Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

todika.... :V:

drgač je pa glavna carica dans: PIKA PIKICA :palec: ...bravo bejba...(sej si napisala, da čestita se lohk).....sem se režala kot pečen maček, so me kolegi kr čudno gledali....pa d'best je bil astrin komentar...pa čeprav nenameren..... x:Dx x;)x

...evo...nč čudnega, da tolk folka pravi, da bi bil svet ist drugačen, če bi mele ženske mal več besede.... x:px x;)x

silver... :palec: ...za brata

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

in to čist brezveze u bistvu....k ga je cepc izzsilu iz stranske......on pa na motorju.....in nemogoče je ocent hitrost motorja......on je pa kr trešu na cesto, nikome ništa........v bodoče bo verjetno dobr premislu, zdej k ma človeka na vesti

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:vragec:

morgen.... :o|o: x:)x :vio: chudn zlomkast dan se obeta.... xrolleyesx x:o)x :inocent:

sreda...hm.....ponavad nekje na sredi...hm.... :vio: .....neshto izmedzhu bi rekl balkanoljubci :xx!:

ampak mi to nismo in si bomo nardil fletn dan...tko!...zanalashch x:)x x:)x x:)x

..OM.. x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hm, pa naj še kdo reče, da ni v družinski firmi težko delat. :vragec:

Pred dvemi dnevi je bratova punca pokazala pravi obraz, oz. sem izvedela da navkljub svojemu prijaznemu in nasmejanemu odnusu ni glih tako. Tiha voda bregove dere. Rakica, malo čudna sicer. Si je bejbika zaželela moje pozicije, ker tam kjer dela dobi premalo plače. Pa imela bi ga pod kontrolo.

No sedaj je med nama z bratom tako počilo, da čez en mesec neham delat doma.

Ker če je že zdaj začela, kaj šele bo.

Moja luna v škorpiji pa mi je pomagala, da sem bleknila tisti mogočni stavek: Z današnjim dnem dajem odpoved. :eek: Dobro sem si to skuhala, 1 mesec imam časa za reorganizacijo. x:o)x

Malo mi je smotano, ker sem zadnja leta delala na tem, da se odnosi z bratom poštimajo, zdaj pa ta kura. Izgleda da ni nujno v življenju, da so vsi odnosi normalni. To mi je lekcija, četudi je brat. Ma saj bo, čeprav me je strah, kaj zdaj, izgleda da je čas za spremembe, pa da se čisto odklopim od domačih.

Malo me skrbi, ker tiste klinčeve šole nisem končala. Pih, če mi je pa tako suhoparna. :o|o: Obvladam marsikaj, samo mi je sedaj smotano, ker ne vem kaj bi počela. xrolleyesx

Ma ja, zdaj grem pa te blesave potne naloge delat. x^x

Kako čemo? Lako čemo.

ti se kr tolaži, revše gobčno, je pa res da ob pogledu na strije in valovanje sala pač ni neke blazne želje po popolni predanosti x:Dx   dobr, tut take je treba tu pa tam zadovoljit x:Dx

Se morm vtaknt, čeprov ni men namenjeno. Kok si bedn s takimi blesavimi prijavami. Strije in valovanje sala. xrolleyesx Grem stavt, da ma tvoja mama vsaj mal tega, a se ti ona tud gab, k ni popolna suhica? Najbolš, da jo iz familije flikneš. Pa tvoje sodelavke in ''domnevne'' prijateljice. So tud vse rahitične, brez celulita in strij? :o|o: Kok bi ble vesele, ko bi brale tale tvoj komentar! xrolleyesx

Dej mal paz, kaj pišeš, ker konc koncev je na tem forumu večina bejb, ki imajo strije, celulit in mal odvečnga sala (ene več, ene manj, blagor unim brez), pa lohk kaj kmalu padeš v nemilost pri vseh! :vragec: Jebemti tale poniževanja v zvezi z videzom. A ste lohk še bl plehki? :vragec: :vragec:

no, je pa tukaj še ena bistvena zadeva, JAZ sem JO, TI pa je NISI.in jaz sem jo tut nogirau, zanimivo ne?ker sem taaaaaako brezvezen, haahahahahaa x:o)x  x:Dx  :palec:

Rdeče: ja, to je res ful bistveno. Vse nas zanima. xrolleyesx

Modra: nanananana, pa smo spet nazaj v vrtcu. Jaz mam pa čokoladoooooooo, ti pa neeeeeeeeeee. Jaz mam pa lulikoooo, ti pa neeeeeeeeeeeeeeee. xrolleyesx

Zelena: u, ker frajer. A sm lohk tvoja prjatlca? x:px Dej prosim, no. :C: :C: :C:

Škrlatna: no, to si pa zadel. :palec:

Pa brez zamere, sam .... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Premisl, preden napišeš. :vragec:

P.s. sem ti vse lepo obarvala in nardila neke vrste legendo, da boš dojel, ker tko kot jaz predvidevam, da si ti misliš, da sm neumna bajskugla, si jaz mislim, da si pa ti neodrasel kreten. :vragec: x:Dx

todika-sožalje xvrtcx

pikica,ti ga pa sekaš u nulo x:Dx :vragec: x:Dx

sam ni preveč zalegel pomoje

js sm se pa odločila,da v soboto pa končno grem na šmarno,zjutri zgodi vstat, na juriš gor,pol si pa čestitat k sm se spravla po tolkem času.nato bo res treba na kavo,za ostanek dneva me čakajo knjige.

ful dobr plan,da vidm če ga bom izvedla

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>Ja, sej, xrolleyesx  glih 2 dvojčici sta mi pršli ploskat! To ne vela, valda, da bosta z mano držale! :vragec:  x:Dx

Pikica :palec: še ena z luno v dvojčku :vragec:

gospodinjskikrožek.press

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>....pa d'best je bil astrin komentar...pa čeprav nenameren.....

Motiš se, komentar bil popolnoma nameren... x:px x;)x

uuupsss, berem tole in me hvata panika...ok, strij nimam x^x , mam pa salo in celulit...kaj zdaj sploh ne bom več seksala???? :C:

bemti, Bobnar, kaj mi delaš :o|o: ...zdaj vem, zakaj me vsak v postelji gleda v oči, baba neumna, jaz sem mislila, da zarad :2src: ..zdaj pa vidim, da zarad tega, da se izogne pogledu na...valovanje... :o|o:

stare babe zakurit, druge ni... x!x

Astra

Per aspera ad astra

Aha, potem pa mi pripada še ena zadnja želja.. :inocent: x:px

Želim si, želim si... xscratchx ...želim si da bi me moral Bobnar dva dni skupaj dol dajat...in mi izpolnjevati vse želje tut tiste najbolj x:Ix

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Aha, potem pa mi pripada še ena zadnja želja.. :inocent:  x:px

Želim si, želim si... xscratchx ...želim si da bi me moral Bobnar dva dni skupaj dol dajat...in mi izpolnjevati vse želje tut tiste najbolj  x:Ix

Astra

:lol: :lol: :lol: Umrla od smeha! Faca si totalna! x:Dx x:Dx x:Dx

E, bobnare moj, sad si ga najebal! x:px :vragec:

Go astra, go astra. :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...