astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ja, mogoce se bo pa iz tega kdo drug kaj naucu... ja, da rajš drkaš, kot se dol daš s tipom z neta ------------------------------------------------------ Eh, po vsem tistem smehu danes, postala mal žalostna. Ko od poljuba ostane spomin na podrhtevajoči kup mesa... jaz pa imam rada, ko imam rada ..čeprav potem nimam več rada, sam mi je fajn, da sem imela rada... Lubčki, berite Todiko, opomin, kaj smo...in kako dolgo smo to...In naj nas osreči vsak nasmeh, četudi prihaja iz ust s škrbastimi zobmi.Jutri morda niti tega ne bo več... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 bobnar,mick,totalno bedna sta,pejta se na os-je bockatkdo vas bo pa bral,zoprneže.delam,je že v službi ceu kaos,folk je nadebiljen dons in se logiram in pol berem tole sranje vdih,izdih,vdih,izdih... ok je že bolšjaz pa pojdem in zasejem dobro voljo pri ljudehlalalala x:Dx Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko od poljuba ostane spomin na podrhtevajoči kup mesa... Kolk GROZNO (dobr si tole povedala). ... zalostno... nevredno... (mislim da je Kokica rekla, da jo je kar sram, da to bere, kamoli da bi pisal to clowk..... no to... men je tud tko... prav zalostno... necastno do konca - pa -neverjetno- vsi z jajci mahajo, ne on pa ze ni tak, bo pa tko dokazal in opral svojo cast...).... :xx!: temu se po 'domace' rece.... *grenak priokus*..grenak je pac... niansa... grenek je sicer recimo zholch. pa vsi majo tolk radi cukr!!!!! A Dostojanstvo ? cast ? - to so praznje marnje????a mislite da ne more bit? (al mors bit pac lev? )...a dama lohk kolne?ne ne more... in ergo - nisem dama... zhal, pach...vendar pa - a vem kaj je CAST... DOSTOJANSTVO?jaz, neuka in neizobrazhena primitivna pankovska crnogorka??????? ful in fej, sram nas bod...da smo v temle zosu...ja, namenoma se ne izvzemam... kajti se tud mene tiche, saj to je tle... (pa izvzemanje je pokroviteljsko, kar me moti pri drugih in opazim pri sebi)... eni zdaj cedijo sline... ob peni na ustih nekaterih... Bljek. v bistvu. :xx!:sploh ne tok da je podenj... kot je... zalostno, ker je tko banalno...ko ne more it nizhje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 res.. Men to nikol ne bo jasno.. druzim se zadnje case z ljudmi, ki poznajo al so pa frendi cloveka, ki me je prizadel,kot se noben v lajfu.. vecina jih sploh ne ve, da obstaja povezava, eni vejo, so me sprasevali ze kako in kaj.. ma ej, na misel mi ne pride, da bi sla komu razlagat! Tocno to, čast, dostojanstvo. Mater no, si s clovekom en mesec al pa eno leto al pa deset let.. neki si mel z njim, neki si cutil.. ma pa tud ce sta se enkrat samkrat dol dala.. Se nista menda zato, ker sta se gabila en drugmu.. Pa ne mores pol, no.. Sem tamle v kopalnici razmisljala.. v cem je fora? Pomanjkanje samozavesti? Iz vseh strani.. Da resujes neko stvar tko, da odgovarjas na cist vsak beden komentar s se bolj bednim in nizkotnim komentarjem, namest da bi se nasmehnil, obrnil in sel naprej .. Fuj, nizkotno! :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>heeeehehhee, lej ga tega butla, včeraj še moj "prjatu" , dans nič več ti se kr tolaži, revše gobčno, je pa res da ob pogledu na strije in valovanje sala pač ni neke blazne želje po popolni predanosti dobr, tut take je treba tu pa tam zadovoljit no, je pa tukaj še ena bistvena zadeva, JAZ sem JO, TI pa je NISI.in jaz sem jo tut nogirau, zanimivo ne?ker sem taaaaaako brezvezen, haahahahahaa bejbe se pa pr men ne rabijo pohvalit, kr same se vračajo, non-stop, in glej ga hudiča, same škorpijonke v MB ti ne preživiš enga večera, žabar, animal sex je za hribouce in jaz svojega teritorija ne markiram. ga drugi za mano. da se spočije ego. še kaj, prijatelj? kako kaj Katrina?me bo še kaj povabila? zdaj mam več časa za izlete v LJ spet Sej ne veš, kva ta beseda pomen! Kokr vem, sta ble dve prou žvotne drgač sm slišu pa za tvoj vamp Bo treba mal zgibe delat, drgač bo že kmal šlauf pa kak celulit! Kak vem sm jih ene par pred tabo ena gor ali pa dol, pa košarc si tud ene par dubu...... Brezvezn- ja tud to jih je kr neki pojamral Vrjetn trenutn ni nč bolšga pr rok, pol se pa s tabo zadovolijo! Pa vrjetn tud zato de bi še enkrat, k je blo prvič tok hitr, de niso vedle če se jim ni sam sanal. V Mb-ju je blo prou prjetno, pa "tvoja" bjonda je bla prou slastna. Pa animal sex ji je zlo pasal, je rekla, da že dolg ni tok dobr. Vrjamem de ji pol nipasal še s tabo, k je pr men dobila tako porcijo! Ona je bla ornk markirana, sam nis opazu. Blo prou fajn, doklr sm meu cajt! Še marskej, pa raj nom, me skrbi za tvoj EGO. "Prjatu" Katrina je že pr men, pa tud kaj če s tabo, za pet minut se ji tud slečt ne splača!Ona rab tipa z jajci, ne pa klopotci! P.s. Pika Pikica mal sm ponavlu, brez zamere mi je bla tvoja "legenda" prou ušeč! Pa sorry Marsa k sm to napisu, sam se mi zdi brezvezn njegov duvanje, sam je pa bl popušu kt kdorkol drug! Nm več, častna! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Avtor Prijavi Deli 7. september 2005 Mislim da je primeren trenutek, da zakljucimo tole poglavje in 'se gremo' novo. Ergo:Vesoljni dnevnik LNF 19 _____________________________________________________________________ absolutno se seveda lahko povezhe (ce kdo hoce komentirat) na 'stari dnevnik' (tale doticni) (zato tudi link na zadnjo -tole- stran v novem dnevniku - 19.)... Morda hoce kdo komu cestitat za vcerajsnji... dosezhek... ali karkoli....torej, ne pomeni, da smo zdaj kar odrezal (ker bom zaklenila temo - kar naredim vedno, ko odpremo novi dnevnik, da ni zmede). Vendar - odpiramo novo poglavje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts