Onix 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Naporen dan končan Prijetno utrujen, grem še za pol urce v bano odležat pa Pa apetit se mi je vrnu kakšen dan se zgodi, da kar pozabim jest pol sem pa zmatran, tečen, ... Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 daaannnnn...že spet prekratka noč...popoldan tolk za delat, da ma dan premal ur. podaljšala bi pa itak sam popoldanski del, ker je mač bl fajn.... ....sicer pa vidim, da pluton raztura....sodeč po raznih debatah tle....ma sej, tud spodnje livele je treba kdaj prezračit.... selene you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Jutrček!Astra - nič ne pomaga, če ne ulicom pa šopingom Čudna so pota življenja..res. Triglavolazec uspel včeraj ob pol petih popoldan prilezti na vrh. Menda batine dobil..nekam vzhičen sms poslal....Jaz pa v jok ziher ga je zgrabilo in bo še mene v tisto gorovje vlačil Tako..zdaj pa veselo na delo.. (obujanje spominov na x člane..kar zanimivo. Za Jupi nisem vedela..ocky se spomnim, da je nekaj prepisovala iz neke nemške revije...ali nekaj takega.) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Nat Hribolazcu pa en ( ne zdaj penit, saj je sam vitrualno ) Lajf krogla se vrti z neustavljivo hitrostjo :xx!: pogosto se spomnim S.Makarovič...z njenim "jaz bi malo izstopila, samo da si odpočijem"...na živce mi gre, ko imam občutek, da stvari nimam pod kontrolo, kamorkoli se obrnem, vidim samo kup dela in obveznosti ....sebe vidim na sredini, lovke pa me grabijo z vseh strani :xx!: zasvetile so se mi oči, dobim ponudbo letalskih kart na mail, London brezplačno, samo let takse ...pa vidim gospodov pogled izpod obrvi in že razumem ...no money, no funny Tako lep dan se je naredil Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Bom čisto malo penila No, upam, da se bo ob vsem navdušenju spomnil na moj višinski strah..pred ohoho leti se na češnjo spravila - potem pa dol nisem mogla Je hotel doli živnčni zlom dobiti - jaz pa se držala debla...in ni šans da zlezem dol. Ne in ne..on že kao domov šel pa nazaj prišel - jaz pa še vedno na češnji Potem mu ni preostalo drugega kot da je zlezel gor..mi prestavljal noge na veje..ker sem kar otrpnila in ne bila zmožna niti pisnit...groza živa. Od takrat ne grem več na drevo Tale no money no funny mi je nekam poznan Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa... trgovine v Ita jutri so odprte, sigurno... praznika nimajo tako da mislim da so...Thanx Ajda! (ja, to, sem mislila ce je kaksen praznik al bogve kaj). <{POST_SNAPBACK}>Za Jupi nisem vedela..jah, ker sem to bolj na diskretno se sla, pravzaprav sem jo se scitila (pol je sla pa itak dol in si ubodla svoj sajt)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 jst bi pa zdejle tko eno hladno limonado spila... pa printer me j.... takšne pa še ni počel, kva mu je, smotko ....dobro jutro vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi pa zdejle tko eno hladno limonado spila... pa printer me j.... takšne pa še ni počel, kva mu je, smotko ....dobro jutro vsem jaz sem pa ponoc ledeno radensko pila in me je pol ful zvijal. :|||grem pit to ponoch! Tko da, mi NE bi pasala limonada zdajle, nc, v bistvu si grem kavo skuhat, pol se moram pa zrihtat ( ), sem nekaj zmenjena. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Naletela na eno zabavno knjigo v knjižnici Zlikane gube, štrleči balkoni Hudiča! Pa sm jo mela enkrat sposojeno, pa ni blo cajta za prebrat in sem jo vrnla. U pm! Kok bi mogla ene par folka na gobc prtisnt. Vsi ste najlepši, pa najboljši, pa najbolši fukači. A ni glupo to, kar se greste? Pluvate drug čez druzga in pol razlagate grde podrobnosti o drugih. Mislm, a more bit tok negatvinosti in slabih filingov? A neb šli raj z ljudmi, k jih mate radi (če sploh obstajajo) ven, na pir al pa na sprehod? Bedno, otročje, glupo, smešno in