pomlad 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Jaz pa, da bi mel bobnar strije pa celulit. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, potem pa mi pripada še ena zadnja želja.. Želim si, želim si... ...želim si da bi me moral Bobnar dva dni skupaj dol dajat...in mi izpolnjevati vse želje tut tiste najbolj Astrain to pr totalni svetlobi KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, potem pa mi pripada še ena zadnja želja.. Želim si, želim si... ...želim si da bi me moral Bobnar dva dni skupaj dol dajat...in mi izpolnjevati vse želje tut tiste najbolj Astra Astra, se bojim, da bi te pogubil že tist killer look v oči in bi še predčasno izdihnila revca. Paz se punca! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Kok ste face! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>in to pr totalni svetlobi Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Sicer je pa že dost kaznovan s tem, da nima nobenga spoštovanja do ostalih, pa bo že fasal svojo porcijo Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 bobnar gre pa dobr v promet vidim hihi ga obirate ko svežo piško dobr da sem vegi, hehe em dober dan s pikico se pogovarjam na chatu wuhu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 nč ne vem mebotvojanabila.press Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 kaj ste kul beybe koncno neki pametnega za brat tle gor v zadnjem tednu pa dobila zdele en ful hud filmcek.. zajc in hrcek s taco porivata mis in zajc sprasuje zraven: ''are you sure clicking this thing will get us online?'' umrla zraven... (sej bi ga dala tle gor, pa nimam pojma kako bla z bratcem na kavi.. navsezgodaj.. sva se nacvekala... hihi, cez en mesec bova sosolca na faksu, kolk odstekano WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Saj ste neverjetni Sem se narežala tule(dobro, da sem sama zdaj) Jaz tudi valovanje.....pa joške niso več primerne za radarje...strij ne. Kaj to pomeni? Jaz bi še tudi seksala Sanjalica - da nista najina dva v isto šolo hodila Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 spet se vechinoma same taprave oglashajo ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 Pazte se zdej deci!!!Zdej bomo babe prevzele komando, bodo cist druge vizhe tlele po novem! Dons pa je zabava tle, sam pridem, pa me ze lica bolijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 (popravljeno) Ma kaj te ti veš Tole blo Aakhutku namenjeno - postaš Marsa isti čas Popravljeno 7. september 2005 -> nataly Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Važn, da smo se nakokodakale, medtem ko vas ''težkih'' frajerjev ni blo. K ponavad, k kle čvekate, človk težko do besede pride. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 itak da...kdo se bo pa oglašal, če ne taprave.... ....ko je že zgledalo, da se bo danes dan čist sfižil....se je pojavu smeh... ....sam je pa res, sem si kr oddahnila...po kakšnem tednu samih čudnih reči tle gor.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 spet je shla ena z mokro domov ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Akutek, a z glavo, jo je dež dobil? ej dobro da imam jst vas, ker drugače bi se mi že sfuzlal od vsega... kakšen dan tole :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Kolk sem se pa zdej nasmejala... Bravo Pikica Babe na komandi - super, to smo čakale zdej se režim kot ena budala klele ste mi polepšale dan škoda ker nimam časa da bi še jst mal težila ampak zapiski kličejo Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>človk težko do besede pride. se posebej pa ti... ... ... al pa Ich... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej si revež, ja. Mi je en par beyb pojamral, da si biu hitrej fertik kt so rekle piksla. k ti ga dobesedn sam namočš pa je že konc luštnga.... a pri drugih tud? Hm, pol pa še to dol dajanje imenuje hahahaha Heh, tipično za egotriparje Čeprav to kmal ne bo več men kaj dost zanimivo, pa mi je všeč, da se glavni fukljačičičiči tukaj v svoji nečimrnosti ne uspejo zadržati ne pokazati svoj pravi jaz. Pismo, potemtakem ni čudn, da je tko nora name . In jaz nanjo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 splohmenjasniničvečnič... pa je bolje tako,ane...no ja strije mam pa jst, če jih druge nimate, ne glih velik, sam kako zgeldajo pa vem no ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 daj se dol z Bobnarjem, pa boš vedela ti...in vsi mi.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 sm neki hotla komentirat.. pa se bom rajs pridno zadrzala... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>se posebej pa ti... Nč ne vem. Jst pa tok mal pišem, da sm čist neopazna kle na forumu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>daj se dol z Bobnarjem, pa boš vedela ti...in vsi mi.. Astrakaj to pomeni dat dol hm, a da bi polepšala vam dan? mah ne, ni šans...čeprav se mi zdi da Mick nekomu bolj škoduje tule kot pa koristi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts