Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Aha, potem pa mi pripada še ena zadnja želja.. :inocent:  x:px

Želim si, želim si... xscratchx ...želim si da bi me moral Bobnar dva dni skupaj dol dajat...in mi izpolnjevati vse želje tut tiste najbolj  x:Ix

Astra

in to pr totalni svetlobi x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Aha, potem pa mi pripada še ena zadnja želja.. :inocent:  x:px

Želim si, želim si... xscratchx ...želim si da bi me moral Bobnar dva dni skupaj dol dajat...in mi izpolnjevati vse želje tut tiste najbolj  x:Ix

Astra

Astra, se bojim, da bi te pogubil že tist killer look v oči in bi še predčasno izdihnila revca. Paz se punca! x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:D bobnar gre pa dobr v promet vidim :D hihi ;) ga obirate ko svežo piško :D dobr da sem vegi, hehe :P

em dober dan ;) s pikico se pogovarjam na chatu wuhu :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx x:Dx x:Dx kaj ste kul beybe x:Dx koncno neki pametnega za brat tle gor v zadnjem tednu :palec: x8Dx

x:Dx pa dobila zdele en ful hud filmcek.. zajc in hrcek s taco porivata mis in zajc sprasuje zraven: ''are you sure clicking this thing will get us online?'' umrla zraven... (sej bi ga dala tle gor, pa nimam pojma kako x:o)x

bla z bratcem na kavi.. navsezgodaj.. sva se nacvekala... hihi, cez en mesec bova sosolca na faksu, kolk odstekano x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Saj ste neverjetni x:Dx x:Dx Sem se narežala tule(dobro, da sem sama zdaj) :vio:

Jaz tudi valovanje.....pa joške niso več primerne za radarje...strij ne. Kaj to pomeni? Jaz bi še tudi seksala x:Dx x:Dx

Sanjalica - da nista najina dva v isto šolo hodila x:Dx x?x x?x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pazte se zdej deci!!!

Zdej bomo babe prevzele komando, bodo cist druge vizhe tlele po novem! x;)x x:Dx x:px

Dons pa je zabava tle, sam pridem, pa me ze lica bolijo. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma kaj te ti veš x:Dx x:Dx

Tole blo Aakhutku namenjeno - postaš Marsa isti čas x:o)x

Popravljeno -> nataly

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

itak da...kdo se bo pa oglašal, če ne taprave.... x:Dx x:Dx x:Dx

....ko je že zgledalo, da se bo danes dan čist sfižil....se je pojavu smeh... x:Dx ....sam je pa res, sem si kr oddahnila...po kakšnem tednu samih čudnih reči tle gor....

xsmx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xsmx Kolk sem se pa zdej nasmejala...

Bravo Pikica

Babe na komandi - super, to smo čakale :onfire: zdej se režim kot ena budala klele ste mi polepšale dan x:Xx škoda ker nimam časa da bi še jst mal težila ampak zapiski kličejo :D

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Sej si revež, ja. x:Dx  Mi je en par beyb pojamral, da si biu hitrej fertik kt so rekle piksla. x:px  x:Dx  k ti ga dobesedn sam namočš pa je že konc luštnga.... x:Dx

:eek: a pri drugih tud? :vragec: Hm, pol pa še to dol dajanje imenuje hahahaha :inocent: x:Dx Heh, tipično za egotriparje x;)x

Čeprav to kmal ne bo več men kaj dost zanimivo, pa mi je všeč, da se glavni fukljačičičiči tukaj v svoji nečimrnosti ne uspejo zadržati ne pokazati svoj pravi jaz.

Pismo, potemtakem ni čudn, da je tko nora name :inocent: x:px . In jaz nanjo. x:Xx xsrcx

xcivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...