triple x 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Dugaja Na šihtu razturavam, mal me jebe k sm dan pa noč zamenu, sam pru mesc bo mal gaganja, morm bit nujn na razpolago zvečer in ponoč, k tkrat je največ dela. Pr plači se bo ornk poznal k same nočne toučm,k pride Katrina nasledn vikend pa bo že itak use pod kontrolo Evo se že začena,rabjo me, morm gret! Mejte se! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Heh, koncno sem si lahko priklopu UPS! Mi je slo ze posten na zivce, da ko je blo najmanj potrebno, je zmanjkal stroma za kake 0,5 sekunde in sem izgubil kake podatke.... :xx!: Zdaj me pa ne zanima vec, kako je stanje v omrezju, he,he,he,.. Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, ta novi Bandidos Ice mi je prvi kvazi Pir, ki mi je všeč, drugač je pir za zidare... Mmm, ce se ne motm, ga proizvaja Lasko! No, sam men je vsec...je pa res, da baje boli glava drug dan, ce ga mal prevec spijes.... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 js pa ne maram teh kvazi pirov....pa teh kemijskih pijač :xx!: bljek KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa ne maram teh kvazi pirov....pa teh kemijskih pijač :xx!: bljek Mors poizkusit original Union ali Lasko, ki je se v tovarni, preden ga 1000 krat razredcijo in posljejo v stacune in gostilne... Nisem pivec in ne zagovornik pitja, sam ti lahko povem, da tisto, kar se prodaja v tendah je vodica z grenkim okusom. Pivo v tovarni pa ima aromo, ki jo ne znam primerjat z nicemer. Le da tistega ne mores spit veliko, ker si ze od par pozirkov noro zadet.... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Mmmm, jst pa sem zadnjič češki Staropramen odkril.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Pa je fajn Jst pa dolgo nisem vedel, da je Corona mehisko pivo.... Predvidevam, da vecina ve... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Ja, to pa rad verjamem, ker majo res dober pir Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 sam ene ženske res kvarijo ugled vrsti... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Bobnar, se je to dogajalo na glavnem trgu? Pred tistim Planet barom al kaj je?Zadnjič sem šla ravno mimo enega takega prizora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mors poizkusit original Union ali Lasko, ki je se v tovarni, preden ga 1000 krat razredcijo in posljejo v stacune in gostilne... Nisem pivec in ne zagovornik pitja, sam ti lahko povem, da tisto, kar se prodaja v tendah je vodica z grenkim okusom. Pivo v tovarni pa ima aromo, ki jo ne znam primerjat z nicemer. Le da tistega ne mores spit veliko, ker si ze od par pozirkov noro zadet.... <{POST_SNAPBACK}>Mmmm, jst pa sem zadnjič češki Staropramen odkril.... sej js mam rada pir drgač....sam ne teh mešanc raznih......tale češki je fajni je....pa stella artua...ne vem kok se napiše drgač ga pa ni čez ginesa KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Na glavnem trgu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Kakšn dan.... res najboljš se je začel, tolk sem mela energije... pa tko je bilo vse fajn, zdej pa kr neki, poplava čustev... sploh ne dojemam... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>v Kanadi?To ti meni? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pizda maš lajtngo jaoNe ti meni pizda! :!!: Glavni trg v Mariboru. Nisi ti iz MB? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 finito. za dons. grem spat. jutr nadaljujem. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 še en dan je končan Jutr pa PETEK, pa VIKEND, pa FREJ, pa ... Mal me že trga sem eno napol vabilo dobu za izlet, v dvoje , mal v neznano Grem mal sanjat Nočka, nočka Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 kjsahdfijwaejfanm!!!!! porka madona! sem si zaželela spat do desetih... japajade. najprej ob 7 budilka... ok smo jo skenslal in komej nazaj zaspal in ob osmih :OO!: ne vem a so kanalizacijo pucal al kaj, ampak mene je skor fršlok... k bi mi en pod oknom (točno pod oknom) 200 kosilnic uklopu faaak in pol v šoku skočm u luft in zaprem okn in me zagarab tanajhjuj krč spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 morgen.... bemti sosede.... :xx!: bemu budilko.... :xx!: bemu telefon.... :xx!: mah....bemu vse skupi :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 grem si čaj narest... da sploh h seb pridm spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 kje so se zdej še dimnikarji najdl mah se grem jz mal zabavat sama s sabo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mah se grem jz mal zabavat sama s sabo packa zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 jah kaj pa mi druzga ostane... se je treba prec u dobro volo spravt sam čajček najprej spijem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 pr men pa se zmer sosedje stanovanje obnavljajo... dons majo cist poseben nacin.. tko, pritajeno tok,tok,tok... da ne mores rect, da je glasno.. ampak da skoz po malem 'kaplja' na glavo... pa se ne skoz.. ampak mal pavze, pa spet.. pa mal pavze.. pa se mal pavze, pa spet.. da si skoz v pricakovanju, kdaj bo naslednjic.. sem rajsi kar vstala... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts