cosma 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mon ga! Mon ga! Bog libleni! lokalna dilerka mi polepšala dan.... men tut, men tut. Hvala dilerki <{POST_SNAPBACK}>navdušena lia ...sem kr filmček vidla u glavi, kako skačeš naokol in se veseliš ... heheheh, tudi jaz imela kratek filmček v glavi. Drgač pa danes našponana s Fatanjem v iber glonz vaje, po celem stanovanju. Potem leteli po tetko pa po tamalo piko, ki se je odselila v stanovanjsko skupnost in potem v ljubljanski dizineld po nakupih. Komaj ob 21h smo zaključili z nakupovanjem in hranjenjem potem pa vse ženščine domov zvozit, pa živež v hladilnik zložit in zdajle priletela do doma, sem kar utrujena Jutri pa na morčka, končno prevzet najino prikolo, ključe in vse ostale stvari, pa najine talarje not naložit, ki sva jih včeraj kupila, tok so lepski še tašči so bili všeč, kar se pri nas zgodi 2x na 10 let. Pa kozarce za vinček in pivček pa nebodigatreba vodo .. sem se počutila, kot bi se na novo preselila.Aja pa nove povštre sem si ubodla, da bom lepše sanje sanjala. Lonce in ostala veselja bom pa prepustila izbiri moje mame, ki uživa v nakupovanju teh stvari. Cocci lepo se imej na morju.Marsa, žabe? :xx!: Amiska, pridna Astra, za SaroVsem ostalim lepe sanje Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 js mam tazga mačka dons,da nč jasn.sm bla tut na metli,je bla res všečna muzika. vseeno pa sem govorila več kot ponavad,čeprov bi mogla določeni osebi povedat več,vsaj za moje pojme.ampak men se možgani ustavjo če se ustrašim morm se losat tega,ker mi gre že ful na živce spila sm kakšne tri pire,zgledala sm pa pomoje kokr da bi cela gajba name padla velik tekočine,limonado sm si nardila pa jedla paradajz pa velik zelenjave pa taksm hotla namaz jest za malco pa mi je umru,čeprov še ni čez rok zdj sm pa kr fajn,delovno pa tkouživejte Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>js mam tazga mačka dons,da nč jasn.sm bla tut na metli,je bla res všečna muzika. vseeno pa sem govorila več kot ponavad ja, saj res, sem pozabila oment da nas je blo spet kar nekaj lunatkov.sem te komaj spoznala, si se mi zdela nekam spremenjena, bolj zrela in tko....pa tud tle po postih se to cuti..si imela mroda kake spremembe? * aja Cosma - ke? ne maras zhab? al se jezis ker sem jo povozila? O, ze, jess, se men se fajn zdi!!!! srecno pot! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Je bil tak mačkast dan... zdej je že fajn! Podijo me z interneta, tko da grem... pogledat kak film, potem pa spat... Lep večer še naprej Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>* aja Cosma - ke? ne maras zhab? al se jezis ker sem jo povozila? Saj jih maram, samo grde so mi, tko kot polži in vsi plazilci. Saj najbrž se oni svojim mamam zdijo prav lepi ...ampak men pa res niso no..... al pa recimo zadnjič sem si bolj podrobno od blizu želvo pogledala, me tudi ni kaj estetsko presunila....heh....no saj tudi jaz nisem Claudia...ampak taka sem kaj čem, te žvalce mi niso lepske. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Jaz pa, če bi bla žvau, bi bla najraj želva. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 men so pa hecne zhabe, v bistvu so mi vsec. sem jih fotkala dostkrat, ko ma frendica tak ribnicek, pa so tolk hecne.pljosk! skoz dela. ko skoz not skacejo. pa ful so plasne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Vsake oči imajo svojga malarja! In hvala Bogu, da je tako. Pomlad, zakaj bi bila želva?? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 K maš un oklepk, pa smuk pa te ne vidjo več Pa tko k plavajo...v izi. Pa k obračajo, se morjo s pomočjo nog pa rok obrnt, tko k čoln z vesli, ne tko k mi s telesom Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Hecn. Eni frendi imajo želvaka Jaka mi je ful tak hecn grd, pa teče hitr, sploh če mu rečeš, da imaš papico zanjga. Njim je Jaka najlepejše bitje na svetu in pol se vedno men režijo, k rečem, da mi ni tok lep. Sicer pa če se ne motim je iz rodu kač ali pa tam zelo blizu nekaj....Oklep, pa želvo definitivno polepša Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>....Oklep, pa želvo definitivno polepša tko nekako kot obleka 'stare babe'? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Oklep ne naredi želve Ne sej lepa res ni, je pa ful simaptična...mogoče iščem vzopredne lastnostizato pa najbzrž ne bi bla kokršpanjel Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 a mas kaj v raku pomlad? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Venero, zakaj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 pih. zato ker ti je vsec ideja varnosti pa bajto s sabo vlacit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Kr drži a ne? Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eni frendi imajo želvaka Jaka mi je ful tak hecn grd. Njim je Jaka najlepejše bitje na svetu in pol se vedno men režijo, k rečem, da mi ni tok lep. ... pred ulala leti smo imel boksarko (pasma psa ) in jo ena moja sosolka zagleda in ni vedla, kaj bi... 'joj, kolk mas tako faco kokr albert piskot' ... ... sicer pa si zadnje case lohk do detajlov ogledujem pajke, cebele, zabe, hroscke,... Dasa divje fotka ze 14 dni vse zivo kar leze in gre in pol gledava na racunalniku cebelje tacice, polne medu, pa pajka cez cel ekran , pa take... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kr drži a ne? zgleda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> 'joj, kolk mas tako faco kokr albert piskot' ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> smo imel boksarko (pasma psa ) 'joj, kolk mas tako faco kokr albert piskot' ... ... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 mi je vsec ena moja lastnost....da sem 'neunicljiva' v 'teh smislih'. 5000x me lohk pohodis. pa vstanem. kar nima nikakrsne zveze s pretirano ponizhnostjo, krotkostjo in podobnim... vse je vedno sam odlocitev. preprosto: rajs sem dobre kot slabe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>v kopalnici imamo nekaksno 'suho juzhno'. ni juzhna (zato ker je pr mir. ), zgleda pa zlo podobno.NI pr mir!!!! :OO!: :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Končno doma ohcet bla the best, organizator tud, pa še navdušen nad mano (zaenkrat, še ni slik vidu) sam naliv v Polh. gradcu :xx!: potop, pa še avto mi ni hotu vžgat, je še tam prav mu je , bom kar mal zamenju atmosfero, veselice namest metelčice dve noči žura, pa sploh ne morem ugotovit kolk litrov sem stankal (soka) po moje me zato vse boli Marsa res je bil drugje ŽURAja, placu pr Denisu se reče Kunilingus nočko, jutrček, danček karkol že sam, da jaz pridem do pojstlevsem Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tina njamiiii se men dej sej mi bos poslala eno sadno kupico po OS? skoda, da to ni mogoce velik uzitka ob spravljanju se ni izšlo tole po os-ju http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Sem ravno včeraj pomislila, hvala bogu, da sem Štajerka V lepem sončnem jutru odpeljem od doma proti lj, tam pa megla, oblaki Potop? Naliv? Pri nas nič od tega...dobro no, oblačno pa je... Luna v devici seka, česarkoli se dotaknem, ugotovim, da je tole pa treba mal pospravit... še dobro, da gospoda ni doma, danes bi mu težila, kaj vse bi bilo treba nardit... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts