Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:V: xrolleyesx

pa zakaj je tolk enga...

mah...

vasa stvar v bistvu..

da nom pokroviteljska...

mejte se vseen! xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

cocci x:Dx, mal manjka za skor haiku tole x;)x x:px, aja skoda ker te ni. :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

wauu vidm, da sm prej cist falila trenutek za sem uletela, kt bi me pojedla poplava besed x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>kako že pravjo? "resnica boli" ja?  x:Dx  x;)x  conti, užvi, ti privoščim srečo  x:o)x

Lepo, da priznaš! x;)x Uživaj nadvse tudi ti! x:o)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Ja, ko bi vedel!  x^x Opisal sem tebe, še dobro veš, da je tako x;)x . Pa daj otrok, nehi nakladat, ne bod tko zaverovan vase in pomisli, da se bejbe tud menijo med sabo x:px ......Kolk njim si nakladal, se delal duhovno ne vem kakšnega oh in sploh, pol so pa te skužle in se ti še sam režijo x;)x . Taki k ti so največji podn, če hočeš seksat, povej, lepi, saj nismo več v srednjem veku x;)x , ne pa da nakladaš, pecaš na duhovnost itd. In če bi jaz vse svoje lnf flirte in os flirte tko resno jemal k jih ti, bi verjetno mislil da sem drugi casanova xcivx  x:Dx . Sam si prelepo preglup, da bi to kužil, pa da bi kužil, da se bejbe znajo ravno tko zezat k mi.  x;)x  x:px

hudooo, pa to nemorš da verjameš, muahaha kok sm jaz ena pomembna oseba x:Dx jebiga, slava ima svojo ceno, pridejo vn tudi takšne informacije, katere sam prvič slišim oz. berem... hahah kok ste obremenjeni oz. si obremnjen z mano.. bošček si mick, kaj naj še rečm? mislm, tole je pa res 2 much, pa ni ti treba zej contese brant oz. vun vlečt na tak način "Sam si prelepo preglup, da bi to kužil, pa da bi kužil, da se bejbe znajo ravno tko zezat k mi" tale stavek te čist prevč izda, pa sej si advokat, lahko bi bil bolj izviren in zvit, da bi folk nasedal, pa sej to bi ti mogu znat x:Dx x;)x ej dej mick(ro)um ne da se mi s tabo ukvarjat, res mi nisi tolk pomemben kot jaz tebi x:Dx čaw čaw feget! x;)x

honor and respect

Marsa ne bo rekla ničesar, jaz pa bom x:Ix

zakaj ej to potrebno? ok, jaz sem iz "one" generacije, mi hčera to vsak dan znova pove :o|o: ..pa vendar ne morem verjeti, da bi se lahko pravila obnašanja tako spremenila...

Fantje, v kakršnekoli odnose stopamo in kakorkoli se končajo...naj to ostane v dobrem spominu, naj se o tem ne piše na dolgo in široko z žalitvami na LNF.A je res tako pomembno kdo je koga dal dol in kdo koga ni in zakaj ni, pa če je, zakaj je...

zakaj kava, pisemce, pogled, morda seks ne morejo ostati samo v vašem spominu? Ok, jaz sem še stare vzgoje in mi je vedno važno, kdo se kako obnaša, tudi ko nekega odnosa več ni...

poznate besedo gentleman?

bemti, sem res že stara baba :xx!: ..jaz še natanko vem, kaj to pomeni...

Astra

Per aspera ad astra

Ravno obratn, mujcek seal-jački x:o)x , ti men nisi tolk pomemben, sam če se že šopiriš, pol pa odprimo karte, k mam že na vrh glave takih nakladačev k si ti. Jaz nisem otrok k ti, da bom zdej tu opisoval ktera in kdaj ga je flirtala z mano, sam po tem kar ti pišeš in kolk ti to pomeni si še.......vajenec .....in to tak za odpis x:o)x x;)x x:px Ravno tvoje reakcije povejo vse in prav je tako. Ne znaš se soočit sam z mano, hočeš koga prizadet na bebav način, sam se pa res ne bom spustil na tvoj nivo, da bi opisoval in razkrival domnevno "tvoje" bejbe, ki so ga flirtale in še kaj več z mano.....ker jih cenim....njih in čas, ki so mi ga posvetile ter mi polepšale lajf. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ravno obratn, mujcek seal-jački x:o)x , ti men nisi tolk pomemben, sam če se že šopiriš, pol pa odprimo karte, k mam že na vrh glave takih nakladačev k si ti. Jaz nisem otrok k ti, da bom zdej tu opisoval ktera in kdaj ga je flirtala z mano, sam po tem kar ti pišeš in kolk ti to pomeni si še.......vajenec .....in to tak za odpis x:o)x   x;)x  x:px Ravno tvoje reakcije povejo vse in prav je tako. Ne znaš se soočit sam z mano, hočeš koga prizadet na bebav način, sam se pa res ne bom spustil na tvoj nivo, da bi opisoval in razkrival domnveno "tvoje" bejbe, ki so ga flirtale in še kaj več z mano.....ker jih cenim....njih in čas, ki so mi ga posvetile ter mi polepšale lajf.  x;)x

lol, joj mater si revček, da si morš ženske iskat na netu x:Dx totaln luzer!!!

ja fak, a si ti prtegnen al kwa? a sm js kje napisal katera je flirtala z mano in s katero sm.... ej konec koncev maš pa ti pičko z interneta in ne jaz, tko da si ti živ dokaz šopirjenja s fotkam in s tem dokazuješ in prikazuješ svoj plen tukanj na forumu... ma dej res si glup za svoja leta... ej ne da se mi več s tabo cenkat...

lp

honor and respect

x:Dx ...revček sploh ne ve več kaj piše. Daj smiri se mal, zber, globoko vdihni, pa bo.... :palec:

Plen? :eek: Plen so bejbe zate. Jaz imam nekoga rad xsrcx , ni razloga, da to skrivam. x;)x Če sem kdaj kaj skrival, pa sem iz spoštovanja do njih. Nikoli nisem bil z bejbo, k je nisem tud spoštoval, imel po svoje rad.......taka razmerja prepuščam teb. x;)x

Ne da? :inocent: Ne zmoreš! Al boš zdej zopet z "da ne bo ajs" začel? Heh xrolleyesx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>lol, joj mater si revček, da si morš ženske iskat na netu  x:Dx  totaln luzer!!!

lp

K si dodal, pa še bom jaz. Neb pričakoval, da te to pri tvojih letih čudi. x;)x Al hočeš, da ti naštejem bejbe k si jih tu z duhovnostjo in leporečjem pecal? x:px Veš, se tud z drugimi tipčki bejbe pogovarjajo, ne sam s teboj.... x;)x x:px x:o)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Tebe pa res IQ đebe.  x;)x Jaz obremenjen? Od zavisti?  xcivx  Mujcek, pa kje ti živiš?  xcivx Zaverovan v domnevno  svojo ah in sploh lepoto se ti že čist fuzla.... x:Dx Lahko ti bi tud naštel tiste k si so ga istočasn flirtale z mano in tabo......sam mi na kraj pameti ne pride.  x;)x Joj, pa saj to ni res, koje li gluposti.  x:o)x

sam je ena velika razlika med nama ti pametnjakovič, jaz sem še "otrok" kot praviš, ti pa si odrasel idiot! x:Dx x;)x

aja pa še neki, pa sej si advokat, veš da mora danes bit vse argumentirano, tko da besede so samo besede, ki si jih lahko vsak izmisli, tako kot si ti lahko izmisliš marsikaj al pa tiste tvoje muce, ki so s tabo flirtale in se ti domnevno zlagale,da tudi z mano... x;)x

še vedno pravim, da si en navadn usrane in revček x:Dx

honor and respect

:vragec:

hehe...dogaja x:Dx x:Dx x:Dx

she en mick-oljub.... x:Dx x:Dx x:Dx

..........................................................

v 4ki smo mal prashil, pa mal lopatal, pa mal perchke dol dajal....prou fletno

aja....pa velik smo se pogovarjal o tem, kako je blo v 80ih.... x:Dx x:Dx x:Dx

jutr pa naprej :vio:

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ojla mladina x:Xx

Danes dan minil kot bi mignil. Dobila en napovedan in en nenapovedan obisk x:px prijeten klepet minil, kot bi mignil. Prijetna druženja vedno prehitro minejo.

Dobila v dar zaboj hrušk x:px s katerimi se bom mastila kot medveT , pa tudi nekaj jurčkov z lisičkami našlo pot do mene .... lahko napišem zredilčkala sem se pa še se bom :vragec:

Lahko nočko vsem x:Xx

*Mateja, kok dober oni tamal z rožcam

:flowers:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>sam je ena velika razlika med nama ti pametnjakovič, jaz sem še "otrok" kot praviš, ti pa si odrasel idiot!  x:Dx  x;)x

aja pa še neki,  pa sej si advokat, veš da mora danes bit vse argumentirano, tko da besede so samo besede, ki si jih lahko vsak izmisli, tako kot si ti lahko izmisliš marsikaj al pa tiste tvoje muce, ki so s tabo flirtale in se ti domnevno zlagale,da tudi z mano...  x;)x

še vedno pravim, da si en navadn usrane in revček  x:Dx

Hehehe, argumentirano, ohoooo, pa tebe so sami argumenti x:Dx

Mah, dokler se še sam sliniš k mlad doberman se ti kar slini.......ko ti bodo pa se nehale cedit sline, pa boš (mogoče x;)x ) celo lahko konkretno razmišljal. x^x Će ne bo vseen pretežko zate. x;)x

Eh, seal-jačino, ne zlorabljam zaupanja k ti.........na tvojo srečo, ti bo tko lažje pri srcu, ki ga domnevno imaš. x;)x

K. Čapek

Moj dragi pa šiba jutri prvič na Triglav. Bog se ga usmili.........in nas tudi.

Nič ga nisem dala dodatno zavarovat...torej naj pride nazaj v enotnem stanju...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...