pomlad 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 svet gre pa kr naprej, k da te nikol ni blo Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 todika.... drgač je pa glavna carica dans: PIKA PIKICA ...bravo bejba...(sej si napisala, da čestita se lohk).....sem se režala kot pečen maček, so me kolegi kr čudno gledali....pa d'best je bil astrin komentar...pa čeprav nenameren..... ...evo...nč čudnega, da tolk folka pravi, da bi bil svet ist drugačen, če bi mele ženske mal več besede.... silver... ...za brata you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 in to čist brezveze u bistvu....k ga je cepc izzsilu iz stranske......on pa na motorju.....in nemogoče je ocent hitrost motorja......on je pa kr trešu na cesto, nikome ništa........v bodoče bo verjetno dobr premislu, zdej k ma človeka na vesti KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 morgen.... chudn zlomkast dan se obeta.... sreda...hm.....ponavad nekje na sredi...hm.... .....neshto izmedzhu bi rekl balkanoljubci :xx!: ampak mi to nismo in si bomo nardil fletn dan...tko!...zanalashch ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Todika, sožalje. Dej mu še kako rožco namesto nas nesi! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 .. OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Hm, pa naj še kdo reče, da ni v družinski firmi težko delat. Pred dvemi dnevi je bratova punca pokazala pravi obraz, oz. sem izvedela da navkljub svojemu prijaznemu in nasmejanemu odnusu ni glih tako. Tiha voda bregove dere. Rakica, malo čudna sicer. Si je bejbika zaželela moje pozicije, ker tam kjer dela dobi premalo plače. Pa imela bi ga pod kontrolo.No sedaj je med nama z bratom tako počilo, da čez en mesec neham delat doma. Ker če je že zdaj začela, kaj šele bo. Moja luna v škorpiji pa mi je pomagala, da sem bleknila tisti mogočni stavek: Z današnjim dnem dajem odpoved. Dobro sem si to skuhala, 1 mesec imam časa za reorganizacijo. Malo mi je smotano, ker sem zadnja leta delala na tem, da se odnosi z bratom poštimajo, zdaj pa ta kura. Izgleda da ni nujno v življenju, da so vsi odnosi normalni. To mi je lekcija, četudi je brat. Ma saj bo, čeprav me je strah, kaj zdaj, izgleda da je čas za spremembe, pa da se čisto odklopim od domačih. Malo me skrbi, ker tiste klinčeve šole nisem končala. Pih, če mi je pa tako suhoparna. Obvladam marsikaj, samo mi je sedaj smotano, ker ne vem kaj bi počela. Ma ja, zdaj grem pa te blesave potne naloge delat. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ti se kr tolaži, revše gobčno, je pa res da ob pogledu na strije in valovanje sala pač ni neke blazne želje po popolni predanosti dobr, tut take je treba tu pa tam zadovoljit Se morm vtaknt, čeprov ni men namenjeno. Kok si bedn s takimi blesavimi prijavami. Strije in valovanje sala. Grem stavt, da ma tvoja mama vsaj mal tega, a se ti ona tud gab, k ni popolna suhica? Najbolš, da jo iz familije flikneš. Pa tvoje sodelavke in ''domnevne'' prijateljice. So tud vse rahitične, brez celulita in strij? Kok bi ble vesele, ko bi brale tale tvoj komentar! Dej mal paz, kaj pišeš, ker konc koncev je na tem forumu večina bejb, ki imajo strije, celulit in mal odvečnga sala (ene več, ene manj, blagor unim brez), pa lohk kaj kmalu padeš v nemilost pri vseh! Jebemti tale poniževanja v zvezi z videzom. A ste lohk še bl plehki? no, je pa tukaj še ena bistvena zadeva, JAZ sem JO, TI pa je NISI.in jaz sem jo tut nogirau, zanimivo ne?ker sem taaaaaako brezvezen, haahahahahaa Rdeče: ja, to je res ful bistveno. Vse nas zanima. Modra: nanananana, pa smo spet nazaj v vrtcu. Jaz mam pa čokoladoooooooo, ti pa neeeeeeeeeee. Jaz mam pa lulikoooo, ti pa neeeeeeeeeeeeeeee. Zelena: u, ker frajer. A sm lohk tvoja prjatlca? Dej prosim, no. Škrlatna: no, to si pa zadel. Pa brez zamere, sam .... Premisl, preden napišeš. P.s. sem ti vse lepo obarvala in nardila neke vrste legendo, da boš dojel, ker tko kot jaz predvidevam, da si ti misliš, da sm neumna bajskugla, si jaz mislim, da si pa ti neodrasel kreten. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 pikica u formi dons go girl go KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 A veš, kaj sm prčakvala, ko sm vidla, da si komentirala? Da si napisala : jaz pa nimam celulita pa strij pa odvečnega sala.....nananananananana Šta se mora, mora se! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Pika Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 dvojčki KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ja, sej, glih 2 dvojčici sta mi pršli ploskat! To ne vela, valda, da bosta z mano držale! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 todika-sožalje pikica,ti ga pa sekaš u nulo sam ni preveč zalegel pomoje js sm se pa odločila,da v soboto pa končno grem na šmarno,zjutri zgodi vstat, na juriš gor,pol si pa čestitat k sm se spravla po tolkem času.nato bo res treba na kavo,za ostanek dneva me čakajo knjige. ful dobr plan,da vidm če ga bom izvedla Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 pikica,ti ga pa sekaš u nulo sam ni preveč zalegel pomoje ja, se ni glih za bat, vem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sej, glih 2 dvojčici sta mi pršli ploskat! To ne vela, valda, da bosta z mano držale! Pikica še ena z luno v dvojčku gospodinjskikrožek.press Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 prekletidvojčkipovsodjihjepovhn.press Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>....pa d'best je bil astrin komentar...pa čeprav nenameren..... Motiš se, komentar bil popolnoma nameren... uuupsss, berem tole in me hvata panika...ok, strij nimam , mam pa salo in celulit...kaj zdaj sploh ne bom več seksala???? bemti, Bobnar, kaj mi delaš ...zdaj vem, zakaj me vsak v postelji gleda v oči, baba neumna, jaz sem mislila, da zarad ..zdaj pa vidim, da zarad tega, da se izogne pogledu na...valovanje... stare babe zakurit, druge ni... x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 se pridružim...sonce sco.....sam mam luno u dvojčkih you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Borka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 (popravljeno) ... Popravljeno 7. september 2005 -> Borka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 stare babe zakurit, druge ni... x!x Astra Grem grmado zakurit! alo babe debele, strijaste, celulitaste, s povešenimi joški...marš gor! <{POST_SNAPBACK}>se pridružim...sonce sco.....sam mam luno u dvojčkih Pol si že naša! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Jaz že nimam povešenih jošk, ...jaz si jih samo dolge puščam... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ja sam si že izdala, da maš salo in celulit! Nč se ne boš zmuznla! MARŠ GOR, SM REKLA! Pridem prec za tabo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Aha, potem pa mi pripada še ena zadnja želja.. Želim si, želim si... ...želim si da bi me moral Bobnar dva dni skupaj dol dajat...in mi izpolnjevati vse želje tut tiste najbolj Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, potem pa mi pripada še ena zadnja želja.. Želim si, želim si... ...želim si da bi me moral Bobnar dva dni skupaj dol dajat...in mi izpolnjevati vse želje tut tiste najbolj Astra :lol: Umrla od smeha! Faca si totalna! E, bobnare moj, sad si ga najebal! Go astra, go astra. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts