aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrd .......................sam zate prd al pa tvoj post....ista stvar ..BLJAK.. :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ...sam, da te rajca! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Mojmu arhitektu se je zmešalo, pa ne zarad mene Čist resno sem prepričana,da je težko bolan, zdaj sem že z več koncev slišala, da se mu čist prpelje... Torej, grem jaz danes k njemu dvignit načrte, pa pravi nisem jih naredil...in jih tudi ne nameravam Ko sem mu omenila, da ni fer, da mi to pove po treh mesecih in da smo mu že plačali, je čist znorel in se začel dret... :xx!: ..potem pa me je vrgel ven... Sem klicala moža in mu povedala, pa pravi, ne govori x!x , kakšno sem jaz imel z njim...mene je vrgel ven skupaj z nadzornim inšpektorjem, za nama pa se drl, da smo vsi barabe... Dobi nekontrolirane napade besa in govori strašne neumnosti....ali pa je čist otopel in sploh ne ve, kaj mu govoriš... Nič, konec zgodbe.Poiskati novega in vse skupaj od začetka.Pliss, pozna kdo kakšnega, ki me ne bo ogulil do kože?? Pa še...ima kdo kaj pojma, kako se lotiti dokumentacije za črpanje iz Evropskih strukturnih skladov???? težka jesen, že vidim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...sam, da te rajca! to, da mash sprevrzhen um...je itaQ jasnoda pa druge po sebi merish....pa ne gre....imash mero (pre)mick(eno) :xx!: ..BLJAK.. :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Lubček , pa ne se pačit tolk pa jezit, a se sekiraš, da te mam (pre)mick(eno) rad? Ma ne, ful te mam Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lubček , pa ne se pačit tolk pa jezit, a se sekiraš, da te mam (pre)mick(eno) rad? Ma ne, ful te mam kej druzga (s takim mick-enim) kokr de si pedrula ti tko ne preostane :xx!: ..BLJAK.. :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ti pol prstek v ritko potisnem, da boš sploh kaj čutil? Sam, da boš zadovoljen, no..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti pol prstek v ritko potisnem, da boš sploh kaj čutil? Sam, da boš zadovoljen, no..... ti kr pr svoji ritasti manekenki ostran...bl pasheta skupi .. .. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ....dej, dost mava, prid raj na kako drugo temo, bl nakladaško, pa te tam do konca zadovoljim. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 dejta bit no deca, pa nehita...mah, oba sta mi kul in res ne štekam tegale no a ni brez veze, sem vama že včeraj pir predlagala.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....dej, dost mava, prid raj na kako drugo temo, bl nakladaško, pa te tam do konca zadovoljim. mick-eni...che bi jaz padal na tipe, bi si nashel kaj konkretnegatebe....tebe je pa sam gobecpa ne za fafatza FAFLAT ..BLJAK.. :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> dejta bit no deca, pa nehita...mah, oba sta mi kul in res ne štekam tegale no a ni brez veze, sem vama že včeraj pir predlagala.... (selene, ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, zate tist ne velja. Ti si vedno zaželjen! Pa prijetno branje ti želim. <{POST_SNAPBACK}> (selene, ) sej sm hotu nehat....pa picjzl noche :xx!: ..BLJAK.. :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ...neki tuhtam, pa na koncu mize naenkrat zagledam v men neznanem lončku kaktus , ki ga jaz sem nikoli nisem prinesel, pa tud kdo drug v moji prisotnosti ne. Nič jasn..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Pa nej še kdo reče, da Božiček ne obstaja Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 hec.... tko se je nekoc v pepelniku pri nas znasla pticja perut, temnomodra z rumeno crto, pojma nimam od katerga ptica je bla, kar skeri je blo, ker smo bili sam trije, pri nas risal ponoc, pol pa nenadoma tole not! vcas pa kaj kar zgine... pa nikol vec ne najdes. kok je lepo zunaj, sonce, prijetno.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Lajf je lahko tooooooolk lep Vsi zadovoljni s fotkami s poroke, mal bo treba dodela malenkosti, ampak jaz Pa za naprej so me tud angažiral, tko da v soboto spet ohcet Hvala vsem za podporo in dobre želje Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 Onix!!! Glihkar sem nate mislila, da kolk mas res fantasticen podpis in da te mroam vprasat ce ga lohk k Mislim na LN vtaknem? Fajn slisat tole! schtraufenpacht!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>vcas pa kaj kar zgine... pa nikol vec ne najdes. kok je lepo zunaj, sonce, prijetno.... Hehe, to je pr men nekak bl pogost. No, večinoma pol najdem. Ja, res . Bliža se.....meni najljubša ......jesen. Upam, da bo na račun mal milejšega poletja čim dlje lepa, sončna......ma joj, kakšne barve so jeseni v naravi . Pa nekak spokoj. Mene jesen pomirja. Čudovito bo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Božiček, je lahko celo leto, sam mal s moramo potrudit Onix, kul, če se kdaj odločim za poroko ti javim ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 jaz mam tud najrajs jesen. selene, (te nekam razganja! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 kva mi pomaga, če en stavek tko zlo velja v tvoji napoved, ok, dva, al trije ja me ful, ampak tko božičkasto Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa nej še kdo reče, da Božiček ne obstaja Hih ...pa res, nič jasn, no. Sploh k je tud dostop do mojih prostorov "težak". No, če ni not skrita kaka .... , hvala, komurkoli že. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Vidim megleno...solza mi spolzi po licu....pred seboj gledam krvavi kos mesa.... solze lijejo in nič jih ne more ustaviti..... seckam čebulo za golaž ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 Lia, Selene, saj zame tud kaksen velja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts