Aliana 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Ok, zviram se tle pred racunalnikom ze 3 ure, me ze vse boli.. nardila polovico razstave, ostalo bom pa zvecer. Zdaj se grem pa oblect, pol bi moral pa ze frend prit, da se v mesto zapeljeva na en drink.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja hvala ti. Velik si mi pomagala, tud sama razmisljam v tej smeri. Bom videla kaj se bo se danes dogajalo, ce bo treba bom sla domov pa potem to naredila. No, ne jemlji si preveč časa za razmišljanje, ker psica TRPI BOLEČINE. Izklopi čustva in POJDI. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Joj tai-chi, kako nehvalezen polozaj Prav hudo mi je zate. Mysti, upam da bo z babico bolje Jaz sem ravnokar iz Lj...center valda cist bogi, ker je ta Pozdrav Poletju. Spet pijanica in onesnazen kongresni trg . Pismu, govorim, kot da bi bila upokojenka, razocarana nad danasnjo mladino Sam ta prireditev mi nikoli ni bla vsec, ker je zmer okol izpitov. Danes je po posti prislo, da sem VABLJENA na registracijo avtomobila Ah ja.... Nimam nic za povedat ... Mogoce edin to, da sem se odlocila preselt v Trnovo Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Ahh, lepo je vedet, da tud drugi delajo... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zakaj si pa jezen? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>K morm fatirat..... :xx!:To pa ni pravilen štajerski izraz za sex Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 A ti si jezn, ko morš seksat? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Jasno, škoda cajta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... in kt da nimam dost še trdečo prenašat.... a je čudn da hodm okol k bomba... Joj jaz moram tud kopalnico pomit, Mick, sam bom jutri, dons se mi ne da tam sklanjat pa matrat pa svicat dodatno.Zunaj je ze kar prijetno, avto pa je se vedno savna, ne pa vec pechica.Nisem soncila nog, ker je prevec zhgalo sonce, pa sva bili v senci in mam se vedno bele noge. Not je pa grozno, soparno, kar puhti... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Mick, a celo v kopalnici Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Kak te veš? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Marsa je nekaj omenjala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 lisac Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 kwa zej to kle ena slovenshchina?????tristotauzhnt rdechih komunistou pa she stalin :!!: :!!: :!!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 nc ne stekam, kaj se usajas? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nc ne stekam, kaj se usajas? mah....oni iz jugovzhodne nerazvite regije ne zna pisat :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Najraje bi sla spat, a sem dobila ene zapiske se za zadnji izpit pa sm se kr mal zamislila.Bom si pa skuhala en cajcek, da me malo sprosti potem pa smuknem v posteljo, kao se ucit. Ucenje je res dober recept za spanje. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ucenje je res dober recept za spanje. * Midva sva zadnjic Timu, vsemu odlicnemu, rekla, da je piflar in da ziher, medtem ko je KAO na racunalniku in na stotih nemskih forumih, ima skrivaj knjige solske spodaj odprte.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 kwa je dobra muzka! nek radio je mitja napedenal na racunalniku... mah!!! ta hip je pa kar konc.. aja je spet.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 sm puspravlova dons kuhava,pelava tamalo u šolo,dele se"m stuširava,odpelava po lubijače"m pridna "m pa še fafova pa seksova dons Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>če"m pridna "m pa še fafova pa seksova dons tob lohk zhe ceu dan pochewa....sam poj neb bwa pridna zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ded je kuj flašo viskija odprl glede na tvojo pivsko kondicijo in... teznje... navade... pristope... ... ... - jo je kmalu tud zaprl... z dvemi centimetri manj - pac tistimi, ki jih je natocil sebi. dogajas pol al kaj... fajn. * jaz sem pa tud kul... mam rada tele svoje ribje momente s pridihom sco... rak je lohk za zacimbo sam. tko kot je... ker zdaj je pac ta in ta zacimba *aktualna*... *primerna*... *in*.. haha, cist totalno 'in'.. sem si rekla: halo al kaj!! ne jebem! a smo al nismo?kaj dela bojevnik?bluzi, objokuje, se sekira? Pih! Ne, si rece pa kaj pol!!!!!! se vseen sem jaz...... aj ken hendl... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ma js mam itak sam en kurčič v mislih lah bi ja mi še ni do kakih komplikacij z raznimi ljubimci pa torabš živce js jih pa nimam še.... Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he, lej jo, kaj se nekaj napenjaš ej pa to ni res, kako pa ti mene v smeh spravis.. .... a ne, to je pa tud zlata vredno! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Mi smo pa danes že enga kužka oddali, pa ga ful pogrešam... Ne morem verjet, da se je možno tako navezat na take male živalce, smili se mi, ko je sam pa brez mamice... Ampak sreča, da k takim res dobrim ljudem, sem takoj videla, da bodo lepo delali z njim. Še sreča, da niso mojga Schnappija odpeljali... Enkrat so ga že, pa so ga dal nazaj, ker je preveč jokal. Mu je očitno usojeno, da ostane. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts