Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:Xx :palec:

vis, se vse naokrog zavrti...

'svet je okrogel zato, da ga lahko obkroza prijateljstvo.' :vio:

(*jaz mam tud rada soncnice x:)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

vse najboljše za rojstni dan, pa za narejene izpite, vsem drugim, ki jo potrebujete pa pošiljam xgoldfishx

včeraj sem praznovala prijateljev rojstni dan, je bilo prijetno...

dans naporen dan v službi:!!: , a kljub vsemu sem se počutila odlično v svoji koži x8Dx

Hm, poslušam poročila......za internetno širjenje ksenofobije, rasizma itd. bo kazensko odgovarjal urednik posameznega foruma. Kar delikatno. :o|o: Me zanima kako bo lahko vedel oz. ocenil kaj se že al še smatra za širjenje ksenofobije itd. k to ni glih možno ekzaktno določit......In kaj bo to pomenilo zanj, bemu, sledit obširnemu forumu po vseh temah in postih je praktično nemogoče. No, bomo videli......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kva?

To je pa kr neki...se posebno pri tistih obseznih forumih ( med.over.net style, kjer sam odpres, pa mas to). Pa kje je meja? Moj vic v sali dneva? x;)x

Mah x:o)x xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja, mi ni jasn kako to točno mislijo določit.......Sam ne šetam po drugih forumih, sam pa so baje na njih tud hudo jasni ksenofobični itd. posti.....tak da v tem smislu je ok, pri očitnih, sam sicer pa si težko predstavljam kako in kaj. To se ti ja sfuzla, če morš za vsem sledit, je praktično nemogoče.....

K. Čapek

Hm... xscratchx

Men je tale fora recimo ful smešna. Pa ne da bi mela kej proti črncem. A pol, kr je moja frendica polet in pozim bela kot sneg, pa ji jz rečem, da je bela ko jogurt- je to tud diskriminacija? Kao izpostavljam intenzivnost njenega tena polti? :eek: Dobr, to je zdej razprava za drugo temo. V bistvu tale fora sploh ni rasistična. Rasizem ni to, da izpostavljaš fizične razlike, ampak da na podlagi teh, jemlješ ljudem pravice. Tako, da tale fora ni rasistična...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Zato naju pustite na miru in zagotovo bo tud v nasprotni smeri tako. Bi torej lahko prenehali, vsi mi? Lepo se imejte še naprej v tem prelepem dnevu.  x:)x  :palec:

vse ostalo me res ne zanima, zato sm tud zbrisal... bi ti pa sam neki reku, glede tega "pustite naju na miru" jaz te tud opazu nisem do včeraj! če ti spomin kaj dela, mal pomisl za nazaj in boš vidu, da si se ti name prvi spravu, sam tok!

lep pozdrav

honor and respect

a kdo ve, ali so v ITA jutri odprte trgovine oz. ali normalno delujejo? :8): :irs:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>vse ostalo me res ne zanima, zato sm tud zbrisal... bi ti pa sam neki reku, glede tega "pustite naju na miru"  jaz te tud opazu nisem do včeraj! če ti spomin kaj dela, mal pomisl za nazaj in boš vidu, da si se ti name prvi spravu, sam tok!

lep pozdrav

Lepo od tebe, seveda bi bilo veliko bolje zate, glede na to kak imidž furaš, če tega kar si, nikoli ne bi napisal.

Tako vidiš pač ti, ne bom ti zdaj iskal in citiral postov, da bi ti dokazoval nasprotno oz. moje mnenje. Kakorkoli, nikjer pa nisem opazil, da bi ti kaj slabega storilo dekle na katero si se iz nečimrnosti tako nizkotno spravil. Če si imel kaj za opravit z mano, bi kot moški opravil z mano.

Ok. Lepo se imej, pa včasih le pomisli, da imaš opravka z ljudmi s čustvi. Midva pa se lahko mirno v bodoče izogibava drug drugemu, dvomim, da bo kateri od naju pogrešal kakršnokoli pozornost drugega.

K. Čapek

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojl

a vsem!

x:Dx x:Dx x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

O lej ga Volkič, hav du ju du? x:Xx Long tajm no si.

Mateja kakšen pušlc imaš :2src: tole je pa res za fotkat pa še od tazga fanta k si dobila, se je kr za stopit x:Xx

Naletela na eno zabavno knjigo v knjižnici Zlikane gube, štrleči balkoni x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Bobnar, čestitke za izpit xokx

Mačona, vse naj naj za RD xsrcx pa veliko sreče pri izpitih :detelca: čist zastopm, jst imam ta teden 3 (no, 2 sem že imela)... pa ne vem, če se bo izteklo tako kot bi želela... je kar malo preveč vsega skupaj, sm že zmatrana od tega učenja in pritiska...

Selene, super, da se je kuža vrnil :palec: xsrcx

Sem totalno zmatrana... ampak dobre volje x:)x kr tko ... sem lovila vlak za v LJ, pa potem še ko sem šla domov, pa obakrat je imel zamudo seveda x8Dx izpit je bil tako tako... pač, znala sem po svoje... ni pa to zmer tisto, kar hočejo profesorji x:)x :vio:

Jutri dan počitka - ni treba v LJ... potem pa spet v čet...

Marsa... trgovine v Ita jutri so odprte, sigurno... praznika nimajo tako da mislim da so...

LP xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}> sam proti vsem fukačem, haaahahahhaaaa x:Dx

kaj češ, treba prej kilometre preverit, sine.

Sej si revež, ja. x:Dx Mi je en par beyb pojamral, da si biu hitrej fertik kt so rekle piksla. x:px x:Dx Zgleda da kilometre nabijaš z brzino, ne kvaliteto! x:Dx To je pa tak veš, če ne znaš konkretno pofu.at, ampak te je sam gobc. x:Dx Beybe se mi rade pohvaljo, sploh tiste k so ble pr men najprej, da še dobr de vejo kva je fuk, k ti ga dobesedn sam namočš pa je že konc luštnga.... x:Dx

Hehehehe, Mb je ipak premejhn za tvoje podvige, sm ene par fajnih prigod slišu, sm kr kak mesc pa pol meu linijo odprto. x:px x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...