Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pa je še en dan na deponiji časa :xx!: na koncu niti ni bil toooooolk slab, ampak vseeno med slabšimi x:Dx

Baterija na telefonu prazna, odrezan od sveta v prašni kleti obujal spomine na polpreteklo zgodovino x:Dx Glih za en sms štroma je še blo x:)x in med pisanjem že prejel odgovor x;)x ni za verjet kolk se z nekom lahko ujameš, tajming za sinhrono plavanje x:Dx

Grem vas mal brat

x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

:OoO: ni pameten kdor mnogo ve, ampak tisti, ki ve to, kar potrebuje....

(Škofjeloški zapisi 16. stoletje)

midnightblues.press

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Vam spet dogaja xrolleyesx

Jaz se pa zdajle zacenjam ucit.. x:o)x Dobila zapiske, pa zraven se obiske.. sosolka prisla, pol se pa se sosolc najavil, se nismo vidli cele pocitnice.. Si imeli ful za povedat. No saj, na koncu naju je pripravil do tega, da smo hablali po espanjolsko :) Tko da sem mal v filing padla, zdaj pa se teorijo..

Pa Tristan se danes prvic na motorju peljal x^x Ma neverjeten je tale mackon moj :) Se oblecem, da bom motor v garazo zapeljala.. pa stoji pred vrati kao..''jaz grem tud ven''.. pa ga dam na spagco, nardiva krog okrog bloka.. pol pa.. hmm motor pospravt.. ja nic, probajmo.. ga vzamem v narocje, da ne bo prevec cviknil.. zalaufam otor.. ne trza sploh x:o)x Pol sem ga pa v torbo zadaj dala in zaprla zadrgo, pa odpeljala do garaze.. in mocno upala, da ga ne bo kap :sori: Ampak ne, mali pol v garazi sam ven pogleda, nic prestrasen sploh. in po se firbcno gledal, ko sem motor zaklepala in vse, pol sva se pa se tistih 300m do bloka sprehodila lepo na easy xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aJDA :vio:

Ampak kakšne kolobocije glede tega ..da o nenadnih stroških niti ne govorim :eek:

Bog ne daj, da se mu tole zadopadne...sem v riti potem..bo še mene hotel v gore vlačit...meni Donačka gora čisto zadostuje. x:px

Ko tole berem....hja ni kaj bi se človek malo zamislil..in tule nehote dajem prav svoji boljši polovici...ko sva se pred leti zgrabila glede LNF.

Zanimalo ga je predvsem kakšni so ljudje, ki visijo tule gor..kaj jih žene..zakaj in kako..in potem se dokopal do zanimive ugotovitve(nekaj časa redno bral..komentiral ni..ali pač pa ne vem..skratka...)pravi, da je kar nekaj tipov, ki so ali fukfehtarji(menda velja isto za žensko populacijo), nekaj ki nimajo porihtanih stvari ne le v glavi ampak tudi nasplošno, nekaj bluzatorjev..in naivnih pičk..

Potem pa je uspel spoznati kar nekaj lunatkov v živo...in zanimivo..počasi spremenil mnenje - glede žensk. Moški so zanj še vedno tisto ta prvo...

In vsi smo med drugim nagnjeni k flirtanju..če se iz tega potegne kaj več..pa vso srečo. Verjetno se je kar rabi...

Pa da se spet povrnem k Triglavolazcu bodočemu...ugotovil je, da net ni zanj..in ga ne briga. Ima pa rad teh nekaj ljudi, ki jih je spoznal na tako zanj nenavaden način..rabi pač čas..(luna v biku ) x:px

Mami sem obljubila pomoč pri bučah.....mi je že zdaj žal :o|o:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:eek: pameten ta tvoj možakar...a drugje pa takih ni, v službah, klubih, društvih, med sosedi.... :eek: se bom vprašala kam je nek tebe postavu....pa ni mi treba odgovorit

x:Dx sem pozabila , da tvoj dela v getu x;)x

aftermidnight.blues x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:palec: :palec:

Točno tko. x^x Ampak flirt je čist lohk izraz simpatije do tega kot kaj se nam kdo prikaže, mal heca, mal navihanosti, mal popestritve, mal "adrenalina", vsega po mal. Sam sem bil precej flirtljiv pa to, pa si upam javno trdit, da nbene nisem za fuk fehtal, vedno je bil nek drug faktor, neka drugačna simpatija tukaj. Pa čeprav sem lohk na velik gobcal x:Ix , sem prepričan, da se je čutil, da me zanima predvsem kot človek, lunatik....In tud če sem s kom bil sem z njo ohranil predvsem "človeški" odnos, ostal je odnos simpatije in naklonjenosti. Z veliko so-flirtajočih se nikoli sploh nisem dobil, nič "kao poskušal", pa smo še vedno na liniji, ker je bil primaren odnos do simpatičnega, prijetnega človeka.....ki ga želim ohraniti "na liniji", ker mi je enostavno všeč. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

mislm :xx!:

tole gre pa med pritozhbe urednishtvu :xx!:

kuko mi lohk en mick-rob poshlje OS, che ga mam na ignor????

H A L O ! ! ! !

..............................

Mick

evo, Danes ob 00:02

Izbriši objavo Citiraj

Lunatik

Group Icon

Št. objav: 27.686

Član od: 8. Apr 03

...da se še jaz teb 1x javim pevc.jpg icon_smile_big.gif

Mah, tko, dans si mi nekak všeč icon1_thumbup.gif (sam da se ne boš zdej prevzel icon_smile_wink.gif ), k si bl na hece, k pa zloben ! icon_smile_wink.gif Sicer pa en micken k te gleda, k boš tko zlorabil ta os takoj ko bo se dalo. icon_smile_wink.gif icon_smile_evil.gif icon_smile_big.gif

Ajd icon180.gif

.............................................

fakit

..OM.. :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mickeni - v tistih časih še tebe ni bilo na lnf. Tako - da nisi bil med krivimi x:Dx x:Dx

Lahko pa mirno povem...Kljuka bil krivec glavni x:Dx x:Dx

Kar vse nas je od začetka premamil - da se takole izrazim z dobrohotnostjo, kao.

Znanjem - kao...prijaznostjo - kao...in potem človek prej ali slej začne kazati svojo notranjost..

Tule ga je moj dedc skužil v hipu..

Heh, saj to pa ni bilo glih težko..... xcivx x:Dx

No, saj se nism kriv počutil. Sva pa tud mi2 kdaj kako rekla, pa močno dvomim, da si me "čutila" k fuk fehtarja, kljub vsem mojim tumarijam na lnf napisanim. x^x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx x:Dx

Druga, ki je močno kvarila povprečje je pa hudiča bila pokowc..niti pod točko razno mu nisem vedela povedat, koji ji je bil vrag, da se ima za dedca....da o vsem bombardiranju niti ne govorim x:px

In potem je sledilo vprašanjce? Kako to, da se družiš s takšnimi ljudmi??(in to jaz, ki sem vedno trdila, da ptiči iste baže skup letijo). In ugotovila, da niso pokowci, Kljuke tisti, ki so osnovna začimba foruma...ampak vsi ostali( ki niso bili uvrščeni v prvo in drugo...pa ostele kategorije)...

Vse Marse, Jupi, Mateje se bile potisnjene v kot..ob vseh drugih zvezdah..

Bilo je tistole živahno leto.....neke vrste prelomno..

Sicer pa kolikor vem nisem edina, ki si je neke stvari v lajfu morala izboriti.

:cry: naj me že kdo nažene delat...nimam cajt :vragec:

če ne dokončam zdaj, bo že z jutranjim kofetom zasran dan x:Dx

A naj čakam na konc tedna, ko bo vse še bolj napet, al kaj?

Vem da ni za v tole temo, je pa za ta trenutek :vragec:

pesem dneva:

Pro-pain - Make war not love :vragec:

očitno hit dneva oz. noči

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>:cry:  naj me že kdo nažene delat...nimam cajt :vragec:

če ne dokončam zdaj, bo že z jutranjim kofetom zasran dan x:Dx

A naj čakam na konc tedna, ko bo vse še bolj napet, al kaj?

:att: pejd delat!!! x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Eni spat, eni delat, eni v pojstlo, eni pa v vojno

Jaz grem :sleeping:

nočko x:Xx

Nejc Zaplotnik

Dobro jutro,

Kapica kolk vesela zate, res xsrcx

med vso salatko sem uspela razbrat da gre nekdo danes na en vrh (naj mu bo pot lahka)... mi pa še vedno nismo našli Pegi, glede na to da je lovski pes, je bolj malo možnosti, da ni sedajle že v kakšnem 10 gozdu... in v takšnih trenutkih ne vem, povedat mali ali ne... no sej je tolk pametna, da je sama razbrala iz nekaj stavkov izrečenih po telefonu, zdej bo šla pa objokana v šolo... sam nekak mi ni no, da bi ji prekrivala resnico...

ah ja :V:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...