hkrati žalostno. Kolektivno pluvate po nekom in s tem se sam smešite, ker izpade tko, k da ste mu fovš. Bedaki! No, zdej pa čakam na primitivne izpade v smislu : bajskugla, baba neumna...mi totalno visi, če mi taki primerki to rečejo, k jim ni pomoči, mi to dol visi. Ja, mogla sm to vn dat, ker mam rada ta forum in večino ljudi in se rada zadržujem tle gor, ampak me mot, da eni kar naprej iščejo prepire. Pa vem, da na nobenem forumu ne bo popolnega folka in tega tud ne iščem, ampak to je pa tu mač! In ne, ne bom šla dol zarad tega. Ker je vseen (hvala bogu) na forumu dost takih ljudi, k so super in je vredno ostat gor zarad njih. Pa tud ne mislm, da bi mogl koga vržt dol, sam nej vsak pred svojim pragom pomete in da mir. Pa ne skos enih in istih for prjavljat kako ma en mjčkenga, en je nesposoben fukač (no, v bistvu jih je več blo omenjenih ).... Uglavnem, celo sranje delate včas gor! :xx!: TIŠINA! Namreč, spet je bilo izraženo samo moje skromno mnenje, ki pa ni nujno pravilno ali pa napačno, tko da me ne zanima, kaj bi mi kdo rad povedu. Zadržte zase! razn, če je pohvalno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Eh, daj no, Pika...to je pa ja važno, kdo je dober fukač in kdo ne ..in kolk ma kdo velikega, tut ni zanemarljivo vprašanje... Samobedakiinkonji.press Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hudiča! Pa sm jo mela enkrat sposojeno, pa ni blo cajta za prebrat in sem jo vrnla. U pm! Evo zate, da boš videla kaj si zamudila.... Dovolite, da se predstavim. Najprej sem tu jaz, ki se pogosto spogledujem s koščkom solate na sprednjih zobeh. Jaz, ki ne uporabljam regeneratorja za lase, ker je to preveč zamudno. Jaz, ki sem danes zjutraj zamešala antihistaminski in spermicidni sprej. Tako imam zdaj vagino, ki lahko svobodneje diha in nosnice, s katerimi bi lahko vsaj šest ur varno seksala.To sem jaz, za katero je razgibavanje, da se pošteno in energično zlekneš. (Veste, vedno več je medicinskih dokazov, da džoging povzroča prepotenost) Jaz, ki mi je jasno, da so izložbene lutke, če bi bile prave ženske, presuhe, da bi imele menstruacijo..... etc.... Malce lahkotnega, branja za na plažo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, daj no, Pika...to je pa ja važno, kdo je dober fukač in kdo ne ..in kolk ma kdo velikega, tut ni zanemarljivo vprašanje... Astra Ma to sm sam zato napisala, ker se sam okol tega vrti, kok ma kdo velzga, pa kok časa zdrži. Kaj pa me, ženske? Gremo se še me kregat. Šlo bo pa nekako takole: X: Dej, krava tih bod, k maš ful povešene joške!Y: Jst jih vsaj mam, ne pa ti. Mi je zanč Jože s foruma reku, da jih sploh ni najdu, pol se pa neki delaš in wonderbra nosš in folk nateguješ, da maš joške!X: Prasica, men je pa Tone reku, da si v postli k hlod! Sam ležiš nč ne migaš! Men je pa reku, da sm svetovna jahačica! Y: Ja, to ti je zato reku, k si se mu smilila, pa nč ne znaš v resnici. Je reku, da si ga kr neki grizla za tiča, da pol še 3 dni ni mogu normalno scat!X: Kaj? Men je pa reku, da smrdiš po ribah.... In tko naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Brala to knjigo in mi je bila tudi (za odmaranje duše) O ostalih pisarija; ma res, na koncu si praviš "kaj sploh tukaj (spet) iščem"... Sem pa včeraj hodila s hčerko po Mariboru, ogledovali stanovanje...groooozljivo; kakšna stanovanja, ki se ponujajo... Me je prešinilo, če hčer "vtaknem" v tako luknjo, pa normalno, da ne bo študirala, ampak jo bo vleklo ven, v čudovite mariborske lokale... Nenavsezadnje pa bi rada, da bo tam, kjer bo, njeno počutje dobro in se bo počutila tudi tam varno... Se spomnim lani kolega večkrat omenjal, kako se hči ne počuti dobro v stanovanju; pa mi ni bilo jasno...razumeš verjetno najbolj takrat, ko si sam v isti situaciji... Nataly, si sigurna da tvoj mož ni moj mož??