprosto preveč utrujena za danes, pa gospod je tudi še vedno v službi...ma boljše, bi prišla dol sred noči, potem pa vse zložit tam... :xx!: Sara potuje v Rim danes zvečer, napovedana huda vročina...še dobro, da so mladi in vzdržljivi... pijem njivsko preslico, čist sem zabuhla... :xx!: Misti Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Tai chi.... Včasih žal ni druge izbire... Mystica <{POST_SNAPBACK}>dons je pa prov en čarobn dan... čist mi je na ustvarjalnost udarl... pesmi so kr letele iz mene pa risat sem se lotla... kok paše... ure kr brzijo mim... čist sem v enmu drugmu svetu xrosex...jz bi tuuuuuuuuuuuuuuuud!!! ....pa ni cajta... ...mam lih odmor, ker se mi je vse zabasalo, ne štekam več nič kaj berem... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 pih, pa po moznosti same skorpije... * astra, mi je vsec tvoja/vasa @internacionalnost@. jaz pa na ibize pa na tenerife pa v montecarle pa v londone ne grem, a nisem butasta v bistvu? tle zhdim... kot bi bila kak rak trapast. evo zdaj pa ze sonce skoraj...kok mam svinjski avto. :|| ... pojedla vse mandlje, dons kupila pistacije, saj res!.. sam moti me, ker je vse v tej butasti soli, natriju temle, ko te cist nasichi. .. in avokado kupila!! mater tole zretje se mora nehat! *in inchune s kaprami. ejj. halo, cist pozresna. **ko smo glih pri hrani, kaj bi pa recimo jedla... ribo kaksno dobro... npr. salpA?? (na zharu).. morda sem se zmotila (dlje ko razmisljam, bolj se mi vse bedast in nepravo zdi), ena taka dobra za zhar in okusna... al pa brancinchka kakega, oradico.. joj kar sline se mi cedijo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>astra, mi je vsec tvoja/vasa @internacionalnost@. jaz pa tle zhdim... kot bi bila kak rak trapast. saj meni je tudi všeč, sam včasih se mi preprosto preveč dogaja, sam eno hitenje in pakiranje sem in tja... Kupi indijske oreščke, niso v soli O ribi pa raje ne bom, ne bi bilo fer ...ker se bom naslednje dni basala z njimi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 sesuta, končno konec dneva, še dva ubitačna sta pred menoj... o nekih cunjah se pogovarjate tule, jst dons uspela zapravit nekaj - ma mam eno trgovino kjer že vedo kaj hočem - kavbojke, (sem ene tko znucala da so se strgale, druge so mi pa vse tko nekam velike ) eno majico, za katero še razmišljam neki zelenega je, sam ful tesna pa dekoltirana, bi jst počakala novo robo v petek, kopalke - stare prevelike, nove - mah sej ne grem še nikamor, hrana - kosilo paradajz, kumare, olive z mandeljni pekoči feferoni, dve kajžerci, sedajle breskve... zdej pa grem v banjo malce dušo očistit, potrebujem solzico ali dve...mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes so jo pa spet odpeljali z rešilcem v bolnico, ker ji je voda zalila pljuča. mah ... ... prekladam to blesavo statistiko sem in tja in meckam ze cel teden... cist neucinkovita sem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 jaz pa koncno ugotovila (no saj sem v bistvu kar vedla, sam sem zlo neredna v zapisovanjih odkar ni lk.-ja, tedni pa hitro minevajo) vzrok svoji pozresnosti... stari dobri pms... - bo treba zgleda kak fhes goltnit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bo treba zgleda kak fhes goltnit. funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa koncno ugotovila (no saj sem v bistvu kar vedla, sam sem zlo neredna v zapisovanjih odkar ni lk.-ja, tedni pa hitro minevajo) vzrok svoji pozresnosti... stari dobri pms... - bo treba zgleda kak fhes goltnit. kak te lahk to po tolkih letih preseneti Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 zato ker te itak vedno... ce drugega ne, ure ne mors vedet (no ce bi se zlo ufural... ).. pa ker ne glede na razdrazljivost, nasicenost, pa da, ja, sem pa ke kaki arasidi, b vitamin itd.... VSEEN... ne TOLK!!! VSEGA!! zato me je presenetil, ker nisem pozresen tip v lajfu sploh. zdaj pa prav ono.... golt golt.... In evo - vmes med temle postom sem si morala roke umit, ker nisem mogla z enim prstom vec tolk hitro tipkat, ker sem jedla breskev in sem zdaj blazno nesrecna, ker ce pustim Mitji njegov del, mam jaz sam se eno... ... no saj mogoce bom imela pa dost. x:Dx ... ze koncno... grem se mal kele.joj arasidi so pa cist zanic! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 ... pac pa so pistacije ful dobre! x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Jaz grem tud kar spat. Dost blo za danes. Neki se me hoce depresija lotevat, pa jo bom rajsi prespala Sla mal v mesto punce motoristke pozdravt , pa vajo mel zdajle.. bl brezveze, ko nekak noben resno Ma tko sm... cudna.. res me hoce neki zagrabit.. mogoc tud jaz kak pms, trenutno mam itak tako zbrko da nic ne vem kdaj in kako.. Pa ful mi kislo pase.. jem ful prekisano in presoljeno solato, pa pol se spijem tisto cez.. pa ful bi kisle kumarce.. sam jih nimam Evo, spat, naj resitev nocko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Tai chi Mystica Težko bi rekla naporen dan,saj sem celo popoldne spala pa ne po svoji volji ampak enostavno sm bila tako slaba da nišlo drugače šele zadnji 2 uri je malo bolje... pa najboljš mi je ta vreme pa sonček pa vse, pa zbolim... res brezveze moram bit do petka že dobra, imam polno enih načrtov Zdej grem pa počasi spet spat, se spočit... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>OJOJ KAJ SE DOGAJA Moja psicka je cist hin, ze prejsni teden je bla cist boga, sam spala je ... na sprehod je sla cist pocasi, komaj je hodila, pa sploh ni blo volje, da bi kaj hodila, opravila je svoje in je hotla nazaj domov. Danes pa sploh vstati vec ni mogla in jo je mogla mama ven nesti, da je lulala pa ful tresla se je pa jo je peljala k veterinarju in ni una nic vedla kaj naj nardi, ker je ze 13 let stara in slepa, pa ji je dala injekcijo proti bolecinam, zdaj je mal bolje, ker ze hodi.Pred pol leta sem jo peljala na operacijo, ker se ji je nekaj na sesku nardilo in so ji pobrali ven mlecno zlezo in bezgavko, pa so ugotovili da je mela raka na mlecni zlezi al mna bezgavki, ne vem vec kje ... ampak je reku zdravnik da mogoce bo vse ok, sam ce bo pa brez energije in slaba potem se je pa rak razsiril in se mi zdi da je zdaj to to ... Kako mi je grozn ... zdaj ce bi lepo zaspala mi je normalno ... sam ce se pa muci??? a mu pomagas al kaj?? ma jst jo itak ne bom mogla pelat ampak glede na to da je moja in sva ble ful skupaj, seveda zadnje case je pa bolj na mamo navezana, ker je ona skoz znjo ... joj saj sploh ne vem kaj pisem in ne vem kaj mi je za narditi??? Joj. Šele zdaj sem opazila tvoj post. Nimaš kaj, bom kar direktna: prijatelj je imel tudi 13 let staro psičko z enakim potekom bolezni kot tvoja. začelo se je pri 11 letih z rakom na sesku, ta se je razširil še drugam, ker ta vrsta raka (mastiocitom) je zelo agresivna. Psica je postala apatična, na koncu ni mogla več vstat, tudi na pljuča se ji je razširilo in je začela hropsti! Ker je moj prijatelj slabič, seveda ni bil sposoben psice peljat k vetzerinarju in jo odrešiti muk, zato je to storila njegova mama. Seveda to ni lahko, ampak v primerjavi s pasjim trpljenjem to ni nič. V očeh živali je baje opaziti neko olajšanje. Nič ne boš prtidobila, če jo boš še kratek čas gledala, kako se muči. Zaradi koga pa se mora mučiti? Zaradi tebe. In ko bo umrla naravne smrti, se boš žrla, zakaj ji nisi prej pomagala. Take so zgodbe ljudi, ki so dali to skoz. In še to: psa naj vedno pelje k veterinarju na evtanazijo oseba, ki jo je imel pes najraje. Če si to ti, si ji to dolžna in popolnoma normalno je, da ljubljeno bitje odrešiš muk. Vzemi oddejo s sabo, prosi veterinarja, da pride ven na travo, dal ji bo pomirjevalo, nato bo čisto umirjena kot da spi. šele potem ji da v žilo evtanazijsko sredstvo. Potem bo bilo le še srce in na koncu se bo tudi to ustavilo. Važno je, da si z njo in jo imaš v naročju, ko odhaja. Zavij jo v oddejico in jo pokoplji na lepem kraju. Nikar je ne puščaj pri veterinarju. Na začetku ti bo hudo in boš jokala, a zavest, da si jo odrešila trpljenja in da si ji omogočila smrt brez trpljenja ti bo vedno v olajšanje, bolečina pa bo čez čas manjša. ne zameri, ker sem malo groba, a kadar kdo takole cinca, žival pa trpi, postanem jezna. Upam, da boš zmogla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zato ker te itak vedno... ce drugega ne, ure ne mors vedet (no ce bi se zlo ufural... ).. pa ker ne glede na razdrazljivost, nasicenost, pa da, ja, sem pa ke kaki arasidi, b vitamin itd.... VSEEN... ne TOLK!!! VSEGA!! zato me je presenetil, ker nisem pozresen tip v lajfu sploh. zdaj pa prav ono.... golt golt.... In evo - vmes med temle postom sem si morala roke umit, ker nisem mogla z enim prstom vec tolk hitro tipkat, ker sem jedla breskev in sem zdaj blazno nesrecna, ker ce pustim Mitji njegov del, mam jaz sam se eno... ... no saj mogoce bom imela pa dost. x:Dx ... ze koncno... grem se mal kele.joj arasidi so pa cist zanic! Marsa, da nisi noseča? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 WAW...... glihkar prbremzou iz koroshke.... Ivarchko jezero....plac za smo shli gledat pa ment se za plac za party....chist anblivbl zadeva bo konc augusta...podrobnejshe info. sledijo....bo pa tri dni trajal zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaki party? c c c ....sm moral prebrat nch zate....nch periferno rockerskega :xx!: TRANCE GOA PARTYal zadn al pa predzadn vikend v augustu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts