Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

evo...še js držim pesti, da se najde.... :palec:

sicer pa: jutroooooo......kakšen kažin, zjutraj, ko zvoni ura, je zunaj še trda tema....šit....hočem poletje in dolge dneve nazaaaaajjjjjjjj x!x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Spala cele 4 ure :) Zdaj mam pa ravno se eno uro za ponovit..

Me prav zanima, ce bo kej iz tega :o|o: (saj v bistvu mam narejenega, zato mi ni panike, sam popravljat grem oceno...)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Moj dragi pa šiba jutri prvič na Triglav. Bog se ga usmili.........in nas tudi.

Nič ga nisem dala dodatno zavarovat...torej naj pride nazaj v enotnem stanju...

x:Dx :vragec: x:Dx Zloba x;)x , kar nej tvoj Š. varno pride gor in dol :palec:

<{POST_SNAPBACK}>na vrh vsega :vragec:

Vodilna pri fukfehtarjih, pri pičkah itd...

Potem pa sem nekako izgubila vodstvo..bog ve  zakaj x:px

x:Dx x:o)x x:Dx A veš da so za tele lastnosti pa partnerji najbolj jasnovidni x:Dx x;)x . Mi ne moreš bolj obratno delovat, ali pa dobro glumiš, no on bo že vedel x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}> sam nekak mi ni no, da bi ji prekrivala resnico...

Se tudi meni ne zdi pametno, ne moreš nekak celo življenje vsega prikrivat, kar bi lahko bolelo, no pa saj nas vse v bistvu oblikuje xsrcx :palec: .

Jaz pa danes že od zobozdravnika :O: . Se pa res počutim, k da bi imela namontiran rilc, dobila injekcijo, ker je bila že čisto blizu živca, pa je tak hecen občutek, nimaš občutka za govort, pa kar nekak se slina nabira x:Dx . No v glavnem ta glavna zadeva za menoj, zdaj pa ziher spet nor šihtek x:o)x x:Ix :vragec: x:Dx .

Naj se vam naredi en svinjsko lep dan :onfire: :hepko: :flower:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Take prebliske sem imela v prvem letniku, potem pa nikoli več

x:o)x U, thanx za vzpodbudo :vragec:

(ma men je tole teoreticno ze 5. letnik, tko da.. recimo... x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xcrossfingx za izpitkarje

Aliana, zadnjič sem v Kozini, v pivnici videla italijana, ki ej prišel z vespo in s seboj imel psa. Kr :eek: sem naredila, ko je pes skočil spredaj gor, med noge in sta se lepo odpeljala... x:Dx

nataly, nekam pogosto zadnje čase "šetaš mojom ulicom"... x:px

triglavolazcu pa :detelca:

Eh kaj, flirt, ljubezni,pa saj to je ok x^x ..sam nadaljevanje ni ok :o|o: zakaj pri vragu mora vsak tip potem tole slej ko prej komentirat :o|o: ..in ponavadi nič kaj prijazno... :xx!:

mejte se radi x!x ( pa nič govorit o tem...potem)

Astra

Per aspera ad astra

uh kaksna jetra... :|||

aakhut, zakaj mors pa to na javno objavljat, ce omenjas pritozbe urednistvu??

prav zloben si vcasih.

ne stekam... zakaj pride do tega sovrastva... vse vlacite iz vseh tem al kaj? xrolleyesx

Ja, Nat, Pokowc... ravno vceraj se nanj/o spomnila... al kdaj, ko sem gledala svoje povprecje... in ima se vedno mensezdi da 8 objav dnevno, pa ze zlo dolg ne sodeluje, kaksno leto mroda.... skoda, je bila cist zabavna v zacetku, cisto poseben clan lnf-ja... kot tud Kljuka, tud nanj se dostkrat spomnim.

Pravzaprav imam v slabsem spominu Jupi (ko sem jo zalotila pri necednem dejanju, pravzaprav so jo zaspecali obiskovalci, jaz sploh nisem vedla, se nagrade sem ji talala in hvalila sem jo :xx!:, se mi je se VZVISENO in pokroviteljsko sla v faco lagat)... ko si jo ze omenjala... in ko ze omenjamo tole.....

zelo me je razocarala . :o|o:

Ni vse zlato, kar se sveti in diamant je cisti ogljik. xyesx

Mejte se, lep tork vsem! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...in če si že v njem, ne čivkaj.... x:Dx

...če se še prav spomnim, kako gre basen.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx Lia! x:px

ni nujno frend, ker lohk te vlece ven ker mas poln zhep zlatnikov. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Trenutno sem ful fajn. Mirna in vesela. Kar je redko pri men.

Drgač morm pa nekomu po os čestitat. :palec:

No, dons drgač tko hodm, k da bi me en ornk nabrisu x:px , pa je to na žalost samo posledica kombiniranja pilatesa in rolanja. Auch! :eek: x:Dx

Ja, dons pa spet bizi. Pevske, leoti, druženje na veliko. x:)x

V bistvu sem ful srečna. Pomirjena in zadovoljna s položajem v katerem sem. xsrcx

Hvala. xsrcx

Sej vem, da vam ni nč jasn, ampak vsega vam pa tud ni treba vedt, firbci! :vragec: x:Dx x;)x x:Xx

Rada vas mam. x:Xx

Guest mačona
Včeraj sem bila pridna! Ampak res pridna - učila sem se 6 ur. Mogoče se mi bo kdo smejal, da to ni nič, da ni vredno omembe, zame pa je! Ker sem končno "padla not" in našla nove metode učenja zase! In poleg tega sem imela še čas, da sem si skuhala kosilo, bila na faksu, naredila jogo, gledala TV. Tako bo še do naslednjega petka. Potem bo vsega konec. Drug teden imam 3 izpite. Na žalost je tako, da smo s sošolkami ugotovile, da kar dve profesorici delata selekcijo in blazno nefer ocenjujeta, tako da upam, da bom poleg blaznega znanja imela tudi srečo. Razmišljam že v tej smeri, če bo treba, bom izvedla kakšen urok xwizardx . Če ne pa pač. Zame še eno izgubljeno leto ni nič, za moje starše pa bi bilo - spet bi bila zavržena. :V: Ampak to se ne bo zgodilo, ker delam in razmišljam v obratni smeri - najbolj verjamem v moč misli! x:)x xideax xrosex

Selene, vesela za tvojo kužiko, da je našla pot domov.

Mačona, pridna res, 6 ur učenja je kar dosežek :palec: , ko še nimaš zic ledra. Mogoče razložiš tvoje metode in bodo v pomoč še komu.

Grem v mesto, si kupit čebelje izdelke bzzzzz, bojda neskončno zdravo, bomo poskusili še s tem, škodit mi vsekakor ne more.

Lep dan vsem skupaj x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest mačona
Svojih metod pa ne bi gleh razlagala, ker ne vem, če bi se komu zdele "metode" glih. Ker bi se komu zdelo, da sem prehitra, prepovršna in še kaj. Dobro, da mam glavo za učenje! In vedno sem rada hodila v šolo, ni mi bilo v breme, pa nisem bila piflarka. Zanimalo me je, kaj hočejo profersorji povedati, čeprav enih sploh nisem poslušala. Rada sem imela profesorje, ki so pripovedovali in take, ki so mahali z rokami in vsi zavzeti dopovedovali. x:Dx :palec:

Selene super http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif

Danes imam tak cuden feeling, da ima nekdo rojstni dan, pa se ne spomnem kdo. Da ne bodo kaksne zamere :o|o:

Drugace pa me caka dan ucenja ( slabe 3 urce je bilo ze), zvecer pa malce xsrcx x;)x

Mysti, glede jutri nisem prepricana, da bom sploh sla v Lj, ker nimam nic tam iskat ( sele v petek), tako da...bom preracunala, koliko moram se za faks naredit in ce si lahko uzamem en dan frej :sori:

Lepo se mejte, pejte na soncek x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest mačona
Jaz sem imela r. d. v nedeljo. Je bilo pa res bedno - v denarnici niti dva jurja, da sem morala prav gledati, da ne bi naročila predrago sadno kupo, štud. servis pa mi je ene tri dni prej nakazal denar, jaz pa nič vedela za to. In ni bilo nič pijančevanja. Bo pa naknadno. x:Dx :vragec:

:vragec:

morgen.... x:)x

kavica, mal muskice, polo pa spet mal lopatat.... x:o)x

marsa...a zakaj de sm na javno objavu uni OS onega? jah...de se vid kak poniglavc je x:Dx ...pa she zlo zanimivo je, de dokler sta bla drekomeshalca na morju se kle gor nben ni kregal...hecno, ne? x:Dx x:Dx x:Dx

selenchica...glavno da shtirinozhka doma...pa veselje v hishi x:)x x:Xx x;)x

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jaz sem imela r. d.  v nedeljo.

Pozno, ampak vseeno: VSE NAJBOLJSE x:Xx http://www.cosgan.de/images/midi/musik/n025.gif

Pa da zazuras letom primerno x;)x

Mmm ze disi iz kuhinje v zgornji stuk x:o)x

...jezesna...kamo sam jaz zaj dosel... a bi se bli prpravljeni vi v zivo tole pomerit(mick, seal)?? Bomo prnesl posrane gate... vi2 bosta pa v zivo prala, OK???Pa bi dal direkt prenos na LNF??Kruha in iger!! x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

jaz pa dans z veliko volje pa upanja v prihodnost. xcrossfingx

mogoče bom clo nardila letnik in presenetla sama sebe pa še koga. x:Dx

oči prav,da ker sem letos tko pridkana,da mi plača solo petje

xsmx

kva je to fajn.pa ne smem več jokcat za vsako stvar.rabm tkole enga,da mi mal napoje,če bom kej težila :att:

v pondelk pa še statistiko uničt,italijanščino sem začuda nardila,hvala meni x:Dx k se mi je dal učit

pa bl bom pridna pa pozitivna k vidm kakšn odziv dobim nazaj,se folk kr ozira za tabo,če tkole kej izžarevaš xrosex xyiyax

o kok je dons lep sončk,kva je to fajn xflowx x8Dx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Mysti, ko bo konc izpitnega obdobja, zadnjih nekaj dni v septembru, bi se pa res lahko zgodilo, da se pripeljem ja x:Dx Sej ni tako dalec. Zdej bom pa v Lj, samo ko bo res potrebno, ker cim grem tja, zabijem cel dan s pijackami, vedno koga srecam... :sori: Tega si trenutno ne morem privosciti.

Grem pocasi spet k knjigam...caucau xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa dans z veliko volje pa upanja v prihodnost.  xcrossfingx

mogoče bom clo nardila letnik in presenetla sama sebe pa še koga. x:Dx

oči prav,da ker sem letos tko pridkana,da mi plača solo petje

xsmx

kva je to fajn.pa ne smem več jokcat za vsako stvar.rabm tkole enga,da mi mal napoje,če bom kej težila :att:

v pondelk pa še statistiko uničt,italijanščino sem začuda nardila,hvala meni x:Dx k se mi je dal učit

pa bl bom pridna pa pozitivna k vidm kakšn odziv dobim nazaj,se folk kr ozira za tabo,če tkole kej izžarevaš  xrosex  xyiyax

o kok je dons lep sončk,kva je to fajn xflowx  x8Dx

:palec: :palec: :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Aakhutek, pa ti si čarobn x:o)x xwizardx Pa saj ti je menda iz vsebine OS-a jasn, da sem vedel, da ga boš objavu. A želiš, da jaz kazga tvojga objavim, npr. s povabilom na pir, pa tvojo telefonsko številko? :inocent: x:Dx Haha, na ignore me maš na OS, pa ti razen tega (pa odgovorov na tvoje os x;)x) še v lajfu nism OS-a poslal........ta ti je res ta prava :palec: Pač si mi bil včeri všeč kake si pisal. Za nianso manj zlobne k običajn, al pa se mi je mogoče sam zdel. x:Dx Pa saj te imam po svoje čist rad, no x:Xx :palec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

to kuži se je vrnu :fool: kt izgubljena Lassie

obožujem kužke pa so določeni morilsko nastrojeni proti žvalem

jst se pa čist pobeben k so tko cotkani,tut uni bogi ta garjavi so men luškani :2src:

čestitam za zaležavanje ritke za šest ur,js že dolg nism tkole zdržala

aplavz x:Dx xDDx

ja na net dejte,da bo še nam kratkočasno

bo tko kt humoristična serija xmusicx xsuperx :att:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...