child 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 hvala Tinkica jest sm tud ful vesela Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Pa da se ne bo spet vleklo k jara kača, še sam to..........Mi2 s C. sva prijatelja že kakšno leto in pol. V tem času sva se ogromno pogovarjala po telefonu, si pisala, tud flirtala (in to kako , blo včas vroče, vsaj men, k satan ) in se zezala, pa šla na kak drink, kakšno večerjo........Je pa najin odnos temeljil predvsem na medsebojnem spoštovanju, pomaganju in zaupanju. Iz spoštovanja drug do drugega, še posebej glede na neprijetno situacijo v kateri sva se znašla v privat lajfu, sva pa le redko prestopila mejo za katero sva smatrala, da je naj ne bi, vsaj v dani situaciji, ker itak ne bi zadovoljila in osrečila ne enega ne drugega, pomen površinskih ali propadlih vez sva že tako oba poznala. Tak odnos je seveda pripeljal do zaupanja tudi mnogih "skrivnosti" in intimnosti, zato mi je smešno nakladanje nekaterih, ki bi me radi neprijetno presenetili ali naju prizadeli, ker pač trpi njihov ego (kar pa očitajo drugim). Presenetila me je le pritlehnost, hudoba, ta neverjetno močna želja koga prizadeti, še posebej pri tistih, ki se prikazujejo duhovno tako zlo razsvetljeni. Odgovarjam pa jim zato, ker pač ne maram, da nekdo laže o men, žali mene in meni ljube ljudi, potem pa nikome ništa . Spletom okoliščin tako vem marsikaj o dobrohotnosti, duhovni razvitosti in še o marsičem tud zlo neprijetnem o mojih "prijateljih" pa tega ne želim zlorabljat, sam ko bo mi 1x poču dekl, tudi sam ne bom izbiral več načinov in besed. Zato naju pustite na miru in zagotovo bo tud v nasprotni smeri tako. Bi torej lahko prenehali, vsi mi? Lepo se imejte še naprej v tem prelepem dnevu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 kakorkoli, na vsako provokacijo pa tud ni potrebno se odzvat... mah, sej se boste zmenil, vama pa vso srečo želim aja sem videla nekje da pravi Contesa da bi bil čas da se srečava spet v živo... no če bosta kej po teh koncih hodila, se pa le oglasita Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 se opravičujem,sm v takem hudomušnem smislu mislnla,nč slabga,tko mal k je smešn k se kregate.nism nč slabga mislnla itak ne vem o čem se gre.se pardonirammejte se radi Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 čestitam bobnček Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> aja, zdajle sn zveo da sn še zadnji izpit naredo, jiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 direktor fino, nisem bila v dnevniku ze kak teden, pa takoj dva razloga za cestitke Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 a zdej mick-rob k si pa ti na vrsti te je pa treba nagmah pstit....hehemalo morgen 1bishensutra lohk pa zachnem objavljat tvoje OS-e, k jih poshiljash drugim...hehe...zanimivo branje...dreko(S)meshec....pa dreko(S)meshka :xx!: ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa da se ne bo spet vleklo k jara kača, še sam to..........Mi2 s C. sva prijatelja že kakšno let in pol. V tem času sva se ogromno pogovarjala po telefonu, si pisala, tud flirtala (in to kako , blo včas vroče, vsaj men, k satan ) in se zezala, pa šla na kak drink, kakšno večerjo........Je pa najin odnos temeljil predvsem na medsebojnem spoštovanju, pomaganju in zaupanju. Iz spoštovanja drug do drugega, še posebej glede na neprijetno situacijo v kateri sva se znašla v privat lajfu, sva pa le redko prestopila mejo za katero sva smatrala, da je naj ne bi, vsaj v dani situaciji, ker itak ne bi zadovoljila in osrečila ne enega ne drugega, pomen površinskih ali propadlih vez sva že tako oba poznala. Tak odnos je seveda pripeljal do zaupanja tudi mnogih "skrivnosti" in intimnosti, zato mi je smešno nakladanje nekaterih, ki bi me radi neprijetno presenetili ali naju prizadeli, ker pač trpi njihov ego (kar pa očitajo drugim). Presenetila me je le pritlehnost, hudoba, ta neverjetno močna želja koga prizadeti, še posebej pri tistih, ki se prikazujejo duhovno tako zlo razsvetljeni. Odgovarjam pa jim zato, ker pač ne maram, da nekdo laže o men, žali mene in meni ljube ljudi, potem pa nikome ništa . Spletom okoliščin tako vem marsikaj o dobrohotnosti, duhovni razvitosti in še o marsičem tud zlo neprijetnem o mojih "prijateljih" pa tega ne želim zlorabljat, sam ko bo mi 1x poču dekl, tudi sam ne bom izbiral več načinov in besed. Zato naju pustite na miru in zagotovo bo tud v nasprotni smeri tako. Bi torej lahko prenehali, vsi mi? Lepo se imejte še naprej v tem prelepem dnevu. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> a zdej mick-rob k si pa ti na vrsti te je pa treba nagmah pstit....hehemalo morgen 1bishensutra lohk pa zachnem objavljat tvoje OS-e, k jih poshiljash drugim...hehe...zanimivo branje...dreko(S)meshec....pa dreko(S)meshka :xx!: ..OM.. Ah, zate tist ne velja. Ti si vedno zaželjen! Pa prijetno branje ti želim. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Bravo izpitkarji Mačona, vse najboljše za rd da narediš izpite.Pa naj ti mal cvenka pade.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>juhu, se gremo kdo komu kake OSe pošilja, jeeeeee, šlekapac, bravo naši aja, zdajle sn zveo da sn še zadnji izpit naredo, jiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa Čestitke še z moje strani ................Pa saj menda nisi dvomil vase p.s. kak sem pa še jaz daleč od tega veselja (vseeno pa komaj čakam-bom še prej švicala mal ) Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, zate tist ne velja. Ti si vedno zaželjen! Pa prijetno branje ti želim. nej ti zhe drko(S)meshka prstek u ritko utakne, pa mozoljchek odznotraj stisne (odzunaj ga tako lai tako ni) ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Mick, vsak ima kak okostnjak v omari...in nihče ni otok, izoliran od vseh.Lepo, da si napisal...samo motijo me grožnje :xx!:..čeprav tega ne jemljem osebno. In ne vem, zakaj se počutita tako ogrožena in se kar naprej spuščaš v debate...saj vama nihče ni fauš In še ne veš, kaj lajf prinese... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> nej ti zhe drko(S)meshka prstek u ritko utakne, pa mozoljchek odznotraj stisne (odzunaj ga tako lai tako ni) ..OM.. Dobra ideja! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobra ideja! che si pa sam brez domishlije....dolgochasen paragrafar ..OM.. :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, vsak ima kak okostnjak v omari...in nihče ni otok, izoliran od vseh.Lepo, da si napisal...samo motijo me grožnje :xx!:..čeprav tega ne jemljem osebno. In ne vem, zakaj se počutita tako ogrožena in se kar naprej spuščaš v debate...saj vama nihče ni fauš In še ne veš, kaj lajf prinese... Astra Heh, ja. Se načeloma in v določeni meri strinjam s teboj. Mal me pa čudi, da te nikoli niso zmotile grožnje meni, prijateljica Česar ne veš, pa pač nima smisla komentirat. Pa saj smo zaključili, ne? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Silver Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> che si pa sam brez domishlije....dolgochasen paragrafar ..OM.. :xx!: Ah, dobra ideja, k si se je celo ti spomnu! Za kak bolj domiseln predlog pa si zgleda prekratek! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, dobra ideja, k si se je celo ti spomnu! Za kak bolj domiseln predlog pa si zgleda prekratek! oh....to mi prshlo kot asociacija na misel k sta tko vajena vonja po dreku ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Silver Bobnarček no jst pa zdejle z mami govorila, očitno je nekdo našo Pegi imel zaprto, z limom čez gobček, ima pa tud odarjeno zadnjo tačko, ful je jokala ko jih je zagledala in sedaj samo spi... bila je čista, nič mokra, spočita, nič lačna... zanimivo tud, da je ob 9 prišla na njivo (tam kjer je ponavadi moja mami), drugače bi bila tam že prej... no važno, da je prišla nazaj nekdo bo pa dobil iz Vesolja dobroto vrnjeno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> k sta tko vajena vonja po dreku ..OM.. Ja, ko pa tolk postov napišeš.......se člouk pač navadi smradu! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 sem ze pozabila, zakaj sem nehala dnevnik brat, pa sem se takoj spet spomnila... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ko pa tolk postov napišeš.......se člouk pač navadi smradu! vsaj v nechem si velikNEIZMEREN SMRAD se shiri od tebe :xx!: prijateljica (ne astra) pa ne zaostaja :xx!: taka dva zdraharja na kupu....ni vrag, da ne bi smrdelo ..BLJAK.. :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Bobnar cestitam!! Jah kwa pa to za 1 fax al magiserij delas??? Jest sm tut zadnji izpit ze 1 let nazaj naredu... sam tale diplomska se pa noce pa noce napisat... :xx!: :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts