Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

fajn! :palec:

----------

kolk se prileze kaksen takle dan  x^x  x8Dx  :palec: ... Dasa zakljucila z maturo  :onfire: , jaz sem dobila izvide iz tistega biokemicnega laboratorija in stanje ni tako tragicno, kot so strasili (sploh kri je ful okej in nobenih znakov kaksnih okvar, tumorjev in takega) x8Dx ... in mami je danes dobila obisk svojih mladostnih prijateljic (so se videle po kaksnih 30 letih... tko lepo se mi je zdelo, da so jo prisle obiskat zdaj in nic kevkev, kolk si boga in to) in ji je to cist dvignilo razpolozenje in voljo  :palec:

lustno se mejte  x:Xx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x :sick: x:Dx

*

drgac smo pa mi zasquotal v bistvu prvi K4...

smo spodaj hokej pa fusbal igral, ko je bila se razpadalina menze nekaksne, pa skrival smo se v nekaksnih enormnih kotlih, pa svasta smo pocel. x;)x xDDx x:px

Še pomnite tovariši(ce)! x:Dx

Ja, ja prva polovica 80tih, ko je bla eno leto Šiška zaprta, Kersnikovo ste squotal, mi smo pa v Delavca hodl.

Ah, mladost ludost

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

cist noro, kwa smo zganjal... x:o)x x:Dx

blazota, si ne more folk predstavljat sploh. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mama je peljala naso psicko-tajciko k veterinarju in glede na to, da ji je injekcija od vceraj pomagala, potem je to kao dober znak. Zdaj ji je dala tablete za 10 dni in da bomo videli, ce bi bila slabse, potem nimamo vec kaj ...

Tk, da bomo vidli ... xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

xcrossfingx tai chi, da bo še naprej polno dobrih znakov in da bo še dosti veselo z repkom migala!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

hvala xsrcx xsrcx

sam zgodilo se bo pa tko, koker se mora! Bolj se temu upiras slabse je.

odleglo mi je edino, ker se mi ni treba danes s tem soocat :o|o:

Neresnično ne obstaja.

jaz pa bla prejle tolk v bedu kot ze dolgo ne... cist... vse mi je off, cist zalostna. :||

me klice frendica, joj kok dobr, kaj sem si vse kupila... jaz pa cist of...

pa pravi pa prid k men si mal noge posoncit in direkt grem.

Kljub pechici in ms. voznja je zame itak dbest terapija, da ne govorim o rjavih nogcah. :)

mejte se.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zdaj pa lepo domov, stusirat in mal se spociti potem pa na bicikel, komaj cakam ...

prav pasalo mi bo, ker mi je vsa napetost popustila ampak glavo imam pa se tezko, nekak utrujena sem ne fizicno ampak psihicno.

Pol bom pa risala xyesx to bo pa za mojo duso!

lepo se mejte x:)x

Neresnično ne obstaja.

Pismu, kaka jeba je kopalnico pucat..... xrolleyesx  x:o)x

Pa kaj ti z eno roko pucaš, z drugo pa po tipkovnici klofaš......ma, si mi ti en Superman x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

Itak. :vragec: x:Dx Pa sama skromnost me je..... x:o)x x:Dx

Mah, mal pucam, pa mi hiter dosad, pridem kloftat, pa naprej x:o)x ....ajd, grem zdej ploščice na tleh brisat. :xx!: :xx!: :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hehehe čik pauza...sam brez čika tud pr men.... x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>Taka packa si?  :o|o: Dober, jst teb kopalnico, ti pa men micken :vragec: ......hrbet.  x:o)x  x:Dx

pol pa moje omiljeno opravilo......pomivcanje posode  :xx!:  :xx!:  :xx!: :o|o:  x:o)x  x:Dx

Hrbet,.... :eek: hm,..... :o|o: jaz ti sam dobro hočem, da ne boš iz forme padu, ti bi pa takoj rad protiuslugo.....tako pa to ne gre....potem pa nič, bo pa kdo drug pucu (jaz že ne) x:Dx

Posodo? A ti to kar na roke? x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa bla prejle tolk v bedu kot ze dolgo ne... cist... vse mi je off, cist zalostna. :||

me klice frendica, joj kok dobr, kaj sem si vse kupila... jaz pa cist of...

:sori: jz tud... čist off... in kt da nimam dost še trdečo prenašat.... :o|o: xrolleyesx a je čudn da hodm okol k bomba... :o|o:

dobr da sem se u risanje spravla. kupla 3 nove čopičke pa eno barvo k mi je je zmankal x:)x x8Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...