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> X: Dej, krava tih bod, k maš ful povešene joške!Y: Jst jih vsaj mam, ne pa ti. Mi je zanč Jože s foruma reku, da jih sploh ni najdu, pol se pa neki delaš in wonderbra nosš in folk nateguješ, da maš joške!X: Prasica, men je pa Tone reku, da si v postli k hlod! Sam ležiš nč ne migaš! Men je pa reku, da sm svetovna jahačica! Y: Ja, to ti je zato reku, k si se mu smilila, pa nč ne znaš v resnici. Je reku, da si ga kr neki grizla za tiča, da pol še 3 dni ni mogu normalno scat!X: Kaj? Men je pa reku, da smrdiš po ribah.... In tko naprej. Sem šla pogledat keri letnik si... , da si vse to že doživela GROOOOZA so moški!; saj pravim na stara leta bo treba med lezbe stopit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>X: Dej, krava tih bod, k maš ful povešene joške!Y: Jst jih vsaj mam, ne pa ti. Mi je zanč Jože s foruma reku, da jih sploh ni najdu, pol se pa neki delaš in wonderbra nosš in folk nateguješ, da maš joške!X: Prasica, men je pa Tone reku, da si v postli k hlod! Sam ležiš nč ne migaš! Men je pa reku, da sm svetovna jahačica! Y: Ja, to ti je zato reku, k si se mu smilila, pa nč ne znaš v resnici. Je reku, da si ga kr neki grizla za tiča, da pol še 3 dni ni mogu normalno scat!X: Kaj? Men je pa reku, da smrdiš po ribah.... xsmx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 o Pika Pikica hvala za polepšanje dneva, oz. tule jim ni nič jasno, ker sem kr naenkrat iz resne face planila v krohot Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem šla pogledat keri letnik si... , da si vse to že doživela GROOOOZA so moški!; saj pravim na stara leta bo treba med lezbe stopit Haha, kok si faca. Sej nism tega doživela, samo napisala sem možno kreganje med nami bejbami, če bi se zgledovale po kreganju naših pobčev s foruma! Brez skrbi! Si me pa nasmejala! Selene, ni za kej, še kdaj! Cosma, tenks, bom naslednjič probala dobit. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 ves kok si sele ti mene! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Še dobr. Me je blo strah, da me boš nazjala, zakaj take bedarije pišem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 smeška tale Pikica Jzt sm misnla da so deci bl taki, da rečejo..ajde gremo na pir in majo vse rešeno...no vsaj pri našem gospodu in njegovih kolegih je tako Babnce pa naj bi ble bl zamerljive in se kujale še dolg časa http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še dobr. Me je blo strah, da me boš nazjala, zakaj take bedarije pišem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 Kul. Ste me mal nasmejal (tule pa v Levih), da me ze krch prijemlje v lica. Zdaj se bom pa lohk spokcala vsa dobre volje, svezha svezhcata (sem se vmes stusirala), ko grem na zmenk. Lepckan dan je, mejte se. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Sej si revež, ja. Mi je en par beyb pojamral, da si biu hitrej fertik kt so rekle piksla.A tud to moramo bralci luninega dnevnika vedet? Ah ja.... X: Dej, krava tih bod, k maš ful povešene joške! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i047.gif Super si nas nasmejala Anyway, spala sem 3 ure. Vceraj sem bila zunaj do ene enih, potem sem sla spat in sem se ob pol petih zbudila s slabo vestjo, da se moram ucit Cist zapsihiral me bo tole. Sredi popoldneva me bo pa zmanjkalo?Mi je mami vceraj kupila eno tako masko z nekimi kristalcki, k jo moras mrzlo dat na oci, ker imam baje podocnjake Ne razumem se... Mimogrede, kaj je najboljse darilo za prijateljico, ki je diplomirala? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 Hej... kaksen kozmeticni tretmancek... al pa kak nakitek, recimo pravi kamen na srebrnem al pa zlatem obesku.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 včeri umru kolega.....prehude poškodbe v prometni čudn je to....danes si, jutri te ni KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts